vandikia 24.05.05, 15:37 chodzi mi po głowie piosenka "wyszłam za mąż zaraz wracam", a w nocy śnią mi się duchy. To już ostatnia faza zdenerwowania przedślubnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miawalles Re: jak na złość 24.05.05, 15:41 to może tak być, że nerwy nie wytrzymują:) nie martw się, ja w dzień ślubu dostałam za to takiej glupawki, że wszystko mnie cieszyło, smiałam sie jak koń do sera, ogólnie zachowywałam się, jakbym była pod wpływem silnego środka typu prozac:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: jak na złość 24.05.05, 15:42 ;))) ja też się zaczynam uśmiechać jak ten przysłowiowy głupi. i jestem strasznie zakręcona, strasznie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: jak na złość 24.05.05, 15:43 to normalne:)) ale jak newry puszczą, będziesz taaaaaka zmęczona! ja po mszy najachętniej połozyłabym sie spać, a tu jeszcze wesele do rana. potem się rozjkręciłam:) także uszy do góry, ale swoje musisz oddenerwować;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa312 Re: jak na złość 24.05.05, 15:41 Biedaczko!!! nie przejmuj sie, ja przechodzilam to 8 mies. temu. Mialam takie nerwy ze chcialam uciekac do domu. Powarznie. Ale jak juz zaczela sie zabawa wszystko mija... wieczor jest tylko twoj... goscie tylko dla ciebie... zabawa tylko dla ciebie... zobaczysz bedzie cudownie i bedziesz czesto do tego powracac...POWODZENIA (nie chisteryzuj zabardzo hi hi) p.s. ja ciagle spiewalam przed slubem piosenke czerwonych gitar " slowo jedyne ty"...do slubu bede z toba szla...tylko ty, ty, ty....la la la. POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI BEDZIE CUDOWNIE ZOBACZYSZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Posluchaj tego 24.05.05, 15:43 Dokąd idziesz bracie Dokąd gnasz Po co tak zabijać się W jednym punkcie przecież W końcu trwasz Tylko czas do przodu mknie Tak przemijasz w miejscu Spalasz się Jak pustynny w słońcu głaz Wszelki ruch to tylko Pozór jest Jeden mknie do przodu czas To twój los Zatrzymany w biegu kadr Martwe morze stoi wokół nas I nadziei brak na wiatr Świat do koła kłębi się jak rój Ta gorączka wiecznie trwa Świat wiruje zjada ogon swój Tylko czas do przodu gna To twój los Zatrzymany w biegu kadr Martwe morze stoi wokół nas I nadziei brak na wiatr Martwe morze stoi wokół nas I nadziei brak na wiatr Martwe morze... Jeśli pośród naszych Gwiezdnych dróg Pośród nieskończonych tras Gdzieś istnieje jeden Wieczny Bóg To na imię ma on: Czas To twój los Zatrzymany w biegu kadr Martwe morze stoi wokół nas I nadziei brak na wiatr Martwe morze stoi wokół nas I nadziei brak na wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 wielkie halo ;) 24.05.05, 15:46 Jak Ci się nie spodoba, to się rozwiedziesz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia etaaaaaammm 24.05.05, 15:53 nie chciałabym, żeby mi kiedykolwiek taka myśl przemknęła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ładne 24.05.05, 15:54 Wiem, wlasnie slucham. A zycie tysz nie jest wesole Odpowiedz Link Zgłoś