dobry_chlopak 22.04.05, 13:18 musicie mi uwierzyć, że dyktanda zawsze mi dobrze wychodziły a to dlatego, że na kartce, długopisem pisze sie lepiej i musicie to przyznać! Wtedy mi ręka sama pisze i bez błędów:) Dziękuję za uwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: Moje ortograficzne byki 22.04.05, 13:19 Skoro już na ciebie lecę, to ptraktuję cie po matczynemu: A co ty się tłumaczysz? Ćwiczenie czyni miszcza ;) (w każdej dziedzinie) chłopaku. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: to pisz na kartce;-))) 22.04.05, 13:21 mmagi, czy Ty chcesz dostać dziś złotego anala?? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: za wczorajsza depreche coś mi sie dziś nalezy 22.04.05, 13:53 mmagi napisała: > widze, ze minelo, mnie tez:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: za wczorajsza depreche coś mi sie dziś nalezy 22.04.05, 14:42 i suuper:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Moje ortograficzne byki 22.04.05, 13:50 Moje byczki są czasem tez tłuściutkie...głowa do gury...he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Moje ortograficzne byki 22.04.05, 13:55 Coś w tym jest, co mówisz, mnie też czasem na klawiaturze koszmarne błędy wychodzą, dlatego moja rada: czytaj co napisałeś zanim klikniesz "Wyślij":) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ja nie zwracam uwagi na czyjeś, jak i Twoje błędy. 22.04.05, 14:18 Ważna jest treść. Też kiedyś w szkole miałam jedne z najlepszych stopni z dyktand w klasie. Po prostu nie używam od lat tak słowa pisanego i wyszłam z wprawy. Nie musisz przed nikim tłumaczyć się, bo jeśli kogoś to razi, to jest jedynie tej osoby problem. Jeśli ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia, to czepia się czyjeś ortografii:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Moje ortograficzne byki 22.04.05, 14:46 Mnie tylko liściu się czepia o byki :) Odpowiedz Link Zgłoś