genesisa 05.06.05, 11:02 czy mozliwe jest aby dziewica zaszla w ciaze..? np. podczas petingu? gdy sperma zostanie wprowadzona do pochwy na palcu...???? prosze o szybko odp! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chicarica Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:03 Był taki przypadek, około 2 tys. lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:06 och nie, to była partenogeneza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:11 Słyszałam że za wszystko odpowiedzialna była parówka: Wizyta Trzech Króli, każdy z nich przyniósł dary. Pierwszy wyciąga złoto, drugi kadzidło, a trzeci... parówkę. Następuje moment konsternacji, Józef szturcha Maryję i szeptem pyta: - żono, a co to jest? Maryja na to: - żeby nie ta folia, to powiedziałabym że to Duch Święty. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genesisa Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:07 ehhh niestety NIE podpucha, chcialam sie kogos zapytac bo nie wiem czy moze nie powinnam poleciec do apteki po tabletki 72h po.... Odpowiedz Link Zgłoś
genesisa Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:11 ludzie ratuuuujcie!! ja naprawde nie zartuje! mam 20 lat i jestem dziewica! jeszcze nie spotkalam tego mojego jedynego wymarzonego z ktorym bym chciala to przezyc no ale dzis w nocy nocowalam u takiego jednego i troszke sie 'bawilismy'...czy to jest mozliwe zeby po czyms takim zajsc w ciaze???? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:13 No to pomyśl sobie: czy to ważne, czym dokładnie ta sperma została wprowadzona, palcem czy wackiem? Jeśli masz śluz płodny, to jak najbardziej może dojść do zapłodnienia. Proponuję następnym razem myśleć głową a nie innymi częściami ciała, oszczędzi Ci to nerwów. A teraz idź po postinor, bo do czasu miesiączki zahodujesz sobie wrzoda na żołądku. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:21 Ustalmy fakty: facet robił sobie dobrze, a jak już zrobił, to namoczył palucha w swojej spermie, po czym powiedział: "A teraz zobaczymy, czy zajdziesz w ciążę" i wepchnął Ci tego palucha ociekajacego spermą do Twojej pochwy, oczywiście, nie rozrywajać błony dziewiczej... Podpucha. Odpowiedz Link Zgłoś
genesisa Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:21 dzieki ze jestes taka mila:/ nie mysle ze to roznica ale gdyby wackiem to juz bym nie byla dziewica, a tak to dziewica jestem. czy ktos wie ile kosztuja tabletki 72h po i i ile kosztuja????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: 60zł 05.06.05, 11:25 swoja droga, dlaczego u nas Postinor kosztuje o wiele wiecej niz w Czechach... przepraszam, ale skoro kosciol probuje sie wszedzie wpieprzyc to mi juz sil brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
genesisa Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:26 alpepe to nie tak... boze noooo ja tego wogole nie planowalam on zreszta tez nie... poprostu mial wytrysk no i ja ne wiem czy to mozliwe aby zajsc w ciaze gdy jest sie dziewica..moze to tez jest mozliwe...:/ a jak sie te tabletki nazywaja???????? Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:29 Postinor, dostepny na recepte wg mnie masz 10% aby zajsc w ciaze, zeby nie napisa ze jest to wybitnie maloprawdopodobne, w ogole sytuacja kosmiczna, ale jak piszesz zyciowa (prawdziwa) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: M O Ż L I W E ???????????????????? 05.06.05, 11:49 no,miał wytrysk, ale pomyśl, czy wpychał Ci tam ociekajacego spermą palucha??? Dziewica, nie dziewica, liczy się, czy wpychał ci tego palucha do pochwy i czy Twój śluz przypomina konsystencją surowe białko kurze? Jesli tak, to możesz iść po postinor, bo cuda się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: och sorki za szybko nacisnęłam enter 05.06.05, 11:35 Chciałam zacytować nieżyjącą już Michalinę Wisłocką w tym temacie. Ona uważała to za możliwe, przestrzegała nawet dziewczęta; cytuję tu jednego z najlepszych polskich seksuologogów. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś