Gość: Sol IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 15:59 czy ktos Was kiedys uraczyl czyms takim? Ja mam szczescie do tzw. zawodowych komplementow. Moj dentysta ostatnio urzekl mnie "komplementem" - "Pani ma takie piękne, proste kanały..." : ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: nietypowe komplementy : ) 06.08.02, 16:09 Sol, olimpijko moja, ja Ci powiem tak: Jak Ty pięknie i celnie plujesz sobie w brodę :-)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 16:11 eeee, Norma, a Ty jak zwykle nie na temat ; ))) BTW, alez oczywiscie ze pieknie i celnie, taka juz jestem.....hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Już taka jestem monotematyczna :-)))) 06.08.02, 16:44 Po prostu dbam o nasza przyszłoś :-)) Nietypowych komlementów nie słyszałam a szkoda bo jak mi jeszcze ktoś powie jakie mam piękne niebieskie oczy (mam zielone) to eksploduję! Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Normo niebieskooka hihihi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 17:08 sluchaj a czy tam sa konkurencje wiekowe i , ze tak powiem płciowe? Bo ja nie wiem czy stanę w szranki z jakims harleyowcem zaprawionym w bojach : )) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo niebieskooka hihihi 06.08.02, 17:15 Wiesz to tak do końca nie jest jasne, także ostro trenujemy, bo jakby co to i harleyowcem trza w szranki stanąć :-)) Ale ponoć mają być kategorie wzrostowe (co ja pier..lę?? :-)))) Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: Normo niebieskooka hihihi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 17:21 a wagowe? i czy grupy beda dobierane wg IQ? jeeezu, zarazilas mnie tym pierd...niem ; )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Już taka jestem monotematyczna :-)))) IP: *.chello.pl 07.08.02, 08:05 Normus też tego nie cierpię- one zą ZIELONE nie niebieskie, czy wy tego ludzie nie widzicie???!!! :) czeko ZIELONE ślepcy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagan2 Re: nietypowe komplementy : ) 06.08.02, 17:01 Gość portalu: Sol napisał(a): > Moj dentysta ostatnio urzekl mnie "komplementem" -"Pani > ma takie piękne, proste kanały..." : ))) ja uslyszalam cos 'podobnego' od mojego ginekologa... ...alez pani mi tu na 16 lat wyglada! wspaniale!... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja74 Re: nietypowe komplementy : ) 06.08.02, 17:04 Mi kiedyś taki jeden powiedział: "Gdyby pani była przede mną, na pewno bym panią pamiętał! " Już nawet fakt wepchnięcia się do kolejki nie był taki przykry :))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: nietypowe komplementy : ) 06.08.02, 19:28 Mi osobiscie nie ale mojej kolezance ze studiow kiedys w zakopcu ktos powiedzial, ze jest PIKNA KIEJ TA KOPA. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: nietypowe komplementy : ) 07.08.02, 07:40 Mojej mamie dość bliski współpracownik powiedział tak( akurat wtedy razem pracowałyśmy więc byłam "nausznym "świadkiem): -Halinko ! Dla Ciebie wszystko! Nawet żaby z nosa! Oczywiście możecie powiedzieć, że to dość wstrętne ale my z Mamą do dziś czasami używamy tego zwrotu, zwłaszcza gdy trzeba rozładować sytuację. No i oczywiście między sobą, bo osoba mniej znająca się na żartach mogłaby poczuć się urażona. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: nietypowe komplementy : ) IP: 2.4.STABLE* 07.08.02, 09:37 Kiedyś jeden żul w Sopocie postanowił się zachwycić urodą koleżanki i mówi do niej (uwaga, będę cytować): "Pani jest piękna jak... piekna... piękna... jak... piękna jak kurwa mać!!!" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.acn.waw.pl 07.08.02, 09:54 Było to dawno temu, ale do tej pory pamiętam. Nosiłam wówczas najczęściej długie, rozpuszczone włosy. Ale kiedyś uczesałam się do góry i w takiej fryzurze, lekko spóźniona, pojawiłam się na dość licznym spotkaniu towarzyskim. Gdy ujrzała mnie moja przyjaciółka, powiedziała PRZY WSZYSTKICH: och, jaką masz piękną szyję... jak... jak... - i tu zabrakło jej słowa "łabędź", więc wypaliła: ... jak gęś! Wszyscy położyli się ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zja Re: nietypowe komplementy : ) IP: 217.153.38.* 13.08.02, 11:29 z dentystycznych: - Masz zęby jak tryby od traktora.... z innych: - chciałbym Pania zobaczyc w stroju ludowym jak wrecza Pani kwiaty Brezniewowi... Do tej pory mam nadzieje ze byl to komplement :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eklerka Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.08.02, 12:33 mi ktoś powiedział: "Dobrze ci w twoim wzroście".... :) (jestem niska) pozdr- Eklerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: nietypowe komplementy : ) IP: 213.216.82.* 16.08.02, 17:50 Na zakladowej imprezie integracyjnej nasza dosc leciwa ksiegowa zapraszal do tanca caly czas mlody chlopak. Po dluzszym czasie ona z kokieteria zapytala czy nie widzi tu atrakcyjniejszych pan na to on odpowiedzial, ze on to luci tanczyc ze STARSZYMI PANIAMI bo one potrafia tanczyc. Ona do dzis z tego sie smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: nietypowe komplementy : ) 16.08.02, 21:17 Jak mnie spotyka moja wychowawczyni z podstawowki to zawsze mówi: Ania, ty sie nic nie zmieniasz! dalej wygladasz jak w 8 klasie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.proxy.aol.com 17.08.02, 04:39 Jeden gosciu mnie podrywal tak: "Wow, looks like you've got strong legs". Kolega: "snily mi sie twoje cycki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.proxy.aol.com 17.08.02, 04:42 Jeden gosciu mnie podrywal tak: "Wow, looks like you've got strong legs". Kolega: "snily mi sie twoje cycki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurorka Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.toya.net.pl 18.08.02, 08:21 Moja ginekolozka kiedys powiedziala mi przy badaniu ze mam szyjke macicy gladka jak pupa niemowlaka. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: nietypowe komplementy : ) 18.08.02, 11:47 Masz takie rzadkie wlosy sa piekne -chcial powiedziec , ze sa jedwabiste mial 14 lat.M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 18.08.02, 16:16 Jako że mam zamiast włosów nieukładającą się szopke siana, usłyszałam, żebym sie nie martwiła, bo teraz taki kułtun jest modny. Wiem, że to ściśle nie komplement, ale był uroczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: nietypowe komplementy : ) IP: 213.77.78.* 19.08.02, 09:05 ostatnim komplementem, ktory wypowiedzialem kobiecie, z ktora sie rozstawalem bylo sformulowanie, ze ma tyle kropek na ciele, ze chcialbym je polaczyc. wtedy powstaly rysunek stanie sie symbolem, ktory sprowadzi kosmitow - jej kolegow. bo ona sama jest kosmitka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.pl 19.08.02, 12:22 Mam pytanie-czy komplement "Ładnie pachniesz" jest neutralny, czy mam go odbierać jako wstęp do flirtu? Ładnie wyglądasz,to nic nadzwyczajnego,ale wydaje mi się ,że ładnie pachniesz to juz coś bardziej osobistego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eklerka Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.08.02, 21:48 tak, myślę, że to już coś bardziej osobistego :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: nietypowe komplementy : ) IP: 2.2.STABLE* / 212.244.59.* 21.08.02, 11:48 1. Z ginekologicznych (po wyleczeniu nadżerki): ma pani szyjkę (macicy) jak 17- latka dodam, że miałam 19, więc się ubawiłam do łez 2. Mąż koleżanki: Ruda, ty to jestes piękna inaczej (z lekka zawiany, jak on kończył flaszkę ja mineralną o 2 nad ranem) jako że było to po rozstaniu z moim wieloletnim narzeczonym dodał, nooo a teraz on przyprowadzi jakąś flądrę, ty jakiegoś fagasa, ale to już k.... nie będzie to samo. 3. kolega gdy mieliśmy po 16 lat: Kasiu, jesteś niedoścignionym ideałem kobiecości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdziarz Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.08.02, 15:14 Nie wiem czy nietypowy, ale mnie rozbawiła do łez. Miałam wtedy 26 lat i podjęłam pracę w kasie, a przede mną pracowała kobitka leciwa, tęgawa, wzrostu niewielkiego. I siedzę sobie, siedzę i przychodzi klient lekko wstawiony, a że to pora wczesna była więc myślę, że po prostu niewytrzeźwiały. Przyszedł po zwrot pieniędzy. Wypłaciłam mu, a on chyba z tego szczęścia, że na kolejnego klina mieć będzie wypalił: - Pani to na te swoje 50 lat nie wygląda .....!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ata2 Re: nietypowe komplementy : ) 21.08.02, 16:12 Kiedys odwiedzilam babcie mojego kuzyna.Dlugo mnie nie widziala po pierwsze nie moja babcia a po drugie mieszka na drugim koncu Polski. Patrzy patrzy a ze troche nie dowidzi wiec trwalo to troche w koncu mowi: Moja droga kawal baby z ciebie a chuda jestes!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata2 Re: nietypowe komplementy : ) 21.08.02, 16:13 Wczoraj zaslyszane na plazy,dwoch facetow obok na reczniku : Zobacz ( pokazujac na przechodzacego obok goscia) koles zbudowany jak ch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: nietypowe komplementy : ) IP: *.ewave.at 21.08.02, 16:13 Twoja siostra(powiada moj szwagier)jest taka piekna jak i ty.Obaj(mowa o nim i moim mezu)przez was ze szczescia i dlugow wyjsc nie mozemy.-tak pieknie powiedzial ,gdy wrocilysmy z udanych zakupow:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: nietypowe komplementy : ) 21.08.02, 22:13 Pewien facet proponowal mi prace u siebie mowiac tak : " co prawda za ladna to pani nie jest ,ale widze po oczach (???), ze madra i uczciwa ". Powinnam sie rozesmiac ? czy moze rozplakac ? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś