Dodaj do ulubionych

żółte :(((

24.05.05, 09:29
włosy mam rozjaśnione z prawie czarnego do jasnego blondu -
kondycyjnie mają się nieźle, ale po kilku od wizyty w salonie dniach (po
kilku myciach) tracą swój "popielaty" odcien i żółkna dając efekt "kanarka"
na głowie :(

Jest na to jakiś sposób???
Obserwuj wątek
    • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 09:30
      Obawiam sie, ze wlosy nie do uratowania. Trzeba sciac.
      M.S.
      • seven_wonders Re: żółte :((( 24.05.05, 09:33
        hehe, nic bardziej optymistycznego usłyszeć nie mogłam :)))

...serio -
        może jakieś płukanki??
        • krysica Re: żółte :((( 24.05.05, 09:34
          Może lepiej fryzjera zapytać....doświadczonego jakiegoś.....z brunetki prawie
          aż do blonynki...dla mnie to desperacki krok...
          • seven_wonders Re: żółte :((( 24.05.05, 09:37
            i wyobraź sobie, że wyszło dobrze :)
            nie tylko "wizualnie", ale i bez nadmiernej szkody dla włosów!

• krysica Re: żółte :((( 24.05.05, 09:38
              No ale czemu się zmieniają????
              • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 09:39
                odcień zły, pewnie powinien być ciepły, a chciała chłodny albo na odwrót. Wtedy
                się przebarwiaja.
              • seven_wonders Re: żółte :((( 24.05.05, 09:39
                a no właśnie...
                nie mam pojęcia :(

z początku winiłam wode, zaczełam używac mineralnej, hehe, ale tego na dłuższą
                metę nie wytrzyma mój budżet (myję włosy codziennie ;)) ale i to nie pomogło :(
            • seven_wonders Re: żółte :((( 24.05.05, 09:38
              fryzjer kazał mi czekać do następnej wizyty -
              i poczekam...
              tyle że miałam nadzieję, że mogę sama jakoś utrzymać ten popielaty odcień, bez
              konieczności ponownego nakładania farby...

• pimpek_sadelko Re: żółte :((( 24.05.05, 21:03
            polozyc na to golebi kolor. dziala. moja kolezanka tak robi od lat. poniewaz ma
            silny pogment wlosa najpierw po rozjasnieniu wychodza lekko rude, potem fryzjer
            kladzie jej farbe golebia ( lekko srebrny kolor, platyna cos takiego) i ma
            glowe ok.
        • mxp4 Re: żółte :((( 27.05.05, 02:52
          seven_wonders napisała:

> hehe, nic bardziej optymistycznego usłyszeć nie mogłam :)))
          >
          > ...serio -
          > może jakieś płukanki??

stosuj plukanke po kazdym myciu napewno zgasi te zolc.
    • baba_krk Re: żółte :((( 24.05.05, 09:39
      Pamiętam jak za czasów krótkich włosów postanowiłam sprawdzić czy z blond
      kolorem mi do twarzy. Miałam maksymalnie jasne, niestety taki kolor utrzymywał
      się tylko zaraz po umyciu, na drugi dzień robiły się lekko żółte - co nie
      wyglądało za dobrze. Dosyć szybko znudziło mi się codzienne mycie włosów i
      wróciłam do naturalnego koloru.

Jeszcze gorzej miała przyjaciółka, które też zapragnęła być przez chwilę
      blondynką. Kolor zamiast siwego wyszedł jej żółty, a późniejsza próba
      przefarbowania na czarny skończyła się jakimś dziwnym, momentami zielonym,
      kolorem hehe.

Powodzenia w walce z kanarkiem :)))
      • seven_wonders Re: żółte :((( 24.05.05, 09:43
        odcień mojego blondu jest mocno ciepły -
        chłodny (nawet zimny, hehe :)) utrzymuje się tylko do dwóch myć po nałożeniu
        farby :(
        nie chce wracać do ciemnych, bo (o dziwo!!) w jasnych wyglądam lepiej :)

ponoć sa jakies szampony, płukanki...
        ech, zapytam fryzjera!
        dzięki za pomoc :)

Pozdrawiam ciepło!
        • baba_krk Re: żółte :((( 24.05.05, 09:47
          Mnie chyba najlepiej było w ciemnej czerwieni, jako blondynka wyglądałam na 10
          lat starszą :)))

Teraz od 2 lat mam naturalny kolor włosów, chcę żeby sobie odpoczeły po wielu
          latach farbowania. I w sumie przyjemne jest jak w sklepie proszą o dowód, albo
          pan w knajpie mówi, że wpuszczają od 21 lat :)))))
        • aniielica Re: żółte :((( 27.05.05, 00:18
          Płukanka srebrna albo fioletowa. One sprawiają ze włosy wydają się srebrne i mają łądny połysk.
      • trzydziecha1 Re: żółte :((( 24.05.05, 09:44
        Przypimniała mi się "Ania z Zielonego wzgórza" jak malowała swoje rude włosy i
        wyszedł jej kolor zielony :))
        • baba_krk Re: żółte :((( 24.05.05, 09:50
          Wyglądała dosyć podobnie i miałam identyczne skojarzenia :))) no ale jej do
          śmiechu nie było, kiedy jej proponowałam, zeby zmieniła imię i przeniosła się
          na Zielone wzgórze - w Krakowie jest takie osiedle :PPP (moja propozycja była
          na serio :)))
          • trzydziecha1 Re: żółte :((( 24.05.05, 09:54
            hehehe dzisiaj jest łatwiej, wystarczy do takich włosów dopiąć sobie kolczyk w
            pępku i języku, założyć rzemyczki czy łańcuszki na szyję, wytatuowac cos
            gustownego i outlook kest OK :)))
            • baba_krk Re: żółte :((( 24.05.05, 09:57
              i do tego obowiązkowa różowa bluzeczka, krótka biała kurtka, szpilki i można
              wtedy uderzać na podbój świata :)))
    • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 09:47
      skok na banji w kominie:)
      • domina19 Re: żółte :((( 24.05.05, 09:50
        ale ona chce z powrotem blond...:)
        • seven_wonders Re: żółte :((( 24.05.05, 09:52
          ależ ja mam blond :)))
          ...tylko że za ciepły - ŻÓŁTY :(

i szukam sposobu, żeby go między jednym a drugim farbowaniem utrzymać w
          odcieniu "chłodno - popielatym"

pozdr.
          • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 09:56
            nie da rady, jeśli wyjściowy też jest ciepły.
          • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 09:56
            komin cementowni - powtarzam
        • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 09:56
          to komin cementowni
      • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 09:57
        zaraz bungee, nie wystarczy się spuścić jak za przeproszeniem święty mikołaj? :)
        • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 09:58
          jego sposób spuszczania daje kolor na jajkach, trzeba lecieć głowa w dół:)
          • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 10:17
            chyba jak spodni zapomni z laponii zabrać ;)
            • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 10:19
              szerokimi nogawkami też kolor sie dostaje:))))))
              • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 10:25
                jak nie będzie kalesonów zakładał, to od pędu mróz mu zaszroni i będzie miał
                chłodnicze tylko bez stempelka.
                • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 10:28
                  jaki mróz? w kominie to jest ciepło inaczej kawki by tam nie siadały:)
                  a kalesonów na wiosne to chyba sie nie nosi, co inngo rajstopy:)))))
                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 10:30
                    to kiedy mikołaj się spuszcza? i kto powiedział, że komin jest czynny? ;)
                    • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 10:37
                      na ogół po stosunku,
                      a nieczynne kominy to się rozbiera bo grożą zawaleniem:)
                      • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 10:46
                        a prezenty, qrde, gdzie??? :)
                        nie wiem, co mikołaj uważa za bardziej atrakcyjne: spuścić się czy rozebrać :D
                        • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 10:50
                          we supermarkiecie:)
                          myślę że nawieksza atrakcją dla niego jest rozebranie się po spuszczeniu bo
                          mokro mu nie będzie?;)
                          • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 10:53
                            :)
                            wytrze się w firankie
                            • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 10:55
                              six_a napisała:

> :)
                              > wytrze się w firankie
                              >

Czy ten watek kontynuuja kobiety...?

M.S.
                              • six_a tak, 24.05.05, 11:04
                                to smutne, prawda? :)
                                • mathias_sammer Re: tak, 24.05.05, 11:21
                                  Juz nie, choc w realnym zyciu byloby to nie do pomyslenia.

M.S.
                            • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 10:56
                              w kominie nie ma okien, a tym bardziej firanek?
                              • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 11:03
                                jak już się spuści, to chyba nie będzie w kominie, tylko w salonie, nie? :)
                                • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 11:09
                                  a skąd qrd w cementowni salon??????????? znowu nie czytałaś co?
                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 11:11
                                    skąd, właśnie czytałam, ale stwierdziłam, że nierentowna :) i u mnie akcja
                                    toczy się w salonie :), a u Ciebie co, strajk pewnie? ;)
                                    • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 11:18
                                      jakby była nie rentowna to odpowiedniego koloru by nie było, a ja jak polecam
                                      to biorę odpowiedzialność;)
                                      Tobie to tylko prezenty w głowie cholera i swieta, dorośnij wreszcie - życie to
                                      nie jebajka:)
                                      • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 11:35
                                        ...powiedział przygnieciony ciężarem życia do gleby 13-latek :)
                                        jebajka, jebajka, tylko nie wszyscy czytać umieją ;)
                                        • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 11:37
                                          jebajka, jebajka, tylko nie wszyscy czytać umieją ;) - na pewno "czytac"
                                          chciałas napisac?;)
                                          • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 11:48
                                            a jaką wersję jebajki ma cementownia :)
                                            • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 11:53
                                              oo? nie wiem co masz na mysli?
                                              • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:01
                                                no, ja napisałam 'czytać', Ty co byś napisał? :)))))))
                                                • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 12:02
                                                  to co pasuje to jebajki (bym napisał:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:07
                                                    Ty, no chyba nie boisz się admina? ;)))))))))
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 12:08
                                                    Ciebie sie boje:))))))))
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:13
                                                    mam kaganiec :))), kuuurde, to mi przypomniało, że na szczepienie miałam iść!
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 12:16
                                                    metalowy czy inny? nie mówiłas że lubisz s.m.:)
                                                    ja juz byłem:) jestem nawet gotowy do analu bo było odrobaczenie:)))))) i
                                                    odkleszczenie:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:20
                                                    inny :)
                                                    nie pies, ja :)
                                                    co mi tam kleszcze, a lewatywa? :)))))
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 12:24
                                                    z mięciutkiej skórki?:)
                                                    to z kagańcem sie sobie kojarzysz? może to zczepienie mialo byc a nie
                                                    szczepienie?;))))))
                                                    w lewatywa co? z octu najlepsza:)))))))
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:27
                                                    :) nie mówiłeś, że jesteś fetyszystą? :))))
                                                    nieee, z kagańem pies, pies ze szczepieniem, a szczepienie ze mną :)
                                                    do analu to lewatywę trzeba, a nie odkleszczanie chyba? ;)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 12:34
                                                    bo nie jestem:)))
                                                    co c.ip będa Ci wszczepiali?;)
                                                    jaka tam lewatywę, umyć sie wystarczy:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:49
                                                    szkoda ;)
                                                    eee, żółtaczkę podobno, ale nie dowcipnie ;)
                                                    skąd wiesz? :)))))))))
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 12:56
                                                    czemu szkoda?
                                                    tez powinienem ale nie mam czasu nigdy:)
                                                    dziewczęta na forum pisały:)))))))
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 12:59
                                                    Ciebie szkoda :)
                                                    z pierwszym załapałam się na żółty tydzień, było taniej :)
                                                    aaaa dziewczęta :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:04
                                                    bo nie lubie gumiakach?:)))))))
                                                    omamili Cie:) Ty za duzo uwagi zracasz na takie promocje zauważyłem, a potem
                                                    płacz i zrzytanie zębów:) ja mam to za friko ale nie mam kiedy pojśc:)
                                                    aaaaaaaaa dziewczęta:)))))))
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:08
                                                    bo nie lubisz w kagańcu :)
                                                    w życiu, ostatnio zwróciłam uwagę na promocję, ale tylko dlatego, że było o
                                                    ssaniu na dywanie ;)i to było rok temu.
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaa, jednak dziewczęta?
                                                    :))))
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:10
                                                    a Ty pewnie lubisz bo przez kaganiec oral jest niemozliwy?:)))))
                                                    eeeeee bo Ci przypomnę:)))))))))))
                                                    rozczarowana?;)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:14
                                                    :) dla kogo niemożliwy, dla tego niemożliwy.
                                                    no ja mam sklerozę, to fakt, więc można przypomnieć :)
                                                    nooooooooo nie:)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:23
                                                    przegryzłaś kaganiec?:)
                                                    nie chcę, ale cos duzego:)
                                                    ta nie, na pewno byś wolała zebym tu napisał, że kochanek mnie poinstruował:))))
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:30
                                                    ja mogę mieć, a ktoś nie musi, prawda? :)
                                                    skleroza jak widać jest przydatna, można nie pamiętać, że się na coś tam
                                                    narzekało i życie jak najbardziej jebajka :))))
                                                    Ty wiesz, co by się na tym forum działo? :) omdlenia, zawały, apopleksje i
                                                    samobójstwa w zal. od wieku i stanu psych. ;)))))))))
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:34
                                                    no prawda i podałem nawet przykład:)
                                                    no juz nie przypominam wiecej ale było cos jeszcze:)
                                                    A to tak nie jest jak piszesz? ja myslałem, ze to codziennośc tego forum, no
                                                    przynajmniej samobójstwa (jeśli nie omdlenia?;)
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 13:36
                                                    Bedzie setka jak nic :)))))))

Kobiety w niektorych tematach czuja sie jak ryba w wodzie, hhihi

M.S.
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:38
                                                    six_a to cos wiecej niz kobieta:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:43
                                                    a Ty skąd wiesz????
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:45
                                                    po kagańcu sie domysliłem:)
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 13:47
                                                    A ja to bym poczytal o samobojstwach, najchetniej sfingowanych :)))

Napiszecie cos? :))))

No napiszcie, ale bez kaganca , bo widze, ze Wam odciski na buzi sie robia :))))
                                                    M.S.
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:49
                                                    bez kagańca to ja się nie bawię :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:54
                                                    a może byc jeszcze kolczatka?;) i dyscyplinka?:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:59
                                                    ujdzie :)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:50
                                                    myślałam, że po sklerozie :D
                                                  • six_a że też komuś chce się to czytać? :) nt 24.05.05, 13:42

• six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:40
                                                    eeeetam, codzienność, ogłoś o tym kochanku, to zobaczymy. przynajmniej się
                                                    wybijesz ponad standard :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:47
                                                    jaki watek moze założę? czy wystarczy sie myć -jak mówi kochanek czy trzeba
                                                    lewatywę - jak każe six_a?:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:51
                                                    a co kochanek pomyśli, jak usłyszy, że go nie słuchasz? :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 13:54
                                                    pomysli, ze warto zamienic sie rolami:)))
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 13:56
                                                    czyli "zostac kochanka" hhihihihi
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:07
                                                    ciepło ciepło:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:57
                                                    i pożyczyłbyś mi kochanka? no naprawdę, miłość w ogóle już się nie liczy ;)))))
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 13:59
                                                    Ja mam zone, a Ty?

M.S.
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:00
                                                    słyszysz, t., odpowiadaj, jak się człowiek pyta ;))))))))))))
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:07
                                                    a Ty bys mi swojej kochanki nie pozyczyła?;)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:09
                                                    ale oddasz z powrotem? i w dobrym stanie? :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:12
                                                    nie powiem, ze w nienaruszonym, ale w dobrym:)
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 14:15
                                                    i jeszcze jeden i jeszcze raz sto post sto post,

ale sie rozchystalem :)

M.S.
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:20
                                                    nie wiem, jak reszta to znosi, ale ja już nie mogę :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:22
                                                    to co gdzie się widzimy?
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:26
                                                    mnie można będzie od jutra odwiedzać w Tworkach :) przynieś kawałek tortu.
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:34
                                                    ja mówie o innym wątku:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:40
                                                    :) a masz siłę? (:
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:42
                                                    co masz na mysli?;)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:44
                                                    a o czym mówiłeś, jak mówiłeś o innym wątku?
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:51
                                                    myślałem ze chce seksic:)
                                                    jak wymiekasz to Ci odpuszczę:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:53
                                                    myślałeś, że Ty chcesz?
                                                    yeny, ja chyba po okulary pójdę :)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:59
                                                    sixa nie odpowiadaj pytaniem na pytanie bo to nieładnie, przeciwsłoneczne??????
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 15:01
                                                    przeciwsłoneczno-korekcyjne, chyba opuszczę ten wątek, bo i tak nie rozumiem,
                                                    co się do mnie mówi :) przegrzał mi się procesor najwyraźniej.
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 15:02
                                                    czuj się usprawiedliwiona:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:17
                                                    nienaruszonymi nie dysponuję :)))))
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 14:20
                                                    Prosze jak juz o kochankach to piszcie o prawdziwych, takich z fujarka , a nie
                                                    o wirtualnych. Piszecie o prawdziwych kochankach? Poslucham :)))

Bo wiecie, drogie dziewczynki jak bylem mlody, to...

M.S.
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:21
                                                    kochanka z fujarką, no takie cuda to tylko w TV ;)
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:24
                                                    albo na centralnym?;)
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 14:24
                                                    O nie i jeszcze raz nie! Antka z fujarka mozesz spotkac wszedzie. W TV sa bez
                                                    fujarki :)

M.S.
                                                  • ticoqp Re: żółte :((( 24.05.05, 14:23
                                                    to mi nie przeszkadza oddam tez naruszone:)
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:24
                                                    Tobie też kochanka z fujarką nie przeszkadza?
                                                    ;)
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 14:26
                                                    Nie, moze miec fujarke, byleby tylko pieknie na niej grala :)))

Ale ja mam zone, a moje zona jest dyrygentem w orkiestrze, wiec mam wszystkie
                                                    instrumenty, a Ty?

Masz zone?

M.S.
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 14:28
                                                    no właśnie, żony jeszcze nie mam, dopiero się rozglądam :)
                                                  • mathias_sammer Re: żółte :((( 24.05.05, 13:37
                                                    Mozliwy jest podobno przez net :))))
                                                  • six_a Re: żółte :((( 24.05.05, 13:52
                                                    co jest możliwe, bo drzewo nie puszcza gałęzi i nie można się zorientować?
    • rachela180 Re: żółte :((( 24.05.05, 09:53
      O, to ja (ciemna szatynka) raz sie ufarbowałam na rudy kasztan i blond wyszedł,
      brrrr :)
    • kasiulek1980 Szampon 24.05.05, 09:57
      Wella ma taki szampon do włosów blind i popielatych. Zapobiega żółcieniu.
      Sprawdzony na mojej głowie, a mam blond prawie od wieków ;)
      Butelka ciemna, w środku fioletowy szampon. Stosować 2-3 razy w
      tygodniu...POLECAM!
      • seven_wonders Re: Szampon 24.05.05, 09:59
        Regenal zapewne (?)
        a nie zniszczył Ci włosów?
        ..ponoc niszczy bardziej niz farba...

dzieki!
    • sagis Z prawie czarnego koloru musiały być włosy rozjaśn 24.05.05, 11:30
      ione najpierw rozjaśniaczem, a później na to położona została farba.
      Farba w trakcie mycia wypłukuje się z włosa. Jeśli codziennie myjesz włosy, to
      szybciej to dzieje się. A, po takim mocnym rozjaśnieniu włosy właśnie mają taki
      żółtawy kolor.
      Są takie stabilizatory, który powodują zamknięcie płytek na włosie i mniejsze
      wypłukiwanie się z niego farby.
      U jakiegoś dobrego fryzjera robi się takie specjalne zabiegi, aby wzmocnić
      włosy.
      Faktycznie przy następnym farbowaniu zapytaj się o to.
      • fredron Re: Z prawie czarnego koloru musiały być włosy ro 24.05.05, 11:39
        pamietajcie dziewczeta, zebyscie nigdy nie probowaly zmieniac sie z blondynek
        w brunetki.

badzcie zawsze soba :)))))))

fredron
        • sagis Re: Z prawie czarnego koloru musiały być włosy ro 24.05.05, 11:47
          -Dlaczego mężczyźni wolą blondynki?
          -Bo, tylko one mogą ich zrozumieć.
          ;-)))))

A, ja nie rozumiem, co Ty masz na myśli:-)))))
          Pozdrawiam.
    • chicarica Re: żółte :((( 24.05.05, 11:54
      Są takie fioletowe płukanki które pomagają przywrócić chłodniejszy odcień
      blondu, popytaj w kosmetycznym, moja mama takiego czegoś używała na blond
      pasemka. Kosztowało parę złotych a efekt był bdb.
    • xxbleblexx Re: żółte :((( 24.05.05, 19:45
      kupic sobie szampon Welli w aptece do wlosow siwych czy cos takiego. kiedys byl
      rozlewany w niebieskie butelk ze srebrna naklejka. ale robic co jakis czas
      plukanke tylko bardzo delikatna np co dwa trzy mycia powinno pomoc
    • sosena Re: żółte :((( 24.05.05, 20:58
      jest taki fajny szampon, który powoduje ze popielaty kolor się utrzymuje. firma
      to "wella" a szampon nazywa się "regenal".
    • sosena Re: żółte :((( 24.05.05, 21:39
      a i dodam, ze szampon ten troche przesusza włosy, ale nie niszczy. jak nałożysz
      po myciu głowy odżywkę, bedzie wszystko ok. pozdrawiam :)
    • zlakobieta Re: żółte :((( 26.05.05, 00:03
      Jest tez podobny szampon z L'oreala do włosów blond ale nie pamiętam jak się
      nazywa. Popytaj w kosmetycznym.
      Bardzo dobry jest też L'oreal do włosów farbowanych (taki w czerwonej butelce)
      wiele koleżanek mówiło mi, że właśnie ten szmpon najlepiej utrzymuje kolor po
      farbowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka