Dodaj do ulubionych

no to obiecany wontek na takim wlasnie poziomie

IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 10:32
Co zrobic gdy dziecko konczy szkole? Mam ochote dac im po stowie w nagrode,
zwlaszcza duzemu, bo naprawde bylo to 9,5 mies. ciezkiej orki. Na pewno beda
lody i water park, ale mam ochote dac mu stówe, zarobil sobie, tak mi sie
wydaje, co Wy na to?

(hłe hłe ale wontek, co? Sie wysililam, ale wlasnie to mam we glownicy teraz to
sie dziele na forumie )
Obserwuj wątek
    • wierna1 Re: no to obiecany wontek na takim wlasnie poziomie 14.06.02, 10:40
      Ale po stowie czego? Drahm, dolców, czy co wy tam w Grecji macie? Bo u nas za
      stówkę mały by poszalał. Mnie nie stać na taki gest i syn o tym wie. A
      zapowiada się świadectwo z czerwonym paskiem (piąta klasa), więc poprosił o
      książkę. Napiszę mu tam coś miłego na pamiątkę. Tak zrobiłam też w zeszłym
      roku. Oprócz tego mój syn ciężko trenuje (pływanie 3 godz. dziennie).
      • tuli_pan Re: no to obiecany wontek na takim wlasnie poziomie 14.06.02, 10:50
        wierna1 napisał(a):

> Ale po stowie czego? Drahm, dolców, czy co wy tam w Grecji macie? Bo u nas za
        > stówkę mały by poszalał. Mnie nie stać na taki gest i syn o tym wie. A
        > zapowiada się świadectwo z czerwonym paskiem (piąta klasa), więc poprosił o
        > książkę. Napiszę mu tam coś miłego na pamiątkę. Tak zrobiłam też w zeszłym
        > roku. Oprócz tego mój syn ciężko trenuje (pływanie 3 godz. dziennie).

nie pisz ksiazki...przejzyj dokladnie forum "mezczyzna" i "kobieta", kiklanascie
        razy wcisnij ctrl+c i ctrl+v do worda , wydrukuj i masz niezla opowiesc :)

• wierna1 Re: no to obiecany wontek na takim wlasnie poziomie 14.06.02, 10:54
          tuli_pan napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
          >
          > > Ale po stowie czego? Drahm, dolców, czy co wy tam w Grecji macie? Bo u nas
          > za
          > > stówkę mały by poszalał. Mnie nie stać na taki gest i syn o tym wie. A
          > > zapowiada się świadectwo z czerwonym paskiem (piąta klasa), więc poprosił
          > o
          > > książkę. Napiszę mu tam coś miłego na pamiątkę. Tak zrobiłam też w zeszłym
          >
          > > roku. Oprócz tego mój syn ciężko trenuje (pływanie 3 godz. dziennie).
          >
          > nie pisz ksiazki...przejzyj dokladnie forum "mezczyzna" i "kobieta", kiklanasci
          > e
          > razy wcisnij ctrl+c i ctrl+v do worda , wydrukuj i masz niezla opowiesc :)
          >

Porada nr 1: Idz do okulisty.
          • tuli_pan Re: no to obiecany wontek na takim wlasnie poziomie 14.06.02, 10:58
            wierna1 napisał(a):

> tuli_pan napisał(a):
            >
            > > wierna1 napisał(a):
            > >
            > > > Ale po stowie czego? Drahm, dolców, czy co wy tam w Grecji macie? Bo
            > u nas
            > > za
            > > > stówkę mały by poszalał. Mnie nie stać na taki gest i syn o tym wie.
            > A
            > > > zapowiada się świadectwo z czerwonym paskiem (piąta klasa), więc popr
            > osił
            > > o
            > > > książkę. Napiszę mu tam coś miłego na pamiątkę. Tak zrobiłam też w ze
            > szłym
            > >
            > > > roku. Oprócz tego mój syn ciężko trenuje (pływanie 3 godz. dziennie).
            > >
            > > nie pisz ksiazki...przejzyj dokladnie forum "mezczyzna" i "kobieta", kikla
            > nasci
            > > e
            > > razy wcisnij ctrl+c i ctrl+v do worda , wydrukuj i masz niezla opowiesc :)
            > >
            >
            > Porada nr 1: Idz do okulisty.

dziekuje za rade, na prawde mysle ze tak powinnas zrobic, masz talent literacki,
            szczegolnie dobre pisalabys dramaty
            pozdr.

• wasz_psychiatra w grecji jest euro! n/txt 14.06.02, 10:51
        • Gość: renia Re: w grecji jest euro! n/txt IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 11:13
          i wlasnie mam ochote dac mu 100 euro, a malemu pewnie z 50, ale poczekam na
          meza, ustalic trzeba...
          • wasz_psychiatra kupa szmalu 14.06.02, 11:20
            50 Euro to kupa szmalu dla takiego malego (ile ma lat?), zreszta Ty najlepiej
            znasz swoje dzieci i pewnie wiesz co zrobia z pieniedzmi.
            Dlaczego chcesz dac forse? Za wysilek? Dlaczego forse a nie prezent?
    • Gość: renia Wierna wyslesz mi te bąbelki czy nie wyslesz .... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 11:16
      .... na sparknet.gr bo czekam i czekam
      • wierna1 Re: Wierna wyslesz mi te bąbelki czy nie wyslesz .... 14.06.02, 11:18
        Gość portalu: renia napisał(a):

> .... na sparknet.gr bo czekam i czekam

Ja ci wyslalam na emaila. A ty co otwierasz?
        • Gość: renia Re: Wierna wyslesz mi te bąbelki czy nie wyslesz .... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 11:23
          wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
          >
          > > .... na sparknet.gr bo czekam i czekam
          >
          > Ja ci wyslalam na emaila. A ty co otwierasz?

No ja emaila otwieram ale na ktorego emaila ty mi to wyslalas? co jest po @ ? Bo
          nie wiem gdzie mam sprawdzic. Wyslij na ten sam adres na ktory do tej pory
          wysylalas listy np ten o Twoim mezu, ok?

Kurde tulipan wiem, ze to jest beznadziejne, juz nic nie mow, ale moze sie jakos
          z wierna dogadamy w sprawie tych babelkow:)))
          • wierna1 Re: Wierna wyslesz mi te bąbelki czy nie wyslesz .... 14.06.02, 11:29

> wierna1 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: renia napisał(a):
            > >
            > > > .... na sparknet.gr bo czekam i czekam
            > >
            > > Ja ci wyslalam na emaila. A ty co otwierasz?
            >
            > No ja emaila otwieram ale na ktorego emaila ty mi to wyslalas? co jest po @ ? B
            > o
            > nie wiem gdzie mam sprawdzic. Wyslij na ten sam adres na ktory do tej pory
            > wysylalas listy np ten o Twoim mezu, ok?
            >
            > Kurde tulipan wiem, ze to jest beznadziejne, juz nic nie mow, ale moze sie jako
            > s
            > z wierna dogadamy w sprawie tych babelkow:)))

A pies trącał Tulipana, ma dużo miejsca na forum, nie wciskamy mu się między
            wódkę a zakąskę, bo przecież jest w pracy, to nie pije.
            Po @spark.net, ale może to jest ades tylko na gazetę? Jeśli tak to nie dam rady
            przenieść z emaila do gazety. Sorry.
            • Gość: renia wyslij na jakikolwiek adres moze byc na gazete IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 14.06.02, 11:31
              czy na sparkneta na co chcesz tylko powiedz gdzie mam sprawdzic
              • wierna1 Re: wyslij na jakikolwiek adres moze byc na gazete 14.06.02, 11:50

> czy na sparkneta na co chcesz tylko powiedz gdzie mam sprawdzic

Reniu, chyba mi się nie uda przenieść z emaila do skrzynki na gazecie.
                A masz emaila w domu? Podaj na skrzynkę, jeśli tak.
            • lastka Re: Wierna wyslesz mi te bąbelki czy nie wyslesz .... 14.06.02, 11:52
              wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
              >
              > > wierna1 napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: renia napisał(a):
              > > >
              > > > > .... na sparknet.gr bo czekam i czekam
              > > >
              > > > Ja ci wyslalam na emaila. A ty co otwierasz?
              > >
              > > No ja emaila otwieram ale na ktorego emaila ty mi to wyslalas? co jest po
              > @ ? B
              > > o
              > > nie wiem gdzie mam sprawdzic. Wyslij na ten sam adres na ktory do tej pory
              >
              > > wysylalas listy np ten o Twoim mezu, ok?
              > >
              > > Kurde tulipan wiem, ze to jest beznadziejne, juz nic nie mow, ale moze sie
              > jako
              > > s
              > > z wierna dogadamy w sprawie tych babelkow:)))
              >
              > A pies trącał Tulipana, ma dużo miejsca na forum, nie wciskamy mu się między
              > wódkę a zakąskę, bo przecież jest w pracy, to nie pije.
              > Po @spark.net, ale może to jest ades tylko na gazetę? Jeśli tak to nie dam rady
              >
              > przenieść z emaila do gazety. Sorry.

Wierna wyślij jej jeszcze to co ja ci wczoraj wysłałam, może też się wystraszy.
              Ale ciekawe czy Renia pracuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka