Dodaj do ulubionych

KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!!

13.07.05, 15:36
Kobiety,dziewczyny,krakowianki i nie tylko,błagam Was i apeluje:dbajcie o
swoje stopy!Pamietajcie, że są na świecie faceci,którzy prócz pupy i piersi
ogądają też Wasze dłonie i stopy.A uwierzcie nie ma nic bardziej żałosnego
niż kobieta "zadbana od kostek w górę",nie znająca prostego(i taniego przy
okazji)terminu"pumex".Ciuch,bucik(sandałek!),perfuma,to spojrzenie to
wszystko ok,ale przecież same najlepiej wiecie,że diabeł siedzi w
szczegółach.Nie uwierzę,że mani i pedicure są tak drogie,nie wspominając już
o wieczornej sesji z pumexem i kremem do stóp.
I jeszcze coś dla tych z Was które za kółkiem w sandałkach.Pomijając kwestię
bezpieczeństwa na drodze to wiedzcie,że brud z Waszego dywanika samochodowego
niezbyt ładnie wygląda na Waszych piętkach...
Dziewczyny jesteście piękne i kocham patrzeć na Was wszystkie,ale bądzcie
naprawdę piękne,od STÓP do głów.
Czekam na pozytywne zmiany,pozdrawiam/K/
Obserwuj wątek
    • edzia-fredzia Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:39
      to sa kobiety tych facetow co nosza skarpetki i klapki :)
      • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:41
        bingo...
    • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:45
      Wiesz, jak wysiadam z samochodu to najpierw idę do kosmetyczki zrobić pedicure
      a potem dopiero do pracy (na spacer, do kina, na zakupy, do kumpeli z
      wizytą...). W domu tez się nie pokażę bez wizyty u pedicurzystki. Zdrowia życzę
      bo na rozum i tak nie ma szans.
      • istna Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:47
        No kurczę, jakbyś RAZ W ŻYCIU zrobiła cokolwiek przy swoich stopach, to byś nie
        gadała takich głupot..
      • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:51
        masz chyba jakis poważny problem w tej kwestii,strasznie wyolbrzymiasz.a w domu
        chodż nawetw gumiakach,może to nakręci Twojego chłopaka(lub dziewczynę).pozdr
        • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:54
          Ja codziennie pielęgnuję swoje stopy a ten topic to chyba reklama usług
          kosmetyczki.
          • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:57
            nie,wytwórni pumeksu"kaś-pum" ;)
            • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:58
              dlaczego kaś.... a nie na przykład aga-pum?????
              • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:04
                bo otworzyłem ją dla cudownej kobiety o nicku kasia_111 :)
            • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:59
              Dowcip tez na poziomie usług dla ludności.
              • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:04
                opowiedz lepszy ;)
                • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:07
                  Nie tobie.
                  • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:09
                    jak dbasz o stopy to i tak Cie lubie ;)
                    • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:11
                      pumeks kaś-pum, nieźle. zapodam to w domu, też mam na imię Kasia :))
            • istna Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 15:59
              Jeśli pumeks, to tylko fluorescencyjny firmy Puro-Kolor!
              • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:00
                i tak już lepiej brzmi :)))
        • sabina Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:14
          a w domu
          >
          > chodż nawetw gumiakach,

a na ulicy to juz nie ?
          Czy obowiazek dbania o stopy zostal nalozony tylko na mlode atrakcyjne
          dziewczyny, czy kobiety po 50 z curzyca np itd sa juz z niego wylaczone? Czy
          tez powinno sie zabronic takim osobom chodzenia w otwartym obuwiu?
          • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:18
            to nie żaden obowiązek,piękne i zadbane kobiety to szerokie pojęcie,kto tu
            dyskryminuje 50latki?
    • lena_zet Re: won! nt 13.07.05, 15:49
      • elutka_111 Kurcze... 13.07.05, 16:07
        Wiesz, wygląd stóp nie zawsze zależy od anszego (nie) hcenia, ja codziennie
        mam sesje z pumexem, codziennie na noc i w ciągu dnia smaruje stopu kremem do
        pielęgnacji stóp no i one i tak nie są idealne! Uważam, że to także jest
        podłoże genetyczne jakie kto ma stopy / pięty. Moja mama ma także z nimi
        problemy. co innego, kiedy idzie ulicą kobieta z brudnymi paznokciami, to
        faktycznie nie na miejscu, jak ma się brudne pasnokcie u stóp, to powinna
        założyć adidasy albo coklwiek z zakrytymi palcami. Zaraz pewnie zostanę
        zlinczowana, że nie każdy ma kase na kosmetyczkę, ale na oga ... szare mydło i
        szczotka do paznokci kosztuję na prawde grosze ...
        Pozdrawiam:)
        • kasia_111 Re: Kurcze... 13.07.05, 16:11
          Ale jak idziesz ulicą to chociażbyś całą noc zajmowała się swoimi stopami albo
          wydała całą kasę na kosmetyczki to się zabrudzisz!
        • kortezzz Re: Kurcze... 13.07.05, 16:12
          nie mówię tu o przypadkach klinicznych:)i tak można poznać która choc trochę
          chce o siebie dbać.pozdr
          • elutka_111 Re: Kurcze... 13.07.05, 16:14
            Ale jak sie zabrudze na piętkach a ide w japonkach to szybko przecieram
            husteczką dswierzająca albo Zwykła jak nie mam odśw:)
          • kasia_111 Re: Kurcze... 13.07.05, 16:16
            Założę się że zawsze nosisz półbuty bo twoje nogi zapewne śmierdzą a skarpetki
            stoją w rządku obok butów jesli się jeszcze nie połamały (skarpetki).
            • kortezzz Re: Kurcze... 13.07.05, 16:19
              ty naprawdę masz jakiś problem...
              • elutka_111 Re: Kurcze... 13.07.05, 16:21
                No ona chyba rzeczywiści ma problem ... a nie wiem czy wiesz,, kasiu, ale
                najmodniejsze latem są ... właśnie kozaczki!!! wystarczy popatrzeć nieco w
                TV !!! Np Kate Ryan nosi takowe i wątpię, czy nogi ma zaniedbane!!!
            • elutka_111 Re: Kurcze... 13.07.05, 16:19
              Nie wiem czemu sie czepiasz ... nie muszę się tobie spowiadać, jakie buty
              noszę, może w tej chweili mam na sobie barchanowe skarpety i kozaczki zimowe, a
              czuję się świetnie??? Nic Ci do tego !
              • kasia_111 Elutka przecież to nie było do ciebie 13.07.05, 16:21
                • elutka_111 Re: Elutka przecież to nie było do ciebie 13.07.05, 16:22
                  No to prze[praszam, że się uniosłam, ale Twój post był zaraz pod moim i
                  myślałam, że do mnie te słowa kierujesz. Składam samokrytykę :)
                  • kasia_111 Re: Elutka przecież to nie było do ciebie 13.07.05, 16:25
                    >Składam samokrytykę :)

nie ma sprawy, że się tak niepoprawnie wyrażę :)))
    • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:19
      hihihi.... przyjechałam do domciu samochodem i jestem w cieniutkich
      klapeczkach - mam na myśli podeszwę. Przyznam się, że spojrzałam teraz na swoje
      pięty i są lekko brudne :((( ale dbam o stopy i nie muszę się wstydzic, jak
      zakładam klapeczki z cieniutkimi paseczkami. Idę wytrzec...
      • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:23
        no i jest git!
        • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:27
          pewnie, że jest, zwłaszcza, że dbam o nie sama, kosmetyczki jeszcze nigdy nie
          uwidziały, więc wiem, że da radę nie strzela sobie obciachu bez ponoszenia
          zbędnych kosztów. Też lubię, jak są zadbane. Nie mam nigdy kichy i w każdej
          chwili mogę położyc stopy na kolanach mojego chlopa, a On tak przyjemnie
          masuje... :))
          • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:31
            czujesz klimat mamba;)
            • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:31
              w końcu jestem babą, jakby nie patrzec :)))
              • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:33
                WIĘCEJ MAMB!
          • rachela180 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:45
            A ja nie :( i po przyjściu do domu muszę je myć - piach, pot... cała rodzina
            matki tak ma.

Kobitki, ma któraś sposób na pocące się stopy??? Bo próbowałam już całego
            arsenału kosmetyków i nic :(
            • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:55
              myślę Rachela, że duże znaczenie mają buty i kleje, których użyto przy
              produkcji. Kiedyś kupiłam sobie jedne pantofle w Deichmanie ( moja 1 i ostatnia
              para kupiona w tym sklepie) i musiałam je wyrzucic po 2 tyg. z wiadomych
              względów. Z kolei noszę np. całą zimę ocieplane kozaki, nie zmieniam obuwia w
              pracy i po 10 godz. mogę śmiało je zdjąc, bez obawy o przykry zapach. Staraj
              się zawsze kupowac dobre buty, nie tylko skórzane na zewnątrz, ale i wewnątrz.
              Na obuwie sobie nie żałuję, mogę kupic gorszy ciuch najwyżej. Zapewmniam Cię,
              że jest to jakiś sposób.
            • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:58
              Mnie się nie pocą, w każdej chwili mozna je całować, ale bronię swojego prawa
              do poruszania się na nogach, a chodniki i drogi nie są sterylnie czyste!
        • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:28
          Kortez, ja mam dla ciebie pomysł na biznes! Zostań zlizywaczem kurzu z damskich
          stóp. Telefonik, przyejżdżasz, dama podstawia ci stópkę, a ty mlask, malsk, i
          już może ona z idealnie czystymi stopami pokazać się ludziom.
          • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:32
            nie jestem aż tak skręcony,ale jakbyś potrzebowała masazu stóp-napisz;)
            • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:33
              oki, jakby co, to śmiało walę na małpę :)))
          • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:36
            kasia_111 napisała:

> Kortez, ja mam dla ciebie pomysł na biznes! Zostań zlizywaczem kurzu z
            damskich
            >
            > stóp. Telefonik, przyejżdżasz, dama podstawia ci stópkę, a ty mlask, malsk, i
            > już może ona z idealnie czystymi stopami pokazać się ludziom.
            ...A POZA TYM JUŻ MAM DOBRĄ KASĘ Z "KAŚ-PUMU"...
          • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:37
            A firma się będzie nazywała "Mlask mlask". Albo "Mlask-pięt". Bo "Mlask między
            palcami" to za długie, a nazwa musi być chwytliwa.
            • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:38
              a Ty ciągle z tym mlaskaniem.jak jesteś taka byznesłoman to załóżmy
              dżointwenczer;)
              • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:40
                Ja sobie wypraszam bizensłómen.
                • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:41
                  nie biznesłómen, a biznesłomem :)))
                  • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:43
                    Łomem biznesowym w niego?
                • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:41
                  wolisz łUmen..?
                  • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:43
                    nie kortez, łomem :))
    • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:38
      60 zl wydalam na kosmetyki do stóp, Scholl ma naprawde zabójcze ceny.
      • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 16:39
        opłaci się Marta,mowię Ci.
        • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:00
          myslisz ze kogos zbajeruje na stopy?
          • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:01
            mnie na pewno;)
            • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:02
              myślę, że mojemu chłopu jest przyjemnie, kiedy mam zadbane stopy, a nie jakieś
              tarki, którymi bym Go szorowała w nocy po łydkach
            • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:05
              a francuski pedikiur na stopach jest ok? Pytam sie znawcy, bo mnie sie nie
              podobaja czerwone i czarne szpony, a tym bardziej z brokatem.
              • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:07
                mnie się podoba, ale ja z reguły u stóp maluję właśnie na czerwony kolor.
                Ubieram się z reguły na czarno i tak mi to jakoś przypasowało :))
                • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:08
                  w.a.m.p. ;)
                  • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:10
                    i tam :))) od kilkunastu lat mam zamiłowanie do tego koloru, może ma to związek
                    z tym, że jestem brunetką...
                    • kasia_111 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:15
                      A czarny kolor tez wyszczupla.
                      • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:18
                        to fakt, ale uwierz mi, jeszcze do niedawna nie miałam absolutnie żadnej
                        potrzeby wyszczuplania, a wręcz przeciwnie - przy 1.70 cm ważyłam 54 kg. Teraz
                        na całe szczęście dostałam troszkę ciałka i nie wyglądam już, jak wieszak z
                        wybiegu, gdzie mnie często ze śmiechem wysyłali:))
              • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:08
                Marta,wszystko jest ok byleby było czyste i zadbane.
                • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:10
                  a czy mozna zakochac sie w stopach? tzn. czy mozliwe jest, ze facet bedzie do
                  tego stopnia oczarowany stopami, ze nieistotne beda ewentualne niedostatki
                  urody ukochanej?
                  • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:12
                    Marta, to taka sama częśc ciała, jak i inne... co kto lubi. Myślę, że jest to
                    jak najbardziej realne :)
                    • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:19
                      ale stopy przez wiekszosc czesc roku sa ukryte. Taki facet ma gorzej, bo nie
                      moze w kazdej chwili (np w kawiarni) podziwiac piekna stop swojej ukochanej,
                      jak np. blasku jej oczu czy delikatnego zarysu ust.
                      Co do zainteresowan facetów stopami... znalam takiego jednego:) wyleczylby mnie
                      z plaskostopia (gdybym miala) takie sztuki mi kazal wyprawiac:))
                      • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:20
                        ha.... mój na całe szczęście aż takim fanatykiem nie jest, ale lubi zadbaną
                        kobietę
                        • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:30
                          dlatego pisze "znalam", bo moj fanatykiem tez nie jest:)
                          • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:31
                            i chwała im i cześc za to :))) mój się pasjonuje inną częścią ciała :)))
                            • marta.uparta Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:34
                              moj tez, i staram sie w nim te pasje podsycac:))))
                              • mamba30 Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:36
                                hi hi hi.... i tak musimy trzymac :))))
                  • kortezzz Re: KOBIETY,DBAJCIE O SWOJE STOPY!!!!!!!!!!!!!!!! 13.07.05, 17:12
                    wszystko się może zdarzyć...
    • rachela180 Chłopie 13.07.05, 16:41
      Ja mam parę klapek w których chodze bez przerwy - bo to jedyne klapki i w ogóle
      jedyne buty na lato, w których moge przejść więcej niż 500 metrów. W KAŻDYCH
      INNYCH STOPY MI ODPADAJĄ. Mam takie stopy, na które po prostu NIGDZIE nie ma
      butów. Mam kłopot z kupieniem swojego romiaru, a co dopiero dobrania do stopy.
      Ostatnio kupiłam sobie sandałki na obcasiku - śliczne, jedyne na pół Warszawy w
      rozmiarze 36 - a i tak są przeznaczone na "wyjście" i to wyłącznie po założeniu
      specjalnych poduszek żelowych. Dlatego łażę w klapkach. Po 4 miesiącach łażenia
      klapki ledwo się trzymają, i do tego jak mnie się piasku nasypie do klapka
      (połax po mieście trochę)... to umarł w butach ;)))) tak już jest. Chcesz
      chodzić w klapkach/sandałkach, to po 3 godzinach masz czarne stopy.

A ścieram sobie pumeksikiem piętki, a jakże :) i codziennie kremik do stóp
      wklepuję z lawendą :))))))))) i nic! Dalej czarne po powrocie do domu :(
      • kasia_111 Re: Chłopie 13.07.05, 16:45
        Ufff Rachelko dzięki, tu tylko łopatologią można podziałać...
        • kasia_111 Re: Chłopie 13.07.05, 16:47
          W dodatku wydaje mi sie po lekturze Korteza, że kobieta powinna jednak fruwać
          albo być wożona przez szofera, chyba o to chodzi.
          • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 16:50
            kasia_111 napisała:

> W dodatku wydaje mi sie po lekturze Korteza, że kobieta powinna jednak fruwać
            > albo być wożona przez szofera, chyba o to chodzi.

kobieta powinna wiedzieć jak o siebie dbać.
            • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:53
              kobieta tyż czowiek - a Ty co, człowieku? skarpetki do sandałków?
            • julia_roberts Re: Chłopie 13.07.05, 17:14
              Kortez poprostu chce nam powiedzieć, że kobieta powinna być noszona na rękach
              przez swojego mężczyznę ale to chyba nie do nas ta mowa:-))Pozdrawiam.
              • rachela180 Aaa, to zwracam honor Kortezzzowi 13.07.05, 17:15

• kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:15
                julia_roberts napisała:

> Kortez poprostu chce nam powiedzieć, że kobieta powinna być noszona na rękach
                > przez swojego mężczyznę ale to chyba nie do nas ta mowa:-))Pozdrawiam.

to też....
              • kasia_111 Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:21
                Skąd wiesz, czy nie do nas? Ale gdyby tak mężczyznę eksploatować przez cały
                czas to nam mięśnie zanikną.
                • rachela180 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:22
                  Waga sie zmniejszy, nogi wyszczupleją :)
                  • kasia_111 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:28
                    Jak będzie cie nosił?
                    • rachela180 Na barana :) nt 13.07.05, 17:30

• kasia_111 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:32
                      Rachelko czy ty sie ruszasz tylko po to, żeby schudnąć?
                      • rachela180 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:35
                        Nie!!!!!!! :DDDDDDDDDD biegam w różnych sprawach, ale nie myślę o odchudzeniu,
                        przeciwnie, chłop uważa że jestem za chuda
                        • kasia_111 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:37
                          A, myślałam że chcesz sobie zmiejszyć wage i wyszczuplic nogi.
                          • rachela180 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:43
                            Jak Bridget Jones :)
                            • kasia_111 Re: Julia Roberts :))) ? 13.07.05, 17:52
                              rachela180 napisała:

> Jak Bridget Jones :)

Rozbrajasz mnie ta samokrytyką.
                    • kortezzz 3na3 13.07.05, 17:33
                      własnie siedze na rynku w Kraku,obok trzy angielki w klapkach i sandałkach.ich
                      pięty dawno nie widziały pumexu...nie wypominam ze ukurzone,bo przeciez
                      turystki.a ładne dziewczyny...
      • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:46
        A znasz sklep z małymi butkami?
        • kasia_111 Re: Chłopie 13.07.05, 16:50
          36 można znależć w zwykłych sklepach, ale trzeba się nachodzić, zabrudzisz
          stopy :)
          • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:53
            No nie mogę! sa ostatnie pary, i to zazwyczaj szpilki albo straszne buciory.
            • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 16:56
              Rachel,jak coś znajdę w Kraku dla Ciebie to kliknę.przesyłka na mój koszt.(mam
              dużo kasy z "kaś-pumu)
              • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:57
                Dzięki, słodka jesteś ;))))
      • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 16:49
        , to po 3 godzinach masz czarne stopy.
        >
        > A ścieram sobie pumeksikiem piętki, a jakże :) i codziennie kremik do stóp
        > wklepuję z lawendą :))))))))) i nic! Dalej czarne po powrocie do domu :(
        Rachel,nie wierzę,że wszystkie babki z niefajnymi stópkami którę widzę na ulicy
        są jużpo trzech h spaceru.szczególnie te które wysiadają własnie z fur...
        • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:52
          Spacer? Żartujesz? Wystarczy iść po większe zakupy albo iść załatwić coś na
          mieście. Nie mam fury, jeżdże autobusem lub tramwajem, a niedawno przechodziłam
          przez ulicę świeżo wyremontowaną. Brrrr, myślałam że w zyciu nie zdrapię
          asfaltu :( na spacer to ja do Łazienek idę i sobie tam tak bardzo nie brudzę
          stóp. Czyszczą tam asfaltowane alejki... w przeciwieństwie do chodników w
          Centrum.
          • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 16:55
            dziewczyny przecież ne chodzi o zwykłe zabrudzenie na ulicy tylko o WSTRETNE
            ŻÓŁTE ZROGOWACIAŁE PIĘTY I BRUDNE PAZNOKCIE!
            • mamba30 Re: Chłopie 13.07.05, 16:56
              błe..... nie obrzydzaj mi popołudnia, fuj....
              • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 16:57
                no właśnie...nie obrzydzajmy sobie spaceru.
                • joanna.c to cudowne, 13.07.05, 19:19
                  że mężczyzna napisał o stopach.
                  Jestem kobietą, ale też uważam,że stopa jest szalenie atrakcyjna:) Byc może
                  dlatego,że sama uwielbiam pieszczoty i masaże stóp w wykonaniu mężczyzny:)
                  Niestety, czasami musiałam "ukrywać" swoje stopy przed oczyma innych, bo na
                  skutek inensywnych wspinaczek górskich czasami paznokcie mi się "wybijały" i po
                  po prostu schodziły. A paznokieć wymaga 9 miesięcy, aby urosnąć:) Przeżywałam
                  wtedy katusze.Zawsze z zazdrością patrzę na piękne, zadbane stopy pań [nie
                  myślę o tipsach, ale o zadbanych, wypielęgnowanych naturalnych paznokciach i
                  gładkich piętach], bo sama mam jedną stopę nieco zniekształconą i nie chcę jej
                  pokazywać w całości:).
                  Mężczyźni są w lepszej sytuacji, jeżeli chodzi o gładkość pięt. Podobno, za
                  miekkość i gładkość pięt odpowiadają hormony płciowe i meżczyźni mają je
                  [piętki]gładkie jak niemowlaki:) Natomiast hormony kobiece powodują, że nasze
                  piętki wymagaja większej uwagi. A kurz i piasek rzeczywiście są okropne. Nawet
                  w te upały zakładam czasami skarpetki przezroczyste [do spodni, nigdy do
                  spódnic], często je "hebluję" nożykiem do stóp" i stosuję cudowną maść Epikrem
                  [polecam paniom,w aptece bez recepty, tania]. Nie rozumie oburzenia niektórych
                  pań...
                  Rozpisałam się okropnie. Na koniec tylko jedna uwaga: a może, to że niektórzy [
                  nie wszyscy, to wiem z własnego doświadczenia] mężczyźni lubią patrzeć na nasze
                  stopy, to trochę tak, jak niektóre kobiety [a nawet większość podobno] zwraca
                  uwagę na dłonie mężczyzny...
                  Pozdrawiam
                  Joanna
                  • kasia_111 Re: to cudowne, 13.07.05, 19:23
                    Ale czy w upały do spódniczek zakładasz rajstopy?
            • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:57
              Gdzie Ty chodzisz na spacery????????? Ja przemieszczam się między Żoliborzem a
              Ochotą i Centum, młode kobiety mają zadbane stópki, a żółte i nieładne to
              raczej kobiety po 60tce, i też mniejszość?????
              • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 16:58
                rachela180 napisała:

> Gdzie Ty chodzisz na spacery????????? Ja przemieszczam się między Żoliborzem
                a
                > Ochotą i Centum, młode kobiety mają zadbane stópki, a żółte i nieładne to
                > raczej kobiety po 60tce, i też mniejszość?????

uwierz mi patrze w dół czesciej niz ty.
                • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 16:59
                  Ja często patrzę w dół - jesteś dla Polek niesprawiedliwy :P
                  • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:02
                    rachela180 napisała:

> Ja często patrzę w dół - jesteś dla Polek niesprawiedliwy :P

nie jestem niesprawiedliey,jestem realistą.
                    • mamba30 Re: Chłopie 13.07.05, 17:04
                      niestety i ja potwierdzam, że częśc kobiet nie dba należycie o tę partię ciała.
                      tak samo zresztą jest z dbaniem o kobiece sprawy. Na zewnątrz zadbana, ale u
                      ginekologa nie była przez wieki i cholera wie, jaka nadżerka ją toczy.....
        • tonya4 Re: Chłopie 13.07.05, 17:00
          A ja mysle, ze kortezzzowi chodzi o cos innego.Naprawde da sie odroznic zakurzone stopy po spacerze w klapkach lub sandalkach od zaniedbanych stop, z brudnymi paznokciami, nieobcietymi, z resztkami lakieru, popekanymi pietami, szorstkimmi, ktore nie widzaly ani pumeksu, ani wody z mydlem.Sama takie "damulki " widuje i nie ma sie tu co czarowac.Podobnie dlonie.A jak tu jedna poprzedniczka napisala (troche mnie tym zaskoczyla :) ), gdy ma sie dlugie paznokcie, to sie zaklada adidasy....Wg.mnie sie je obcina, ale moze co kto woli....:)
          • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 17:02
            Fakt, muszę wymyśleć jakąś opaskę na rękę by zasłonic blizne po pieczeniu
            pierniczków i ataku piekarnika ;))))) bo cytrynka i kremiki nie dają rady :)))
            • tonya4 Re: Chłopie 13.07.05, 17:07
              Rachela, to do mnie?Zapytam , co ma piernik do wiatraka?Sama mam kilka blizn.Nawet po niewielkim skaleczeniu -takie cialo...
              • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 17:08
                to była uwaga ogólna - widoczna niedoskonałość nie oznacza zaniedbania :)
                • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:09
                  to bez związku z tematem.
                  • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 17:12
                    W związku - jeśli dziewczyna ma halluksa albo zniekształcony paznokieć - to co,
                    ma do końca życia chodzić w zakrytych butach? Masz rację, że o stopy trzeba
                    dbać. Nie jest to jednak czysta estetyka. Chodzi przede wszystkim o zdrowie.
                    • tonya4 Re: Chłopie 13.07.05, 17:17
                      To jest zupelnie co innego.Porownujesz brak higieny z drobnym defektem.Kompletnie bez zwiazku.
          • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:04
            witam w klubie :))))))))
          • julia_roberts Re: Chłopie 13.07.05, 17:26
            A ja ostatnio w tramwaju widziała kobiete tak gdzies przed 40tką której nogi to
            chyba nigdy w życiu nie widziały maszynki do golenia i to w dodatku w
            spodniczce przed kolanka FUJJJ Od tyłu ciężko było stwierdzić czy to kobieta
            czy facet w spódnicy.
            • mamba30 Re: Chłopie 13.07.05, 17:27
              ale paskudztwa tu wypisujecie....
              • julia_roberts Re: Chłopie 13.07.05, 17:32
                Samo życie słodziutka :-)))
                • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 17:34
                  W Norwegii rzeczywiście baby nie dbają o ładny wygląd. Pogniecione, niedobrane
                  workowate ciuchy, zwykle bez makijażu i z niogolonymi nogami. Brrrrrrrr.

POLKI SĄ PIĘKNE I ZADBANE!!!

(trzeba czymś promowac Ojczyznę, nie?)
                  • julia_roberts Re: Chłopie 13.07.05, 17:35
                    Seksownym hydraulikiem i boską pigułą :-))
                    • rachela180 :) 13.07.05, 17:36

• kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:35
                    POLKI SĄ NAJPIĘKNIEJSZE!
                    • mamba30 Re: Chłopie 13.07.05, 17:37
                      wiesz Kortez, mam zdjęcia większości foremek i muszę przyznac, że to piękne
                      kobiety
                      • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:39
                        i tak jesteście debeściaczki.dla Was wróciłem do kraju.
                        • mamba30 Re: Chłopie 13.07.05, 17:40
                          prawidłowo :)))
                    • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 17:37
                      Mamy najładniejsze białogłowy w Europie!!!!!!!!
            • kortezzz Re: Chłopie 13.07.05, 17:28
              może jej facet to lubi...?
              • julia_roberts Re: Chłopie 13.07.05, 17:33
                No to może faceci tych kobiet które mają przykurzone piętki też to lubia???
            • rachela180 Re: Chłopie 13.07.05, 17:32
              Też się zdarza, na ale to chyba jaskrawe wyjątki...
    • rachela180 Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:04
      Jak facetowi powiedzieć, by uzył pumeksu?

Hop, siup, po kanapie, Bączyński mnie nie złapie!

Forum Racheli
      • kortezzz Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:06
        rachela180 napisała:

> Jak facetowi powiedzieć, by uzył pumeksu?
        >
        > Hop, siup, po kanapie, Bączyński mnie nie złapie!
        >
        > Forum Racheli

"uzywaj pumeksu" proste?
        • rachela180 Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:07
          Mam trudny przypadek. Do tego ma pazury zamiast małych paznokci. Atawizm.
      • mamba30 Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:06
        po prostu - użyj kochanie pumeksu, bo masz tarkę zamiast pięt
        • tonya4 Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:10

Popieram.Grzecznie i po prostu.Ja tez chetnie zmienilabym moje paznokcie u stop (mam dosc grube, ale to mnie tym bardziej mobilizuje do dbania o nie) i nie wiedze problemu."pazurow " nie mozna obciac?Wymowka.
      • marta.uparta Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:08
        zagroz mu, ze nigdy nie zrealizujecie tej fantazji co Ty w ponczochach, bo Co
        oczka pozaciaga:))))
        • rachela180 Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:10
          Nie pomaga :(
          • kortezzz Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:11
            powiedz,że zgodzisz się na anal.facet na to póljdzie;)
            • rachela180 Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:13
              :))))))))))))) no wiesz? zbereźnik jesteś :)
              • kortezzz Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:14
                mówię Ci,spróbuj...
                • tonya4 Re: Mam pytanie w drugą stronę 13.07.05, 17:19
                  do szantazu namawiasz??? ;) a jak powie, ze wtedy tez stop ona nie widzi?
                  • rachela180 Już wiem! 13.07.05, 17:21
                    Kupię mu pumeks, kremik i olejek, i wręczę jako prezwent "bezokazyjny"
                    • mamba30 Re: Już wiem! 13.07.05, 17:22
                      to jest całkiem dobry pomysł, jeżeli jest inteligentny, to się domyśli
                      • rachela180 Re: Już wiem! 13.07.05, 17:23
                        Na szczęście znalazłam kupon ze zniżką 20% na kosmetyki do
                        stóp ;))))))))))))))))))
                    • kortezzz Re: Już wiem! 13.07.05, 17:23
                      rachela180 napisała:

> Kupię mu pumeks, kremik i olejek, i wręczę jako prezwent "bezokazyjny"

małe szanse,ale probuj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka