Dodaj do ulubionych

facet w kuchni?

• squirrel9 Re: facet w kuchni? 20.06.05, 17:28
      Pracuję duzo i często wracam o 17-18 a czasem i później, czasem jestem ściągana
      do pracy, dość często spędzam soboty w pracy. Mój mąż niestety pracuje
      podobnie. Czasem jestem za to kilka dni w domu. Czasem zjadamy coś na mieście
      choć obydwoje wolimy jajko sadzone z marchewką w domu i razem więc zwykle
      staram się dzień wcześniej coś przygotować do obróbki na następny dzień i ten
      kto pierwszy gotuje ryż, ziemniaki lub makaron i robi surówkę. Ja gotuję dużo
      dużo częściej i robię to o wiele lepiej a do tego lubię. Lubię też prasowanie
      więc to już moja "działka", nie lubię zakupów ale roię gdy muszę, częściej mąż.
      On za to sprząta. Ja wyjątkowo i zwykle takie generalne porządki z wyrzucaniem
      wszystkiego z szaf, praniem firan. Oczywiście zawsze deklaruję,ze dochowam
      starań by porządek utrzymywać:)))Zmywa zmywarka. Mąż ma do tego dwie prawe
      ręce, jest techniczny i naprawi wszystko.
      Mój mąż najchętniej nie robiłby niczego w domu z "kobiecych" prac. W ogóle z
      domu nie był nauczony nawet zrzuconej z siebie koszuli podnieść i wrzucić do
      kosza na brudną bieleiznę, włożyć talerza do zlewozmywaka. Problem w tym,że
      moja mama też nie pracowała i też nas, swoje dzieci obsługiwły razem z babcią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka