rachela180 23.03.05, 22:49 Czekam i czekam na chłopa (spóźnia się 3 godziny) więc upiekłam szrlotkę i guziki huzarów :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Qrna, ale mi dobre ciacha wyszły :))))) 23.03.05, 22:58 rachela180 napisała: > Czekam i czekam na chłopa (spóźnia się 3 godziny) więc upiekłam szrlotkę i > guziki huzarów :))))))))) A to sie kurna chłop ucieszy.Pewnikiem nawet gumioków nie zdyjmie ino się od razu na żarło rzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.baca Re: Qrna, ale mi dobre ciacha wyszły :))))) 23.03.05, 23:03 słoma z butów przegryzie i pójdzie spac Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Qrna, ale mi dobre ciacha wyszły :))))) 23.03.05, 23:09 ale najpierw wychedozy Rachelke, nie? no bo na co by piekla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Qrna, ale mi dobre ciacha wyszły :))))) 23.03.05, 23:14 marta.uparta napisała: > ale najpierw wychedozy Rachelke, nie? no bo na co by piekla:)))) Na próżno. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: Qrna, ale mi dobre ciacha wyszły :))))) 23.03.05, 23:16 jak mu do ciastek flaszke bimbru postawi to na bank wychedozy. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Ej Rachela, Rachela.... 23.03.05, 23:09 Wspomnij na swe słowa Rachelo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=669&w=21918569 Nawiasem mowiac to jest chyba jeden z tych wątków, które należałoby zgłosić do przeniesienia na te całe smieszne POgaduszki.. Wiecie co? Jak to czytam, to załuję, ze nie można zmienić zdania w tym głosowaniu, które zaproponował Tebe. Zagłosowałam na nie dla Pogaduszek, ale jeśli to ma tak wyglądać to... szkoda słów, albo ja się starzeję. Chętnie jednak widziałabym przenoszenie takich wątków jak niniejszy do jakiegoś pogaduszkowego getta. Po prostu chodzi mi o to, ze to jestjednak forum, o czyms rozmawiajmy, co interesuje moze ogól userów, albo co jest smieszne, zabawne, a nie o jakichs ciasteczkach i czekaniu na osławionego CHŁOPA Rachelki. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Ej Rachela, Rachela.... 23.03.05, 23:12 OK. Spadam. Idę sie poryczeć że chłop mnie zdradza z jakąs chudą blondynką. :P Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Ej Rachela, Rachela.... 23.03.05, 23:15 rachela180 napisała: > OK. Spadam. Idę sie poryczeć że chłop mnie zdradza z jakąs chudą blondynką. :P czyli ze mn? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Qrna, ale mi dobre ciacha wyszły :))))) 24.03.05, 08:36 rachela180 napisała: > upiekłam szrlotkę i > guziki huzarów :))))))))) Szarlotka - rozumiem, ale co Ci huzarzy zrobili ze wsadzilas ich guziki do pieca?;) Co to sa guziki huzarow? (oprocz tego ze, domyslam sie, jakies ciastka) Odpowiedz Link Zgłoś