mamba30 22.03.05, 21:23 Nie było mnie tu kilka dni, a tu taaaakie buty.... Zastanawiam się, kiedy przeniosą mój wątek na pogaduchy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:17 nie przeniosa, bo na razie nie wiadomo, czy ppgaduszki maja racje bytu, czy nie. na gorze jest link z glosowaniem. trzeba napisac posta z tak lub nie w tytule: NIE, oznacza NIE POgaduszkom, wiec sadze, ze to tez twoje zdanie. Tak jest za utrzymaniem pogaduszek jako osobnego forum dla "kolka rolniczego" jak nas nazywa chicarica. a tak w ogole, dziendobry pani, jak tam zdrowie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:31 Witojcie !!!! Moje zdrowie prawie gut, lekko zaparchała jestem, to przez tą wiosnę, która się zbierała, jak sujka za morze..... A co tam u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:35 pms dawno przeszedl, gra muzyka. jutro biore chlopa za fraki, wsadzam do autobusu i jedziemy do babci na swieta. niech sobie chlopina poszerzy horyzont i zobaczy, jak to sie wielkanoc swietuje u wschodnich sasiadow. no i moja cala rodzinka na kupie, to tez ciekawostka przyrodnicza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:37 no to jak i u mnie, o PMS-ie słuch zaginął. Rozumiem, że chłopina pozna nasz piękny kraj.... Gorzej, jak nie będzie chciał wrócić do Szwabii. Co wtedy zrobicie ze świeżo uwitym gniazdkiem...??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:45 nie ma bola, z moja rodzina nikt jeszcze dlugo nie wytrzymal. jak myslisz, czemu ja jestem 1250 km od domu? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:46 No tak, o tym to nie pomyślałam, może dlatego, że u mnie żadnej rodziny niet Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:49 atakuja jak wilki - grupowo. w zasadzie nie aTAkuja, tylko graja na nerwach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Hejo mamba :)))... 23.03.05, 09:25 czesc edzia, jak zwykle anal za sygnaturke. z jakiego to filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: MIS-ia :))))... 23.03.05, 09:28 mis to z kim jest i o czym? to ten o robieniu filmow z c. pazura? ja duzo o nim slyszalam od jednego z przyjaciol, ktory ten film uwielbia. w zwiazku z tym znam wiele cytatow nie ogladnawszy filmu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Ja Ci dam Pazure :P 23.03.05, 09:35 film.onet.pl/7418,film.html lookaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hejo mamba :)))... 23.03.05, 09:31 Witam, witam Edziu... Czy my mamy pisać na FK, czy na FP, bo nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Hejo mamba :)))... 23.03.05, 09:37 edziu, rzeczywiscie wszystko mi sie poplatalo (mam za rzadko do czynienia z polska kinomatografia) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Hejo mamba :)))... 23.03.05, 09:38 No skoro tu, to tu. Znowu się na nas wściekna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:46 hej mambino! oj, duzo atrakcji przez twa absencje cie ominelo... wesola byla ta walka z adminami. to bys se pouzywala... ech, zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:48 No żałuję siostro od wczoraj, od wieczora, kiedy to wlazłam na FK sprawdzić, co sie działo. Nie powiem, zbaraniałam. Ale co do używania, to moja wieeeeelka strata. Co tam u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 09:50 zmysly szaleja, hormony buzuja! chyba zwariowalam przez te wiosne! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 10:06 bylo sie nie rozwodzic:)) a tak wogole to jak poszlo? cmokasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 12:39 no poszło super. Na pierwszej sprawie uwinęłam sie w 10 min, a i stary nie bruździł. Obawiam się kolejnej - termin mam na 23 maja - tamta czuję, że będzie masakrą... Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 12:42 mamba30 napisała: > Nie było mnie tu kilka dni, a tu taaaakie buty.... Zastanawiam się, kiedy > przeniosą mój wątek na pogaduchy??? pogaduchy?A co Ty baba z magla;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 12:43 nie z magla, a ze sklepu mięsnego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 12:46 dobrze ze nie z bazaru:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: Co jest do jasnej anielki?????? 23.03.05, 12:48 no tez tak myslę, przecież to nie przystoi. A tak w ogóle to kim jesteś???Znam Cię, tylko masz zmieniony nick, czy ktoś nowy??? Jak można, to poprosze foto :))) Odpowiedz Link Zgłoś