Dodaj do ulubionych

KOBIETY SZANUJCIE SIE

04.04.05, 13:27
tak mi sie akurat udalo ze mam cudownego chlopaka a zawsze wychodzilam z zalozenia ze lepiej byc sama niz z byle kim i dzis dostalam na to dowod. gdy jechalama rano na uczelnie w autobusie juz siedzialo 4 chlopakow - oczywiscie nie bylo mowy zeby ktorys z nich ustapil mijsca dla starszej babci ale to juz pomijam. strasznie glosno rozmawilali wiec nie bylo mozliwosc nie uslyszac co mowia - wspominali o wykrecaniu numerow w pracy ze np. prezerwatywe wlozyli dla kogos do kanapki i ta osoba nie rozpoznala ze tam cos innego jest niz boczek. pozniej rozmawiali o telefonach i jeden z nich mowi " w sumie to mi telefon do niczego nie jest potrzebny bo i tak nikt do mnie nie dzwoni, no najwyzej Magda (przepraszam jesli jakas osobe uraze o tym imieniu) jak ja c-i-p-k-a swiedzi" po tych slowach myslalam ze padne. az mi sie szkoda tej dziewczyny zrobilo. nie mam zielonego pojecia dlaczego jest z takim facetem ktory jej nie szanuje?
Obserwuj wątek
    • landrynka8 Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 14:49
      Trafił swój na swojego.
      • landrynka8 Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 14:49
        mówię oczywiście o Magdzie i tym chłopaku.
        • pimpek_sadelko Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 14:53
          pytanie czy ona z nim jest czy spotykaja sie na sex?
          kazdy lubi cos innego.
    • zabkam Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 15:25
      z tego co dalej slyszalam wychodzilo na to ze z nim jest
      • pimpek_sadelko Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 15:31
        zabkam napisała:

> z tego co dalej slyszalam wychodzilo na to ze z nim jest
        to milosc jest slepa.
    • zabkam Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 15:38
      zapomnialam dodac " a co mi Magada dac nie moze, musi mi dac kiedy ja chce bo nie po to sie staralem przez miesiac" glupota i debilizm

a tobie Pimpusiu zycze super malenstwa :* i bede trzymala kciuki przy porodzie :)
      • elutka_111 A może 04.04.05, 17:27
        ... ona nie wie jak on zachowuje się przy swoich koleżakch? Może przy niej jest
        dobry, czuły i troskliwy a przy kumplach żeby zaszpanować robi z siebie
        kompletnego imbecyla, mówiąc takie dyrdymałt????:) Chłopaki już tak mają :(
      • vadee popisówa przed kumplami ;] i tyle /nt 04.04.05, 18:05
    • stephanie_s Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 19:17
      to bardzo proste ,bo to dziewczyna jego pokroju...zupełnie nie jest mi zal
      takich osób ,byłam kiedys świadkiem rozmowy takiego hmm miłego łysego pana ze
      swą miła opalona na skwarka dziewczyną,akurat jechałam z mym narzeczonym kiedy
      usłyszelismy jak on sie do niej zwraca hmm po prostu osłupielismy byłam
      pewna ,ze dziewczyna chociaz zwróci mu uwagę ..cos powie albo zamilknie i sie
      obrazi a ona na jego słowa (aha przytocze słowa sytuacja była taka dziewczyna
      siadała mu na kolanach on na to "siadaj szybciej gruba dupo(akuray nie była
      gruba to chyba nieistotne)ona na to odpowiedziała "hihihihih"generalnie
      reszta "dyskusji"przebigała w podobnym tonie...po prostu stalismy tam z mym
      mezczyzna i nie moglismy ukryc zdumienia..cóz tacy ludzie sa siebie warci.
    • izka82 Re: KOBIETY SZANUJCIE SIE 04.04.05, 20:07
      A przyszlo wam na mysl, ze dziewczyna nie jest niczego swiadoma, ze jej
      chloptas tak sie o niej wyraza, ze ja traktuje tak a nie inaczej??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka