Gość: Vika IP: *.ewave.at 22.06.02, 10:59 ze juz gorzej nie moze byc !!!!Mam potwornego kaca,co robic?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 22.06.02, 11:20 Gość portalu: Vika napisał(a): > ze juz gorzej nie moze byc !!!!Mam potwornego kaca,co robic?! Vika, teraz to juz tylko odcierpiec, ale kobito ty za duzo pijesz :))) nastepnym razem soczek zamiast gorzaleczki i bedzie oki, zero kaca jest po soczku :) P.S. A poza tym, to wierz mi, gorzej moze byc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 11:58 Ja wcale nalogowo nie pije...To wszystko przez swierzego narzeczonego i durne towarzystwo...oni wczoraj zorganizowali ognisko nad Dunajem i chlelismy pifffffko do rana...Slowo humoru wodeczke to pil ten idiota moj narzeczony z moim wciaz obecnym (jeszcze)chlopem... Allllle mu do twarzy z rogami,mowie Ci!!!!A my z dziewczynami i chlopakami tylko pifffko....oj,jak mnie glowa boli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Renia !Jest tak nudno, IP: 213.216.82.* 22.06.02, 13:43 A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak sie pije w górach to sie i lecy góralskimi metodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom hej vika IP: *.11.vie.surfer.at 22.06.02, 14:19 Polecam basen + ksiazka - wyluzowuje totalnie. Wlasnie oddalam dzis do biblioteki kolejne 2 gretkowskie ktore chyba czytalam "na przekor", bo kobieta wnerrrrrrrrwia:) Ja mam zajec nadmiar, dla mnie doba powinna miec 48 godzin, kupe czasu tracimy jednak na spanie:( Nuda? Nie chce Ci sie na cos zapisac? Kurs? Na rowerze pojezdzic? Ja jutro jade z kolezanka na Wegry (zakupy itd), moze tez pojedziesz? Wlasnie wrocilam z polskiej szkoly. Mamy juz cenzurke. Nakarmilam towarzystwo i spadamy dla odmiany na...basen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia o! witaj liloom, szukali Cie :)) n/t IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 22.06.02, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom renia:) Kalimara (tak to sie mowi?) IP: *.11.vie.surfer.at 22.06.02, 14:30 Czesc Renia, ja juz w polowie na walizkach, upaly u nas (kooooocham!) wiec przyjemne z pozytecznym siedze na basenie z mala. Pytalam kiedys o Grecje troche wlasnie w tym kontekscie jak przystosowalas sie do temperatur, bo poro moich znajomych Polakow znosi upaly bardzo ciezko. Juz macie wakacje? Tak wczesnie? Slyszalam/czytalam ze Twoje dzieci tez do polskiej szkoly chodza. Moja mi wygrazala, ze nie bedzie w przyszlym roku chodzic, ale zingnorowalam i wlasnie zakupilam ksiazki (nie powiem zeby mi sie chcialo jezdzic, ale "trza" i koniec). Pozdrawiam wakacyjnie i slonecznie. ps. Ja z Grecji znam tylko troche Krete i Zakyntos - kontynentu wcale, wszstko przede mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: hej vika IP: *.ewave.at 22.06.02, 14:25 Gość portalu: liloom napisał(a): > Polecam basen + ksiazka - wyluzowuje totalnie. Wlasnie oddalam dzis do > biblioteki kolejne 2 gretkowskie ktore chyba czytalam "na przekor", bo kobieta > wnerrrrrrrrwia:) Ja mam zajec nadmiar, dla mnie doba powinna miec 48 godzin, > kupe czasu tracimy jednak na spanie:( > Nuda? Nie chce Ci sie na cos zapisac? Kurs? Na rowerze pojezdzic? > Ja jutro jade z kolezanka na Wegry (zakupy itd), moze tez pojedziesz? > Wlasnie wrocilam z polskiej szkoly. Mamy juz cenzurke. Nakarmilam towarzystwo i > > spadamy dla odmiany na...basen :) Nie moge jechac musze siedziec w biurze...i harowac.To harowanie polega na tym,ze tu musze tkwic,bo nikogo nie ma a musi byc otwarte.Nuuuudno jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 14:21 Gość portalu: zosia napisał(a): > A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak sie pije > w górach to sie i lecy góralskimi metodami. Zastosuje!´Zurek sobie ugotuje,na kielbasie...Ryja w sklepie nie ma.Wykupili a dzisiaj sobota...i goraco ...latac po sklepach to tylko wariatowi sie chce...A kielbase mam i zurek sama sobie kisze bo te Kasztany tutaj nawet nie wiedza co to jest.Takie glupie sa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 22.06.02, 14:23 Gość portalu: Vika napisał(a): > Gość portalu: zosia napisał(a): > > > A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak sie > pije > > w górach to sie i lecy góralskimi metodami. > > Zastosuje!´Zurek sobie ugotuje,na kielbasie...Ryja w sklepie nie ma.Wykupili a > dzisiaj sobota...i goraco ...latac po sklepach to tylko wariatowi sie chce...A > kielbase mam i zurek sama sobie kisze bo te Kasztany tutaj nawet nie wiedza co > to > jest.Takie glupie sa! > U nas tez nie wiedza, kasztany, ale za to mamy sklepy polskie i czasem nieprzeterminowane zurki sie tez trafiaja :)) kurde balans, ostatnia fajke wypalilam :((( ktos ma ochote skoczyc mi po fajki do Araba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 15:01 Zurek i male piffffko pomoglo!Odzylam.No i wieczorkiem wybieram sie na Donaufest.zurku nagotowalam na zapas,zeby na jutro starczylo...Od poniedzialku zarzadzam sobie prohibicje.Amen!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Renia !Jest tak nudno, 22.06.02, 15:02 A ja nie palę i wiecie jak to fajnie nie musieć skakać po fajki :) Witam wszystkich, buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 16:08 No prosze jak o sie porobilo!Mnie tez zabraklo fajek.Moczylam tylek w tuszkabinie i pomyslalam sobie,ze to bedzie znakomicie jak rzuce palenie.I rzucilam ale mleko mi wykipialo i tak sie zdenerwowalam ,ze musze sobie zapalic:-). Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Renia !Jest tak nudno, 22.06.02, 16:24 Vika, nie pal, lepiej rzuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:30 Dobra rada to jest to!!! Lalko szmacianko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 16:37 Gość portalu: Frodo napisał(a): > Dobra rada to jest to!!! Lalko szmacianko Co tu jeszcze robisz zboczony onanisto bez jaj?Mowie ci splywaj atrapo wibratora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:43 Hehehe a w AK było tak fajnie, cały oddział cie szanował i wszystkie chłopaki jechali cie w kolejarza w dupala. A teraz? Nikt już cie nie szanuje, nawet na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 16:50 Gość portalu: Frodo napisał(a): > Hehehe a w AK było tak fajnie, cały oddział cie szanował i wszystkie chłopaki > jechali cie w kolejarza w dupala. A teraz? Nikt już cie nie szanuje, nawet na > forum. Cykus,idz do kibla i swoja metoda rozladuj napiecie!Tylko cykusia sobie nie urwij.Wez lupe to go moze w portkach znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:56 No, no coraz lepiej. Wytrysnął gejzer frustracji starzejącej się, grubawej i nie najładniejszej TORBY. Hehehe ale cyrk. A ten "cykus" to chyba określenie z rodzinnego domu na wsi? Tata twój tak mówił kiedy ci go pchał do buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 17:03 Gość portalu: Frodo napisał(a): > No, no coraz lepiej. Wytrysnął gejzer frustracji starzejącej się, grubawej i > nie najładniejszej TORBY. > Hehehe ale cyrk. A ten "cykus" to chyba określenie z rodzinnego domu na wsi? > Tata twój tak mówił kiedy ci go pchał do buzi? Ale fajnie sie debilny jelop wyglupia!Hihi,dziewczyny!mozna go pokazywac za pieniadze gawiedzi.Ale by kase mozna na nim zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 17:19 "Hihi! Dziewczyny..." Czy ty masz dzisiaj owulację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Renia !Jest tak nudno, IP: *.ewave.at 22.06.02, 17:29 Gość portalu: Frodo napisał(a): > "Hihi! Dziewczyny..." > Czy ty masz dzisiaj owulację? PAAAATRZCIE!impotent z zainteresowaniami...no,no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom fajki? IP: *.11.vie.surfer.at 22.06.02, 20:22 Renia, nie pale od kwietnia, po domu walaja sie kartony z marlboro light, wyslac szybko? Gość portalu: renia napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Gość portalu: zosia napisał(a): > > > > > A sprobuj no dziewcyno kwasnicy na świńskim ryju.Pomogo oj pomogo.Jak > sie > > pije > > > w górach to sie i lecy góralskimi metodami. > > > > Zastosuje!´Zurek sobie ugotuje,na kielbasie...Ryja w sklepie nie ma.Wykupi > li a > > dzisiaj sobota...i goraco ...latac po sklepach to tylko wariatowi sie chce > ...A > > kielbase mam i zurek sama sobie kisze bo te Kasztany tutaj nawet nie wiedz > a co > > to > > jest.Takie glupie sa! > > > > U nas tez nie wiedza, kasztany, ale za to mamy sklepy polskie i czasem > nieprzeterminowane zurki sie tez trafiaja :)) > > kurde balans, ostatnia fajke wypalilam :((( ktos ma ochote skoczyc mi po fajki > do > Araba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Renia !Jest tak nudno, IP: 213.216.82.* 22.06.02, 17:00 Oj bzzzzzbzzzz robaczki. Odpowiedz Link Zgłoś