mikel77 21.06.05, 13:26 Może to niepoprawne ale na sam dzwięk tego słowa pięść mi się sama zaciska. Przeraża mnie że to młodzi ludzie. Też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rraaddeekk Re: wszechpolak 21.06.05, 13:29 hitlerjugent jak sama nazwa wskazuje też byli młodzi... Gorsze jest to, że wtedy był przymus, a teraz sami "bawią się" w faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
sagis młodzi gniewni,niedoświadczeni i władza uderzyła 21.06.05, 13:30 im do głowy. Tak, jak w przepisach drogowych i ubezpieczeniowych bierze się pod uwagę młody wiek, tak tutaj też powinno być to samo. Każdy w inny sposób lubi się wyszumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
czestmir012 Re: wszechpolak 21.06.05, 13:47 Bez watpienia ci ludzie maja cos z glowa. Ale podobno biuletyn MW to jedna z pieciu najsmieszniejszych rzeczy na swiecie. "wszechpolska wycieczka rowerowa", "wszechpolska pielgrzymka", "wszechpolska akcja jakastam"... ZMP wiecznie zywe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: wszechpolak 21.06.05, 13:52 > Przeraża mnie że to młodzi ludzie. No co? Mlodzi tez chca do koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: wszechpolak 21.06.05, 13:56 Włos mi się jeży na głowie jak o nich myśle. Jak sobie ponyślę, że oni kiedyś będą dorośli i będą zajmować poważne stanowiska w tym kraju... to mam ochotę wyemigrować! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a ja nie mam, mi tam margines zwisa i powiewa 21.06.05, 14:46 albo powiewa i zwisa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: wszechpolak 21.06.05, 14:52 Mnie się tylko smutno robi, jak o nich pomyślę. Oni sa tacy smutni zawsze na zdjęciach. Smutni i poważni. Im chyba hormonów szczęścia brakuje. Młodzież to powinna młodzeżą być. A nie wyglądać jak noc żywych trupów. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_nin666 Re: wszechpolak 21.06.05, 16:41 Mnie jest raczej żal tych ludzi. Głoszą swoje prawdy niczym świadkowie Jehowy. Nie ma u nich miejsca na dyskusję, refleksje, bo prawda jest jedna i to właśnie ta prawda, którą oni głoszą - prawda objawiona;). Mam nadzieję, że nie dożyję czasów, gdy Ci ludzie dorwą się do władzy. Póki ich mogę traktować jak grupę szkodliwych szaleńców, to jeszcze niech sobie gdzieś na peryferiach polityki isnieją, ale nie daj Boże by zabrali się za rządzenie... Brrr... Aż mnie ciarki przeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Re: wszechpolak 21.06.05, 19:36 A mnie jakoś nie: nocą na osiedlu pewniej bym się czuł mijając badnę wszechpolaków niż bandę dresów. Y. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: wszechpolak 21.06.05, 19:39 pod warunkiem, ze nie szedlbyś w zakrótkiej bluzce z odkrytym brzuchem:) Odpowiedz Link Zgłoś
yzek Re: wszechpolak 22.06.05, 09:48 > pod warunkiem, ze nie szedlbyś w zakrótkiej bluzce z odkrytym brzuchem:) Nawet w tym przypadku bardziej bym się bał przetrącenia kręgosłupa przez dresiarzy niż prostowania kręgosłupa (moralnego) ze strony WP ;) Y. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziczka Re: wszechpolak 21.06.05, 19:52 nie cierpie tych ludzi!!!!!!! i ich posranych poglądów!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: wszechpolak 21.06.05, 22:15 Moim zdaniem dobrze że istnieje taka organizacja. Jest ona równowagą dla organizacji komunistycznych, homoseksulanych itp. Tak naprawdę jest ona reprezentacją milczącej, konserwatywnej części społeczeństwa, która boi się głośno powiedzieć że np. nie lubi emigrantów z krajów arabskich czy homoseksualistów bo to jest afront. Osoby publicze boją się takich stwierdzeń, żeby nie przyległa im metka ksenofobów lub homofobów. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a mi sie zaciska na widok lewactwa 22.06.05, 09:59 lewactwo czyli wszelkie ruchy antyglobalistyczne, socjalistyczne, homoseksualne, ekologiczne i tym poodbne. Oczywiscie MW tez nie jest mi bliskie ale jak wiadomo gdy rodzi sie jedna głupota po drugiej stronie rodzi sie kontr głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: wszechpolak 22.06.05, 10:02 mikel77 napisał: > Może to niepoprawne ale na sam dzwięk tego słowa pięść mi się sama zaciska. > Przeraża mnie że to młodzi ludzie. > Też tak macie? identycznie. chociaz nigdy z nikim sie nie bilam. no.... nie licze tego jak bylismy mali z bratem i przez nasz dom przetoczyla sie mala druga wojna swiatowa:) Odpowiedz Link Zgłoś