Dodaj do ulubionych

(B)agienko POBUDKA!!!!!

21.06.02, 08:43
No.
Zeby mi juz nikt o tej porze nie spal!

Witam upalnie!!!
:)))
Obserwuj wątek
    • bukowski27 dobra dobra... 21.06.02, 08:44
      kolanka dawaj...
    • kasiulek Aha, bede z powrotem za jakas godzine (n/txt) 21.06.02, 08:44
    • ydorius Re: (B)agienko POBUDKA!!!!! 21.06.02, 08:45

Ja tam nie śpię...
      Nie wiem, czy nadmieniałem, ale chory jestem...

.y.
      • bukowski27 y. polac? 21.06.02, 08:54
        co bys chcial? bo mi sie barek ugina...
        • ydorius Re: y. polac? 21.06.02, 08:55

no to polej. Spróbuję Ci pomóc w Twoim problemie uginającego się barku.

.y.
          • bukowski27 no. mtylko kieliszki przedmucham... 21.06.02, 09:04
            hu...hu... blurp..blurp... no... to jak tam ydorius... nie jest lekko? mi to si
            ezycie wali... baby mi trza... zdrowie!
            • ydorius Re: no. mtylko kieliszki przedmucham... 21.06.02, 09:16

eh, buhi... nyje jezd lehho...
              polej, polej... no brachu, Łukasz jezdem... Sie masz...

.y.
              • bukowski27 szess łuhasz... 21.06.02, 09:22
                ja jessem januszzzz... ja si pofjem luhasz... je cie norhmalnie polubilem... ty
                jesses normalnie wporzo... ja wjem... ze nie jess.. lehhoo... no bo nie jess...
                nho, mham rasje? szy nje mam? wypijmy...
                • suzume ygrek 21.06.02, 09:25
                  do wyra i chorować - nie po to ci qrna kanapki i herbatki robię, żebyś mi tu w
                  piżamie zimną siwuchę zapijał
                  no już, bo miotłę od aise pożyczę!

a Ty, buki, mógłbyś trochę rozsądku okazać i dać kumplowi wychorować się do
                  spodu...
                  • bukowski27 susumhe... 21.06.02, 09:28
                    hohana... so sie tah pjehlisz??? my thu s luhaszem sopje rosmafjamy... tah o
                    szysiu... (fajna ta su... so nie? echhhh... htypy nie hustaf...) naphjesz szie
                    s na...yp.... mi?
                    • suzume bukosiu 21.06.02, 09:30
                      trzeba było tak od razu...
                      a nie - ja dzień dobry a Wy mnie tak mimo...
                      zdrowie ydooriusa?

bukowski27 napisał(a):

> hohana... so sie tah pjehlisz??? my thu s luhaszem sopje rosmafjamy... tah o
                      > szysiu... (fajna ta su... so nie? echhhh... htypy nie hustaf...) naphjesz szie
                      > s na...yp.... mi?

• aise_ ygrek wylazł z betów? 21.06.02, 09:30
                    no kurde, a myślałam, że go dobrze przywiązałam...
                    a bukowskie nie lepszy - no przecież mówiłam, ze antybiotyków sie nie popija
                    siwucha!

ech chłopy, chłopy...

su to co? opróżnimy resztkę barku?

• suzume wylazł i marudzi... 21.06.02, 09:31
                      tak jest
                      za zdrowie ydoriusa, oczywiście :)))
                      • aise_ zdrowie! 21.06.02, 09:32
                        niech nam żyje!

i bukowski też niech żyje!
                        • suzume i na drugie nóżki... 21.06.02, 09:34
                          wszystkich tu obecnych
                          • aise_ i na nibynóżki... 21.06.02, 09:36
                            BTW - gdzie jest agick?

i jeszcze raz za zdrowie ydoriusa
                            • suzume taaa jess 21.06.02, 09:38
                              nie wiem, gdzie adzik, ale za nią też możemy wypić, co nie?
                              • aise_ no to za adżik! 21.06.02, 09:40
                                i sałom reszte tofaszystfa....

• suzume za adzika to ja proponuję 21.06.02, 09:45
                                  jakiegoś zielonego drinka

gdzie macie tego absynta?
                                  • ydorius Re: za adzika to ja proponuję 21.06.02, 09:49

buhi wypił...
                                    z selnikiem na granicy (wytrzymałości).

.y.
                                    • suzume Re: za adzika to ja proponuję 21.06.02, 09:54
                                      hurcze

• ydorius Re: za adzika to ja proponuję 21.06.02, 09:55

co robisz?

.y.
                                        • suzume Re: za adzika to ja proponuję 21.06.02, 09:58
                                          mówię "qrcżę" w języku bukowskiego - szlifuję znajomość narzeczy lokalnych

ydorius napisał(a):

>
                                          > co robisz?
                                          >
                                          > .y.

• aise_ Re: za adzika to ja proponuję 21.06.02, 10:01
                                            hurde...hurna...

nis nie zostafili?
                                            fszysko fypili?...
                                          • ydorius Re: za adzika to ja proponuję 21.06.02, 10:01

myślałem (szumnie powiedziane), że "hurczysz".
                                            Się zastanawiałem (megaloman), co to znaczy.

.y.
                        • ydorius Re: zdrowie! 21.06.02, 09:34

jusz mi lep... jej...
                          otrasu mi lep... jej...

.y.
                          • suzume żeby 21.06.02, 09:36
                            Ci tylko nie było sa topsze... jej...

>
                            > jusz mi lep... jej...
                            > otrasu mi lep... jej...
                            >
                            > .y.

• ydorius suuu...up... 21.06.02, 09:33

no, janu... januu..szzz, koleha ma razję...
                    jak jusz jessteśś, to siem nabij, napij, znaczy...

Ja horuje, horuje... jak szatan horuje...
                    Koleha jaaa..., buhowski mi barso pomaha...

yp...

..yd..
                    • suzume bardzo Ci, ygreku, dziękuję 21.06.02, 09:35
                      zwłaszcza za:

> jak jusz jessteśś, to siem nabij, napij, znaczy...

słodki jesteś, jak słodzik...
                      • ydorius Re: bardzo Ci, ygreku, dziękuję 21.06.02, 09:36

to moja ceche rodowa (gdy chodzi o cechy rodowe, to trzeźwieję jak świnia. No
                        świnia, świnia, ale miła.)

.y.
                        • suzume Re: bardzo Ci, ygreku, dziękuję 21.06.02, 09:48
                          nie, no pewnie, jak już jestem... to trudno, nie? a herbatki pewnie chcesz?
                          • ydorius Re: bardzo Ci, ygreku, dziękuję 21.06.02, 09:52

nie no, su...
                            ja wczoraj ładne opowiadanko o janiołku napisałem, a Ty mnie o taką wredotę
                            podejrzewasz. Ja się przecież bardzo cieszę, że przyszłaś...

a mogłabys mi zrobić herbaty? (tu chory ydorius zaliczył cios znikąd prosto w
                            dolną szczękę i jak kłoda zwalił się do tyłu. Bukowski szybko poszedł w jego
                            ślady, zaś SU usiadła za SUto ustawionym stołem)

.y.
                            • suzume Re: bardzo Ci, ygreku, dziękuję 21.06.02, 09:57
                              (po chwili ydourius obudził się, czując, że ma mokro... zawstydził się i trwał w
                              zawstydzeniu aż do chwili, w której zdał sobie sprawę, że to su cuci go,
                              polewając wodą z bagna. ucieszył się, bo bagienniczka ma właściwości lecznicze.
                              po seansie hydroterapii wypił herbatę, zjadł kanapkę i przeszło mu jak ręką odjął)
    • suzume kasiulek, spoko 21.06.02, 09:15
      ja wiem, że ciepło, ale ciiiii

dzień dobry
      • kasiulek NO NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.02, 09:51
        Zostawilam towarzystwo na troche, wracam, a wszyscy na gazie!!!!
        SKANDAL!!!!
        • suzume ciii 21.06.02, 09:58
          my to robimy dla ygreka - pijemy jego zdrowie, żeby szybciej wyzdrowiał
          też byś mogła
          • kwik ydorius 21.06.02, 10:03
            mam tu jakies tajemnicze ziele w słonym garnku:) tylko przedestyluję, poczekaj
            chwilę. albo dwie, ok?

ps. nie musiales wykupywac wszystkich chusteczek jednorazowych w stolycy. nigdzie
            nie ma. kończ choróbsko! ile można się obijać jak inni ciężko pracują, co? :))

• bukowski27 wiesie so? 21.06.02, 10:02
      (powiedzial bukowski podnoszac sie wzdluz krawedzi dzrwi) pijasy
      jessescie... !!!
      • kwik wiesz so? 21.06.02, 10:05
        te szwi są sfieszo malowane...
        • kasiulek O rany, rany... 21.06.02, 10:11
          Nawet nie ma tu z kim pogadac, wszyscy nawaleni jak autobusy MPK...
          • kasiulek A teraz to juz chyba wszyscy spia... 21.06.02, 10:26
            Nic dziwnego, skoro od samego rana pija!!!!
            • suzume nie śpią, tylko p[cenzura] (n/t) 21.06.02, 10:38
          • ydorius to wszystko przez... 21.06.02, 10:38

bukowskiego, bo on ma barek wielki jak zajezdnia.
            Mówię ci...

A ja nie śpię, bo jestem chory, nie wiem, czy wspominałem..?

.y.
            • kasiulek Y!!! 21.06.02, 10:42
              ydorius napisał(a):

>
              > bukowskiego, bo on ma barek wielki jak zajezdnia.
              > Mówię ci...
              >
              > A ja nie śpię, bo jestem chory, nie wiem, czy wspominałem..?
              >
              > .y.

Herbatki z sokiem malinowym?
              Syropku na kaszel?
              Cos na gardelko?
              Moze kanapeczke?

PS. A ja dzisiaj do ojczyzny jade!!!!:)))

• ydorius Re: Y!!! 21.06.02, 10:44

wszystkiego po trochu poproszę.

z ziemi daimler-benza do Polski? :-)))

Zahaczysz o stolycę?

.y.
                • kasiulek Re: Y!!! 21.06.02, 10:48
                  Prosze bardzo, juz podaje!

Nio, do Polszy jade, w stolycy tez bede, a potem urlopik!!!!:)))
                  • suzume kasiulek wraca na ojczyzny łono? 21.06.02, 11:05
                    prosiemy w niskie progi :)))
                    • kasiulek Re: kasiulek wraca na ojczyzny łono? 21.06.02, 11:10
                      suzume napisał(a):

> prosiemy w niskie progi :)))

Su, tylko na tydzien... W dodatku niecaly, bo urlopik za poludniowa granica...
                      • Gość: Vika Re: kasiulek wraca na ojczyzny łono? IP: *.ewave.at 21.06.02, 11:31
                        Wy tu gadu,gadu a bagienko wysycha-w te upaly.Lece po wode.Ile?A Kasiulka
                        podejrzewam,ze do kasztanii jedzie.To moze wpadnie do mnie?
                        • kasiulek Vika 21.06.02, 11:36
                          Jak bagienko mialo nie wyschnac, skoro wszyscy od rana tylko pija i pija:)))

A ja nie jade do Kasztanii - bylam tam na poczatku maja!
                          Jade do Slowacji!!!
                          • kwik Re: Vika 21.06.02, 11:51
                            kasiulek napisał(a):

> Jak bagienko mialo nie wyschnac, skoro wszyscy od rana tylko pija i pija:)))
                            >
                            > A ja nie jade do Kasztanii - bylam tam na poczatku maja!
                            > Jade do Slowacji!!!

e tam od razu piją. fantazują.
                            bo co innego pozostaje w taki dzień?
                            pozostaje spacer w parku zeromskiego (idz kasiulek, jak bedziesz na ojczystej
                            ziemi):)
                            • kasiulek Re: Vika 21.06.02, 11:55
                              kwik napisał(a):

> e tam od razu piją. fantazują.
                              > bo co innego pozostaje w taki dzień?
                              > pozostaje spacer w parku zeromskiego (idz kasiulek, jak bedziesz na ojczystej
                              > ziemi):)

Ech, Kwisiu... i do kina Wisla poszloby sie...

• kwik Re: Vika 21.06.02, 11:58
                                > Ech, Kwisiu... i do kina Wisla poszloby sie...

stoi, nie zburzyli :) i jeszcze na trawce nad kanałkiem... (moze zrobie sobie
                                dzis wagary?

• kasiulek Re: Vika 21.06.02, 12:04
                                  kwik napisał(a):

> stoi, nie zburzyli :) i jeszcze na trawce nad kanałkiem... (moze zrobie sobie
                                  > dzis wagary?
                                  >

A upal wsciekly nadal?

• kwik Re: Vika 21.06.02, 12:05
                                    > A upal wsciekly nadal?

nie wiem. nie czuję. :)

• bukowski27 kaska... to jak bedziesz w pl... 21.06.02, 12:10
                                      to wez mi przyjedz plecy wymasowac... z kwikiem mozesz przyjechac... kwik
                                      zapewnia komunikacje powietrzna...
                                      • kwik Re: kaska... to jak bedziesz w pl... 21.06.02, 12:13
                                        bukowski27 napisał(a):

> to wez mi przyjedz plecy wymasowac... z kwikiem mozesz przyjechac... kwik
                                        > zapewnia komunikacje powietrzna...

od przyszłego tygodnia to nieaktualne. straciłam licencję.
                                        • bukowski27 ja ci wystawi enowa? 21.06.02, 12:16
                                          chcesz? to masz. ja mam milera w kieszeni... mam na niego papiery i zdjecia...
                                          (urzadzilismy kiedys z krystyna taka mala porowokacje...)
                                          • kwik Re: ja ci wystawi enowa? 21.06.02, 12:17
                                            bukowski27 napisał(a):

> chcesz? to masz. ja mam milera w kieszeni... mam na niego papiery i zdjecia...
                                            > (urzadzilismy kiedys z krystyna taka mala porowokacje...)

miler tu nie pomoże. ani pomoc krystyny. gdyby nie było to forum publiczne to
                                            zaklęłabym szpetnie.
                                            • bukowski27 ale sporawcza moc bukowskiego 21.06.02, 12:30
                                              pomoze... powazka.
                                              • kwik Re: ale sporawcza moc bukowskiego 21.06.02, 12:55
                                                czarlee, wiem, że masz dużą moc (nie wiem czy sprawczą). to jak to się robi?
                                                • bukowski27 to si erobi tak ze sie wyciaga rece 21.06.02, 13:36
                                                  przed siebie... ale wiecej co sie robi to ci nie mog epowiedziec... bo
                                                  wszyscyby mieli sparwcza moc... a wszyscy wiemy ze liczy sie nol-hal... powiem
                                                  tylko ze staniki rozpinam poni9zej sekundy... nie wiem ile ponizej bo stoper ma
                                                  tylko taka skale (znaczy si enie ma minisekund)... robi wrazenie... cooooo?
                          • Gość: Vika Re:Kasiulek IP: *.ewave.at 21.06.02, 12:10
                            Szkoda!Ale wstap!Tutaj jeszcze dlugo nie wyschnie.Duzo plynow jest bo pedza.I
                            szanowne bagienko zabierz w calosci. Na pewno nam sie nudzic nie bedzie a
                            blotko mozna odswierzyc w Dunaju.
                            • bukowski27 vika, a w austrii 21.06.02, 12:11
                              w alpach jezdzisz? bo mialbym pytanie.
                              • Gość: Vika Re:Bukowski! IP: *.ewave.at 21.06.02, 12:17
                                Wcale nie jezdze.Siedze i mi sie nudzi.W Wwwwwwwiedniu siedze.....buuuuuu:(((
                                • bukowski27 no. ponudzilbym si etroche w wiedniu... 21.06.02, 12:29
                                  ech normalnie... jakbym kurn amiieszkal w autrji to normalni echybabym co
                                  tydzien w alpach siedzial... pewnie wlasnie bym sie urywal z roboty zeby przez
                                  weekend sobi epojedzic... ech... a chcialem cie zapytac o stubaier gleczer...
                                  no ale nie zapytam:)
                                  • Gość: Vika Re: no. ponudzilbym si etroche w wiedniu... IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:00
                                    bukowski27 napisał(a):

> ech normalnie... jakbym kurn amiieszkal w autrji to normalni echybabym co
                                    > tydzien w alpach siedzial... pewnie wlasnie bym sie urywal z roboty zeby przez
                                    > weekend sobi epojedzic... ech... a chcialem cie zapytac o stubaier gleczer...
                                    > no ale nie zapytam:)

Tak Ci sie tylko zdaje.Teoretycznie to Czestochowianie tylko w kaplicy maryjnej
                                    na Jasnej Gorze siedza a Gdanszczanie smaza sie na plazy w Stogach albo
                                    Brzeznie...Ty wiesz ile forsy dra kasztany za te swoje Alpy?!Mowie Ci -ZGROZA!
                                    Ale zapraszam cale Bagienko w komplecie na piffffko.Stac mnie a co!Spac bedziecie
                                    na materacach,bo chalupke mam mala.A gapic sie na Wieden mozna za darmo.Albo za
                                    pieniadze jak komu to, co na wierzchu widac za malo i chcialby gapic sie od
                                    srodka muzeum jakiegos na przyklad.
                                    • rashomon Vika. Pani pozwoli, że się przedstawię. 21.06.02, 13:18
                                      Gość portalu: Vika napisał(a):

> Tak Ci sie tylko zdaje.Teoretycznie to Czestochowianie tylko w kaplicy maryjnej

> Ale zapraszam cale Bagienko w komplecie na piffffko.Stac mnie a co!Spac bedziec
                                      > ie
                                      > na materacach,bo chalupke mam mala.A gapic sie na Wieden mozna za darmo.Albo za
                                      >
                                      > pieniadze jak komu to, co na wierzchu widac za malo i chcialby gapic sie od
                                      > srodka muzeum jakiegos na przyklad.

Czy zostaliśmy sobie przedstawieni, moja droga pani?
                                      Nie przypominam sobie, zatem chętnie nadrobię to niepoważne uchybienie:

Rashomon jestem, Shogun Rash jak mawiają o mnie urzędnicy, dla przyjaciół
                                      Kajtek

Oczywiście proszę nie sądzić Droga Pani, że moje pojawienie się w jakikolwiek
                                      sposób związane jest z propozycja piwnej natury z widokami na przyszłość.
                                      Przechodziłem tędy i wpadłem. Tak po prostu...

...a te materace twarde choć trochę, czy zapadają się jak lędźwia staruszkowi?

i
                                      o której odchodzi pociąg do Wiednia?
                                      :)
                                      • Gość: Vika Re: Vika. Pani pozwoli, że się przedstawię. IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:26
                                        rashomon napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
                                        >
                                        > > Tak Ci sie tylko zdaje.Teoretycznie to Czestochowianie tylko w kaplicy mar
                                        > yjnej
                                        >
                                        > > Ale zapraszam cale Bagienko w komplecie na piffffko.Stac mnie a co!Spac be
                                        > dziec
                                        > > ie
                                        > > na materacach,bo chalupke mam mala.A gapic sie na Wieden mozna za darmo.Al
                                        > bo za
                                        > >
                                        > > pieniadze jak komu to, co na wierzchu widac za malo i chcialby gapic sie o
                                        > d
                                        > > srodka muzeum jakiegos na przyklad.
                                        >
                                        > Czy zostaliśmy sobie przedstawieni, moja droga pani?
                                        > Nie przypominam sobie, zatem chętnie nadrobię to niepoważne uchybienie:
                                        >
                                        > Rashomon jestem, Shogun Rash -MILO MI!
                                        > Przechodziłem tędy i wpadłem. Tak po prostu...-A TO TEZ MILO ale jak sie do
                                        Bagiebka wpada to sie juz na amen w nim grzeznie.Taka juz ma ta swoja bagienkowa
                                        nature i od piffffka sie pan nie wymigasz.
                                        >
                                        >
                                        > ...a te materace twarde choć trochę, czy zapadają się jak lędźwia staruszkowi?-
                                        CO TAM MATERACE,WAZNE,zeby sie wyspac.nie?
                                        >
                                        > i
                                        > o której odchodzi pociąg do Wiednia?
                                        > :)
                                        Nie wiem.Ale latem najlepiej jechac z granicy w Cieszynie autostopem.Przyjemnie i
                                        tanio jest...Slowo humoru!!!!;)
                                        • rashomon Re: Vika. Pani pozwoli, że się przedstawię. 21.06.02, 13:30
                                          > Nie wiem.Ale latem najlepiej jechac z granicy w Cieszynie autostopem.Przyjemnie
                                          > i
                                          > tanio jest...Slowo humoru!!!!;)

AUTOSTOPem
                                          też fajnie

samochodem chłodnią
                                          kiedyś jechałem

niby nie wiało i deszcz nie padał
                                          ale to mięso..

nieswojo z lekka
                                          i drastycznie
                                          • Gość: Vika Re: Vika. Pani pozwoli, że się przedstawię. IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:37
                                            rashomon napisał(a):

> > Nie wiem.Ale latem najlepiej jechac z granicy w Cieszynie autostopem.Przy
                                            > jemnie
                                            > > i
                                            > > tanio jest...Slowo humoru!!!!;)
                                            >
                                            > AUTOSTOPem
                                            > też fajnie
                                            >
                                            > samochodem chłodnią
                                            > kiedyś jechałem
                                            >
                                            > niby nie wiało i deszcz nie padał
                                            > ale to mięso..
                                            >
                                            > nieswojo z lekka
                                            > i drastycznie

Bo nie przemyslanie sie spakowales!Trzeba bylo wziac z soba maszynke
                                            turystyczna,patelnie i maszynke do miesa,tudziez przyprawy.A
                                            potem:befsztyczki,tatarek,kotleciki,goloneczka...do wyboru!A tak to podrozowales
                                            o suchym pysku...:)Pifffka tez nie miales pewnie biedaku!
                                            • rashomon Re: Vika. Pani pozwoli, że się przedstawię. 21.06.02, 13:43

piwko zamarzło
                                              a kotleciki wisiały naokoło

brrrrr

aż sobie kawę zrobię

głowę już umyłem

(nie podejmuj pracy jeśli nie ma w niej prysznica!)
                                              • Gość: Vika Re: Vika. Pani pozwoli, że się przedstawię. IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:51
                                                rashomon napisał(a):

>
                                                > piwko zamarzło
                                                > a kotleciki wisiały naokoło
                                                >
                                                > brrrrr
                                                >
                                                > aż sobie kawę zrobię
                                                >
                                                > głowę już umyłem
                                                >
                                                > (nie podejmuj pracy jeśli nie ma w niej prysznica!)
                                                Dobra! Na przyszlosc bede unikac chlodni.Bo to z tym piffffkiem problemik sie
                                                zrobi...chociaz jak wezme maszynke to mozna by grzane w tej chlodni...nie?
                                                A raz to jechalam z Lublina do Rzeszowa karetka pogotowia i tak sie z doktorem
                                                schlalismy,ze wysiedlismy w Ustrzykach i tez bylo fajnie.W mojej pracy jest tusz
                                                kabina.Na szczescie.

• ydorius Re: no. ponudzilbym si etroche w wiedniu... 21.06.02, 13:23

No coś ty...
                                      mnie też???

:-))

.y.
                                    • bukowski27 vika wiem wiem... 21.06.02, 13:24
                                      i zdziwisz sie moze jak ci powiem ze to wcale nie jest tak drogo... w
                                      porownaniu np. z naszymi polskimi (hehe) gorami (hehe)... do wiednia? to ja
                                      przyjade... dziewczyny w wiedniu fajne maja kolanka? brunetki sa?
                                      • kasiulek Ty Bukowski!!! 21.06.02, 13:29
                                        bukowski27 napisał(a):

> i zdziwisz sie moze jak ci powiem ze to wcale nie jest tak drogo... w
                                        > porownaniu np. z naszymi polskimi (hehe) gorami (hehe)... do wiednia? to ja
                                        > przyjade... dziewczyny w wiedniu fajne maja kolanka? brunetki sa?

Jakie znowu wiedenskie kolanka???
                                        Wiedenskie to sa walce i sernik!!!

• ydorius Re: Ty Bukowski!!! 21.06.02, 13:30

suchaj...
                                          a te wiedenki to wyglądają raczej jak walce, czy serniki?

.y.
                                          • bukowski27 (e.ydorius) 21.06.02, 13:33
                                            (widziales? jak czuwa? normalnie z kobietami to trzeba uwazac...)

nieeee... nic kasiulku... ja to tak sobie zartem niby... gdzi emnie tam do
                                            wiednia? nawet nie am cos takiego jak wieden... no nie ma...
                                          • kasiulek Re: Ty Bukowski!!! 21.06.02, 13:36
                                            ydorius napisał(a):

>
                                            > suchaj...
                                            > a te wiedenki to wyglądają raczej jak walce, czy serniki?
                                            >
                                            > .y.

Ja tam nie znaju.
                                            Znaju tylko Niemki z poludnia:)))

• suzume qrde, ale macie przerób 21.06.02, 13:23
      nawet nawaleni, jak małe meserszmity

a dla mnie, oczywiście, nic nie zostało...
      • ydorius Re: qrde, ale macie przerób 21.06.02, 13:24

zostało trochę sałatki z krabów. Schowałem specjalnie dla Ciebie. Proszę.
        (żeby potem nie było, że jestem niewdzięczy, skoro jestem badzo wdzięczny)

.y.
        • rashomon Re: qrde, ale macie przerób 21.06.02, 13:27
          niech nikt nie rusza mojej butelki zbunkrowanej w kącie
          !

za późno się
          obudziłem

i z ręką w nocniku!

a nie
          to nie nocnik

o boże co to jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
          TO JEST
          toooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
          • suzume raszu 21.06.02, 13:35
            coca-cola to je ono

a polokokta to kingsajz dla każdego
            • rashomon Re: susu 21.06.02, 13:46
              suzume napisał(a):

> coca-cola to je ono
              >
              > a polokokta to kingsajz dla każdego

widzisz
              jak człowiek chce pogadać to mu pracę zlecą
              nieroby!!!!!!!

no i muszę Cię opuścić
              a miałem tyle pytań
              1. Czy polokokta dodaje kokieterii dziewczynom o wzroscie 179 cm
              2. Kto będzie prezydentem wawy i czemu Bracia Dżuliani?
              3. Czy możesz puścić moją rękę?

• suzume Re: susu 21.06.02, 13:50
                ad 1. nie wiem - nie rozważam takowych ze względu na ich pć (rasistka ze mni, co
                nie?)
                ad 2. dżuliani nie, bo przeliczają księgę dżungli na kilodżule
                ad 3. proszę bardzo - nie to nie
                • rashomon SSSSSSSSSUUUUUUUUUUU. 21.06.02, 15:49
                  suzume napisał(a):

> ad 1. nie wiem - nie rozważam takowych ze względu na ich pć (rasistka ze mni, c
                  > o
                  > nie?)

zawsze wiedziałem
                  że pod Twoją dyplomacją kryją się nieostre definicje i ostre poglądy

> ad 2. dżuliani nie, bo przeliczają księgę dżungli na kilodżule
                  chciałbym być słoniem

> ad 3. proszę bardzo - nie to nie
                  acha to o tą rękę chodziło

Su
                  jest tak gorąco że nic się przysłowiowej kupy nie trzyma

proponuję
                  śmiało
                  i bezczelnie

wspólny prysznic
                  (ale Ty w Kozaczkach dla odmiany...)
                  ?
                  :)))))
        • suzume dzięki ydorius 21.06.02, 13:32
          kochany jesteś - moja ulubiona :)))

tylko wyjmę tę tenisówkę z talerza, pozwolisz...

• ydorius Re: dzięki ydorius 21.06.02, 13:33

nie!!!
            to waśnie te kraby... dorodne są, prawda?

.y.
            • suzume Re: dzięki ydorius 21.06.02, 13:35
              sporaśne
              ale jakby, tego, trochę... kapciowate...
              • ydorius Re: dzięki ydorius 21.06.02, 13:42

Nie wybrzydzaj su...
                Wszyscyśmy je jedli i było całkiem spoko...

.y.
                • suzume Re: dzięki ydorius 21.06.02, 13:52
                  było, było...
                  a jest nadal? bo ja widzę, że Tyś zielony jako te krople żołądkowe...
                  • kasiulek To nie krople zoladkowe... 21.06.02, 13:53
                    suzume napisał(a):

> było, było...
                    > a jest nadal? bo ja widzę, że Tyś zielony jako te krople żołądkowe...

TO ABSYNT!!!

• suzume no taak 21.06.02, 13:58
                      absynt + krabowe trampki...

ok, got the point
                      • ydorius Re: no taak 21.06.02, 14:10

to jest pomówienie.
                        Jestem chory i nie biorę do ust absyntu. To była flegamina... Tak twierdził
                        buki... Co prawda on też to pił i jakieś takie było mocne, ale ja o niczym nie
                        wiedziałem...

No i te kraby... Dziwne były, to prawda... Ale ja specjalnie dla su schowałem,
                        żeby nie było nie...

(szloch)

.y.
                  • Gość: Vika Re: dzięki ydorius IP: *.ewave.at 21.06.02, 13:55
                    Oooo!Sami zra a ja to co?Pies?Pies tez czlowiek!Zostawcie mi kawalek bo
                    pochowam materace i nie polece popifffko!!!
                    • suzume Re: dzięki ydorius 21.06.02, 13:59
                      wybacz, kochana, ale ze względu na Twoje dobro nie zaproponuję Ci sałatki krabowej

raczej proponuję ją zakopać, żeby się nessie nie struło
                      • kasiulek Ryz na mleku moze byc? n/txt 21.06.02, 14:02
    • suzume proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:03
      np. placki ziemniaczane, byle nie z cukrem
      • kasiulek Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:06
        A ja bede jesc jutro pierogi z jagodami mojej mamy:)))
        • ydorius Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:08

TO KANIBALIZM!!!

.y.

P.S. Matko boska, co się porobiło....
          • suzume Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:09
            znaczy, że bez cukru to kanibalizm?

> TO KANIBALIZM!!!
            >
            > .y.
            >
            > P.S. Matko boska, co się porobiło....

• ydorius Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:11

Nie, że z jagodami mamy...

.y.
              • kasiulek Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:12
                ydorius napisał(a):

>
                > Nie, że z jagodami mamy...
                >
                > .y.

A co to sa jagody mamy?

• suzume Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:13
                  konkretnie policzki
                  ogólniej lica
                  >
                  >
                  > A co to sa jagody mamy?
                  >

• suzume Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:12
                ale jagody pewnie też z cukrem ;) [pudrem]
                • ydorius Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:16

jak się je z cukrem (pudrem) to już nie kanibalizm?

.y.
                  • suzume Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:18
                    chyba nie
                    ale może lepiej spytać fachowca?
            • kasiulek Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:11
              Znaczy sie pierogi to kanibalizm???
              • aise_ witam ponownie pijoki 21.06.02, 14:12
                co było jak mnie nie było?
                poprosze o streszczenie...
                • suzume Re: witam ponownie pijoki 21.06.02, 14:14
                  ygrek struł się sałatką na kroplach żołądkowych
                  • aise_ Re: witam ponownie pijoki 21.06.02, 14:15
                    • aise_ gupio sie wysłało 21.06.02, 14:16
                      na kroplach?
                      o w mordeczkę...

a nie mógl czegoś zdrowszego? absyntu na ten przykład, albo strychniny?
                      • suzume Re: gupio sie wysłało 21.06.02, 14:19
                        wiesz, jak to jest z facetami...
            • Gość: Vika Re: proponuję coś wykwintnego IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:13
              Dobra!Dawajcie te placki i pierogi i cukier tez.Moga byc serdelki z bita
              smietana?Mam,moge wam dac!A na po obiedzie musztarda z tortem maroni.I
              zoladkowa gorzka na zagryche!Pol litra. Tez mam.
              • suzume no to jemy 21.06.02, 14:14
                i jeszcze drożdżówa z musztardą
                • ydorius Re: no to jemy 21.06.02, 14:15

i dżemem.

.y.
                  • kwik Re: no to jemy 21.06.02, 14:16
                    i podżemy się.
                    • ydorius Re: no to jemy 21.06.02, 14:17

ale to po pijaku. Wtedy też z kims zadżemy dla rozrywki.

.y.
                      • suzume Re: no to jemy 21.06.02, 14:20
                        i będzie dżez dżembory
                        • kwik Re: no to jemy 21.06.02, 14:22
                          suzume napisał(a):

> i będzie dżez dżembory

i dżezabela niczym bela...upss. nie pije juz dzis.
                          no to dżem dobry a właściwie do wiżdżenia.
                        • ydorius Re: no to jemy 21.06.02, 14:23

i dżem seszyn.

.y.
                          • suzume Re: no to jemy 21.06.02, 14:25
                            i dżembalaja

• ydorius Re: no to jemy 21.06.02, 14:26

i dżem's błąd.

.y.
                              • suzume Re: no to jemy 21.06.02, 14:27
                                dżemirokłajer
                                • ydorius Re: no to jemy 21.06.02, 14:30

Perl Dżem (wiem, to było pójście na łatwiznę)

.y.
                                  • suzume Re: no to jemy 21.06.02, 14:31
                                    trafik dżem
                  • suzume Re: no to jemy 21.06.02, 14:19
                    i z cebulą (a la' dziadek jacek poszepszyński)
              • kasiulek Re: proponuję coś wykwintnego 21.06.02, 14:15

> Dobra!Dawajcie te placki i pierogi i cukier tez.Moga byc serdelki z bita
                > smietana?Mam,moge wam dac!A na po obiedzie musztarda z tortem maroni.I
                > zoladkowa gorzka na zagryche!Pol litra. Tez mam.

Z tortem maroni to Kasztaniarze:)))

• kasiulek A ja powoli zegnam sie z bagienkiem... 21.06.02, 14:18
                  Za chwile wychodze juz z pracy i jade w Wasze/nasze strony:)))))))))
                  • suzume Re: A ja powoli zegnam sie z bagienkiem... 21.06.02, 14:21
                    wysokich chmur
                    szerokich torów
                    pustej szosy

[niepotrzebne skreślić]
                • aise_ pączka ze smalcem 21.06.02, 14:19
                  dżemem i skwarkami...

tyż pychotka
                  • kasiulek I ZASMAZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))) n/t 21.06.02, 14:20
                    • suzume otóż to!!! (n/t) 21.06.02, 14:22
                  • Gość: Vika Re: pączka ze smalcem IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:23
                    I oleju slonecznikowego!Trzeba zluzyc ten zeszloroczny bo na nowy sezon
                    idzie...Duuuuuuuzo oleju i flaki....sie przewracaja na szczescie na lewa
                    strone.A teraz pifffffffko:)O ,psia krewka,cieple i chyba nadchlane,bez
                    babelkow...kto sie dobral do piffffka?!:(((
                    • suzume Re: pączka ze smalcem 21.06.02, 14:26

> kto sie dobral do piffffka?!:(((

[ su milcząco wskazała na bukimena i ygreka ]

• Gość: Vika Re: pączka ze smalcem IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:37
                        suzume napisał(a):

>
                        > > kto sie dobral do piffffka?!:(((
                        >
                        > [ su milcząco wskazała na bukimena i ygreka ]
                        >

NO I CO MY TERAZ ZROBIMY?!
                        Moze nessi jest przezwy...eee nessi wstawaj!Po pifffko lec!
                        • suzume Re: pączka ze smalcem 21.06.02, 14:46
                          > Moze nessi jest przezwy...eee nessi wstawaj!Po pifffko lec!

nesiie jest zawsze trzeźwy
                          ale chwilowo ma przerwę techniczną - trawi patafiana zeżartego na prośbę aise

• Gość: Vika Re: pączka ze smalcem IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:49
                            suzume napisał(a):

> > Moze nessi jest przezwy...eee nessi wstawaj!Po pifffko lec!
                            >
                            > nesiie jest zawsze trzeźwy
                            > ale chwilowo ma przerwę techniczną - trawi patafiana zeżartego na prośbę aise
                            NO I CO MY TERAZ ZROBIMY BEZ PIFFFFFKA?Buuuuuuuuu:-((((((((((((((
                            • suzume Re: pączka ze smalcem 21.06.02, 14:49
                              poślij któregoś galernika
                              oni nie mogą pić, bo prowadzą, he he
                              • kwik Re: pączka ze smalcem 21.06.02, 14:50
                                pifko samo przyjdzie. a własciwie przyturla sie.

• Gość: Vika Re: pączka ze smalcem IP: *.ewave.at 21.06.02, 14:55
                                  Ja sie tak nie bawie!!!Bez pifka jest do kitu...Maja isc to jazda...I niech
                                  przyniosa na zapas!!!
                                  • kwik Re: pączka ze smalcem 21.06.02, 14:56

> Ja sie tak nie bawie!!!Bez pifka jest do kitu...Maja isc to jazda...I niech
                                    > przyniosa na zapas!!!

i butelki sprzedadzą też. a kapsle zostawimy. zagramy?
                                    • Gość: Vika Re: pączka ze smalcem IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:00
                                      Mozemy!Ale na pieniadze.Mam kase,cale dziesiec groszy!Jak hazard to hazard!!!
                                      • suzume no hazardu 21.06.02, 15:39
                                        to u nas jeszcze nie było

a szkoda...
                                        • kwik Re: no hazardu 21.06.02, 15:39
                                          suzume napisał(a):

> to u nas jeszcze nie było
                                          >
                                          > a szkoda...

to najwyzszy czas. obstawiam czarne
                                          • Gość: Vika Re: no hazardu IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:52
                                            ja zielone....Kto pierwszy ...
                                            • Gość: Vika Re: no hazardu IP: *.ewave.at 21.06.02, 15:59
                                              Qrde!matka kiszka dzieli!pedze do domu...Kwik przejmij kase i moje kapsle...Jak
                                              przywloka piffffko to mnie zawolaj.
                                        • kwik DO SUZUME 21.06.02, 16:06
                                          su, usmiechnij się (niestety poczta nie działa).
                                          • rashomon właśnie Suu 21.06.02, 16:08
                                            uśmiechnij się

bo ktoś Ci tam na górze
                                            zaproponował prysznic

ps
                                            a ty ciągle tu?
                                            :)))))

tak tak
                                            do Ciebie mówię!
                                            • kwik Re: właśnie Suu 21.06.02, 16:13
                                              pare Kwil tylko.
                                              • rashomon Re: właśnie Suu 21.06.02, 16:23
                                                kwik napisał(a):

> pare Kwil tylko.

ja myślę
                                                bo ja też tylko Kwilę

kwilę
                                                • kwik Re: właśnie Suu 21.06.02, 17:12
                                                  > ja myślę
                                                  > bo ja też tylko Kwilę
                                                  >
                                                  > kwilę

kwilę w tę kwilę
                                                  a jutro jest 22 czerwca. smutne.
    • magdag3 Re: (B)agienko POBUDKA!!!!! 21.06.02, 17:34
      Są dwie filozofie.Trwając albo nam przybywa albo ubywa.Jeśli mamy świadomość
      ubywania to się starzejemy a jeśli przybywania to dojrzewamy.Bez względu na
      wiek.Ja mam stale poczucie,że mi przybywa.PRZYBYWAJ NOWY DNIU !!!
      • Gość: Vika Re: Kwik!Zglodniales? IP: *.ewave.at 21.06.02, 18:33
        Gdzie masz kapsle i kase?Tu ci troche kiszki przynioslam.Dobra jest.Otworz
        wreszcie to piffffko.
        • Gość: Vika Re: Kwik!Zglodniales? IP: *.ewave.at 21.06.02, 18:44
          O Qrkawodna,wszyscy sie potopili czy juz sobie poszli...A pifko czeka...nudno...
          • Gość: kwik vika IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 21.06.02, 22:33
            bardzo zgłodniałam. już lece do wiednia. jestem nad praterem:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka