boski.zawodowiec 20.04.05, 14:11 To sie nazywa pomocny sprzet, a może dzieki niemu nawet zone znajde kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:12 idziesz? to autko w garazu zostaje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:13 no jade ale potem musze wyśiąsc w trakcie randki. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14 aaa,rozlozyc siedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14 sexi nie wchodzi w gre na pierwszej randce a i w samochodzie to tez mi za abrdzo nie odpowiada sex. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15 a gdzie ci odpowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:16 w łózku i w pomieszczeniu bo na wolnym powietrzu tez nie preferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:21 tradycjonalista.... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22 dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:12 Boski, zonę na BMW???? Chyba że, pierwszą żonę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14 Sadzisz ze przez to instytucja rodziny w niemczech przezywa taki kryzys bo winne jest BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15 No, BMW może dzielić winę solidarnie z Mercedesem :P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:17 a niemiecki Trabancik to nie ponosi winy? Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25 Trabancik bym enerdowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25 tam tez rodziny sie rozpadają i dzieci nie mają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:26 o przez te baby materialistki! Też takiej szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:27 no dobrze by było aby sama cosik miała wiesz ja tez lubie luksusy:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:29 Hehehe no ta, i jak ty chcesz trwałość związku małżeńskiego utrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:30 no chyba wtedy by było latwiej utrzymac trwałośc:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32 Nie wiem, czy kwestia intercyzy byłąby wzmocnieniem czy nie, nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:33 intercyza jest dla mięczaków i bardzo wyliczonych ludzi, ja chce bez intercyzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:36 No to skąd wiesz, ze nie poleci na auto i nie wycycka cie z majatku :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:37 no tak jesli by nie miała forsy to wtedy bedzie intercyza ale jesli bedzie miała to intercyza jest zbedna. Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:39 eeeetam zbedna, właśnie bogate chcą być jeszcze bogatsze, zycia nie znasz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:41 w sumie ja na sibie to prawie nic nie mam, wszystko jest odpowiednio ulokowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:42 w skarpecie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:43 :) nie Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:13 gratuluję ewentualnej żony, która da się kupić za BMW Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14 to nie jest kupno tylko spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:16 czy ona chce się spotkać z Tobą czy z samochodem? <== pytanie retoryczne Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:17 z samochdem chyba nie bedzie rozmawiac wiec ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20 samochód należy do niewerbalnych środków komunikacji? no tak, większość przekazu to nie to, co się mówi, tylko jak, gdzie i kiedy :DDD p.s. poważne pytanie: czy ten wątek to prowokacja czy naprawdę są faceci, którzy cieszą się z dziewczyn, którym imponują tylko/głównie rekwizyty??? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:21 to nie prowokacja mimo ze tak brzmi, kupiłem samoichód tydzien temu i dzisiaj ide na randke. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22 jednak są tacy. niewiarygodne, a jednak prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:24 ale co ci przeszkadza? kazdy ma swoje zycie i własny charakter Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25 nic mi nie przeszkadza, a Twoje życie i charakter już najmniej. bawcie się dobrze, może trafił swój na swego Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:26 a swój na swego odrazu, zazdroscisz jej czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:29 błędna diagnoza, nie zazdroszczę chyba chodzi w końcu o to, żeby swój trafił na swego? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:31 chodzi o to aby było fajnie a nie to czy swoj na sego czy moze na owego:) Z doswiadczenia wiem ze najwieksze krytykantki dzieczyn lubiacych fajne samochody sa o wiele wiekszymi blacharami tylko to ukrywają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32 przykre miałeś doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:34 ja ich tak nie odbieram, uwazam ze były smieszne i zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:39 jak wyżej - bawcie się dobrze, nie tylko dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:41 ok dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 sprostowanie 20.04.05, 14:27 niektóre rzeczy mi przeszkadzają :), ale to akurat nie. zdziwiłam się tylko Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:14 to ja ci gratuluje takiej zony co poleci na samochód a nie na ciebie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15 no samochod jest mój czyli leci na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:17 eee tam to nie jedno i to samo,ktos jej zaimponuje czymś lepszym i .....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19 to wtedy powie sie trudno, ale dlaczego sadzisz ze dzieki mojej furmance ona sie chce ze mną spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20 To sie nazywa pomocny sprzet, a może dzieki niemu nawet zone znajde kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22 :) nie patrze na szczegóły liczy sie jak ona wyglada i jaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:24 boski.zawodowiec napisał: > :) nie patrze na szczegóły liczy sie jak ona wyglada i jaka jest. no i ona tez na to powinna patrzec a nie na to jaka masz fure;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25 fura jest tylko dopełnieneim mojego wdzieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:30 wdziek powinien byc w tobie bez zadnych podporek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:31 Jest ale w dzisiejszym swiecie wypada miec jakies cacko na 4 kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:37 cacko,znaczy jestes nastawiony na konsumpcje:-)? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:38 tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a no nareszcie! 20.04.05, 14:15 a ile się trzeba było wykosztować, żeby w końcu ktoś zechciał? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no nareszcie! 20.04.05, 14:16 to ma byc zart? umówiłem sie z dziewczyną i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a szkorbut wyleczyłeś? :) nt 20.04.05, 14:21 nie spotkałem sie z tym, miałąs to ze wiesz cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a nie bądź taki skromniutki 20.04.05, 14:23 gdyby nie twoje doświadczenia, w życiu bym sobie nie dała rady. Jakby ktoś jeszcze miał problemy z zębami, oddechem i brakiem witaminy C, to boski zna wszystkie metody leczenia (miał tak ciężki przypadek szkorbutu, że aż do mózgu mu poszło, ale chwała bogu, skończyło się bez trepanacji. Także, kochani, jak w dym do boskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: nie bądź taki skromniutki 20.04.05, 14:25 szkorbut to jakas choroba stóp? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a oooo, to i w pięty poszło? :))))) 20.04.05, 14:27 mam nadzieję, że z pożytkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: oooo, to i w pięty poszło? :))))) 20.04.05, 14:28 a moze to jakas grzybica pochwy? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a no żesz, w mooo... masz pochwę? 20.04.05, 14:31 pewnie dlatego tak histeryzujesz, byle szkorbut i już trzeba beemę kupić, żeby się która na randkę zapisała. no, no! to się nazywa outing Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no żesz, w mooo... masz pochwę? 20.04.05, 14:32 ty byś penwie z checią mnie chciała, nawet ze szkorbutem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: easy, tiger! 20.04.05, 14:37 a jakie masz auto co? no i wiesz liczy sie twoj wiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ślicne mam i młodziutkie nt 20.04.05, 14:42 chodzi mi o twoj wiek czy ty jestes młoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:15 Koniecznie zabierz pozostałe elementy kompletu. Skórę i komórę. Chociaż teraz ponoć komóra nie wystarcza i powinien być laptop, ale z laptopem na randę to obciach :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:18 nie nosze skorzanych kórtek , wybujałych telefonów komórkowych tez nie preferuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19 Czyli idziesz nie przygotowany... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20 ja sie czuje przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:22 Boski jak się uda, to oznacza koniec robótek ręcznych. Nie żal Ci? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:23 zawsze robiłem robótki reczne nawet gdy miałem dziweczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:25 Marnowałeś swój bezcenny materiał genetyczny :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:27 z produkcją u mnie całkiem neizle wiec zawsze jestem w stanie uzupełnic zbiorniki. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:28 Tylko do zbiornika Beemy nie wpuszczaj!!! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:29 ciezko by było. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:31 A co za duży zbiornik? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32 nie przejdzie przez zabezpeicnzie za korkiem wlewu. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:36 O żesz w mordę! Pełen wypas :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:39 z tego co wiem to nawet dostawczaki to mają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 17:03 taki przekroj penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:18 a dama poznana na necie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19 e coś ty, ja musze dokłądnie obejrzeć aby sie zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:19 taka żona złapana na bmw to będzie dopiero towar:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:20 podobna do tych z tej fotki, ale zastrzgam ze nie usolariowana i tandetna. ps. powiedz która to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:21 a tipsiara? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:23 nie powiedz która to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:32 a co robi wybranka serca? studiuje? pracuje? no, mów Waść!!!:) zgaduj:) kogo obstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:35 studiuje dziennie Prawo. wiec która to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:37 uważaj, bo prawnicy to pijaki;)) kobiety też:) drugi rząd od góry, druga dziewczyna:) ale mam kijowy makijaż:( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:40 a co to za konkurs był bo fajne te dziewczyny, gdybym kiedyś miał tyle co Gates to bym sobie kupił wielkie rancho i chodizły by tamk włąsnie takie w duzych ilosciach:) baby od prawa pija wodke? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:47 zdjęcie ze studiów:) nie wiem, czy wódę, ale takie są stereotypy;) także lepiej przygotuj się na ostre imprezowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:50 nie bujaj mnie ze to fotka ze studiów:)))) wszystkie mają podobne kostiumy. Wiec widze juz dwie blondynki a teraz któa to ty? dlaczego napsiałas ze masz grzeczniejsza urode niz one wszystkie gdy wysyłałas mi to foto? Ja nie pijam alkoholu i namówic mnie ciezko wiec poradze sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:20 ze studiów, poważnie:) zdjęcie było robione w agencji modelek, z którą współpracowałam. ale to dawne czasy:) a nie uważasz, że mam "grzeczniejszą" urodę niż większość z nich? mi się tak wydaje:) to trzymam kciuki za udaną randkę:)) i auto wymyj, co by obciachu nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:22 hmmm to fajne cacko z ciebie:) to teraz cie bede nudził o jakies takie foto z bliska. A ja ci sie podobałem? A auto hmm najwiekszym obciachem jak narazie jest ta tablica z czerwoym paskiem bo odrazu widac ze z niemiec:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:24 szkoda, że nie ma śniegu, zawsze można by przysypać...;)) ale może dziewcze się nie zna, albo nie będzie jej przeszkadzało:) nie martw się:) Ty to jesteś niezły pozer, ale sympatyczny z Ciebie gość:)) spadam do domku, pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:27 zna sie , przeciez tyle tego jezdzi:) Mas zna mysli pozy na zdjeciach? Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:34 A ja Ci życzę powodzenia .Dziś taki piękny , słoneczny dzień ,aż się chce żyć .Romansować , flirtować i kochać .Nie przejmuj się tymi komentarzami .Szkoda tylko jakbyś miał trafić na jakąś materialistkę .Ale chyba dzisiaj posiadanie takiego auta sprowadzonego z Niemiec ( pewnie rozbity był) nie jest wyznacznikiem bogactwa.W końcu tyle pieknych aut jeździ po ulicach . Powodzenia:D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:36 co ty to nie rozbitek, to 3 letnie najwieksze auto od BMW. ps. u nas słonca brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:42 Ja nie lubię dużych samochodów . No i bmw , audi i mercedes też odpada .Jakoś mi te marki nie leżą . Mam ślicznego , malutkiego focusika .No ale dziewczyna nie musi sobie niczego przedłużać :D To żart oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:43 wiesz taki wóz to robi 30 cm z penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_85 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:00 ha , ha , właśnie spojrzałam na trzydziestocentymetrową linijkę , nierealne :p ale jak Ci autko poprawia samoocenę to ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:03 liczy sie przeciez samopoczucie prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:40 No to powodzenia Ci zycze, jak chcesz zone na BMW zlapac ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:42 no dzieki . ps. to co maja zrobić niemcy ktorzy jezdza masowo BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:44 Mieszkam tu juz kilka lat i nie widze, by tu "lapano" laski na "bryke". A swoja droga, jestem fanka AUDI , ale skromnie jezdze VW i w piatek odbieram w Wolfsburgu moje nowiutkie autko ;) Z czego sie ciesze. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:44 Jaki model odbierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:47 Nowiutki Passat Highline. Ma piekny kolor. Mocca - anthrazit. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:51 za drogi jak na auto z takiej kalsy, mąz sobie kupił?:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:53 Nie jest za drogi. Pheton jest drogi. Maz jezdzi Touaregiem, bo lubi duze samochody ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:54 terenowy tez mi sie nie podoba:( maz w polsce czy w niemczech? bo p[amietam ze sie chciałąs ze mną spotkac wiec ja juz sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:56 Maz w Niemczech, ja rowniez. Ale spotkac tylko na stopie kolezanskiej. Nic wjecej. Bo tak przy okazji, ze oboje bylismy w tym samym, lub w podobnym czasie w Regensburgu. A Touareg jest piekny ;P __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:59 gdyby mnie było stać to bym sobie kupił ferrari, lamborghini lub maybacha to jedyne fury w ktorych mozna poczuc ze sie jedzie. Ja preferuje spotkania połączone z seksem:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:03 No to zapraszam do Autostadt w Wolfsburgu. Jest na co papatrzec. A i czesto tu spotkasz na drodze jakiegos Lamburghini. Chociaz sobie oczy nacieszysz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:05 samo patrzenie mnie nie podnieca, jazda i wysiadanie w centrum miasta jest najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:08 To by Ci pasowalo, nie ? I tlumy blondynek, ktore by mialy sikac na Twoj widok (czytaj widok Twojego auta) ;) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:10 Wiesz ja wygladam całkiem całkiem wiec najpierw auto i juz podnieta dla nich a potem gwózdz programu wysiada z tego auta:) sama bys pewnie na moj widok sikała:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:15 Boski, widzialam Ciebie na zdjeciu i nie wzbudziles we mnie zadnej chemi. Nie moj typ chlopcze. A po za tym, podobaja mi sie mezczyzni dojrzali (zarowno wiekiem, jak i doswiadczeniem) __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:17 a jakie foto widziałas? bo moze nie to co trzeba? pozatym ciezko wzbudzić chemie widzac samo zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:28 Widzialam to, ktore bylo zamieszcona pod "Grek" czy jakos tak. Ale (powtarzam), wrazenia na mnie nie zrobilo. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:34 to nie moja. to na sympati to nie moja fota. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:35 W takim razie przeslij mi swoja na skrzynke. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:36 a co dostane wzamian:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:37 Zalezy co chcesz (?) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:38 a na ile mozna liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:38 A to zalezy... Czego oczekujesz? __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:39 wysle ci i sie zastanowie po wysłaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:41 Wysylaj , wysylaj. Jednak, jesli bedziesz mial zanadto wybujale zachcianki. To nie badz rozczarowany, ze ich nie spelnie. Wjec namyslaj sie poki czas ;P __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:46 narazie to mi skrzynka pocztowa nie dizała. co np. uwazasz za wybujałą zachcianke? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:49 I myslisz, ze Ci uwierze ? Skrzynka nie dziala? To zalezy, co zaproponujesz... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:50 no skrzynka gazeta.pl nie działa w tej chwili a twoja działa? naga fotka to duzo czy mało?:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:52 Za wiele... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:54 wiec duzo a taka pół naga? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:55 O czym Ty marzysz ? A po za tym, moze nie jestem w Twoim typie... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:56 no chce obejrzec tylko:) czekaj zobacze czy da sie posłać. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:56 Wjec czekam. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:57 Aha, masz 5 min. Bo zaraz wychodze. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:58 nie działa nadal:( amoze masz inne konto na innym portalu? przeciez mozesz bez twarzy mi nagosci posłąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:44 a jak myślisz, dlaczego społeczeństwo niemieckie się starzeje? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:46 z głupoty sie starzeją bo zmaist płodzić dzieci to słuchaja leiwcujaych polityków ktorzy o aborcji i innych dziwactwach gadają. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:02 z tym by można polemizować, ale muszę lecieć świat nie jest taki prosty, Niemcy też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:04 dowiedzione jest ze rozbudowany socjal powoduje u ludzi pewne zachowania i niechec do posiadania dzici bo mysla ze panstwo sie nimi zaopiekuje na starosc wiec po co im dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:07 socjal zaczyna się kurczyć, a boomu narodzin w Niemczech jakoś nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:09 no narazie nie ma bo jest jeszcze mocno zakorzeniony oraz to ze wieksozsc ludzi jeszcze ma w umysłach ten socjal , 10-15 lat potrzeba aby zapomnieli o tym. W Polsce juz coraz mniej ldui teskni za komuną a jeszcze nie dawo prawie 50% społeczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:12 ech, boski, to już chyba nie te czasy, kiedy trzeba było mieć dużo dzieci, żeby w polu miał kto pracować Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:16 ja nie mam na mylsi rolnictwa i pracy fizycznej, zobacz na USA tam nie było nigdy socjalu a zarobki były wyzsze i ludzie dzieci mieli obecnie 2,17 przy 1,5 na kobiete w europie. Poprostu starszy człowiek woli sie zabezpieczyc na starosc bo roznie to moze byc a i samotnosci nikt nie lubi. Samotnosc starszych ludzi jest tez w europie sproym problemem i ponoc własnie z tej grupy jest najwiecej chetnych na np. eutanazje. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:22 nie mogę wypowiadać się za Niemców, ale jeśli będę miała dziecko to na pewno nie po to, żeby miał mnie kto utrzymywać za 40 lat i nie z obawy, że nie wypracuję sobie odpowiedniej emerytury socjal i samotność to dwie różne sprawy; żaden zasiłek nie zastąpi kogoś, z kim się jest Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:24 socjal powoduje lenistwo a majac jeszcze pewnosc ze bedzie wysoka emerytura przecietny niemiec woli zyc wygodnie bez dzieci, najczescie zacyzna sobie zdawac sprawe z błedu majac 65-70 lat gdy czesto nie ma sie do kogo odezwać i nie ma kto pomóc gdy sie jest w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:27 w Polsce nie ma takiego socjalu jak w Niemczech a przyrost naturalny też mizerny Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:33 W polsce znowu pierwsze lata wolnosci i kapitalizmu spowodowały takie zmiany. Ludzie zaczeli robic kariery, wzbogacili sie wiec dzieci znowu były balastem i tez wielu kierowało sie tym ze to niby modnie jest być para bez dzieci lub nawet bez slubu. Pozatym u nas tez socjal jak na przecietne zarobki jest dosc rozbudowany i wysoki sadze jednak ze sie to zmieni gdy sie juz społeczenstwo wzbogaci i nie bedzie daleszej rozbudowy socjalu. W Skandynawi ktora zawsze jest pierwsza w przemianach społecznych juz przyrost rdzennych mieszkancow wyonsi blisko 2, w wielkiej brytani dzieje sie podobnie coraz wiecej jest rodzin z 2-3 dzieci mimo iz tam rzadzi lewica ale taka bardziej do amerykanskiej lewicy zblizona. Odpowiedz Link Zgłoś
beate1 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 16:37 czyli ogólnie decyzja o dziecku zależy od tego, czy potencjalni rodzice mają w miarę optymistyczne widoki na przyszłość i uważają, że stać ich na dzieci; większośc chyba jednak nie traktuje dzieci jak IV filaru emerytalnego to niby modnie jest być para bez dzieci lub > nawet bez slubu. w Polsce też coraz więcej par z dzieckiem a bez ślubu Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:45 Na co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:49 Moi Niemcy jezdza Mercedesami, sa ladniejsze :)))) Chociaz BMW tez ujdzie, my, studentki prawa najwyrazniej lubimy dobre autka :)) Tylko uwazaj, zeby sie rzeczywiscie nie okazalo ze ona na to rendez-vous z samochodem, a nie z toba idzie Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:52 spotykasz sie z niemcami? Nie lubisz polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:52 Malo tu mam ogolnie polakow, jako ze mieszam w niemczech... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:53 w jakim miescie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:56 ogolnie to sie przemieszczam po kraju i szukam dobrego miejsca dla siebie (gdzie tu sobie jeszcze postudiowac hmmmmmm), teraz jestem w pewnej slonecznej acz mroznej nadmorskiej miejscowosci i zamiast bmw przemieszczam sie na rowerze z jednych wykladow na drugie zaliczajac po drodze kilka demonstracji studenckich :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 14:58 A co to za demonstracje? prawicowe czy lewicowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:02 trudno powiedziec przypadkiem sie zaplatalam, wlasciwie to wszyscy wygladali jakby tam byli z przypadku, postalismy, poskandowalismy rozne hasla, nagrala nas telewizja i poszlismy na piwo, jak to studenci :) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:03 a jakie to były hasla? zimne te niemieckie dziewczyny ale jak sie juz ładna trafi to naprawde jest piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:05 u mnie jest sporo ladnych niemek (moim zdaniem). gorzej z niemcami. ogolnie to protestujemy przeciwko likwidacji kilku instytutow, ani to prawicowe, ani lewicowe, po prostu sobie prawie codziennie organizujemy pochody i protesty, ale nikt nas nie slyszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:07 a to nie czasem land leżacy pod Danią? Jesli tak to dziala tam SPD które ogolnie rozwala wszystko. Włąsnie tylkoz e te niemki tak po 30 jakos dziwnie brzydną, zauwazyłas to? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:09 Nie to MV tu tez rozwalaja wszystko. Nie wiem, czy one brzydna po 30 bo mam kumpele w wieku do 27 lat, wiec trudno mi powiedziec, reszcie sie nie przygladam (no, jeszcze starym profesorzycom ale one sa po prostu bardzo stare wiec nie mozna ich traktowac w tych kategoriach) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:11 a jak sie znalazłas w niemczech? rodzice tam mieszkaja czy tylko ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:12 ja ogolnie tak sobie smigam po europie w te i z powrotem. moze kiedys skoncze te studia nawet heheh :) nie, sama mieszkam, sama podrozuje po swiecie, rodzice dostaja raz na pol roku pocztowke i rachunek :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:17 nie kochasz ich ? przeciez im chyba smutno z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:20 oni tez smigaja czasami gdzies sie przelotnie na trasie spotykamy np we wloszech ostatnio, czasami ich nawet odwiedzam ale jakos Polska to nie jest miejsce ktore kocham najbardziej (oh moj Paryz... Barcelona... Bruksela...) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:25 a ile masz lat ze se tak smigasz bez obowiazków? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:28 21 a teraz wlasnie smigam na kurs hiszpanskiego i francuskiego ADIEU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:33 :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:01 współczuję takiej żony.Skończy się na tym,że obudzisz się nie w atku,ale z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:02 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:19 odpowiedz mi lepiej na pytanie:dlaczego boski bez autka tak kiepsko Sobie radził?Odnoszę wrażenie,że kobietka idzie na randkę nie tyle z Tobą co z autkiem Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:26 boski sobie dobrze radził tylko jest tak ze boski jest leniwy w tych sprawach i szybko sie zniecheca przez co wiekszoswc znajomosci trwała gora do 3 spotkan. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:42 chcesz przez to powiedzieć,że teraz autko będzie Cię wyręczać...? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:47 no naprzykład:) wczesniejsze tez mnie wyreczało ale nie tak jak to. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1006 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:52 oj KOCHANECZKU-to się źle skończy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:55 ale dlaczego ma sie zle skonczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:39 Jak się reklamowałeś przy pomocy BMW? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:40 no:) Odpowiedz Link Zgłoś
revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:50 To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:51 no wysiadłem z niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:58 To kiepsko, skoro musiałeś. Teraz załatwia się to nie wysiadając. Nie rycz. Nauczysz się. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 15:58 to jak to sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
revecca Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 17:12 Starczy look wzmocniony przyciemnianą szybą. Same będą się prosić. Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 20.04.05, 18:41 w sumie chętnie bym się z Tobą umówiła. Lubie facetów w BMW. BMW też lubię. Blachara ze mnie, ale co mi tam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis A, wcześniej jednak ciężko było, co?:-))))) 20.04.05, 19:32 Powodzenia, bo fajna laska nie poleci na BMW:-))))))))) Musiałbyś coś więcej sobą prezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Phi, masz się czym chwalić... 20.04.05, 20:20 pewnie przez to auto czujesz się męski, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek2266 Re: no i juz w tydzień posiadania BMW ide na rand 22.04.05, 23:04 e tam.. latawce na samochod wyrywasz, ja tam wole jak laska leci na mnie a nie na fure, bo jak skasujesz woz to od ciebie odejdzie, marna perspektywa.. Odpowiedz Link Zgłoś