Dodaj do ulubionych

Renia !Jest tak nudno,

IP: *.ewave.at 22.06.02, 10:59
ze juz gorzej nie moze byc !!!!Mam potwornego kaca,co robic?!
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 22.06.02, 11:20
      Gość portalu: Vika napisał(a):

> ze juz gorzej nie moze byc !!!!Mam potwornego kaca,co robic?!

Vika, teraz to juz tylko odcierpiec, ale kobito ty za duzo pijesz :))) nastepnym
      razem soczek zamiast gorzaleczki i bedzie oki, zero kaca jest po soczku :)

P.S. A poza tym, to wierz mi, gorzej moze byc :)))
      • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 11:58
        Ja wcale nalogowo nie pije...To wszystko przez swierzego narzeczonego i durne
        towarzystwo...oni wczoraj zorganizowali ognisko nad Dunajem i chlelismy
        pifffffko do rana...Slowo humoru wodeczke to pil ten idiota moj narzeczony z
        moim wciaz obecnym (jeszcze)chlopem... Allllle mu do twarzy z rogami,mowie
        Ci!!!!A my z dziewczynami i chlopakami tylko pifffko....oj,jak mnie glowa
        boli...
    • Gość: zosia Re: Renia !Jest tak nudno, IP: 213.216.82.* 22.06.02, 13:43
      A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak sie pije
      w górach to sie i lecy góralskimi metodami.
      • Gość: liloom hej vika IP: *.11.vie.surfer.at 22.06.02, 14:19
        Polecam basen + ksiazka - wyluzowuje totalnie. Wlasnie oddalam dzis do
        biblioteki kolejne 2 gretkowskie ktore chyba czytalam "na przekor", bo kobieta
        wnerrrrrrrrwia:) Ja mam zajec nadmiar, dla mnie doba powinna miec 48 godzin,
        kupe czasu tracimy jednak na spanie:(
        Nuda? Nie chce Ci sie na cos zapisac? Kurs? Na rowerze pojezdzic?
        Ja jutro jade z kolezanka na Wegry (zakupy itd), moze tez pojedziesz?
        Wlasnie wrocilam z polskiej szkoly. Mamy juz cenzurke. Nakarmilam towarzystwo i
        spadamy dla odmiany na...basen :)
        • Gość: renia o! witaj liloom, szukali Cie :)) n/t IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 22.06.02, 14:21
          • Gość: liloom renia:) Kalimara (tak to sie mowi?) IP: *.11.vie.surfer.at 22.06.02, 14:30
            Czesc Renia, ja juz w polowie na walizkach, upaly u nas (kooooocham!) wiec
            przyjemne z pozytecznym siedze na basenie z mala.
            Pytalam kiedys o Grecje troche wlasnie w tym kontekscie jak przystosowalas sie
            do temperatur, bo poro moich znajomych Polakow znosi upaly bardzo ciezko.
            Juz macie wakacje? Tak wczesnie? Slyszalam/czytalam ze Twoje dzieci tez do
            polskiej szkoly chodza. Moja mi wygrazala, ze nie bedzie w przyszlym roku
            chodzic, ale zingnorowalam i wlasnie zakupilam ksiazki (nie powiem zeby mi sie
            chcialo jezdzic, ale "trza" i koniec). Pozdrawiam wakacyjnie i slonecznie.
            ps. Ja z Grecji znam tylko troche Krete i Zakyntos - kontynentu wcale, wszstko
            przede mna.
        • Gość: Vika Re: hej vika IP: *.ewave.at 22.06.02, 14:25
          Gość portalu: liloom napisał(a):

> Polecam basen + ksiazka - wyluzowuje totalnie. Wlasnie oddalam dzis do
          > biblioteki kolejne 2 gretkowskie ktore chyba czytalam "na przekor", bo kobieta
          > wnerrrrrrrrwia:) Ja mam zajec nadmiar, dla mnie doba powinna miec 48 godzin,
          > kupe czasu tracimy jednak na spanie:(
          > Nuda? Nie chce Ci sie na cos zapisac? Kurs? Na rowerze pojezdzic?
          > Ja jutro jade z kolezanka na Wegry (zakupy itd), moze tez pojedziesz?
          > Wlasnie wrocilam z polskiej szkoly. Mamy juz cenzurke. Nakarmilam towarzystwo i
          >
          > spadamy dla odmiany na...basen :)

Nie moge jechac musze siedziec w biurze...i harowac.To harowanie polega na tym,ze
          tu musze tkwic,bo nikogo nie ma a musi byc otwarte.Nuuuudno jak cholera.
      • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 14:21
        Gość portalu: zosia napisał(a):

> A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak sie pije
        > w górach to sie i lecy góralskimi metodami.

Zastosuje!´Zurek sobie ugotuje,na kielbasie...Ryja w sklepie nie ma.Wykupili a
        dzisiaj sobota...i goraco ...latac po sklepach to tylko wariatowi sie chce...A
        kielbase mam i zurek sama sobie kisze bo te Kasztany tutaj nawet nie wiedza co to
        jest.Takie glupie sa!

• Gość: renia Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 22.06.02, 14:23
          Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: zosia napisał(a):
          >
          > > A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak sie
          > pije
          > > w górach to sie i lecy góralskimi metodami.
          >
          > Zastosuje!´Zurek sobie ugotuje,na kielbasie...Ryja w sklepie nie ma.Wykupili a
          > dzisiaj sobota...i goraco ...latac po sklepach to tylko wariatowi sie chce...A
          > kielbase mam i zurek sama sobie kisze bo te Kasztany tutaj nawet nie wiedza co
          > to
          > jest.Takie glupie sa!
          >

U nas tez nie wiedza, kasztany, ale za to mamy sklepy polskie i czasem
          nieprzeterminowane zurki sie tez trafiaja :))

kurde balans, ostatnia fajke wypalilam :((( ktos ma ochote skoczyc mi po fajki do
          Araba?
          • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 15:01
            Zurek i male piffffko pomoglo!Odzylam.No i wieczorkiem wybieram sie na
            Donaufest.zurku nagotowalam na zapas,zeby na jutro starczylo...Od poniedzialku
            zarzadzam sobie prohibicje.Amen!:-)
          • lalka74 Re: Renia !Jest tak nudno, 22.06.02, 15:02
            A ja nie palę i wiecie jak to fajnie nie musieć skakać po fajki :) Witam
            wszystkich, buziaki.
            • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 16:08
              No prosze jak o sie porobilo!Mnie tez zabraklo fajek.Moczylam tylek w
              tuszkabinie i pomyslalam sobie,ze to bedzie znakomicie jak rzuce palenie.I
              rzucilam ale mleko mi wykipialo i tak sie zdenerwowalam ,ze musze sobie
              zapalic:-).
              • lalka74 Re: Renia !Jest tak nudno, 22.06.02, 16:24
                Vika, nie pal, lepiej rzuć :)
                • Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:30
                  Dobra rada to jest to!!! Lalko szmacianko
                  • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 16:37
                    Gość portalu: Frodo napisał(a):

> Dobra rada to jest to!!! Lalko szmacianko
                    Co tu jeszcze robisz zboczony onanisto bez jaj?Mowie ci splywaj atrapo
                    wibratora!!!

• Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:43
                      Hehehe a w AK było tak fajnie, cały oddział cie szanował i wszystkie chłopaki
                      jechali cie w kolejarza w dupala. A teraz? Nikt już cie nie szanuje, nawet na
                      forum.
                      • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 16:50

> Hehehe a w AK było tak fajnie, cały oddział cie szanował i wszystkie chłopaki
                        > jechali cie w kolejarza w dupala. A teraz? Nikt już cie nie szanuje, nawet na
                        > forum.

Cykus,idz do kibla i swoja metoda rozladuj napiecie!Tylko cykusia sobie nie
                        urwij.Wez lupe to go moze w portkach znajdziesz.
                        • Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:56
                          No, no coraz lepiej. Wytrysnął gejzer frustracji starzejącej się, grubawej i
                          nie najładniejszej TORBY.
                          Hehehe ale cyrk. A ten "cykus" to chyba określenie z rodzinnego domu na wsi?
                          Tata twój tak mówił kiedy ci go pchał do buzi?
                          • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 17:03

> No, no coraz lepiej. Wytrysnął gejzer frustracji starzejącej się, grubawej i
                            > nie najładniejszej TORBY.
                            > Hehehe ale cyrk. A ten "cykus" to chyba określenie z rodzinnego domu na wsi?
                            > Tata twój tak mówił kiedy ci go pchał do buzi?
                            Ale fajnie sie debilny jelop wyglupia!Hihi,dziewczyny!mozna go pokazywac za
                            pieniadze gawiedzi.Ale by kase mozna na nim zrobic!

• Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 17:19
                              "Hihi! Dziewczyny..."
                              Czy ty masz dzisiaj owulację?
                              • Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 17:29

> "Hihi! Dziewczyny..."
                                > Czy ty masz dzisiaj owulację?

PAAAATRZCIE!impotent z zainteresowaniami...no,no
          • Gość: liloom fajki? IP: *.11.vie.surfer.at 22.06.02, 20:22
            Renia, nie pale od kwietnia, po domu walaja sie kartony z marlboro light, wyslac
            szybko?

Gość portalu: renia napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: zosia napisał(a):
            > >
            > > > A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak
            > sie
            > > pije
            > > > w górach to sie i lecy góralskimi metodami.
            > >
            > > Zastosuje!´Zurek sobie ugotuje,na kielbasie...Ryja w sklepie nie ma.Wykupi
            > li a
            > > dzisiaj sobota...i goraco ...latac po sklepach to tylko wariatowi sie chce
            > ...A
            > > kielbase mam i zurek sama sobie kisze bo te Kasztany tutaj nawet nie wiedz
            > a co
            > > to
            > > jest.Takie glupie sa!
            > >
            >
            > U nas tez nie wiedza, kasztany, ale za to mamy sklepy polskie i czasem
            > nieprzeterminowane zurki sie tez trafiaja :))
            >
            > kurde balans, ostatnia fajke wypalilam :((( ktos ma ochote skoczyc mi po fajki
            > do
            > Araba?

• Gość: Magda Re: Renia !Jest tak nudno, IP: 213.216.82.* 22.06.02, 17:00
      Oj bzzzzzbzzzz robaczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka