Dodaj do ulubionych

to forum jest zabawne :) niezle afery

14.06.02, 08:40
jestem na tym forum od kilku miesiecy i mi sie calkiem podobalo, jednak posty z
ostatnich kilkunastu dni mnie rozwalaja, dawno sie tak nie smialem, nie bylo
przez jakis czas wiernej, kilka osob plakalo z tego powodu, kilka dni temu
wierna wrocila i sie zaczelo.......wierna chwali sie z kim to nie prowadzi
korespondencji "skrzynkowej", mario np. temu zaprzecza i od razu ja bluzga,
pojawily sie rozum i serce wiernej (chyba w jednej osobie) ktore nienawidza
wprost naszej wiernej, ale jak to wierna- nie odpusci, wlaczy ze swoim rozumem,
w pewnym watku jakas forumowiczka napisala uwage dot. wiernej a wierna do
niej "myslalm" ze jestem moja "forumowa przyjaciolka" (czy cos takiego) bo na
skrzynke pisalas mi cos innego...itp. itd. dobrze ze jeszcze pojawil sie
wasz_psychiatra.... :):)
Obserwuj wątek
    • matrek Re: to forum jest zabawne :) niezle afery 14.06.02, 08:43
      tuli_pan napisał(a):

> jestem na tym forum od kilku miesiecy i mi sie calkiem podobalo, jednak posty z
      >
      > ostatnich kilkunastu dni mnie rozwalaja, dawno sie tak nie smialem, nie bylo
      > przez jakis czas wiernej, kilka osob plakalo z tego powodu, kilka dni temu
      > wierna wrocila i sie zaczelo.......wierna chwali sie z kim to nie prowadzi
      > korespondencji "skrzynkowej", mario np. temu zaprzecza i od razu ja bluzga,
      > pojawily sie rozum i serce wiernej (chyba w jednej osobie) ktore nienawidza
      > wprost naszej wiernej, ale jak to wierna- nie odpusci, wlaczy ze swoim rozumem,
      >
      > w pewnym watku jakas forumowiczka napisala uwage dot. wiernej a wierna do
      > niej "myslalm" ze jestem moja "forumowa przyjaciolka" (czy cos takiego) bo na
      > skrzynke pisalas mi cos innego...itp. itd. dobrze ze jeszcze pojawil sie
      > wasz_psychiatra.... :):)

Bo to tulipan takie specyficzne klimaty naszego forum, nie przywykłeś jeszcze ? :)
    • kwik Re: to forum jest zabawne :) niezle afery 14.06.02, 08:44
      ja nie moge się doczekać prezydenta_forum :)))
      • bukowski27 kwik. 14.06.02, 08:44
        glosowalabys na mnie? zaplacilbym.
        • kwik czarlee 14.06.02, 08:46
          na cieibe zagłosuje bezpłatnie., odbiję sobie później:)
          • bukowski27 kwixon... 14.06.02, 08:50
            to jak ty na mnie glosujesz to juz wystarczy> czy jeszcze nie? chcialbym super
            sekretarke... najlepiej kilka... i limuzyne z kirowca... i barkiem... chyba
            moglbym? jako prezydent...
            • kwik czarlee 14.06.02, 08:54
              masz jak w banku (ale nie tym bb). ale pałac będziesz miał w lądku, lądku-zdrój,
              ok?
              • bukowski27 a kolor? 14.06.02, 08:58
                kolor tez bede sobie mogl sam wybrac??? chcialbym moc sobie sam wybrac kolor...
                moge?
                • kwik Re: a kolor? 14.06.02, 09:00
                  ale kolor elewacji pałacu, włosów sekretarek czy lakieru auta? czy butelek w
                  barku? mamy ograniczone fundusze na zachcianki prezydenta, w kraju recesja.

• bukowski27 recesja recesją... 14.06.02, 09:08
                    ale w koncu prezydent prezydentem... i chcialbym kilka dwurzedowych garniturow
                    (nie mam zadnego)... sekretarki moga byc blond sex bombami... a o kolor to mi
                    chodzilo samochodu...
                    • kwik no dobra 14.06.02, 09:12
                      ok, ale na metalik i klimę nie starczy. dostaniesz wiatraczek i korbkę do szyb.
                      to co, jak zostaniesz prezydentem, mogę liczyć na stanowisko szefa więziennictwa?
                      • bukowski27 ciebei kwik zrobie 14.06.02, 09:16
                        szefem sluzb spechjalnych... bedziesz moim siemiatkowskim... chcesz byc moim
                        siemiatkowskim?
                        • kwik to jeszczcze jedno 14.06.02, 09:18
                          s. to nie, ale tajnym szefem służ specjalnych to chętnie, chętnie. i jeszcze
                          nominację na generała, ok? mundur juz mam przygotowany.
                          • bukowski27 oczywsicie kwiku... 14.06.02, 09:20
                            dla ciebie wszystko... przeciez wiesz ze mam do ciebie slabosc... zrobie ciebie
                            generalem-pulkowniekiem... albo nawet generalem-majorem... albo nawet generalem-
                            generalem (bedziesz wtedy mogla miec dwa mundury generalskie)
                            • kwik panie prezydencie czarlee 14.06.02, 09:25
                              podoba się? mogę się tak zwracać do ciebie? :))

to z grubsza mamy już wszystko ustalone, stanowiska przydzielone. ale jeszcze
                              jeden warunek. walizkę z czerwonym guzikiem mam ja!
                              • amor_latino i tu sie mylicie... 14.06.02, 09:28
                                walizke z czerwonym guzikiem ma gutek. poza tym, gutem ma sznurki do pociagania:)

dzindybry,

kwik napisał(a):

> podoba się? mogę się tak zwracać do ciebie? :))
                                >
                                > to z grubsza mamy już wszystko ustalone, stanowiska przydzielone. ale jeszcze
                                > jeden warunek. walizkę z czerwonym guzikiem mam ja!

• bukowski27 gutek... 14.06.02, 09:32
                                  ale nie wplynela jeszcze czerwcowa rata z tytulu przekupienia mnie... wiec na
                                  razie nie pociagasz...

kwik... chcesz teczke z czerwonym guzikiem??? buahahahahaha... nie ma tak...
                                  takie teczki ma tylko trezch najpoteznijszych ludzi swiata... putin, clinton i
                                  bukowski...
                                  • kwik Re: gutek... 14.06.02, 09:35
                                    > kwik... chcesz teczke z czerwonym guzikiem??? buahahahahaha... nie ma tak...
                                    > takie teczki ma tylko trezch najpoteznijszych ludzi swiata... putin, clinton i
                                    > bukowski...

to ja auto, sekretarki, barek, palac w ladku a ty mi taki numer teraz robisz?
                                    zrobie zamach stanu
                                • kwik a nien eieneie 14.06.02, 09:33
                                  amor_latino napisał(a):

> walizke z czerwonym guzikiem ma gutek. poza tym, gutem ma sznurki do pociagania
                                  > :)
                                  strings?

myślisz się, wallizka jest moja, prawda panie prezydencie czarlee?
                                  • bukowski27 kwik, 14.06.02, 09:38
                                    to moze ustalmy... moja jest w dni parzyste twoaj w dni nieparzyste... przez
                                    jeden weekend w miesiacu bedzie w rekach (za potwierdzeniem odbioru!!!!!)
                                    losowo wybranego obywtaela naszego kraju mlekiem i mlotem plynacego...
                                    • kwik panie prezydencie czarlee 14.06.02, 09:48
                                      ok, ale ja losuję tego obywatela w nietajnym niepośrednim i niejawnym losowaniu,
                                      ok? mam już kandydata
                                      • bukowski27 nie ma sprawy kwik... 14.06.02, 09:50
                                        przybija piatke... wieczorem odprawiam przyjecie w moim prezydenckim palacu...
                                        przyjdz w sukni bez plecow... i jakas wodke przynies... zeby nie mowoli ze moj
                                        czlowiek w sluzbach specjalnych na krzywy ryj wszedl... wiesz.. jak to ludzi
                                        ena miescie czasami gadaja...
                                        • agick jescze raz domagam się .. 14.06.02, 10:00

nominacji n ministra skarbu i nominacji dla bolena na ministra qltury i sztuki !!!
    • wierna1 Re: to forum jest zabawne :) niezle afery 14.06.02, 08:48
      "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi".
      Tyle mojego komentarza.
      • wasz_psychiatra witam:) 14.06.02, 09:03
        Przynajmniej nie jest nudno:)
        A poza tym lepiej sie wyglupiac niz gryzc. Mam nadzieje ze wam moj nick to
        uswiadomil. Przynajmniej niektorym.
        A jak ktos sie woli gryzc, to niech sie ugryzie sam:)
        • pleple Re: witam:) 14.06.02, 09:07
          wasz_psychiatra napisał(a):

> Przynajmniej nie jest nudno:)
          > A poza tym lepiej sie wyglupiac niz gryzc. Mam nadzieje ze wam moj nick to
          > uswiadomil. Przynajmniej niektorym.
          > A jak ktos sie woli gryzc, to niech sie ugryzie sam:)

ha ha ha
          psychiatra wolontariusz ?
          co komu uświadamiasz ?
          a o swoją higiene psychiczną też zadbałeś ?

• wasz_psychiatra pleple poza kolejnoscia:) 14.06.02, 09:51
            corcia pooddychaj:))))) bo ci zylka peknie:))) zlosc pieknosci szkodzi:)))
            • pleple Re: pleple poza kolejnoscia:) 14.06.02, 11:26

> corcia pooddychaj:))))) bo ci zylka peknie:))) zlosc pieknosci szkodzi:)))

e, psychiatra
              dałeś plamę
              trochę fantazji w odczytywaniu nastrojów
              omamy
              wizje
              misje
              zrób dodatkowy fakultet
              bo pójdę do konkurencji :))

• wasz_psychiatra pleple 14.06.02, 11:28
                corcia pospiesz sie jak cos masz jeszcze bo ide na emeryture zaraz
                • pleple Re: pleple 14.06.02, 11:35

> corcia pospiesz sie jak cos masz jeszcze bo ide na emeryture zaraz

nie będę zatrzymywać
                  tatuśku
                  weź z sobę
                  laseczkę
                  dla wsparcia
                  • wasz_psychiatra Re: pleple 14.06.02, 12:30
                    Wezme, piszom mi na skrzynke, jednom wezme, moze dwie, moze trzy?
                    A teraz zostaw mnie dziecko, nie jestes w moim guscie.
                    • pleple Re: pleple 14.06.02, 12:48

> Wezme, piszom mi na skrzynke, jednom wezme, moze dwie, moze trzy?
                      > A teraz zostaw mnie dziecko, nie jestes w moim guscie.

uff
                      już się bałam
                      molestowania
                      w hipnozie
                      podczas wizyt
                      z lęków mnie leczysz
                      ojcowskim tonem
                      konfesjonału

• sonija Re: to forum jest zabawne :) niezle afery 14.06.02, 09:09
        Drogi kolego Tuli Pan(ie) !
        My formuowicze bardzo cieszymy się, że tak bardzo podoba Cie się na naszym
        forum.
        Staramy się jak możemy umilić i urozmaicić Ci czas spędzony z nami.
        Gdybyś miał jakieś szczególne życzenia, spostrzeżenia , czy sugestie dotyczące
        naszej wspólnej "zabawy" to prosimy o Cię o bardziej szczegółowe wypowiedzi w
        tej kwestii.

pozdrawiamy,

T.F.

• tuli_pan Re: to forum jest zabawne :) niezle afery 14.06.02, 09:13
          sonija napisał(a):

> Drogi kolego Tuli Pan(ie) !
          > My formuowicze bardzo cieszymy się, że tak bardzo podoba Cie się na naszym
          > forum.
          > Staramy się jak możemy umilić i urozmaicić Ci czas spędzony z nami.
          > Gdybyś miał jakieś szczególne życzenia, spostrzeżenia , czy sugestie dotyczące
          > naszej wspólnej "zabawy" to prosimy o Cię o bardziej szczegółowe wypowiedzi w
          > tej kwestii.
          >
          > pozdrawiamy,
          >
          > T.F.
          >
          droga kolezanko, gdy bede mial jakies sugestie to dam znac, tobie pierwszej

pozdrawiam
          • sonija Re: to forum jest zabawne :) niezle afery 14.06.02, 09:30
            Dzieki , będę czakała...
            • agick kwixon i prezydencie czarls... 14.06.02, 09:53
              a co z ministrem skarbu..?
              poproszę o nominację..

jednocześnie zgłaszam dietera bolena na ministra qltury i sztuki.
              • wasz_psychiatra Re: kwixon i prezydencie czarls...(agick) 14.06.02, 10:02
                Bierz szybko poki mozesz, to jedyne samozwancze "panstwo" na swiecie:)
                Mozemy nawet ustroj ustalic. Co powiecie o Monarchii??????? Albo tak jak w
                Hiszpanii. Prezydent i Krol. Szybko! Brac stolki!
                • Gość: Vika Re: kwixon i prezydencie czarls...(agick) IP: *.ewave.at 14.06.02, 12:47

> Bierz szybko poki mozesz, to jedyne samozwancze "panstwo" na swiecie:)
                  > Mozemy nawet ustroj ustalic. Co powiecie o Monarchii??????? Albo tak jak w
                  > Hiszpanii. Prezydent i Krol. Szybko! Brac stolki!
                  To ja zostaje na wlasne zyczenie kardynalem G.Prosze przygotowac dla mnie wieksze
                  od niego uszy bo mam z tego powodu kompleksy. Jak nie,to zaden rozgrzeszenia nie
                  dostanie i blogoslawienstwa ani ostatniej poslugi!Zrozumiano?!

• wasz_psychiatra Kardynale Vik-a 14.06.02, 12:48
                    Co to znaczy rozgrzeszenia nie dostana!? To przyjda do mnie i kase zarobie. No
                    problem!
                    • Gość: Vika Re:Nasz Psychiatro. IP: *.ewave.at 14.06.02, 13:00
                      To zrobmy interes:ja bede zalatwiac dla Ciebie co wrazliwsze sztuki a kasa sie
                      dzielimy po polowie.
                      • wasz_psychiatra Kardynale 14.06.02, 13:12
                        Oki czyli jak zwykle. Ty zgarniasz tace a ja resztki. Nie mam wyboru. Zgadzam
                        sie. Sukienki nadal mocne.
                        • Gość: Vika Re:Psychiatro IP: *.ewave.at 14.06.02, 13:20

> Oki czyli jak zwykle. Ty zgarniasz tace a ja resztki. Nie mam wyboru. Zgadzam
                          > sie. Sukienki nadal mocne.
                          Tylko nie zglaszaj tego w urzedzie skarbowym.Ja tez nic nie powiem w
                          Watykanie.Damy sobie rade.Tylko sza!!!

• wasz_psychiatra Kardynale 14.06.02, 13:22
                            Tak jest, w koncu to nasze Forum! Nie damy!
                            • Gość: Vika Re: Psychiatro IP: *.ewave.at 14.06.02, 13:34

> Tak jest, w koncu to nasze Forum! Nie damy!
                              no to do roboty!Prezydenta oszczedzimy na kieszeni bo nasz prezydent fajny
                              jest.Albo nie...Jak myslisz?Bardziej lubimy naszego prezydenta czy szmal?

• wasz_psychiatra proponuje... 14.06.02, 13:45
                                ustalimy to przy wodeczce, bez swiadkow.
                                Kto wie kto nam bedzie prezydentem w nastepnej kadencji (?)
                                • Gość: Vika Re: proponuje... IP: *.ewave.at 14.06.02, 13:56
                                  Zawsze mozna wypic i cos pomyslec...moze przewrocik jakis albo rewolucyjke...Co
                                  tam czekac do nowej kadencji...Wiesz jaka za mna stoi sila?
                                  • wasz_psychiatra no to ide na emeryture za 2 minutki 14.06.02, 13:58
                                    Wiem wiem, przerazajaca...masa...
                                    • Gość: Vika Re: no to ide na emeryture za 2 minutki IP: *.ewave.at 14.06.02, 14:12

> Wiem wiem, przerazajaca...masa...
                                      ciemna,czarna masa,zeby nie powiedziec.No ale w kupie razniej.To siup,za
                                      (nie)zrowko
                                      ciemnych mas,Doktorku!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka