rachela180 12.07.05, 17:05 Mejla posłałam Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia.wallace Re: Mia.wallace 12.07.05, 17:18 nie panimaju, ale pragne! kawalek jest boski! Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Mia.wallace 12.07.05, 18:12 Na początku facet tłumaczy, że pijaństwo towarzyszy ludziom od zawsze, a on namawia, by spróbować nie pić :) potem się rozkręca i spiewa o braku kaca :D piękny dzień, słońce nie razi w oczy, ptaki spiewają, a na koniec można jeszcze posłuchać muzyki (hardkoru ałbo regu), bo nadwrażliwość na dźwięki juz mu nie towarzyszy ;)))) Mam jeszcze w kolekcji piosenki namawiające do picia, np. pieśń o Radziwile Panie Kochanku na melodię przedwojennego szlagieru "Ta ostatnia niedziela" Petersburskiego i jeszcze taką o awanturujących sie turystach w ośrodku wypoczynkowym (podłą wódkę dawali w tymże) :) wszystko najczystszą białoruszczyzną :D Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 09:24 dawaj! zwlaszcza 'ostatnia niedziele'! :) thx za przetlumaczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood Re: Mia.wallace 13.07.05, 10:17 Mia , niech zgadnę - masz znowu kaca ? Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 10:40 nie mam, ale jest jeszcze gorzej polozylam sie spac o 20!!!! wciaz spie... Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 10:50 to byl moj wielki dzien - bez alkoholu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 10:53 pierwszy w lipcu, bardziej wstecz pamiecia juz nie siegam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 10:56 tylko nie mow Marsellusowi, pliiissssss!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ifetka Re: Mia.wallace 13.07.05, 11:03 ale ja mam nadzieję, że dziś to troszkę będzie, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ifetka Re: Mia.wallace 13.07.05, 11:27 takaś dziś dla mnie miła, że aż strach pomyśleć co ode mnie chcesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 11:31 co dzien takiej pobudki, jaka mi zafundowalas w niedziele :) i mozesz posprzatac mieszkanie zmienic mi posciel zrobic pranie wezwac kogos do pralki uzupelnic braki w lodowce to tak na poczatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ifetka Re: Mia.wallace 13.07.05, 11:35 jeśli będziesz zarabiała na moje utrzymanie i zachcianki, mogę zostać nawet twoją kurą domową :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.wallace Re: Mia.wallace 13.07.05, 11:38 ohhooo... zaraz sie posypia oferty! odpadam w przedbiegach (nawet po wczorajszej podwyzce).. :( Odpowiedz Link Zgłoś