kobieta_na_pasach 31.03.05, 12:00 zaczęłam jątrzyc na forum "40+". ciekawe, co z tego wyjdzie, bo tam jest bardzo kulturalnie i nobliwie. a co tam, troche dziadkow rozruszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 12:01 kobieta_na_pasach napisała: > zaczęłam jątrzyc na forum "40+". ciekawe, co z tego wyjdzie, bo tam jest > bardzo kulturalnie i nobliwie. a co tam, troche dziadkow rozruszam. pózniej wpadnę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 12:03 zapytaj czy po 40stce to oralnie wypada:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 12:14 mmagi napisała: > zapytaj czy po 40stce to oralnie wypada:-))) pewnie nie, bo sztuczna szczeka wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 12:23 kobieta_na_pasach napisała: > mmagi napisała: > > > zapytaj czy po 40stce to oralnie wypada:-))) > > pewnie nie, bo sztuczna szczeka wypada. o jaka szkoda,musze zaprzestac;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
totempotem Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 12:29 o jesu ...no przestańcie...40 lat i sztuczna szczęka wypada ? to jak ja za 10 lat będę wyglądać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 12:30 zrób se implanty,nie beda wypadac;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:28 totempotem napisała: > o jesu ...no przestańcie...40 lat i sztuczna szczęka wypada ? to jak ja za 10 > lat będę wyglądać ? ;) to wejdz na prywatne forum "40+" i zobaczysz, jak bedziesz wygladala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:08 W swoim wątku piszesz że są osoby które donoszą na Ciebie, a jak oceniasz to co Ty robisz? Czy czasem nie plotkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:30 landrynka8 napisała: > W swoim wątku piszesz że są osoby które donoszą na Ciebie, a jak oceniasz to co> Ty robisz? Czy czasem nie plotkujesz? plotkowanie to jest rozmawianie o konkretnej osobie. ja tylko ocenilam na tym forum inne forum. ale w momencie, kiedy zostalam zadenuncjowana zrobilam to samo. ja piwersza nie zaczelam. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:14 kobieta_na_pasach napisała: > zaczęłam jątrzyc na forum "40+". ciekawe, co z tego wyjdzie, bo tam jest > bardzo kulturalnie i nobliwie. a co tam, troche dziadkow rozruszam. _____ .nie ma to, jak terapia szokowa, naturalna defibliracja..8) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:31 charlie_x napisał: > kobieta_na_pasach napisała: > > > zaczęłam jątrzyc na forum "40+". ciekawe, co z tego wyjdzie, bo tam jest > > bardzo kulturalnie i nobliwie. a co tam, troche dziadkow rozruszam. > _____ > .nie ma to, jak terapia szokowa, naturalna defibliracja..8) no to sie doigralam. juz na mnie napadaja, a co dopiero bedzie sie dzialo wieczorem, jak zajrzy tam gospodarz tego forum czyli jej_mąż? a jeszcze gorzej bedzie jak zajrzy tam wreszcie jego zona! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:33 a bo się gdzieś szwędasz niepotrzebnie...... Źle Ci tu? Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine7 Re: ale ze mnie intrygantka 31.03.05, 13:58 Podzieliłas los wielu osób, które wchodza na nowe fora. Ledwo coś napiszą są strofowane o brak przywitania, brak szacunku dla stałych, długoletnich bywalców i atakowane przez członków kółek wzajemnej adoracji. Daj sobie spokój. Pisz tam gdzie masz przyjazne dusze a nie ten sam poczatek pesela. Odpowiedz Link Zgłoś