lena_zet 23.03.05, 15:13 Wypowiedz się jeszcze, prosimy, w kwestii technicznej głosowania.Jak to będzie z tym IP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:22 ...tym bardziej, że z mojego kompa może głosować taż mój chłop na przykład albo qmpela. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:23 a czy to nie dziwne, ze za podzialem sa z reguly ci, ktorzy tu nigdy nie zagladaja? jakies podejrzanie obce te nicki mnie sie wydaja! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:25 Dylemacie, pokazałam Cię chłopu i mówi że skądś kojarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:27 hmmm... ze niby takiej pospolitej urody jestem? no wiesz! hehehe a ja go nie kojarze, ale fajna parka jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:30 Mógł Cie gdzies widzieć - on ma dobra pamięć wzrokową, zwłaszcza do kobiet, nawet jak są w jego pojęciu chude. :) To mówisz, że ładni jesteśmy - hmmm... A Twój miś jest naprawdę przystojny, cholera, ładniejszy to chyba jest tylko mój chłop. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:31 rachela180 napisała: > Mógł Cie gdzies widzieć - on ma dobra pamięć wzrokową, zwłaszcza do kobiet, > nawet jak są w jego pojęciu chude. :) ja dam temu twojemu misiowi chude!zgrabne moja droga, zgrabne! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:36 Lenko, mój miś pełne lubi, najlepiej z małym brzuszkiem i wielkim tyłkiem, nie poradzę że standardowa zgrabną uważa za chudą. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:31 hehehhehehe... twoj chlop ladniejszy, powiadasz... hmm... no polemizowalabym, polemizowala. ha! i o ile mnie pamiec nie zawodzi sa w tym samym wieku! 37, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIE˛!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:35 Owszem :) No wiesz... obiesmy zakochane w swoich misiach :D Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dylemacie 23.03.05, 15:37 a my to chyba mniej więcej takiej samej budowy, co nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 15:41 budowy to napewno, szkapino, tylko: a) masz ladniejsze nogi, b) zdaje sie ze deczko wyzsza jestes , ja mam 156 cm Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dylemacie 23.03.05, 15:42 jakie ładniejsze nogi?w życiu, mamy takie same.Byłam opalona, więc wydawały się ładne. no to rzeczywiście, jestem 2 centymetry wyższa..... a ile twój misio ma wzrostu?bo tak na oko to 182, zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: dylemacie 23.03.05, 15:45 Małe jest piękne. Zawsze lubiłam być krasnoludkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dylemacie 23.03.05, 15:46 ja też.Ale zawsze podświadomie szukałam faceta wysokiego.Mój monsz ma 184. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 15:46 prawie, lena, prawie... ma 189. ale wiesz, w lozku sie jakos wyrownuje! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dylemacie 23.03.05, 15:47 dziewczyno kochana, wysocy najlepsi hehe :) powiem ci tylko, że fajny ten twój misio. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 15:49 oj fajny! to tyeraz rozumiesz, dlaczego nad baby pracujemy. znaczy sie moja przyjaciolka powtarzala, ze madrej matki i ladnego ojca male geniusz sie rodza! hmm... no ale ja zamiast geniusza zdrowy okaz bym chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: dylemacie 23.03.05, 15:52 Ja też... o rany... a co jeśli po dzisiejszym... AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 15:53 tylko fortuny na testy ciazowe nie wydawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: dylemacie 23.03.05, 15:55 Spox, ale qrcze... Ale nie, naucze sie zmieniać pieluchy, to nie może byc trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dylemacie 23.03.05, 15:55 wiesz, nie każdey ma babe po jednym wytrysku.Jestem tego najlepszym, cholera, przykładem.Pracujcie, trzymam kciuki, że niedługo zaczniesz "puchnąć" :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: dylemacie 23.03.05, 15:57 To byłby raczej dar Boży - ot, tak wyszło :) A w moim wieku nawet łatwiej o ciążę niz to się wydaje :) zresztą, nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: dylemacie 23.03.05, 16:00 to było do dylemata, ale tobie też życzę. Dlaczego uważasz że jesteś w wieku, w którym najszybciej zachodzi się w ciąże? To nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: dylemacie 23.03.05, 16:02 Hmmm... a nam w szkole kładli do łba iż "młode wpadają ". no nie wiem, z pokolenia walki o wychowanie seksualne jestem. w każdym razie fikający nogami Mateuszek to byłoby szczęście :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 16:01 goraco w to wierze, ale wiesz, jak jest: np. podczas zespolu napiecia miesiaczkowego mam czarne wizje, zem na pewno nieplodna, chora na raka i ch.uj wie co jeszcze. ta moja neuroza mnie wykonczy! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: dylemacie 23.03.05, 15:44 oj a juz sie balam, ze tylko ja taka malutka jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 15:50 no ba! tos calkiem, calkiem... napoleon mial cale cztery cm mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: dylemacie 23.03.05, 16:05 dzięki za pocieszenie, czuję się już wielkoludem :DDD i też nie lubię małych chłopów... drobna kobitka jeszcze ok, ale facet to powinien być wg mnie wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: dylemacie 23.03.05, 16:07 no wiesz, sama dwa cm nizsza od ciebie jestem hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Babo i Dylemacie 23.03.05, 16:29 Kocham was, ja mam 158 i kocham małe babki!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Babo i Dylemacie 23.03.05, 16:33 tak.mój monsz zawsze mawia...duże baby do roboty, małe do kochania... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: też Was maleństwa kocham 23.03.05, 16:39 Małe kobiety rządzą!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: dylemacie 23.03.05, 16:36 2 cm to jeszcze nie tak dużo Wyrabiałam sobie 2 lata temu dowód nr 3 (bo poprzednie znikaly w tajemniczych okolicznosciach) no i podalam, ze mam 163 cm wzrostu. Sadzilam, ze standardowo napisza mi "wzrost sredni", ale nie - oni jak na zlosc podali moj wzrost w centymetrach. I nikt nie chce uwierzyc, ze mam 163 cm... i w przypadku 5 cm roznicy to juz widac, ale 2 cm to pewnie wzrostowo prezentujemy sie podobnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:22 no prosimy.Czy mój głos będzie się liczył?Mamy z pierożek moniką to samo ip.Tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:28 jak to co?z takiego jak ja mam jak sie nie loguje nadaje tu kupa luda:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:33 to jest cząstkowe ip a całe masz tu: www.kurshtml.boo.pl/ip/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:38 miało byc o logowaniu i o IP, a wyszło o figurze i gusach misiów :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:39 hehe, to może poprosimy Tebe żebym nam zdjęcie wysłał? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:40 :)))) właśnie: ja chciałabym zobaczyć tebego, zawsze mnie pociągali faceci u władzy :) Nawet śnił mi się dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:41 a co robiliście?co robiliście? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:41 no nic Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:43 eeeeee to do kitu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:45 a co byś chciała przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:48 no nie wiem...może oral...może anal..... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:50 przecież wiesz, że jestem dyskretna :) co robiliśmy - nie wygadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:42 :DDDDDDDDDDDDD A mi się śnił miś, zważywszy na to iż chrapał obok to był to w pełni uzasadniony sen. PS A teraz przyjdzie Tebe i wytnie nam tą pogaduchę na Pogaduszki... Boszcz, co za upiorna wizja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:43 to zacznę spamować :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:47 ty to masz fajnie, bo tebe napisał, że cię lubi :) zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:49 coś ty, tebe napisał, że uważa mnie za wariatkę przecież :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:49 A mi jabbur na posta odpowiedział! Czuję się zaszczycona. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:52 przykro mi - jabbur mi się kojarzy z jakimś jabu kasigi z "Szoguna" - nie interesuje mnie Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 15:54 ale on każdemu chyba odpowiada.Ja byłabym zaszczycona, gdyby mi maas odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Tebe 23.03.05, 16:13 To co masz w temacie to się nazywa krzyk. W zasadzie właściwego pytania nawet nie zadałaś. Ale odpowiem: będzie dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Tebe 23.03.05, 16:14 kurcze Lena, wiedziałam że masz u niego fory :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a te serie na TAK? 23.03.05, 16:15 poprostu chwilami mozna odniesc wrazenie ze jedna osoba daje ze 3-4 tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Tebe nie uciekaj, proszę 23.03.05, 16:16 a co to znaczy, że będzie dobrze?a jeśli z domu piszę ja, mój mąż, czasem koleżanka, a czasem jej chłopak, i wszyscy zagłosujemy (ip będzie takie samo) to policzysz wszystkie głosy czy tylko jeden z nich? kurde, tebe, dla ciebie dobrze jak pogaduszki wygrają, a dla mnie to kiczowato wtedy będzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika a teraz już na poważnie 23.03.05, 16:17 Tebe, nasz administrator powiedział, że na zewnątrz IP mamy z leną takie samo : ( czyli w zasadzie oddałyśmy jeden głos :( kolejna rzecz - pojawiły się nicki z księżyca - jak tu nie podejrzewać oszustwa :( Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: a teraz już na poważnie 23.03.05, 16:48 Niektórzy wszędzie widzą oszustwo. Jakoś sobie z tym poradzimy. BTW. W tym wątku nie wypowiedziała się nawet 1/10 osób, które zaglądają dziennie na to forum. Zastanawiam się czy uwzględnić ich głosy. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a teraz już na poważnie 23.03.05, 16:50 tebe, to czy uwzględniać czy nie zależy od ciebie, wiadomo, że my zdecydowalibyśmy na NIE.Czyli mój głos i moniki zostanie uznany? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: a teraz już na poważnie 23.03.05, 16:51 > BTW. W tym wątku nie wypowiedziała się nawet 1/10 osób, które zaglądają > dziennie na to forum. Zastanawiam się czy uwzględnić ich głosy. widzisz :( Nie uważasz, że to forum umrze bez nas? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a teraz już na poważnie 23.03.05, 16:53 no ironizujesz, ale przyznaj, że jest pole do manipulowania ostatecznym wynikiem Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a teraz już na poważnie 23.03.05, 16:59 poza tym, pytanie w nagłówku jest tak skonstruowane, że osoby, które wchodzą sporadycznie na to forum, i nie uczestniczyły w wydarzeniach weekendowo- poniedziałkowych, pomyślą, że "O, fajnie, kolejne forum" i zagłosują na TAK. Natomiast umknąć im może fakt, że wtedy część wątków będzie stąd "sprzątana". A moje zdanie jest takie, że nowe forum może okazać się atrakcyjne, ale bez przemocy, bez usuwania tam wątków stąd. Może np. część osób sama przeniesie się tam z pogaduszkami, bez Waszej pomocy? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 11:36 Fajnie by było. Ja bym namawiał w zasadzie. Bo - żeby było śmieszniej - nie założyliśmy tamtego forum dlatego, że was nie chcemy, tylko dlatego, że was chcemy. Wiem jednak, że wasze spotkania na forum nie wszystkich interesują. Mówiąc szczerze, to interesują jedynie grupę osób, która w nich uczestniczy... Nie wiem czy to jasne. Głosowanie głosowaniem, ale widać, że nie wszyscy chcą tego co do tej pory było. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka do TEBE 24.03.05, 11:38 Szanowny Tebe, czy moglbys prosze odpowiedziec na moj list na forum "o moderacji"? Bede wdzieczna, kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 11:49 to było od początku wiadome, że nie wszyscy - skoro były skargi. Może głosowanie pokaże, których jest więcej. Dziękuję za odpowiedź mimo pytania trochę w złym miejscu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: pytanie 24.03.05, 12:05 Tylko pytanie, czy na pewno warto likwidować Pogaduchy, gdyby się okazało, że wynik na to wskazuje. Bo może jest taki kompromis, który nie krzywdzi milczącej większości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pmska Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 12:21 Nie liczylabym na to, ze ta grupa osob dobrowolnie zacznie prowadzic swoje rozmowy na forum Pogaduszki. To, ze nie licza sie z innymi forumowiczami, juz pokazali. Przeczytaj sobie np. jak zareagowali na grzeczna prosbe chicarici jakis czas temu. Monika pierozek, ktora tutaj stara sie stwarzac pozory kultury i dobrej woli, takze byla wtedy dosc chamska. Z chamstwem trzeba walczyc sila, a nie urzadzac glosowania i grzecznie prosic. To sie nigdy nie sprawdza. Lamia netykiete, wiec trzeba ich wycinac, ewentualnie przenosic, a nie urzadzac glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 12:24 Nie sądzę, żeby Twój post przyczynił się do rozwiązania sprawy :-) Ja tam wole przekonywać niż używać siły, fakt, że w tym wypadku nie najlepiej to wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 12:27 Coś w rodzaju "Uprzejmie proszę się stąd wynieść":))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 12:29 ale to nie moje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 12:31 Myślałam, że pytasz o zacytowanie "uprzejmej prośby" Chicariki:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: a teraz już na poważnie 24.03.05, 12:37 nie ale wkleję moje wypowiedzi do chicarichi: • Prośbę ponawiam n/txt - Gość: chicarica 01.03.2005 09:57 • prośba odrzucona mtxt - pierozek_monika 01.03.2005 09:58 Re: załóz jakiś madry watek bo nam się nie chce:P Autor: pierozek_monika to poprostu nie czytaj, chyba że odczuwasz jakąś masohistyczną przyjemność w czytaniu pitu-pitu - takie odnoszę wrażenie pa pa - pierozek_monika 01.03.2005 10:00 nie jestem wzorem kultury, ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:30 Lenka, ty jakiś szaman jesteś, deszcz też umiesz przywołać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:30 ja też bym chciała takiego czerwonego ptaszka :] Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:31 zawsze możesz zostać moderatorem pogaduszek.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:32 taaak..... zgłoszę swoją kandydaturę jakby jednak zostały Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:32 Normalnie zaszczyt:] Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:32 to go przytnij drzwiami samochodu;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:33 jaka ty jesteś przyziemna! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:33 pogadaj z obierzyna jej pies chyba ma własnie to czego szukasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:34 wszysTcy jesteście obrzydliwi! Nie rozmawiam z wami! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:35 to moze fioletowego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:35 taaak, poczekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:37 jako miłosniczka zwierząt ( w tym ptaszków) powinnas optować za wypuszczeniem ptaka na wolność a nie tak zle mu zyczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:39 ale to dla jego dobra! Jeszcze będzie śpiewał ze szczęścia, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:40 cienkim głosem jak Cie znam miłosniczko kastracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:41 falsecikiem :> Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:42 cruella:PPPPPPP moze jeszcze futerko z dalmatyńczyków?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:43 z mysich pipek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:45 to pilotkę raczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:46 raczej pitolkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:47 mówisz to wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:43 Futerko z jajka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:46 o kolejna, miłosniczka zwierząt:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:48 To już raczej humanistka:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:36 Ale co prawda to prawda, czerwony ptaszek zwiększa frekwencję na wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:34 Widać, że trzymasz rękę na... pulsie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:35 a wiesz gdzie u faceta najlepiej wyczuc puls?;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:37 Sugerujesz, że na czerwonym ptaszku? Nie wiem, nie mam, spytaj Tebe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:41 ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:32 właśnie nie umiem.Tebe nie chce mi odpowiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:32 Widocznie trzeba do niego wersalikami krzyczeć:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: TEBE, WZYWAMY CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 16:34 generalnie boldami :) Odpowiedz Link Zgłoś