dobrazona1 26.07.05, 08:04 ... bo pozwalam mojemu mezowi na wszystko i nie robie mu nigdy scen tak jak zle zony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-beagle Re: Jestem dobra zona bo... 26.07.05, 08:39 A czy to nie jest na dłuższą metę nudne? Nie ma to jak dobra awantura raz na jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrazona1 Re: Jestem dobra zona bo... 26.07.05, 08:40 > A czy to nie jest na dłuższą metę nudne? Nie ma to jak dobra awantura raz na > jakiś czas. Bo widzisz to z punktu widzenia zlej zony. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Jestem dobra zona bo... 26.07.05, 08:44 bo masz zarosnieta cipke. sama tak pisalas:D zrob sobie nicka"nieogolona zona":DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dobrazona1 Re: Jestem dobra zona bo... 26.07.05, 08:48 > bo masz zarosnieta cipke. sama tak pisalas:D zrob sobie nicka"nieogolona > zona":DDDDD Wcale nie- poprostu jako ze jestem dobra zona to u mnie tymi sprawami u mnie zajmuje sie moj maz a nie .. sama!!! jak ci nie wstyd??? Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: Jestem dobra zona bo... 26.07.05, 10:48 Zdradzac tez pozwalasz dobra zono? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrazona1 Re: a laske mu robisz??? 26.07.05, 10:54 > znowu chichoczesz kretynko:-) no bo ja wstydliwa. W zyciu bym nie powiedziala o naszych ostrych analach, oralach i 6 na 9 Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a laske mu robisz??? 26.07.05, 10:58 czy ja pytam o te zboczeństwa!!!!!!!!!!!!!!!?????????????:-) Odpowiedz Link Zgłoś