miawalles 01.06.05, 13:32 właśnie przeglądam politykę i co widzę? tymiński przyjeżdża, aby znowu kandydować, a oprócz niego jakiś liwiusz cośtam, który liczy na 15% poparcia. to co? idziem głosować?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:33 rozbieraj się. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:36 a Ty nadal jesteś pro-kaczorowy? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec tak jestem pro tuskowy oraz kaczorowy 01.06.05, 13:37 Zobacze ktory bedzie miał wyzsze notowania przed wyborami aby nie stracic głosu na tego ktory jest bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: tak jestem pro tuskowy oraz kaczorowy 01.06.05, 13:45 hehe, typowy wyborca, który dostosowuje sie do większości?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: tak jestem pro tuskowy oraz kaczorowy 01.06.05, 14:33 no raczej nie jestem taki bo gdy były wybory w 2000 i 2001 to głosowałem na Olechowskiego oraz PO mimo ze nie byli faworytami. tutaj tak chce zagłosowac aby nie zmarnowac głosu, przeciez nie głosuje na Leppera lub lewaka jakiegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: tak jestem pro tuskowy oraz kaczorowy 01.06.05, 14:12 Kupię sobie figi w kaczuszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: nie no TUsk ??a fe)) 01.06.05, 14:27 ani madry, ani przystojny, tylko partia mi odpowiada))a czemu GIlowska wyleciala z PO? przez syna ktorego zatrudnila??szczerze powiem, ze ja lubie)) albo lubilam raczej Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nie no TUsk ??a fe)) 01.06.05, 14:32 ja dokładnie tak samo!!!! zyta to była dla mnie baba z jajami, takie lubię - konkretna, ostra, na temat. ale z tym synkiem, to trochę porażka...szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:33 Czy wreszcie doczekamy się jakiejś kandydatki?! Tej kraj potrzebuje subtelnej acz silnej kobiecej dłoni! Może któraś z forumowiczek odważyłaby się? Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:36 kobieta na prezydenta? kto niby? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:37 Kto dokładnie to ja nie wiem. Wiem tylko, że kobieta - byłaby najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:42 dlaczego? ja bym tak nie różnicowała. kandydat powinien mieć charyzme, wiedzieć, czego chce, być kompetentny i odpowiedzialny. a zcy będzie to mężczyzna, czy kobieta, wszystko mi jedno:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:50 masz rację. Ale kobieta na tym urzędzie to dla nas "nowa jakość" i w tym kierunku by to zmierzało. Ponadto, gdyby już jakaś kobieta zdobyła prezydenturę, to musiałaby być ideałem niemal (bo kobieta, żeby się wykazać, musi kilka razy więcej - stare, szowi, ale niestety działa) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:56 i co z tego, że nowość? byłaby nowośc przez dwa miesiące, a potem zgorzknienie, bo panna nic by nie robiła, albo robiłaby nieudolnie. albo, jak mówisz, byłaby brzydka i skreślona od samego początku:( Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:34 Ten Stan, to jak na moje oko jest podstawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:35 myslisz, że szpieg rosyjski? Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:49 Coś podejrzany on jest. 10 lat nic nie było o nim słychać, aż tu nagle znowu sie pojawia, z teczką rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:57 ciekawe, jakie licho go tu przysłało? Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:34 i ma nowa zone... chinke chyba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:40 ale jaja! tyminski? to go jeszcze kndory nie zezarly? a wezmie i tym razem czarna teczke ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:42 Zróbcie coś żeby kaczor nie wygrał... Ten kraj ma i tak już spore problemy, po co jeszcze kolejna tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:44 co robic, co robic? a kto jeszce kandyduje i kiedy sa wybory? ja taka odcieta od kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: nowi kandydaci na prezydenta 01.06.05, 13:44 ja na niego napewno nie zagłosuję. a jakby w II turze był on i borowski (w co na szczęście wątpię), zagłosuje z żalem serca na lewicę, byle nie na tego durnia Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: :))niemozliwe! 01.06.05, 13:45 w sumie to mogłby byc zwyczaj kandydowania aktorow na funkcje prezydenta jak USa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: :))niemozliwe! 01.06.05, 13:46 nie wiem, czy to mniejsze zlo. chociaz rewinski byl jakas tam alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: :))niemozliwe! 01.06.05, 13:50 wyobraz sobie takiego PAzure na to stanowisko?)i tak prezydent duzo nie moze zmienic,a przynajmniej powinien moim zdaniem POlske godnie reprezentowac i byc apolityczny w miare mozliwosci, a nie dlatego, ze jego kandydature poparlo jakies ugrupowanie z ktorego wyrósl) popierac slepo i podpisywac bezsensowne niekonstytucyjne ustawy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re:ale kobiet brak w polityce! 01.06.05, 13:54 zawsze jak sie jakas wypowiada to pierwszy komenatrz jest ,Ale brzydka))a potem dopiero sie zwraca uwage na to co ona mowi!jakby argument urody stanowil o kompetencji polityka) nigdy nie słyszalam zeby jakiegos faceta za brak prezencji krytykowano)) jesli byloby to jakimkolwiek kryterium oceny, to by sejm trzeba bylo rozwiazac chyba, bo nie ma jednego przystojnego polityka w sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re:ale kobiet brak w polityce! 01.06.05, 13:55 to smutne, ale niestety prawdziwe. kobiety odbiera się najperw przez wygląd. taki ten świat wredny, że ładnym jest lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re:ale kobiet brak w polityce! 01.06.05, 13:57 wiesz )) ale jak jest jakas ładna to sie jej nie słucha na odmiane tylko patrzy na jej wizualne atrybuty:))tak zle, tak niedobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re:ale kobiet brak w polityce! 01.06.05, 13:59 swiete slowa. niestety to sukinsynstwo obowiazuje rowniez w niemczech. kandydatka na kanclerza merkel jest od lat krytykowana za wyglad - a ja nie chce zeby kanclerz byl piekny, ja chce zeby widzial(a) co robic. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Re:ale kobiet brak w polityce! 01.06.05, 14:07 Angela krytykowana za wygląd??? Przecież wśród Niemek ona mogłaby uchodzić właśnie za piękność! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Liwiusz jest z Samoobrony 01.06.05, 14:12 tak mi pachnie cuś ta jego kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Liwiusz jest z Samoobrony 01.06.05, 14:12 on chyba się nie zadeklarował jako partyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Liwiusz jest z Samoobrony 01.06.05, 14:36 Nieszkodzi. Kiedys robiłam duze opracowanie kampanii wyborczych, więc mam nosa na szczegóły. Stylistyka jego plakatów jest żywcem wzięta z plakatów Samoobrony. Moze byc bezpartyjny, ale z poparciem :) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Liwiusz jest z Samoobrony 01.06.05, 14:44 to andriu nie kandyduje???? Odpowiedz Link Zgłoś