Dodaj do ulubionych

no i juz w tydzień posiadania BMW ide na randke

20.04.05, 14:11
To sie nazywa pomocny sprzet, a może dzieki niemu nawet zone znajde kto wie.
Obserwuj wątek
    • speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:12
      idziesz? to autko w garazu zostaje? ;)
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:13
        no jade ale potem musze wyśiąsc w trakcie randki.
        • speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14
          aaa,rozlozyc siedzenia?
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14
            sexi nie wchodzi w gre na pierwszej randce a i w samochodzie to tez mi za
            abrdzo nie odpowiada sex.
            • speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15
              a gdzie ci odpowiada?
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:16
                w łózku i w pomieszczeniu bo na wolnym powietrzu tez nie preferuje.
                • speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:21
                  tradycjonalista....

• boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22
                    dokładnie
    • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:12
      Boski, zonę na BMW???? Chyba że, pierwszą żonę ;P
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14
        Sadzisz ze przez to instytucja rodziny w niemczech przezywa taki kryzys bo
        winne jest BMW?
        • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15
          No, BMW może dzielić winę solidarnie z Mercedesem :P
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:17
            a niemiecki Trabancik to nie ponosi winy?
            • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25
              Trabancik bym enerdowski :)
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25
                tam tez rodziny sie rozpadają i dzieci nie mają:)))
                • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:26
                  o przez te baby materialistki! Też takiej szukasz?
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:27
                    no dobrze by było aby sama cosik miała wiesz ja tez lubie luksusy:)
                    • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:29
                      Hehehe no ta, i jak ty chcesz trwałość związku małżeńskiego utrzymać?
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:30
                        no chyba wtedy by było latwiej utrzymac trwałośc:)
                        • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32
                          Nie wiem, czy kwestia intercyzy byłąby wzmocnieniem czy nie, nie próbowałam.
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:33
                            intercyza jest dla mięczaków i bardzo wyliczonych ludzi, ja chce bez intercyzy:)
                            • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:36
                              No to skąd wiesz, ze nie poleci na auto i nie wycycka cie z majatku :PPP
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:37
                                no tak jesli by nie miała forsy to wtedy bedzie intercyza ale jesli bedzie
                                miała to intercyza jest zbedna.
                                • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:39
                                  eeeetam zbedna, właśnie bogate chcą być jeszcze bogatsze, zycia nie znasz ;)))
                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:41
                                    w sumie ja na sibie to prawie nic nie mam, wszystko jest odpowiednio ulokowane:)
                                    • trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:42
                                      w skarpecie? :))
                                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:43
                                        :) nie
    • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:13
      gratuluję ewentualnej żony, która da się kupić za BMW
        to nie jest kupno tylko spotkanie.
        • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:16
          czy ona chce się spotkać z Tobą czy z samochodem? <== pytanie retoryczne
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:17
            z samochdem chyba nie bedzie rozmawiac wiec ze mną.
            • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20
              samochód należy do niewerbalnych środków komunikacji? no tak, większość
              przekazu to nie to, co się mówi, tylko jak, gdzie i kiedy :DDD

p.s. poważne pytanie: czy ten wątek to prowokacja czy naprawdę są faceci,
              którzy cieszą się z dziewczyn, którym imponują tylko/głównie rekwizyty???
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:21
                to nie prowokacja mimo ze tak brzmi, kupiłem samoichód tydzien temu i dzisiaj
                ide na randke.
                • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22
                  jednak są tacy. niewiarygodne, a jednak prawdziwe
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:24
                    ale co ci przeszkadza? kazdy ma swoje zycie i własny charakter
                    • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25
                      nic mi nie przeszkadza, a Twoje życie i charakter już najmniej. bawcie się
                      dobrze, może trafił swój na swego
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:26
                        a swój na swego odrazu, zazdroscisz jej czy co?
                        • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:29
                          błędna diagnoza, nie zazdroszczę

chyba chodzi w końcu o to, żeby swój trafił na swego?
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:31
                            chodzi o to aby było fajnie a nie to czy swoj na sego czy moze na owego:)
                            Z doswiadczenia wiem ze najwieksze krytykantki dzieczyn lubiacych fajne
                            samochody sa o wiele wiekszymi blacharami tylko to ukrywają:)))
                            • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32
                              przykre miałeś doświadczenia
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:34
                                ja ich tak nie odbieram, uwazam ze były smieszne i zabawne.
                                • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:39
                                  jak wyżej - bawcie się dobrze, nie tylko dzisiaj :)
                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:41
                                    ok dzieki
                      • beate1 sprostowanie 20.04.05, 14:27
                        niektóre rzeczy mi przeszkadzają :), ale to akurat nie. zdziwiłam się tylko
    • mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14
      to ja ci gratuluje takiej zony co poleci na samochód a nie na ciebie:-)))
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15
        no samochod jest mój czyli leci na mnie.
        • mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:17
          eee tam to nie jedno i to samo,ktos jej zaimponuje czymś lepszym i .....:-))
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19
            to wtedy powie sie trudno, ale dlaczego sadzisz ze dzieki mojej furmance ona
            sie chce ze mną spotkac?
            • mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20
              To sie nazywa pomocny sprzet, a może dzieki niemu nawet zone znajde kto wie.
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22
                :) nie patrze na szczegóły liczy sie jak ona wyglada i jaka jest.
                • mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:24
                  boski.zawodowiec napisał:

> :) nie patrze na szczegóły liczy sie jak ona wyglada i jaka jest.

no i ona tez na to powinna patrzec a nie na to jaka masz fure;PPPP
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25
                    fura jest tylko dopełnieneim mojego wdzieku:)
                    • mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:30
                      wdziek powinien byc w tobie bez zadnych podporek:-))
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:31
                        Jest ale w dzisiejszym swiecie wypada miec jakies cacko na 4 kółkach.
                        • mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:37
                          cacko,znaczy jestes nastawiony na konsumpcje:-)?
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:38
                            tez:))
    • six_a no nareszcie! 20.04.05, 14:15
      a ile się trzeba było wykosztować, żeby w końcu ktoś zechciał? :)
      • boski.zawodowiec Re: no nareszcie! 20.04.05, 14:16
        to ma byc zart? umówiłem sie z dziewczyną i tyle.
        • six_a a szkorbut wyleczyłeś? :) nt 20.04.05, 14:19

• boski.zawodowiec Re: a szkorbut wyleczyłeś? :) nt 20.04.05, 14:21
            nie spotkałem sie z tym, miałąs to ze wiesz cos na ten temat?
            • six_a nie bądź taki skromniutki 20.04.05, 14:23
              gdyby nie twoje doświadczenia, w życiu bym sobie nie dała rady.
              Jakby ktoś jeszcze miał problemy z zębami, oddechem i brakiem witaminy C, to
              boski zna wszystkie metody leczenia (miał tak ciężki przypadek szkorbutu, że aż
              do mózgu mu poszło, ale chwała bogu, skończyło się bez trepanacji.
              Także, kochani, jak w dym do boskiego.
              • boski.zawodowiec Re: nie bądź taki skromniutki 20.04.05, 14:25
                szkorbut to jakas choroba stóp?
                • six_a oooo, to i w pięty poszło? :))))) 20.04.05, 14:27
                  mam nadzieję, że z pożytkiem.
                  • boski.zawodowiec Re: oooo, to i w pięty poszło? :))))) 20.04.05, 14:28
                    a moze to jakas grzybica pochwy?
                    • six_a no żesz, w mooo... masz pochwę? 20.04.05, 14:31
                      pewnie dlatego tak histeryzujesz, byle szkorbut i już trzeba beemę kupić, żeby
                      się która na randkę zapisała.
                      no, no! to się nazywa outing
                      • boski.zawodowiec Re: no żesz, w mooo... masz pochwę? 20.04.05, 14:32
                        ty byś penwie z checią mnie chciała, nawet ze szkorbutem:)))
                        • six_a easy, tiger! 20.04.05, 14:34
                          samochód mam, a szofera też nie potrzebuję.
                          • boski.zawodowiec Re: easy, tiger! 20.04.05, 14:37
                            a jakie masz auto co? no i wiesz liczy sie twoj wiek:)
                            • six_a ślicne mam i młodziutkie nt 20.04.05, 14:38

• boski.zawodowiec Re: ślicne mam i młodziutkie nt 20.04.05, 14:42
                                chodzi mi o twoj wiek czy ty jestes młoda.
    • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15
      Koniecznie zabierz pozostałe elementy kompletu. Skórę i komórę. Chociaż teraz
      ponoć komóra nie wystarcza i powinien być laptop, ale z laptopem na randę to
      obciach :DDD
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:18
        nie nosze skorzanych kórtek , wybujałych telefonów komórkowych tez nie
        preferuje.
        • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19
          Czyli idziesz nie przygotowany...
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20
            ja sie czuje przygotowany.
            • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22
              Boski jak się uda, to oznacza koniec robótek ręcznych. Nie żal Ci? :)
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:23
                zawsze robiłem robótki reczne nawet gdy miałem dziweczyny.
                • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25
                  Marnowałeś swój bezcenny materiał genetyczny :DDD
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:27
                    z produkcją u mnie całkiem neizle wiec zawsze jestem w stanie uzupełnic
                    zbiorniki.
                    • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:28
                      Tylko do zbiornika Beemy nie wpuszczaj!!! :DDD
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:29
                        ciezko by było.
                        • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:31
                          A co za duży zbiornik?
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32
                            nie przejdzie przez zabezpeicnzie za korkiem wlewu.
                            • pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:36
                              O żesz w mordę! Pełen wypas :DDD
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:39
                                z tego co wiem to nawet dostawczaki to mają:)
                                • kasitza Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 17:03

taki przekroj penisa?
      • elissax Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:18
        a dama poznana na necie ? :)
        • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19
          e coś ty, ja musze dokłądnie obejrzeć aby sie zdecydować.
    • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19
      taka żona złapana na bmw to będzie dopiero towar:)
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20
        podobna do tych z tej fotki, ale zastrzgam ze nie usolariowana i tandetna.

ps. powiedz która to ty?
        • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:21
          a tipsiara?
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:23
            nie
            powiedz która to ty?
            • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32
              a co robi wybranka serca? studiuje? pracuje? no, mów Waść!!!:)
              zgaduj:) kogo obstawiasz?
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:35
                studiuje dziennie Prawo. wiec która to ty?
                • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:37
                  uważaj, bo prawnicy to pijaki;)) kobiety też:)
                  drugi rząd od góry, druga dziewczyna:) ale mam kijowy makijaż:(
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:40
                    a co to za konkurs był bo fajne te dziewczyny, gdybym kiedyś miał tyle co Gates
                    to bym sobie kupił wielkie rancho i chodizły by tamk włąsnie takie w duzych
                    ilosciach:)
                    baby od prawa pija wodke?
                    • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:47
                      zdjęcie ze studiów:)
                      nie wiem, czy wódę, ale takie są stereotypy;) także lepiej przygotuj się na
                      ostre imprezowanie:)
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:50
                        nie bujaj mnie ze to fotka ze studiów:)))) wszystkie mają podobne kostiumy.
                        Wiec widze juz dwie blondynki a teraz któa to ty? dlaczego napsiałas ze masz
                        grzeczniejsza urode niz one wszystkie gdy wysyłałas mi to foto?

Ja nie pijam alkoholu i namówic mnie ciezko wiec poradze sobie:)
                        • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:20
                          ze studiów, poważnie:) zdjęcie było robione w agencji modelek, z którą
                          współpracowałam. ale to dawne czasy:)
                          a nie uważasz, że mam "grzeczniejszą" urodę niż większość z nich? mi się tak
                          wydaje:)
                          to trzymam kciuki za udaną randkę:)) i auto wymyj, co by obciachu nie było;)
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:22
                            hmmm to fajne cacko z ciebie:) to teraz cie bede nudził o jakies takie foto z
                            bliska. A ja ci sie podobałem?
                            A auto hmm najwiekszym obciachem jak narazie jest ta tablica z czerwoym paskiem
                            bo odrazu widac ze z niemiec:)))))
                            • miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:24
                              szkoda, że nie ma śniegu, zawsze można by przysypać...;)) ale może dziewcze się
                              nie zna, albo nie będzie jej przeszkadzało:) nie martw się:)
                              Ty to jesteś niezły pozer, ale sympatyczny z Ciebie gość:))
                              spadam do domku, pa:)
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:27
                                zna sie , przeciez tyle tego jezdzi:)
                                Mas zna mysli pozy na zdjeciach?
    • liwia_85 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:34
      A ja Ci życzę powodzenia .Dziś taki piękny , słoneczny dzień ,aż się chce
      żyć .Romansować , flirtować i kochać .Nie przejmuj się tymi
      komentarzami .Szkoda tylko jakbyś miał trafić na jakąś materialistkę .Ale chyba
      dzisiaj posiadanie takiego auta sprowadzonego z Niemiec ( pewnie rozbity był)
      nie jest wyznacznikiem bogactwa.W końcu tyle pieknych aut jeździ po ulicach .
      Powodzenia:D
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:36
        co ty to nie rozbitek, to 3 letnie najwieksze auto od BMW.
        ps. u nas słonca brak:)
        • liwia_85 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:42
          Ja nie lubię dużych samochodów . No i bmw , audi i mercedes też odpada .Jakoś
          mi te marki nie leżą .
          Mam ślicznego , malutkiego focusika .No ale dziewczyna nie musi sobie niczego
          przedłużać :D To żart oczywiście;)
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:43
            wiesz taki wóz to robi 30 cm z penisa.
            • liwia_85 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:00
              ha , ha , właśnie spojrzałam na trzydziestocentymetrową linijkę , nierealne :p
              ale jak Ci autko poprawia samoocenę to ok :)
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:03
                liczy sie przeciez samopoczucie prawda:)
    • krysica Re: Kto wie...powodzenia boski 20.04.05, 14:37
      • boski.zawodowiec Re: Kto wie...powodzenia boski 20.04.05, 14:38
        :)
    • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:40
      No to powodzenia Ci zycze, jak chcesz zone na BMW zlapac ;)
      Bias z Prieny
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:42
        no dzieki .
        ps. to co maja zrobić niemcy ktorzy jezdza masowo BMW?
        • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:44
          Mieszkam tu juz kilka lat i nie widze, by tu "lapano" laski na "bryke".
          A swoja droga, jestem fanka AUDI , ale skromnie jezdze VW i w piatek odbieram w
          Wolfsburgu moje nowiutkie autko ;) Z czego sie ciesze.
          Bias z Prieny
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:44
            Jaki model odbierasz?
            • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:47
              Nowiutki Passat Highline. Ma piekny kolor. Mocca - anthrazit.
              Bias z Prieny
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:51
                za drogi jak na auto z takiej kalsy, mąz sobie kupił?:)
                • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:53
                  Nie jest za drogi. Pheton jest drogi. Maz jezdzi Touaregiem, bo lubi duze
                  samochody ;)
                  Bias z Prieny
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:54
                    terenowy tez mi sie nie podoba:( maz w polsce czy w niemczech? bo p[amietam ze
                    sie chciałąs ze mną spotkac wiec ja juz sam nie wiem.
                    • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:56
                      Maz w Niemczech, ja rowniez. Ale spotkac tylko na stopie kolezanskiej. Nic
                      wjecej. Bo tak przy okazji, ze oboje bylismy w tym samym, lub w podobnym czasie
                      w Regensburgu.
                      A Touareg jest piekny ;P
                      Bias z Prieny
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:59
                        gdyby mnie było stać to bym sobie kupił ferrari, lamborghini lub maybacha to
                        jedyne fury w ktorych mozna poczuc ze sie jedzie.

Ja preferuje spotkania połączone z seksem:)
                        • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:03
                          No to zapraszam do Autostadt w Wolfsburgu. Jest na co papatrzec. A i czesto tu
                          spotkasz na drodze jakiegos Lamburghini. Chociaz sobie oczy nacieszysz ;P
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:05
                            samo patrzenie mnie nie podnieca, jazda i wysiadanie w centrum miasta jest
                            najlepsze:)
                            • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:08
                              To by Ci pasowalo, nie ? I tlumy blondynek, ktore by mialy sikac na Twoj widok
                              (czytaj widok Twojego auta) ;)
                              Bias z Prieny
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:10
                                Wiesz ja wygladam całkiem całkiem wiec najpierw auto i juz podnieta dla nich a
                                potem gwózdz programu wysiada z tego auta:)
                                sama bys pewnie na moj widok sikała:)
                                • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:15
                                  Boski, widzialam Ciebie na zdjeciu i nie wzbudziles we mnie zadnej chemi. Nie
                                  moj typ chlopcze. A po za tym, podobaja mi sie mezczyzni dojrzali (zarowno
                                  wiekiem, jak i doswiadczeniem)
                                  Bias z Prieny
                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:17
                                    a jakie foto widziałas? bo moze nie to co trzeba? pozatym ciezko wzbudzić
                                    chemie widzac samo zdjecie.
                                    • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:28
                                      Widzialam to, ktore bylo zamieszcona pod "Grek" czy jakos tak. Ale (powtarzam),
                                      wrazenia na mnie nie zrobilo.
                                      Bias z Prieny
                                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:34
                                        to nie moja. to na sympati to nie moja fota.
                                        • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:35
                                          W takim razie przeslij mi swoja na skrzynke.
                                          Bias z Prieny
                                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:36
                                            a co dostane wzamian:))))))))))))))
                                            • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:37
                                              Zalezy co chcesz (?)
                                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:38
                                                a na ile mozna liczyć?
                                                • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:38
                                                  A to zalezy...
                                                  Czego oczekujesz?
                                                  __________________________________
                                                  Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z
                                                  przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna
                                                  ze stron przyjacielem.
                                                  Bias z Prieny
                                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:39
                                                    wysle ci i sie zastanowie po wysłaniu.
                                                  • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:41
                                                    Wysylaj , wysylaj. Jednak, jesli bedziesz mial zanadto wybujale zachcianki. To
                                                    nie badz rozczarowany, ze ich nie spelnie. Wjec namyslaj sie poki czas ;P
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:46
                                                    narazie to mi skrzynka pocztowa nie dizała.
                                                    co np. uwazasz za wybujałą zachcianke?
                                                  • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:49
                                                    I myslisz, ze Ci uwierze ? Skrzynka nie dziala?
                                                    To zalezy, co zaproponujesz...
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:50
                                                    no skrzynka gazeta.pl nie działa w tej chwili a twoja działa?
                                                    naga fotka to duzo czy mało?:))))))))))))))
                                                  • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:52
                                                    Za wiele...

ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:54
                                                    wiec duzo a taka pół naga?
                                                  • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:55
                                                    O czym Ty marzysz ? A po za tym, moze nie jestem w Twoim typie...
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:56
                                                    no chce obejrzec tylko:)
                                                    czekaj zobacze czy da sie posłać.
                                                  • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:56
                                                    Wjec czekam.
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:57
                                                    Aha, masz 5 min. Bo zaraz wychodze.
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:58
                                                    nie działa nadal:( amoze masz inne konto na innym portalu?
                                                    przeciez mozesz bez twarzy mi nagosci posłąć:)
        • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:44
          a jak myślisz, dlaczego społeczeństwo niemieckie się starzeje? ;D
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:46
            z głupoty sie starzeją bo zmaist płodzić dzieci to słuchaja leiwcujaych
            polityków ktorzy o aborcji i innych dziwactwach gadają.
            • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:02
              z tym by można polemizować, ale muszę lecieć

świat nie jest taki prosty, Niemcy też nie :)
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:04
                dowiedzione jest ze rozbudowany socjal powoduje u ludzi pewne zachowania i
                niechec do posiadania dzici bo mysla ze panstwo sie nimi zaopiekuje na starosc
                wiec po co im dzieci?
                • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:07
                  socjal zaczyna się kurczyć, a boomu narodzin w Niemczech jakoś nie ma
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:09
                    no narazie nie ma bo jest jeszcze mocno zakorzeniony oraz to ze wieksozsc ludzi
                    jeszcze ma w umysłach ten socjal , 10-15 lat potrzeba aby zapomnieli o tym.
                    W Polsce juz coraz mniej ldui teskni za komuną a jeszcze nie dawo prawie 50%
                    społeczenstwa.
                    • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:12
                      ech, boski, to już chyba nie te czasy, kiedy trzeba było mieć dużo dzieci, żeby
                      w polu miał kto pracować
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:16
                        ja nie mam na mylsi rolnictwa i pracy fizycznej, zobacz na USA tam nie było
                        nigdy socjalu a zarobki były wyzsze i ludzie dzieci mieli obecnie 2,17 przy 1,5
                        na kobiete w europie.
                        Poprostu starszy człowiek woli sie zabezpieczyc na starosc bo roznie to moze
                        byc a i samotnosci nikt nie lubi. Samotnosc starszych ludzi jest tez w europie
                        sproym problemem i ponoc własnie z tej grupy jest najwiecej chetnych na np.
                        eutanazje.
                        • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:22
                          nie mogę wypowiadać się za Niemców, ale jeśli będę miała dziecko to na pewno
                          nie po to, żeby miał mnie kto utrzymywać za 40 lat i nie z obawy, że nie
                          wypracuję sobie odpowiedniej emerytury

socjal i samotność to dwie różne sprawy; żaden zasiłek nie zastąpi kogoś, z kim
                          się jest
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:24
                            socjal powoduje lenistwo a majac jeszcze pewnosc ze bedzie wysoka emerytura
                            przecietny niemiec woli zyc wygodnie bez dzieci, najczescie zacyzna sobie
                            zdawac sprawe z błedu majac 65-70 lat gdy czesto nie ma sie do kogo odezwać i
                            nie ma kto pomóc gdy sie jest w potrzebie.
                            • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:27
                              w Polsce nie ma takiego socjalu jak w Niemczech a przyrost naturalny też mizerny
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:33
                                W polsce znowu pierwsze lata wolnosci i kapitalizmu spowodowały takie zmiany.
                                Ludzie zaczeli robic kariery, wzbogacili sie wiec dzieci znowu były balastem i
                                tez wielu kierowało sie tym ze to niby modnie jest być para bez dzieci lub
                                nawet bez slubu.
                                Pozatym u nas tez socjal jak na przecietne zarobki jest dosc rozbudowany i
                                wysoki sadze jednak ze sie to zmieni gdy sie juz społeczenstwo wzbogaci i nie
                                bedzie daleszej rozbudowy socjalu.
                                W Skandynawi ktora zawsze jest pierwsza w przemianach społecznych juz przyrost
                                rdzennych mieszkancow wyonsi blisko 2, w wielkiej brytani dzieje sie podobnie
                                coraz wiecej jest rodzin z 2-3 dzieci mimo iz tam rzadzi lewica ale taka
                                bardziej do amerykanskiej lewicy zblizona.
                                • beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 16:37
                                  czyli ogólnie decyzja o dziecku zależy od tego, czy potencjalni rodzice mają w
                                  miarę optymistyczne widoki na przyszłość i uważają, że stać ich na dzieci;
                                  większośc chyba jednak nie traktuje dzieci jak IV filaru emerytalnego

to niby modnie jest być para bez dzieci lub
                                  > nawet bez slubu.
                                  w Polsce też coraz więcej par z dzieckiem a bez ślubu
        • krysica Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:45
          Na co innego...
    • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:49
      Moi Niemcy jezdza Mercedesami, sa ladniejsze :)))) Chociaz BMW tez ujdzie, my,
      studentki prawa najwyrazniej lubimy dobre autka :)) Tylko uwazaj, zeby sie
      rzeczywiscie nie okazalo ze ona na to rendez-vous z samochodem, a nie z toba
      idzie
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:52
        spotykasz sie z niemcami? Nie lubisz polaków?
        • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:52
          Malo tu mam ogolnie polakow, jako ze mieszam w niemczech...
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:53
            w jakim miescie mieszkasz?
            • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:56
              ogolnie to sie przemieszczam po kraju i szukam dobrego miejsca dla siebie
              (gdzie tu sobie jeszcze postudiowac hmmmmmm), teraz jestem w pewnej slonecznej
              acz mroznej nadmorskiej miejscowosci i zamiast bmw przemieszczam sie na rowerze
              z jednych wykladow na drugie zaliczajac po drodze kilka demonstracji
              studenckich :)
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:58
                A co to za demonstracje? prawicowe czy lewicowe?
                • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:02
                  trudno powiedziec przypadkiem sie zaplatalam, wlasciwie to wszyscy wygladali
                  jakby tam byli z przypadku, postalismy, poskandowalismy rozne hasla, nagrala
                  nas telewizja i poszlismy na piwo, jak to studenci :)
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:03
                    a jakie to były hasla?
                    zimne te niemieckie dziewczyny ale jak sie juz ładna trafi to naprawde jest
                    piekna.
                    • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:05
                      u mnie jest sporo ladnych niemek (moim zdaniem). gorzej z niemcami. ogolnie to
                      protestujemy przeciwko likwidacji kilku instytutow, ani to prawicowe, ani
                      lewicowe, po prostu sobie prawie codziennie organizujemy pochody i protesty,
                      ale nikt nas nie slyszy :(
                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:07
                        a to nie czasem land leżacy pod Danią? Jesli tak to dziala tam SPD które
                        ogolnie rozwala wszystko.
                        Włąsnie tylkoz e te niemki tak po 30 jakos dziwnie brzydną, zauwazyłas to?
                        • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:09
                          Nie to MV tu tez rozwalaja wszystko. Nie wiem, czy one brzydna po 30 bo mam
                          kumpele w wieku do 27 lat, wiec trudno mi powiedziec, reszcie sie nie
                          przygladam (no, jeszcze starym profesorzycom ale one sa po prostu bardzo stare
                          wiec nie mozna ich traktowac w tych kategoriach)
                          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:11
                            a jak sie znalazłas w niemczech? rodzice tam mieszkaja czy tylko ty?
                            • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:12
                              ja ogolnie tak sobie smigam po europie w te i z powrotem. moze kiedys skoncze
                              te studia nawet heheh :)
                              nie, sama mieszkam, sama podrozuje po swiecie, rodzice dostaja raz na pol roku
                              pocztowke i rachunek :DDDDD
                              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:17
                                nie kochasz ich ? przeciez im chyba smutno z tego powodu?
                                • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:20
                                  oni tez smigaja czasami gdzies sie przelotnie na trasie spotykamy np we
                                  wloszech ostatnio, czasami ich nawet odwiedzam ale jakos Polska to nie jest
                                  miejsce ktore kocham najbardziej (oh moj Paryz... Barcelona... Bruksela...)
                                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:25
                                    a ile masz lat ze se tak smigasz bez obowiazków?
                                    • mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:28
                                      21 a teraz wlasnie smigam na kurs hiszpanskiego i francuskiego ADIEU!!!
                                      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:33
                                        :)
    • magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:01
      współczuję takiej żony.Skończy się na tym,że obudzisz się nie w atku,ale z ręką
      w nocniku
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:02
        dlaczego?
        • magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:19
          odpowiedz mi lepiej na pytanie:dlaczego boski bez autka tak kiepsko Sobie
          radził?Odnoszę wrażenie,że kobietka idzie na randkę nie tyle z Tobą co z autkiem
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:26
            boski sobie dobrze radził tylko jest tak ze boski jest leniwy w tych sprawach i
            szybko sie zniecheca przez co wiekszoswc znajomosci trwała gora do 3 spotkan.
            • magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:42
              chcesz przez to powiedzieć,że teraz autko będzie Cię wyręczać...?
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:47
                no naprzykład:) wczesniejsze tez mnie wyreczało ale nie tak jak to.
                • magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:52
                  oj KOCHANECZKU-to się źle skończy ;-)))
                  • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:55
                    ale dlaczego ma sie zle skonczyc?
    • revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:39
      Jak się reklamowałeś przy pomocy BMW?
      • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:40
        no:)
        • revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:50
          To jak?
          • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:51
            no wysiadłem z niego:)
            • revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:58
              To kiepsko, skoro musiałeś.
              Teraz załatwia się to nie wysiadając.
              Nie rycz. Nauczysz się.
              • boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:58
                to jak to sie robi?
                • revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 17:12
                  Starczy look wzmocniony przyciemnianą szybą.
                  Same będą się prosić.
    • magdzie ;D n/t 20.04.05, 16:21
    • lili75 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 18:41
      w sumie chętnie bym się z Tobą umówiła. Lubie facetów w BMW. BMW też lubię.
      Blachara ze mnie, ale co mi tam :-)))
    • sagis A, wcześniej jednak ciężko było, co?:-))))) 20.04.05, 19:32
      Powodzenia, bo fajna laska nie poleci na BMW:-)))))))))
      Musiałbyś coś więcej sobą prezentować.
      • greta.greta Phi, masz się czym chwalić... 20.04.05, 20:20
        pewnie przez to auto czujesz się męski, co?
    • mareczek2266 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 22.04.05, 23:04
      e tam.. latawce na samochod wyrywasz, ja tam wole jak laska leci na mnie a nie
      na fure, bo jak skasujesz woz to od ciebie odejdzie, marna perspektywa..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka