kasitza 04.05.05, 10:04 ...przede wszystkim bolem gardla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
istna Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:31 Cześć bidulo, a gdzieś ty się tak załatwiła? Spróbuj może płukania gardła aspiryną (rozpuszczoną w wodzie), mnie pomaga, ale trzeba długo i ofiarnie pogulgotać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:34 zaraz ide do apteki po aspiryne. a zalatwilam sie na pir.dolonym bankiecie z ktorego nic nie wyniknelo oprocz duchoty w budynku polaczonej z wieczorna bryza na zewnatrz... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:37 A, wtedy:( Przepraszam, że jeszcze nie napisałam, ale jestem jakloś mentalnie wyjałowiona:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:40 nie przejmuj sie. dla pobudki mentalnej wpadnij se na cosmo na link ktory podalam w watku ponizej, to ci sie humor poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:43 No byłam byłam, i chyba pójdę pod prysznic:) Żeby ochłonąć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:46 sliczne sa te gadki i te okreslenia sfer erogennych. guziczek, dziurka kakaowa i jeszcze powinny byc doje albo mleczarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:48 Nie nie, z tego co pamiętam, to w podstawówce mówiło się "babeczka z wisienką":) A może to ten wątek o słodkościach mnie zainspirował?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:50 babeczka z wisienka - widzisz, nie pamietam. ale pamietam jak dorwalysmy raz ksiazke o roznych postaciach fantastycznych, a w niej byly strzygi ktore mialy cyce az do ziemi i trzeba je bylo zarzucac na placy zeby sie nie potknac... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 10:59 To były MAMONY!!! A w tzw. międzyczsie znalazłam dla ciebie lekarstwo nie tylko na bół gardła, ale też na wszystkie inne zmartwienia:) fun.from.hell.pl/2005-03-30/Fukitol.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: OCZYWISCIE CHODZILO O WALKE; NIE O WLAKE 04.05.05, 11:00 CUDNE!!!!! chyba wezme dwie tabletki! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 11:02 Mnie pomaga plukanie woda z sola.Co jeszcze Ci dokucza oprocz poczucia straconego czasu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 11:03 o czym ty do mnie rozmawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 11:09 Wylacznie o Twoim zdrowiu.Goraczka, bol miesni, inne? Prosisz o rade.A o bankiecie sama wspomnialas:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 11:18 wdawszy sie z istna w dialog na temat strzyg i mamon zupelnie zapomnialam o straconym czasie z powodu bankietu, dlatego zupelnie nie zalapalam o co sie pytasz. z dolegliwosci mam tylko bol gardla - wczoraj i dzis rano bardzo duzy, teraz troche mniej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 11:49 :) wiec sprobuj z ta sola.Nawet moim dzieciom pomaga.Czesto i dlugo plucz.Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 12:23 dzieki, wlasnie chleptam aspiryne Odpowiedz Link Zgłoś
baba_krk Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 13:40 przypomnialy mi sie 2 specyfiki: 1. syrop z cebuli 2. cieple mleko z miodem, czosnkiem, sokiem z cytryny i imbirem (dla mnie juz zapachowo nie do przejscia...) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 04.05.05, 23:10 Łyżka konfitur z malin, łyzka miodu, sok z polowy cytryny, lyzka spirytusu lub wodeczki. To wszystko do szklaneczki i zalac wrzatkiem. Wypijamy i udajemy sie do wyrka, bo rozgrzewa konkursowo i pomaga. A jakie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
coffee_toffee Re: prosze o domowe sposoby wlaki z przeziebienie 05.05.05, 00:51 Ostatnio jak mnie bolalo gardlo to mi pomogl Angidin. To sa takie tabletki do ssania. Odpowiedz Link Zgłoś