tarifa1 19.04.05, 14:25 mam malutkie pytanko do was kobiet, czy spotkalyscie kiedykolwiek w swoim zyciu mezczyzne takiego jak Jakub z Samotnosci w sieci ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: JAKUB ?????????????? 19.04.05, 15:10 trudno wyobrazić sobie bardziej fikcyjną postać, prędzej w ET uwierzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: JAKUB ?????????????? 19.04.05, 15:12 To najglupsza ksiazka, jaka w zyciu probowalam pzreczytac. Grafomanstwo rowne sienkiewiczowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: JAKUB ?????????????? 19.04.05, 15:15 To znaczy jakiego mężczyznę? Bo książki nie czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: JAKUB ?????????????? 19.04.05, 15:18 wybitnego naukowca, wręcz geniusza w swojej dziedzinie, ciężko doświadczonego przez los i bywałego na dnie, a nawet pod dnem, przy tym niezwykle męskiego - kobiety wszystkie przy nim jak muchy padają, do tego obytego w świecie, no i musowo siedzącego przy kompie 24 godziny na dobę, gdzie poznał drugą miłość swojego życia... tak w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
gajewskam Re: JAKUB ?????????????? 21.04.05, 13:55 niestety a moze na szczescie tak. moja historia jest zywcem wzieta jak z tej ksiazki.zakonczenia nie znam. mam nadzieje,ze bede szczesliwa cokolwiek sie stanie.Teraz jestesmy kochankami. Odpowiedz Link Zgłoś