kasitza 23.03.05, 09:43 jaka jest pogoda/tempratura powietrza na Podkarpaciu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasitza Re: czy ktos wie 23.03.05, 09:44 nie, bo myslalam, ze ktos tu moze wie, a u mnie internet sie tak wlecze. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czy ktos wie 23.03.05, 09:48 Aha, bo taka reklama była, że misiek z góralem pozują do zdjęcia, a facet podchodzi i mówi "ej gazdo a jaka pogoda bedzie", a misiek patrzy na niego i mówi "a na Onecie byłeś?"... I tak wiesz, chciałam się dowcipem popisać ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: czy ktos wie 23.03.05, 09:50 piekne, no reklam oczywiscie nie znam za duzo polskich. wiem ze byla fajna reklama zubra. pamietasz? zapomnialam tylko jak to szlo. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: czy ktos wie 23.03.05, 09:52 Żubr występuje w puszczy :D Bo to z mojego browaru piwko! Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: czy ktos wie 23.03.05, 09:53 dokladnie!!! jak kiedys powiedzial einstein, najlepsze sa najprostsze rozwiazania. jak zobaczylam ta reklame po raz pierwszy miedzy nudnymi reklamami proszkow do prania i kawy cibo, to mnie zanioslo ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: czy ktos wie 23.03.05, 09:45 no przykro mi, ja Ci nie pomogę, gdyż z Warszawki jestem :( Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: czy ktos wie 23.03.05, 10:03 Jaslo a co lenko, czyzbys byla moze z okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: czy ktos wie 23.03.05, 10:06 pogoda.interia.pl/miasta?id=11727 nie nie, ja nie z tych okolic :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: czy ktos wie 23.03.05, 10:10 dzieki!!!to juz mam jasnosc w temacie na cale swieta. szkoda ze w niedziele bedzie popadywac. chcialam niedziele wykorzystac na dluzszy spacer. ale moze sie wcisniemy miedzy jeden a drugi wiosenny kapusniaczek. a tak a propos: przyznaje zlotego anala pierwszemu krzakowi jaki przylapie na wypuszczaniu paczkow! Odpowiedz Link Zgłoś
suonko2 Re: czy ktos wie 23.03.05, 10:49 W Jaśle świeci słoneczko, jest pięknie i cieplutko, zaraz ide spacer Odpowiedz Link Zgłoś