Dodaj do ulubionych

nie kupujcie Vichy bo to gó..

19.06.05, 09:56
w tej cenie macie Ives Rocher i przynajmniej nie uczuli
Obserwuj wątek
    • marta.uparta Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 09:59
      a konkretnie jaki produkt Cie uczulil?
      • psychopata.z.borderline Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 10:01
        wsszystkie na wodzie termalnej są gó..ane. la roche posey tez uzywałam, nawet
        tego z faktorem 60
        • marta.uparta Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 10:02
          mówisz o balsamie do opalania?
          • white_rabbit Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 10:04
            Wszystkie kosmetyki Vichy, ktore uzywalam byly beznadziejne wiec sie przychylam
            do opinii. Moze L'Oreal ich wlasciel zrobil to samo co z HR i nagle sklady
            kosmetykow staly sie takie same?
          • psychopata.z.borderline Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 10:05
            nie mówie o balsamie do opalania tylko o je..ym kremie po którym mozna wyjść
            na słońce (o fluidzie dokładnie)
    • iberia29 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 10:09
      to ze ciebie uczula nie znaczy ze inych tez...
      • marta.uparta Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 10:18
        moze jestes bardzo wrazliwa na slonce i to jego nadmiar Cie uczulil?
        Vichy stosowalam pare lat i byla zadowolona. Teraz przerzucilam sie na La Roche
        Posay i tez jstem zadowolona.
        Natomiast Yves Rocher - tak sobie - jak na moj gust zbyt perfumowane, chociaz
        balsam do ciala byl niezly(taki kokosowy).
        • marta.uparta ups, ten post wyzej byl do Psychopaty:) 19.06.05, 10:18

• zlakobieta Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 21:52
      Fakt. Ja tez nie jestem zachwycona Vichy. Probowalam kilku rodzajow kremów i po
      kazdym robila mi sie na twarzy taka dziwna kaszka. Niby nie bylo
      zaczerwienienia jak przy uczuleniu ale ta kaszka sama w sobie byla okropnie
      wkurzająca, a ustepowala po zmianie kremu.
    • sonnja1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 19.06.05, 22:02
      psychopata.z.borderline napisała:

> w tej cenie macie Ives Rocher i przynajmniej nie uczuli

A to ciekawe. Mnie uczula 99 % kremow, a Vichy nie.

pozdr
    • pimpek_sadelko Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 08:24
      psychopata.z.borderline napisała:

> w tej cenie macie Ives Rocher i przynajmniej nie uczuli

gownem jest wlasnie ives rocher, z vichy jestem zadowolona.
      nie wiem jak mozna te dwie marki do siebie porownac. na pewno uzywalas vihy?
    • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 10:18
      ja też po Vichy dostałam uczulenia :((((((
      • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 10:29
        Jak w ogole mozna porownywac vichy i yves rocher.Vichy spokojnie mozna postawic
        na polce z kosmetykami typu Clinique, Rubinstein...Vichy przepisuja nawet
        dermatolodzy.A Yves Rocher to sama chemia, glupie jestescie ze kupujecie.Jesli
        Vichy cie uczulil, to znaczy ze zle dobralas, powinnas wiedziec na jaki
        skladnik jestes uczulona.
        • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 10:53
          nie jestem znowu taka głupia - bo nie kupowałam :P
          Dostałam w aptece zestaw próbek. Po "antyalergicznym" kremie nawilżającym
          niestety wyszła mi swędząca wysypka.
          Stało się tak dwa razy - bo za pierwszym razem sądziłam, ze to zbieg
          okoliczności i za wysypkę winiłam nowalijki.
          Kolejnym razem jednak efekt taki sam.
          Ps - ahhaah jak trzeba być naiwnym sądząc, Yves Rocher to sama chemia a Vichy
          to pewnie nie - jasne - sama natura.
          • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:01
            No jeszcze mi powiedz ze avon to super kosmetyki, to chyba spadne z krzesla.Tak
            sie sklada ze cos do pwoiedzenia na ten temat mam, gdyz przechodzilam wnikliwe
            szkolenia w zwiazku z moja praca.Jesli wiecie co to ATW, polskie kosmetyki, to
            powiem wam ze Vichy sa calkiem podobne.A jesli kupujecie Y.Rocher to sie nie
            zdziwcie za pare lat jak sie opbejrzycie w lusterku.
            • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:05
              czy możesz mi wskazać, gdzie napisałam, ze używam kosmetyków Yves Rocher, hę?
              • mimimimi1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:07
                Popieram wypowiedz, ze yves rocher to jedno wielkie g...Faktycznie vichy jest
                zalecane czesto przez dermatologow i sa w nich minimalne ilosci chemii.Sama
                uzywam, uczulen na razie nie ma i efekty sa widoczne golym okiem.
                • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:08
                  zapewniam - u mnie też były widoczne gołym okiem :D
                • istna Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:41
                  mimimimi1 napisała:

> Popieram wypowiedz, ze yves rocher to jedno wielkie g...Faktycznie vichy jest
                  > zalecane czesto przez dermatologow i sa w nich minimalne ilosci chemii.Sama
                  > uzywam, uczulen na razie nie ma i efekty sa widoczne golym okiem.

Akurat to, co najczęściej uczula w kosmetykach to nie chemia, tylko rozmaite
                  składniki (mniej lub bardziej) naturalne.
                  A co do YR to też się zgadzam.
              • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:08
                ps. po Yves Rocher też mam uczulenie ;)))
              • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:08
                Tak sie sklada moja droga, ze do ciebie osobiscie na tym forum nie pisze, tylko
                ogolnie do wszystkim forumowiczek.
                • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:09
                  w takim razie dbaj o to, pod czyją wypowiedź się podpinasz
                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:16
                    Nie podpînam sie pod zadna wypowiedz, po porstu kazda kolejna wypowiedz
                    pokazuje sie pod poprzednia, a tak sie zlozylo ze twoja byla poprzednia.Nie
                    zauwazylas??
                    • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:22
                      a ty nie zauważyłaś, ze zauważyłam? :D
                      Byłoby superowo, gdybyś podpięła wypowiedź pod pierwszy post jeśli się zwracasz
                      do wszystkich a nie tylko do mnie. Zauważ, że jak piszesz post, to Ci się
                      wyświetla "Odpowiadasz na: (blabla napisała), więc jest to odpowiedż na mój
                      post. Gapo.
                      • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:24
                        Wychodze z zalozenia ze posty pisane chronologicznie sa latwiejsze do
                        odczytania, poza tym ostatnia odpowiedz w kazdym poscie jest wlasnie
                        odpowiedzia na glowny watek, i tak jest od zawsze, nikt sie nie podpina pod
                        pierwszy list.Nie grzeszysz dziewcze inteligencja i jeszcze sie madrzysz!
                        • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:26
                          idź się leczyć kretynko.
                          • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:27
                            To ja niby jestem ta kretynka?
                            • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:28
                              kurcze, czy ja pisałam do ciebie?czego chcesz?przecież łatwiej czytać
                              chronologicznie.
                              • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:31
                                Specjalnie Lena dla ciebie tlumacze, bo chyba zle mnie zrozumialas. Odpowiadamy
                                chronologicznie na watek glowny.Jesli zas odpowiadasz komus osobiscie na jego
                                wypowiedz, to piszesz pod jego listem, a najlepiej jeszcze
                                dodac "do...".Proste.A od kretynek to sobie wyzywaj swoje przyjaciolki albo
                                rodzine , a nie mnie!
                                • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:32
                                  a dlaczego Ciebie nie?
                                • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:32
                                  nawet jesli pisze "kretynko" do ciebie, to nie czuj się urażona, bo ja piszę do
                                  konkretnego nicka, a nie osoby, skąd mam wiedzieć jaka jesteś?
                                  • awia6 do Leny 20.06.05, 11:46
                                    Myslisz ze jestes taka sprytna i inteligentna, a po prostu dalas wyraz swojemu
                                    prostactwu i zlemu wychowaniu.Jak by nie bylo, spryciulo, kogos kretynem na tym
                                    forum nazwalas, dlatego precz!
                                    • lena_zet Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 11:48
                                      oczywiście w chwili kiedy siedzę na kibelku :)
                                      • awia6 Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 11:50
                                        Prosimy o jeszcze, takie to zabawne.
                                        • lena_zet Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 11:53
                                          co ty, dla ciebie?a ja myślałam, że ty to się na wszystko oburzasz :)
                                          • awia6 Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 11:55
                                            No wiesz, nie usmiechnac sie ironicznie na takie teksty jakie ty puszczasz , to
                                            trzebaby byc bezmozgowcem.Oburzam se na glupote i chamstwo, ale kiedy ta
                                            glupota po prostu przekracza wszelkie granice, smieje sie z politowaniem!
                                            • lena_zet Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 11:57
                                              aha, to dobrze.
                                              • mimimimi1 Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 12:15
                                                Lena, Lena, szkoda gadac,ale popis dalas!Jak do tej pory nikt cie nie wyzwal od
                                                kretynow na tym forum, wiec przystopuj troche.Najlatwiej w dyskusji kogos
                                                obrazic jesli sie nie ma arcji albo argumentow.Powinnas awie 6 przeprosic.
                                                • lena_zet Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 12:16
                                                  >Powinnas awie 6 przeprosic.

nie ma sprawy.Niech mi tylko udowodni, że do niej pisałam, a nie do kogoś
                                                  innego.
                                                  • mimimimi1 Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 12:18
                                                    Jesli pisalas nie do niej, a do kogos innego, to powinnas przeprosic wszystkie
                                                    forumowiczki, chyba ze maja ci tez udowodnic.Wstyd!
                                                  • awia6 Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 12:19
                                                    Mimimimi1 odpusc sobie.Nie warto sie przejmowac, ja sie smieje to wszystko.Cham
                                                    zawsze chamem zostanie , a jeszcze jak bezczelny to mogila.
                                                  • lena_zet Re: pocałuj mnie w sam środek tyłka 20.06.05, 12:26
                                                    bardzo panie przepraszam i proszę o wybaczenie.
                                  • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:19
                                    Lenka :)))))))))))))))))))))))
                                    Nie siej poruty juz bo paniom żyłka pęknie, miej litość ;PPPPPPPPPP_P
                                    • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:26
                                      no, ciśnienie to już pewnie mają pińćset na pińćset :)
                                      • mimimimi1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:32
                                        Ale fajnie tak sobie po kims pojezdzic, co laseczki? Fajnie tak sie wyzyc,
                                        miodzik.Chyba was faceci wasi nie zaspokaja, ze taki zgorzkniale pindy
                                        jestescie.Sorry, ale do was chyba trzeba przemawiac waszym jezykiem, inaczej
                                        nie kapujecie nic. I nie przepraszaj leno, falszywa dziewucho, skoro pod spodem
                                        piszesz posta zaprzeczajacego poprzedniemu.Puknij sie w swoja mala gloweczke
                                        pusta!
                                        • lena_zet Re: czy jest na sali lekarz? 20.06.05, 12:33
                                          bo jednej pani trza relanium podać :)
                                        • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:36
                                          odwal sie ode mnie dobra? Ja z toba nie rozmawiałam i nie obrażam cie, wiec
                                          zejdź ze mnie prosta kobieto.
                                          • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:48
                                            Chcialam zaznaczyc, ze wg twojego pojecia "drzewka" odpowiedzialas na post
                                            Leny, i to do niej skierowalas odwal sie!!!Ha ha ha

Podczepilas sie pod jej posta ha ha ha
                                            • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:50
                                              niestey twoja skąpa inteligencja nie pozwala ci w dalszym ciągu na prawidłowy
                                              odczyt postów.Eh...
                                              • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:54
                                                Oj zeby twoja inteligencja byla tak skapa jak moja....bylabys szczesliwa.Czy
                                                nie wyczulas ironii w moich wypowiedziach.No widzisz krytykujesz innych,a sama
                                                leb pusty jak u kapusty. Hhaahahah
                                                • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:56
                                                  ależ ja jestem szczęsliwa, moja droga :) i umiem prawidłowo do postów się
                                                  dopisywać nawet :) <w odróżnieniu do ciebie>
                                            • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:52
                                              Nie, kobieto. Wg. drzewka odpowiedziałam na post mimimi coś tam.
                                              • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:54
                                                nie tłumacz - nie zrozumie.
                                                • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:55
                                                  A skad ty sie pierozku wzielas? Ty tez z tej kliki debilatek?
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:56
                                                    a co Cię to obchodzi?! Grunt, że nie mam z Tobą nic wspólnego.
                                                  • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:56
                                                    dlaczego wyzywasz forumowiczki?proszę przeprosić natychmiast.
                                                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:00
                                                    Nie mma najmniejszego zamiaru, bo zdanie swoje podtrzymuje.A tak a propos,
                                                    siedze w moim gabinecie, zwolalam wszystkie kumpelki z firmy i niezly mamy
                                                    ubaw, po pachy.Nie wiedzialysmy, ze takie "dziewczatka" jeszcze chodza po tej
                                                    ziemi, takie zgorzkniale stare pannice, co to patrza zeby komus przywalic i nie
                                                    czaja ironii.
                                                  • mimimimi1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:02
                                                    No ja tez sie super bawie.Najgorzej jak ktos jest tepy a ma sie za wielkiego
                                                    geniusza, boki mozna zrywac, podpuszczac, ironizowac, a one dalej swoje ,
                                                    hahahhaha!
                                                  • lena_zet Re: właśnie odpisałaś sobie 20.06.05, 13:02
                                                    jesteś starą panną?uuuu, to niedobrze.
                                                  • mimimimi1 Re: właśnie odpisałaś sobie 20.06.05, 13:02
                                                    Ja nie, bynajmniej.Za to wy macie taka mentalnosc.
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:02
                                                    jeśli nie umiesz używać ironii to sobie daruj - sama się ośmieszasz :)
                                                  • mimimimi1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:04
                                                    Ty sie osmieszylas juz na poczatku, wybierajac swojego nicka, hahaha, pierozek!
                                                  • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:04
                                                    mimimimicicicicicipipipipi hahahahaha
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:06
                                                    mam dystans do własnej osoby :))
                                                  • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:02
                                                    Mam wrażenie, że opisałaś sibie.... bo niestety, ale to Ty od początku nie
                                                    sczaiłas ironiii, zaperzyłaś się a co śmieszniejsze, dałaś sprowokować do
                                                    chamstwa...
                                                    Dla mnie to EOT. Pozdr.
                                                  • mimimimi1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:03
                                                    zalosne
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:05
                                                    otóż to - dała się nieźle sprowokować - ale nie było to trudne - już jej
                                                    pierwszy post był mało grzeczny, a kolejne coraz coraz mniej. Łącznie z tym
                                                    spouwalaniem się: "moja droga" , "nie grzeszysz inteligencją", "jesteście
                                                    głupie" - to nie moje słowa.
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:07
                                                    "spoufalaniem"
                                                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:08
                                                    Dziekuje wam za super zabawe, dawno tak sie nie usmialam, a teraz ide sobie.Raz
                                                    z esie robi tu nudno i dretwo, powtarzacie sie bez konca , a po drugie mam duzo
                                                    pracy i plaze w planach. No, znajdzie kogos innego do pojezdzenia po nim.
                                                    Pozdrawiam i wspolczuje waszym facetom o ile kogos macie !
                                                  • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:09
                                                    o jejku, brakuje argumentów to facetów zaczynasz się czepiać?typowa słodka
                                                    idiotka.Pozdrawiamy :) uważaj, żebyś czasami z falą nie odpłynęła hahaha
                                                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:19
                                                    oj, nie czepiam sie , szkoda mi ich.Gdybym byla slodka idiotka bylabym w waszym
                                                    kolku zacietrzewionych panienek.Poza tym chyba dyrektorem powaznej firmy nie
                                                    moglaby byc slodka idiotka.Znow nie trafione.
                                                  • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:21
                                                    czym się jeszcze pochwalisz?zwolnieniem z psychiatryka? :)
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:22
                                                    zostaw już panią dyrektor! <lol>
                                                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:08
                                                    Nie potrzebujesz korepetycji z jezyka polskiego???
                                                  • istna Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:09
                                                    pierozek_monika napisała:

> otóż to - dała się nieźle sprowokować - ale nie było to trudne - już jej
                                                    > pierwszy post był mało grzeczny, a kolejne coraz coraz mniej. Łącznie z tym
                                                    > spouwalaniem się: "moja droga" , "nie grzeszysz inteligencją", "jesteście
                                                    > głupie" - to nie moje słowa.

Ktoś, kto rzadko korzysta z forum (tak rzadko, że nawet nie zna zasad
                                                    odpisywania) reaguje na takie "dyskusje" znacznie bardziej emocjonalnie,
                                                    pamiętam po swoich początkach; i tu też widać to jak na dłoni. Dziewczynom się
                                                    wydaje, że naprawdę się kłócą, stąd to zacietrzewienie. One mają wypieki, a
                                                    Lenka pewnie chłodna jak listopadowy wieczór :)
                                                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:18
                                                    Tak sie sklada istna, ze na forum gazeta pl bywam codziennie od roku, znow nie
                                                    trafione!
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:19
                                                    to tylko świadczy, że powoli się uczysz.
                                                  • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:19
                                                    :)))
                                                  • istna Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:20
                                                    pierozek_monika napisała:

> to tylko świadczy, że powoli się uczysz.

Aha:)
                                                  • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:20
                                                    No, ale przynajmniej nie pisze " spouwalaniem", hahahaha.
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:22
                                                    poprawiłam się post niżej - "hahaha"
                                                  • istna Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:22
                                                    awia6 napisała:

> No, ale przynajmniej nie pisze " spouwalaniem", hahahaha.

Hahaha to była literówka i ona natychmiast sama się poprawiła, juz nie masz się
                                                    czego czepiać, hahaha:/
                                                  • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:23
                                                    hehehe najlepszy kawałek z tą "panią dyrektor poważnej firmy"
                                                    dobra kończę. Brzydko się śmiać z upośledzonych.
                                                  • istna Awia9 20.06.05, 13:25
                                                    Tytuuję, żeby nie było cienia wątpliwości.
                                                    Dziewczyno, zamiast się awanturować i obrażać wszystkich naokoło, przyznałabyś
                                                    się do prostej pomyłki, nikt cię za to nie oskóruje, każdemu się zdarza czegoś
                                                    nie wiedzieć i nie jest to wstyd ani hańba. Po co iść w zaparte? Ehhhh...
                                                  • lena_zet Re: pani dyrektor, pisze pani tak: 20.06.05, 13:26
                                                    opbejrzycie
                                                    po porstu
                                                    z esie
                                                    treba
                                                  • awia6 Re: pani dyrektor, pisze pani tak: 20.06.05, 13:32
                                                    LENA jesli ci juz ulzylo i sie wyzylas, to popracuj moze troche.Moze jakies
                                                    sprzatanie zrob, pranie, w ogrodku pokop, nie wiem ale znajdz sobie zajecie.
                                                    Nie zachowuj sie jak hiena, co niszczy wszystkich naookolo bo sa
                                                    inteligentniejsi od niej.Zazdrosc z ust sie wam wylewa.Juz mi sie nie chce z
                                                    wami dyskutowac, bo to takie bezowocne z przytepawymi panienkami.
                                                    A, tak, dyrektor powaznej firmy, ale mi zazdroscicie, co?????
                                                  • lena_zet Re: pani dyrektor, niechże pani nie przesadza 20.06.05, 13:34
                                                    jak już się pani znudziło wyżywanie, smianie i sranie, to proszę się zająć
                                                    pracą i swoimi przełożonymi.Chce pani, aby pani pracownicy śmiali się, że ich
                                                    przełożona robi z siebie SKRETYNIAŁEGO PÓŁMÓZGA na forum ogólnodostępnym forum?
                                                    Przecież tym sobie pani renomę psuje.
                                                  • lena_zet Re: pani dyrektor, niechże pani nie przesadza 20.06.05, 13:36
                                                    oczywiście swoimi poddanymi miało być.
                                                  • istna Re: pani dyrektor, pisze pani tak: 20.06.05, 13:34
                                                    awia6 napisała:

> A, tak, dyrektor powaznej firmy, ale mi zazdroscicie, co?????

Raczej ubolewamy, że tacy ludzie są na kierowniczych stanowiskach:/ Bo nawet,
                                                    jeśli ty kłamiesz, to niestety szefami często zostają takie nieustępliwe,
                                                    średniopojętne, kłótliwe uparciuchy...
                                                  • awia6 Re: pani dyrektor, pisze pani tak: 20.06.05, 13:41
                                                    Zegnam panie.Codziennie dostaje sterte cv od takich prostaczek jak wy, co to
                                                    nawet dobrze pisac nie umieja.Do czego ten swiat zmierza?Pa
                                                  • lena_zet Re: pani dyrektor, pisze pani tak: 20.06.05, 13:42
                                                    nie od nas, my som panie prezesowe, idiotko.
                                                  • vandikia primo: ciekawe komuś du.py dala 20.06.05, 14:23
                                                    bo taka kretynka jak ty to po prostej nie moze pracy dostac

a secundo: masz kompleksy babo, poczytaj swoje wlasne wypociny

juz mialam nie komentowac, ale frajerstwa nie znoszę.
                                                  • vandikia w gabinecie? 20.06.05, 14:20
                                                    siostro walerianę!!!
                                        • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:46
                                          Podziwiam cie ze sie znizylas do ich poziomu, a szczegolnie Leny, ja bym nie
                                          potrafila. Lekarza to treba tu, ale Lenie i od razu psychiatry.O ile podejmie
                                          sie leczenia tak beznadziejnego przypadku :)
                                          • lena_zet Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:48
                                            przecież się zniżyła.
                                            • awia6 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:49
                                              No, straszna zdolniacha z niej, nie kazdy by potrafil!
                                          • istna Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:48
                                            :DDD To jest odpowiedź na post Mimimimi?
                                            • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:50
                                              :DDDDD dobra jest! i z jakim przekonaniem to mówi! :D
                                              • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:51
                                                niech będzie - "pisze" nie mówi.
                                                • istna Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 12:52
                                                  Ee, to chyba ironia była:)))
                        • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:28
                          Awia, niestety nie masz racji, jeśli piszesz pod czyimś postem lekko w prawo
                          (po to jest struktura tzw. drzewka), to znaczy, ze odpowiadasz konkrestnie tej
                          osobie bezpośredio powyżej. Gdyby Twoja wypowiedź była w jednej linii z
                          poprzednią, to wtedy odnosiłaby się do całego wątku.
                        • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:31
                          Czyli masz niewątpliwie nie tylko coś z głową, ale i z oczami - przyjrzyj się
                          jeszcze raz strukturze odpowiedzi - czy ja moją pierwszą wypowiedź podpięłam
                          pod czyjąś poprzednią? Albo np. trzydziecha1?
                          Odpowiedź: nie!
    • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:14
      Cenowo ives Rocher są chyba z niższej półki. A z Vichy bywa różnie: są fajne
      kremy (mi odp. nawilżajace), a i gnioty sie tez trafiaja (np. normaderm). Ja
      polecam Avene, cenowo to samo a mam wrażenie, ze dla cery wrażliwej super...
      • mimimimi1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:29
        Dziewczyny, no zeby sie od kretynek wyzywac, pohamujcie sie troche.Poza tym
        awia 6 ma racje, posty pisze sie chronologicznie jesli sie odpowiada na watek
        glowny.Jesli odpowiadamy tylko na jeden z postow, to podpinamy sie pod niego,
        logczne.
        • trzydziecha1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:30
          wyszło na to, ze piszesz do mnie? chyba jednak nie, prawda?
        • pierozek_monika Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:34
          czyli awa6 nie ma racji - bo odpowiada do wszystkich , a podpina się pod moją
          wypowiedź. Miałam prawo odebrać to jako odpowiedź na mój post, nie?
    • magdzie Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 11:32
      radze porownac sklady kosmetykow obu firm.

• pimpek_sadelko laski, ale was porypalo! 20.06.05, 13:24
      jest tyle kosmetykow na rynku! kazda cos dobrego dla siebie i dla wlasnej
      kieszeni znajdzie!
      mi vichy pasuje, innych uczula i co z tego? czy to dowod na to ze sa zle albo
      super? nie!
      to znaczy tylko tyle, ze na jedna z nas podziala vichy wysmienicie a druga
      bedzie miala krosty-bo uczulenie wyjdzie.
      ja jestem uczulona na kurz, zatem jesli to wiem to nie pakuje nocha tam gdzie
      nie trzeba.
      nie znosze balsamow i kosmetykow dove, nivea itd... a inne kobiety kochaja... i
      co? wielkie NIC. ale macie powod do klotni!lato mozgi wam przegrzalo?:)
      spokoj!!:)
    • liss.ek Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 13:34
      Eeee tam, a bo to wiadomo co i kogo uczuli? Nie kupujcie szczurów hodowlanych,
      bo ja się uczuliłam po dwóch latach od zakupu...
    • ewelinab1 Re: nie kupujcie Vichy bo to gó.. 20.06.05, 21:21
      Jak dla mnie wszystkie jestescie zalosne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka