oralbee 29.07.05, 08:13 CZy byla juz tu ta leniwa zdzira moja zona??? Franca jak tylko wyjde do roboty to siada do kompa z kolezankami (bo sama sie nie zna) i glupoty tu wypisuje! W domu syf,dzieci glodne a ona uwaza sie za dobra zone! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: Gdzie ta leniwa baba? 29.07.05, 08:16 oralbee napisał: > CZy byla juz tu ta leniwa zdzira moja zona??? > Franca jak tylko wyjde do roboty to siada do kompa z kolezankami (bo sama sie > nie zna) i glupoty tu wypisuje! > W domu syf,dzieci glodne a ona uwaza sie za dobra zone! bo w porownaniu z toba jest okazem dobroci i kultury:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: ps. 29.07.05, 08:19 pimpek_sadelko napisała: > idz nakarm dzieci, swinie a potem siebie:) Nie wtykaj nosa w sprawy rodzinne! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: ps. 29.07.05, 08:29 oralbee napisał: > pimpek_sadelko napisała: > > > idz nakarm dzieci, swinie a potem siebie:) > > Nie wtykaj nosa w sprawy rodzinne! swinia to twoja rodzina? ojej nie wiedzialam! pardon! lec do chlewika:D Odpowiedz Link Zgłoś
zuz13 Re: Gdzie ta leniwa baba? 29.07.05, 08:21 karą byłoby for me mieć takiego męża i życ kimś takim, kto sie o mnie tak wypowiada, kiepska prowokacja mam nadzieję!! Odpowiedz Link Zgłoś
psychcio Musisz zmienić sytuację! 29.07.05, 08:31 Zmień role --> ty siedzisz przy kompie w domu, a babsko wywal do roboty!!! Latarni u was chyba nie brakuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Musisz zmienić sytuację! 29.07.05, 08:33 psychcio napisał: > Zmień role --> ty siedzisz przy kompie w domu, a babsko wywal do roboty!!! > Latarni u was chyba nie brakuje:))) a co chcesz dorobic? nie wiem czy meskie dziwki maja takie samo wziecie jak te zenskie... poza tym czy jestes atrakcyjny zeby dupa zarabiac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Musisz zmienić sytuację! 29.07.05, 08:33 psychcio napisał: > Zmień role --> ty siedzisz przy kompie w domu, a babsko wywal do roboty!!! > Latarni u was chyba nie brakuje:))) Hmm-wystarczy,ze siedze przy kompie w pracy... A co do baby-to ona nic nie potrafi!-kto by ja chcial? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrazona1 Re: Gdzie ta leniwa baba? 29.07.05, 08:48 > CZy byla juz tu ta leniwa zdzira moja zona??? > Franca jak tylko wyjde do roboty to siada do kompa z kolezankami (bo sama sie > nie zna) i glupoty tu wypisuje! > W domu syf,dzieci glodne a ona uwaza sie za dobra zone! Nie jestes moim mezem - moj maz w zyciu sie tak nie wyraza o mnie. Nieslyszalam zeby tak mowil bo ma klase i wcale nic do mnie nie gada. Nie bedzie przeciez tracil czasu na dysputy z nami kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Gdzie ta leniwa baba? 29.07.05, 08:52 dobrazona1 napisała: > > CZy byla juz tu ta leniwa zdzira moja zona??? > > Franca jak tylko wyjde do roboty to siada do kompa z kolezankami (bo sama > sie > > nie zna) i glupoty tu wypisuje! > > W domu syf,dzieci glodne a ona uwaza sie za dobra zone! > > Nie jestes moim mezem - moj maz w zyciu sie tak nie wyraza o mnie. Nieslyszalam > > zeby tak mowil bo ma klase i wcale nic do mnie nie gada. Nie bedzie przeciez > tracil czasu na dysputy z nami kobietami. Jakos Cie wytropie obiboku!-zobaczysz! Pewnie,ze do Ciebie nie gadam!!!-tylko PISZE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oralbee Re: Gdzie ta leniwa baba? 29.07.05, 08:56 Teraz musze popracowac troche (np.aby zarobic na Twoje utrzymanie-darmozjadzie)- ale wroce tutaj i Cie wyczaje!-wiem,ze tu sie udzielasz! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Gdzie ta leniwa baba? 29.07.05, 10:07 tja,to pewnie mąż dobrejzony1;-))) Odpowiedz Link Zgłoś