Dodaj do ulubionych

Nell czy ty też

IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 23:23
studiowałaś na UMK? Pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nell Re: Nell czy ty też IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 09:31
      Gość portalu: Kasia napisał(a):

> studiowałaś na UMK? Pzdr.

tak, ale tylko pierwszy i drugi rok, potem z pewnych przyczyn przenioslam sie na inna uczelnie:)
      pozdrawki:)
      • Gość: frisky2 Re: Nell czy ty też IP: 62.233.139.* 04.07.02, 09:32
        Gość portalu: Nell napisał(a):

> Gość portalu: Kasia napisał(a):
        >
        > > studiowałaś na UMK? Pzdr.
        >
        > tak, ale tylko pierwszy i drugi rok, potem z pewnych przyczyn przenioslam sie n
        > a inna uczelnie:)

Do Bydgoszczy?;)

• Gość: Nell Re: Nell czy ty też IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 09:38
          Gość portalu: frisky2 napisał(a):

> Gość portalu: Nell napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Kasia napisał(a):
          > >
          > > > studiowałaś na UMK? Pzdr.
          > >
          > > tak, ale tylko pierwszy i drugi rok, potem z pewnych przyczyn przenioslam
          > sie n
          > > a inna uczelnie:)
          >
          > Do Bydgoszczy?;)
          >

zgadles;)
    • Gość: Kasia Re: Nell czy ty też IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:03
      Ja skończyłam na UMK pedagogikę ładnych parę lat temu.A nie tak całkiem dawno
      podyplomówkę z oligofreno.Wydaje mi się jak kiedyś jeszcze będę chciała zacząć
      jakieś studia, to znów Toruń.Przywiązałam się jakoś do tego miejsca czy
      co.Mówią , że Bydgoszcz ma niższy poziom niż Toruń.Prawda to?
      • Gość: Nell Re: Nell czy ty też IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:20

> Ja skończyłam na UMK pedagogikę ładnych parę lat temu.A nie tak całkiem dawno
        > podyplomówkę z oligofreno.Wydaje mi się jak kiedyś jeszcze będę chciała zacząć
        > jakieś studia, to znów Toruń.Przywiązałam się jakoś do tego miejsca czy
        > co.Mówią , że Bydgoszcz ma niższy poziom niż Toruń.Prawda to?
        >

Tak mowia, trudno mi powiedziec, czy tak jest w istocie, moze to jest tylko kwestia podejscia do studenta
        tychze dwoch uczelni. Akademia Bydgoska wydaje mi sie bardziej ludzka, jej wykladowcy pozytywnie
        nastawieni do studentow, na to by nauczac, a nie tylko wymagac, bez wlasnych nakladow pracy...A UMK,
        no coz, tam az roi sie od bufonów, mam na mysli oczywiscie pracownikow dydaktycznych. Dlugo , by o tym
        pisac...
        Na Akademii Bydgoskiej studiuje 2 kierunki, no juz prawie koncze-
        filologie polska o specjalnosci nauczycielskiej oraz komunikacje spoleczna.
        • Gość: Kasia Re: Nell czy ty też IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:28
          Wiesz wydaje mi się że bufonów spotka się wszędzie tak samo jak
          normalnych.Grunt to się tym nie przejmować.A propos twoich kierunków czy to
          znaczy że jesteś nauczycielką?Bo ja tak jakby.
          • Gość: Nell Re: Nell czy ty też IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 10:36

> Wiesz wydaje mi się że bufonów spotka się wszędzie tak samo jak
            > normalnych.Grunt to się tym nie przejmować.A propos twoich kierunków czy to
            > znaczy że jesteś nauczycielką?Bo ja tak jakby.

Od przyszlego roku bede uczyla dzieci w szkole podstawowej:)
            A ty jestes pedagogiem szkolnym?
            • Gość: Kasia Re: Nell czy ty też IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 11:55
              Nie,ja jestem wychowawcą w pogotowiu opiekuńczym.Praca na zmiany, piątek
              świątek i niedziela, bez wakacji i ferii( tylko 7 tyg.urlopu na rok).Ale wolę
              tak niż 7-15, bo generalnie mamy dość dużo wolnego, mimo ,ze etat mam 24
              godz.Ja też od września wracam do pracy po długachnej przerwie.A nie chce mi
              się że aż strach!Brrrr.Ze spokojnej sielanki w to mrowisko i ul.
              Przy okazji ,w sobotę wybieram się do Torunia , do siostry , mam też zamiar
              wejść na pizzę na Prostą.A swoją drogą jak to niektóre rzeczy mogą przetrwać
              tyle lat.Bo przecież ta pizzeria istniała jeszcze w czasach kiedy ja
              studiowałam i jest tam do dzisiaj i tak samo dobra.Nic się nie zmieniła.Zawsze
              tam jestem jak przyjeżdżam do Torunia.Ech wspomnienia...
              Pozdro.
              • Gość: Nell Re: Nell czy ty też IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 12:10

> Nie,ja jestem wychowawcą w pogotowiu opiekuńczym.Praca na zmiany, piątek
                > świątek i niedziela, bez wakacji i ferii( tylko 7 tyg.urlopu na rok).Ale wolę
                > tak niż 7-15, bo generalnie mamy dość dużo wolnego, mimo ,ze etat mam 24
                > godz.Ja też od września wracam do pracy po długachnej przerwie.A nie chce mi
                > się że aż strach!Brrrr.Ze spokojnej sielanki w to mrowisko i ul.
                > Przy okazji ,w sobotę wybieram się do Torunia , do siostry , mam też zamiar
                > wejść na pizzę na Prostą.A swoją drogą jak to niektóre rzeczy mogą przetrwać
                > tyle lat.Bo przecież ta pizzeria istniała jeszcze w czasach kiedy ja
                > studiowałam i jest tam do dzisiaj i tak samo dobra.Nic się nie zmieniła.Zawsze
                > tam jestem jak przyjeżdżam do Torunia.Ech wspomnienia...
                > Pozdro.

Za miejsce pracy wybralam wies , wiec bede uczyla dzieci tam mieszkajace oraz te z domu dziecka.
                Juz nie moge sie doczekac, kiedy zaczne prace, ale jestem pelna obaw, czy dam sobie rade, czy moze
                okaze sie beztalenciem pedagogicznym...
                A co do Torunia, to nie mam sentymentu do tego miasta, ot taka dziura, ktora, zeby nie uniwersytet, bylaby
                bez znaczenia...W centrum 3 ulice na krzyz, Szeroka i jakies jej odnogi, no i wielka sypialnia- Rubinkowo...
                Pozdrawki
    • Gość: Kasia Re: Nell czy ty też IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 12:29
      No coś ty.Nie przesadzasz z tymi 3 ulicami na krzyż? Centrum wcale nie jest
      takie mikroskopijne.A Szeroką jakiś czas temu fajnie odnowili.Wygląda dosyć
      dekoracyjnie.Nie zachwycam się bynajmniej Toruniem dlatego że Włocławek jest
      pipidówą (chociaż jest nie ma co ukrywać).Po prostu podoba mi się i
      tyle.Spędziłam tu kupę czasu i mam fajne wspomnienia.
      A co do pracy to uzbrój się w cierpliwość , załóż pewny siebie wyraz twarzy i
      nie daj się zjeść dzieciakom.Zwłaszcza te z domu dziecka są zdolne do
      wszystkiego.Będzie dobrze.pzdr.
      • Gość: Nell Re: Nell czy ty też IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 12:34

> No coś ty.Nie przesadzasz z tymi 3 ulicami na krzyż? Centrum wcale nie jest
        > takie mikroskopijne.A Szeroką jakiś czas temu fajnie odnowili.Wygląda dosyć
        > dekoracyjnie.Nie zachwycam się bynajmniej Toruniem dlatego że Włocławek jest
        > pipidówą (chociaż jest nie ma co ukrywać).Po prostu podoba mi się i
        > tyle.Spędziłam tu kupę czasu i mam fajne wspomnienia.
        > A co do pracy to uzbrój się w cierpliwość , załóż pewny siebie wyraz twarzy i
        > nie daj się zjeść dzieciakom.Zwłaszcza te z domu dziecka są zdolne do
        > wszystkiego.Będzie dobrze.pzdr.

Tez pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka