Dodaj do ulubionych

RENIAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.ewave.at 12.07.02, 14:07
Jestes tu czy Cie nie ma?Mozna z nudow zdechnac a Maly K. pewno zdazy do nas
dotrzec z tej swojej Kanady dopiero wieczorem.
A mnie juz chyba nikt nie kocha i jestem calkiem sam...hlip,hlip....:( i w
dodatku w pracy.
Obserwuj wątek
    • agniecha27 Vikaaaaaaaaaaaaa 12.07.02, 14:14
      Nie rozpaczaj... Nie tylko Ty musisz pracować w taki piękny dzień. Masz skrzynkę
      na GW, albo gdzie indziej. Jak tak to podaj adresik, to Ci przyślę taką krówkę,
      że Ci sie od razu fajniej zrobi na skołatanej duszyczce...
      P.S. Renia rzeczywiście gdzieś zniknęła...
      • Gość: Vika Re: Agnieeeechaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 12.07.02, 14:24
        Nie mam skrzynki a chce miec.Powiem Ci w tajemnicy,ze nie bardzo wiem "z czym
        te skrzynke sie je"Bo na kompie to ja jestem samoukiem,gdy ta zolza moj chlop
        jest z wyksztalcenia INFORMATYKIEM!!!!!!Ale nie moge na niego liczyc bo on
        niedosc,ze ode mnie nauczyl sie polskiego i jako tako gada,to teraz sie na mnie
        wydziera jak czegos nie moge pojac.Z niego jest dupa wolowa nie nauczyciel.
        W efekcie do wszystkiego dochodze sama:(((((Z internetem sobie jakos radze ale
        tez nie do konca...A ta zolza,moj chlop,to sie nauczyl gadac po naszemu na moje
        nieszczescie.Poki gadalismy wylacznie po niemiecku to ja sie moglam na niego
        wydzierac beskarnie a teraz....sama na siebie bat ukrecilam.
        • agniecha27 Vikuś 12.07.02, 14:31
          Nic prostszego kochana. Przecież my kobitki musimy sobie pomagać.
          Wejdź (tzn. kliknij) na ikonkę poczta (czerwone pudełeczko nawet na tej stronie).
          Tam musisz kliknąć na "Załóż konto" i wszystko po kolei, jak tam jest napisane,
          wypełniasz i po krzyku. Masz zarejestrowany nick, który umożliwia Ci również
          posługiwanie się nim na forum. Jak założysz sobie konto w GW, to adresik będzie
          mniej więcej wyglądał tak: vika@poczta.gazeta.pl i wtedy ja prześlę Ci krówkę...
          Poczta działa podobnie jak microsoft outlook.
          Powodzenia :)))
          • muszek0 Re: Vikuś 12.07.02, 14:33
            agniecha27 napisała:

> Nic prostszego kochana. Przecież my kobitki musimy sobie pomagać.
            > Wejdź (tzn. kliknij) na ikonkę poczta (czerwone pudełeczko nawet na tej stronie
            > ).
            > Tam musisz kliknąć na "Załóż konto" i wszystko po kolei, jak tam jest napisane,
            >
            > wypełniasz i po krzyku. Masz zarejestrowany nick, który umożliwia Ci również
            > posługiwanie się nim na forum. Jak założysz sobie konto w GW, to adresik będzie
            >
            > mniej więcej wyglądał tak: vika@poczta.gazeta.pl i wtedy ja prześlę Ci krówkę..
            > .
            > Poczta działa podobnie jak microsoft outlook.
            > Powodzenia :)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • agniecha27 Muszek 12.07.02, 14:55
              Śmiejesz się do mnie czy ze mnie?
              Krówkę dostałeś?
              • muszek0 agniecha :))) 12.07.02, 15:37
                1. uśmiecham się zdecydowanie do ciebie
                2. z tą krówką to mnie nie zaskoczyłaś. jak rano wstaję i się przeglądam w
                lustrze w łazience, mniej więcej mam ten sam widok.
                • agniecha27 Muszek 12.07.02, 16:10
                  To musi być całkiem fajowe mieć taką krówkę na stałe... hi hi hi hi
                  hi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: Vika Re:Agnieszko i Muszku.... IP: *.ewave.at 12.07.02, 14:57
              Napisze krotko:nie ma glupich!!!!!!!!!!
              A dlaczego dowiecie sie jak poczytacie moje wczorajsze lamenty do Malego
              ksiecia pt:Bo dlaczego inni maja ciekawsze zycie....:-)))))
        • lyche1 Re: Ja zdecydowanie protestuję 12.07.02, 15:19
          Jak Vika założy sobie skrzynkę to przestanie do nas pisać na forum
    • Gość: renia NOOOOOOOOO!!!!!! JESTEM!! INO MI SIE NIC NIE CHCE IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.07.02, 15:01
      No witaj wiara! Spie calymi dniami, obiad jakis sklece, chalupe ogarne, dzieci
      same do lata z radiem ida, same wracaja, bo wszystko blisko i duze juz sa, a ja
      tak sie obijam bez sensu, goraco, urlop dopiero w sierpniu, bezsens totalny, co
      robic co robic??
      • Gość: Vika Re:agniechaaa,Muszeeek,Reeeeenia.... IP: *.ewave.at 12.07.02, 15:07
        i jeszcze pt:Byc moze popadam w megalomanie...
        Ale przeciez sami tam wczoraj maczaliscie palce ,wiec wiecie,ze jestem
        szczesliwa,ze mi oddali moj normalny nick"Vika" a nie z jakims tam ich
        zasmolonym "3":-)
      • Gość: Vika Re:agniechaaa,Muszeeek,Reeeeenia.... IP: *.ewave.at 12.07.02, 15:09
      • Gość: Vika Re:agniechaaa,Muszeeek,Reeeeenia.... IP: *.ewave.at 12.07.02, 15:09
        Witaj Renia!:-)))))))))
      • agniecha27 Re: NOOOOOOOOO!!!!!! JESTEM!! INO MI SIE NIC NIE 12.07.02, 15:14
        Gość portalu: renia napisał(a):

> No witaj wiara! Spie calymi dniami, obiad jakis sklece, chalupe ogarne, dzieci
        > same do lata z radiem ida, same wracaja, bo wszystko blisko i duze juz sa, a ja
        >
        > tak sie obijam bez sensu, goraco, urlop dopiero w sierpniu, bezsens totalny, co
        >
        > robic co robic??

Jak to dzieci do lata z radiem?
        • Gość: renia Re: NOOOOOOOOO!!!!!! JESTEM!! INO MI SIE NIC NIE IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.07.02, 15:18
          agniecha27 napisała:

> Gość portalu: renia napisał(a):
          >
          > > No witaj wiara! Spie calymi dniami, obiad jakis sklece, chalupe ogarne, dz
          > ieci
          > > same do lata z radiem ida, same wracaja, bo wszystko blisko i duze juz sa,
          > a ja
          > >
          > > tak sie obijam bez sensu, goraco, urlop dopiero w sierpniu, bezsens totaln
          > y, co
          > >
          > > robic co robic??
          >
          > Jak to dzieci do lata z radiem?

Haha no zartuje, chodza na cos takiego w rodzaju olkolonii i to sie nazywa lato w
          miescie to ja sobie owie lato z radiem, i tyle :)
          • agniecha27 Re: NOOOOOOOOO!!!!!! JESTEM!! INO MI SIE NIC NIE 12.07.02, 15:21
            Acha! Bo ja taka głupia jestem w temacie dzieci...
            Nie gniewaj się...
            A gdzie jedziesz w sierpniu? Może podróż sentymentalna do Polski?
        • Gość: Vika Re: NOOOOOOOOO!!!!!! JESTEM!! INO MI SIE NIC NIE IP: *.ewave.at 12.07.02, 15:21
          OOOOOOOOOO!!!!!!!!!!Widzicie co to sie porobilo? Nawet wiadomosci drukuje sobie
          jak chce...i ile chce.
          To wy, Renia w Grecji macie lato z radiem?????:-O))))))
          • Gość: Vika Re: Lyche i cala Reszto! IP: *.ewave.at 12.07.02, 15:25
            Acha!.-)))-To bylo do Reni.
            A Ty Lyche sie nie martw.Ja Was tu za bardzo kocham,zeby Was porzucic dla
            jakichs skrzynek:-))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka