kajuuusia 29.06.05, 17:08 Jak można uzyskac ładny, modny blond kolor.. Lepszy balejaż?? Czy na całość farba?? kolory chłodne czy ciepłe?? ie chce miec zółtych blond włosów lub calkiem białych..Prosze o wasze opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Blondynka 29.06.05, 17:11 Blondynką trzeba się urodzić przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaaa Re: Blondynka 29.06.05, 22:22 aby wybrac dobra metode i uzyskac odpowiedni efekt trzeba wziac po uwage obecny kolor wlosow. od tego moze zalezec odcien jaki uzyskasz Odpowiedz Link Zgłoś
aasiula1 Re: Blondynka 30.06.05, 00:25 Lenkaaaa zamiast siedzieć na forum idź do ginekologa... Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: Blondynka 30.06.05, 01:37 ja mam teraz pasemka, 3 odcienie blondu i wyszły naprawdę super. kolor nie jest jednolity, ładnie to wyglada,a jaedyna rada jaką mogę udzielić to nie farbuj włosów w domu bo wtedy wyjdą żółte.lub zielone......raz miałam taki wypadek...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Blondynka 30.06.05, 02:36 Loreal z wybielaczem, nie pamietam ja sie nazywa ale jest b. dobry, sam probowalem. Wlosy wcale sie nie niszcza tak bardzo. Nie baw sie w zadne tam farby tylko wybielaj :) Acha - ale pasemka a nie cale wlosy! Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Blondynka 30.06.05, 02:37 To detale: www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100320&id=prod9631 kurcze nie wiem czy w Polsce dokladnie to samo opakowanie i ta sama nazwa, ale mysle ze cos podobnego musi byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldfish4 Re: Blondynka 30.06.05, 19:29 nie farbowac sie na blond!! co nie podoba wam sie wasz naturalny?? juz mam dosyc farbowanych blondynek , oczywiscie ze lepsze sa naturalne Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Blondynka 01.07.05, 09:58 Byciem blondynką? Byciem farbowana blondynką? Ty, Tyco, Ty co sobie myślisz? Że jaki ja mam kolorek na herach? Wrrr... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Blondynka 01.07.05, 09:18 ... że niby mężczyźni wolą blondynki...? bzdura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Blondynka 01.07.05, 09:21 po farbie położyć szejka, jak słowo daję, taki zmiękczacz koloru, bardzo ładny wychodzi, robią w jld no i zimnego odcienia nie rozjaśniać na ciepły blond, a ciepłego na zimny. wszystko u fryzjera, nigdy samemu. Odpowiedz Link Zgłoś