sercewiernej 12.06.02, 15:20 Co sie stalo? Gdzie jest blad? DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 12.06.02, 17:00 sercewiernej napisał(a): > Co sie stalo? Gdzie jest blad? DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? Nic się nie martw, nie znasz dnia ani godziny. Zawsze kiedyś będzie potrzebny dawca do transplantacji.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: 62.233.139.* 12.06.02, 17:07 Bo sie podszywasz pod rozne czesci ciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.pierwszapraca.gov.pl 12.06.02, 17:23 nie przejmuj się ,mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Pytanie o Twój styl 12.06.02, 18:13 Czy nosisz bypassy z paskami po bokach, co preferujesz ? Ps. Może Cie zechcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.nyc.rr.com 12.06.02, 18:20 Sluchaj, czy ty wlasnego zycia nie masz, czy poprostu tak dla sportu ludziom dupe zwracasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
sercewiernej Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? 12.06.02, 23:13 Gość portalu: Maruda napisał(a): > Sluchaj, czy ty wlasnego zycia nie masz, czy poprostu tak dla sportu ludziom > dupe zwracasz???? Czy tez nie masz serca, ze do mnie sie tak po swinsku odnosisz? Ja nie pisalo do ciebie Maruda, ale do tych co maja ochote porozmawiac. Wiec lepiej sie nie odzywaj i zajmij swoja dupa jesli wolisz dolne czesci ciala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.nyc.rr.com 13.06.02, 17:16 Oj Mario, Mario, ja wlasna pupcia sama bardzo chetnie sie zajmuje :-))) A wymagac mi w tym moga tylko wybrani ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 13.06.02, 13:20 sercewiernej napisał(a): > Co sie stalo? Gdzie jest blad? DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? dla poprawy humoru powiem Ci ze mnie też nikt nie chce - na dłużej.Wszyscy owszem lubia mnie ,ale nikt nie chce sie ze mną związać i nie wiem czemu ,bo jestem ładna,nieglupia i interesująca (a moze to dlatego?boją sie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SONY Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.ct.com.pl / 10.0.0.* 13.06.02, 13:23 Ładna, niegłupia i interesująca. I pewnie dobrzesz gotujesz. HM. może masz za dużo zalet i brak wad. Coż to za kobieta bez wad. Np. próżność - świetna wada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 13:31 ja mam pelno wad i troszeczke zalet i tez samotnosc mnie zzera :( nie ma regul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 13.06.02, 13:54 Gość portalu: SONY napisał(a): > Ładna, niegłupia i interesująca. I pewnie dobrzesz gotujesz. średnio:-) HM. może masz za > dużo zalet i brak wad. Coż to za kobieta bez wad. nie powiedzialam ze nie mam wad,kazdy ma A co ,jak masz wiecej wad to latwiej ci kogos znalesc...wlasciwie to zauwazylam to Np. próżność - świetna wada :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? IP: 134.65.105.* 13.06.02, 13:56 moze nie ta kategoria wiekowa? wejdz miedzy rowiesnikow Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DLACZEGO MNIE NIKT NIE CHCE????? 13.06.02, 13:33 Dziękujemy Ci mario, już wystarczy. Zajrzyj lepiej do poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra wierna 13.06.02, 14:10 Nie jestem mario, daj mu spokoj kobieto czy dziewczyno, wyluzuj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: wierna 13.06.02, 14:16 wasz_psychiatra napisał(a): > Nie jestem mario, daj mu spokoj kobieto czy dziewczyno, wyluzuj sie:) Eee tam. Klamka już zapadła. Udowdnij więc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Każda potwora IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 13.06.02, 14:16 matrek napisał(a): > znajdzie swego amatora. owszem ,ale chodzi mi raczej o to ze ze mną chceliby sie wiązać ci ktorych ja niechce ,a ci ktorzy mi sie podobaja to naogol fajni faceci i chyba ci fajni nie chcą sie wiązać bo nie chca byc uwiązani do jednej osoby tylko wolą z roznymi.Tak mi sie wydaje to jest wlasnie kiepscizna Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_psychiatra ech... 13.06.02, 14:19 Niektorzy sa nudni jak flaki z olejem i nie maja poczucia humoru. Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pastwa Re: ech... 13.06.02, 14:32 W tym przypadku milej byłoby być wyjątkiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś