kwik 16.08.02, 09:31 witam (choc nikogo nie widze i nie slysze) chyba bede dzis pisac do siebie, a co tam. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimi Re: Stare Dobre (B)agno.......................... IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 16.08.02, 09:35 A kogo chciałbyś widzieć i słyszeć? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 09:37 jak w tytule :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 09:53 czesc kwisu, melduje sie i przesylam caluski. dzisiaj nie bede nic pisal bo jestem w podlym nastroju - mam kaca jeszcze od przedwczoraj (bez moralniaka:)) i bola mnie nawet powieki (bolaly cie kiedys powieki?). poza tym - po glebokich (0,5 l) przemysleniach - doszedlem do wniosku, ze swiat jest jednak generalnie do d. na dodatek strazacy dzisiaj tez pracuja. modlmy sie:) kwik napisała: > jak w tytule :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 10:04 och gutek, zeby tylko powieki mnie bolaly..ale co tam bede gadac..:)) podly nastroj prosze przydusic i zakopac. w razie czego punkt opatrunkowy gg czynny do odwolania. to co 3 x litania i rozaniec? czy droga krzyzowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 10:14 droga krzyzowa????? buuuuuuuuuuuuuuuu czyz nie dobija sie koni...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 10:21 droga krzyzowa w wolnym tlumaczeniu: droga do krzyza:) lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 09:50 Witaj Kwikuś, Ja obecna (w p...) ciałem, ale nie duchem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Stare Dobre (B)agno.......................... 16.08.02, 10:05 witam witam i o zdrowie pytam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Zdrowie... 16.08.02, 10:12 ... całkiem, całkiem. Dziś jeszcze czeka mnie wyprawa do Olsztyna... a ma być piękniusia pogoda. Więc jak widzisz oprócz zdrowia humorek też całkiem całkiem... A co u Ciebie? No oczywiście oprócz bolących powiek hi hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 10:23 bolace powieki to sama radosc, powiadam ci:) prosze zamoczyc duze palce u nog w podolsztynskich jeziorach (za moje i ichniejsze zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 10:39 poprosze kawe TIK (fajny skrot, od dzis bede sie tak podpisywac:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Zdrowie... 16.08.02, 10:43 witam, a macie moze dla mnie aspirynke? moze byc z herbata... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:02 zalezy jak na to spojrzec: 1. generalnie skrot skraca 2. w wyjatkowych sytuacjach powoduje wydluzenie mysli (bez suwmiarki ani rusz) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:10 To, ze skrót generalnie skraca, to ja generalnie wiem. Na przykład Cepelia skraca, albo PKP skraca (samej podróży nie skraca tylko wydłuża) Skrót myślowy nie zawsze skraca, tak samo jak skrót drogi nie zawsze skraca, o czym przekonał sie czwarty król, króry na skróty do Betlejem poszedł. A TIK co dokładnie skraca? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:19 jezeli generalnie wiesz, ze skrot generalnie skraca, to generalnie git. TIK jest pochodna TFG i skraca marny zywot oraz dole idola. TIK to takze tik nerwowy oraz tik-tak. ktora godzina? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:35 Tik ma jedna kalorię(tak ma drugą) to troche mało energii, aby skrócic dolę? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:39 roznie: kwadratowo i podluznie. zalezy od efektywnosci energetycznej. ale "generalnie" za malo. albo za duzo. punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia (zwlaszcza przy astygmatyzmie). Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:44 Punkt widzenia zalezy od punktu zawieszenia wzroku. Punkty zawieszenia wzroku bywają różne, ale to już domena Bukowskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 11:53 domena bukowskiego to *.org.pl punkt widzenia zalezy rowniez od punktu zawieszenia broni uczy i bawi Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:00 Własnie mówie,ze to jego domena. zależy równiez od pożegnania z Bronią i powitania z Józią... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:22 i wyjazdu na wakacje ze stasia, a powrotu ze zdzisia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:27 Taki punkt widzenia nazywamy Cosmopolityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:31 boze uchowaj. od zaglady i kosmatego glaskania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:36 nie blużnij córko lepsze kosmate, niż łyse... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:40 znowu wracamy do punktu widzenia. i punktu wyjscia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:44 kwik napisała: > > znowu wracamy do punktu widzenia. i punktu wyjscia:) tak to jest, kiedy ludzie chodzą skrótami myslowymi... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:45 preferuje dookola. (tzn. "nadrabianie" drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 12:53 dziekuje za komplement, Droga, a nadrobic jeszcze zdążymy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:02 to kawal, Drogi, do nadrobienia. drobne kroczki drobiu. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:05 Zawsze, Droga, byłem zwolennikiem metody małych kroczków, prób i błedow, oraz szaleństwa, w którym jest metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:06 gero1 napisał: > Zawsze, Droga, byłem zwolennikiem metody małych kroczków, prób i błedow, oraz > szaleństwa, w którym jest metoda. czasami jakis cyryl sie trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:13 Może Tobie Droga, ja nie natrałiłem jeszcze na żadnego cyryla, cywila w mundurze, a i owszem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:16 w metodzie zawsze jakis cyryl sie znajdzie. a cywile maja talent do pokonywania przeszkod (przygody psa cywila: cywil, przeszkooodaaaa!). jakies wiesci z wojska? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:20 Wojsko wczoraj swiętowało, była część artystyczna, trwała pewnie długo, wiec dzisiaj wojsko spi. Ale wróg nie spi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:22 gero1 napisał: > Wojsko wczoraj swiętowało, była część artystyczna, trwała pewnie długo, wiec > dzisiaj wojsko spi. Ale wróg nie spi. tylko chrapie. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:29 kwik napisała: > gero1 napisał: > > > Wojsko wczoraj swiętowało, była część artystyczna, trwała pewnie długo, wi > ec > > dzisiaj wojsko spi. Ale wróg nie spi. > > tylko chrapie. Na to też jest cyryl, każdy żołnierz buławę marszałkowską, która nosi w plecaku przekłada na noc pod materac, buława wtedy co pewien czas ugniata żołnierza i chrapanie ustaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:32 jest jeszcze jeden cyryl. troche drastyczny ale co tam:) klamerka do bielizny na nos. skutkuje. do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:34 No tak, ale wtedy taki żołnierz może sie udusic, a wartość bojowa uduszonego zołnierza jest mniejsza od wartości bojowej żołnierza wyspanego. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:38 chyba ze taki byl cel. a cel uswieca srodki. albo brzegi. na brzegu jest bardzo przyjemnie (zaraz po srodku jeziora). Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 13:44 nic nie uswięca, ten kto tak mysli, zadnego celu nie osiągnie. A tam rzeczywiscie jest przyjemnie, szczególnie w Brzegu Dolnym, chociaż i Oława też niczego sobie, jeżeli istnieje, bo Ladka nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 14:10 jak sie poswieci, to wszystko sie uda:) obstawiam polanice i duszniki zdroj (to calkiem niedaleko nieistniejacego ladka zdroju - niedaleko z perspektywy polski centralno-zjednoczonej). Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 14:42 Trafiony. może nie całkiem, ale blisko ziemi, która mie wydała. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 14:45 trafiony niezamierzony. niezgodne z filozofia wojskowa. mam nadzieje, ze sad wojskowy nie przygotowal juz oskarzenia mojej osoby. ratunku! nie chce isc do wiezienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 14:48 Sad nie jest od oskarżania. A więzienie też dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 14:53 w wojsku wszystko jest mozliwe. w takim razie dezerteruje. bedzie pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 15:32 Ryba psuje sie od głowy, skoro kpt dezerteruje, to ja również, jeszcze raz w obie rączki i do poniedziałku. TFG. Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: Zdrowie... 16.08.02, 15:32 Ryba psuje sie od głowy, skoro kpt dezerteruje, to ja również, jeszcze raz w obie rączki i do poniedziałku. TFG. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Zdrowie... 16.08.02, 15:34 niestety, moja dezercja jest przesunięta na pozniejsze godziny. tradycyjnie sciskam. TIK Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Oki 16.08.02, 11:21 Zmiczę nawet całe moje zgrabne (?) stópki, abym mogła Wam w poniedziałek donieść o humorze pływających tam rybek, tudzież innych jeziornych stowrzonek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Bry Dzien!>:-( Gdzie jest AMOREK????!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 12:19 1)Guciu zglos sie!Medal mi sie od Ciebie nalezy.Historia nie z tej ziemi.Zbieg okolicznosci jak cholera!!!!!!!! 2)Dlaczego Kwiczus sabotuje MOJE-RZULWIOWE NOWE BAGNO?HA????????>:-((((((((( 3)Wlasciwie zycie ma swoje uroki a Anula ma do mnie napisac i basta!Mam cos dla niej;-)))))NIESPODZIEWANKA! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Vikuś :))) 16.08.02, 12:21 Bo bagno jest tylko jedno... Twoje mogą być szuwarki, jeziorko, zaroślaki, ale nie bagienko... Pozdrowionka w pracowity dzień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Nieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 12:30 Ja chce tez jednego bagienka i otworzylismy jez rzulwikie o nieprawdopodobnej porze a wy co?!Sabotarz?>.-) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 Re: Bry Dzien!>:-( Gdzie jest AMOREK????!!!!!! 16.08.02, 13:37 Napisalam. A co masz? Lubie niespodzianki, chociaz niecierpliwa jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Bry Dzien!>:-( Gdzie jest AMOREK????!!!!!! IP: *.ewave.at 16.08.02, 14:35 anula73 napisała: > Napisalam. > A co masz? > Lubie niespodzianki, chociaz niecierpliwa jestem ;-) Zaraz sie dowiesz...;-))))Zajrzyj na poczte:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Obiaaaaaaaaaadek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DLa Amorka:-)) IP: *.ewave.at 16.08.02, 15:02 Dzisiaj idziemy na obiadek do knajpy!Kazdy wcina co chce na koszt cioci Viki.Ciocia Vika bohatersko ugasila patelnie z plonacym olejem.Wszystko przez Gucia!Okopcilo sie i teraz koncza remont:-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Vika mnie zastraszyła.... IP: *.chello.pl 16.08.02, 15:10 wysłała mi anonima wyklejonego literazmi z gazet. Kazała mi tu przyjść. Ona chyba chce mnie zjeśc panie posterunkowy. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Czeko i reszta!Prosze tutaj siedziec i pozniej sko IP: *.ewave.at 16.08.02, 15:16 mentowac...I prosze zapolowac na Gucia i sciagnac go tutaj za wszelka cene...Zaraz napisze co i jak na spowiedzi...Prosze zaczekac:-)))))))na moja opowiesc o mnie Amorku i pozarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czeko i reszta!Prosze tutaj siedziec i poznie IP: *.ewave.at 16.08.02, 15:27 Bylo to tak:(ale,ale-wszyscy maja pifffffffko w laokach?): No wiec,tak bylo:Rozmawialismy sobie z kilkoma osobami,wczoraj na watku Amorka ,bagiennym watku...juz mu mialam odpisac...bo on mnie mianowal starsza sikawkowa...noi poszlam wlaczyc na piecyk indyka...postawilam na piecyku patelnie z olejem i poszlam mu odpisac...atu jak moj chlop morde wydarl....... On sie darl a ja to ugasilam recznikiem...WIDZISZ GUCIU-slusznie mnie mianowales....fachowo gasilam... A pozniej Gucio w tym samym bagnie (o tej wlasnie porze jak sie mi kuchnia zapalila)napisal,ze mu sie nudzi na sluzbie i ze by sie porzar przydal...Nieprawdopodobny zbieg okolicznosci...Tymczasem wlaczylam sie dopiero wieczorem ale jego juz nie bylo i pewno do tej pory nic nie wie...A ja na medal czekam...a w kuchni moj chlop remont robi...a czeko sie obrazila bo nie chciala na mnie CZEK(o)AC na swoim watku a ja jestem w stresie i nieszczesliwa... GUTEK JA CHCE ORDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Ta czeko... IP: *.chello.pl 16.08.02, 15:35 TO JAK NIE CHCE SIE JEJ JESC ( A TAKIE INTENCJE KTOS TU WYRAŻAŁ) to jest bardzo przyjazna osoba. I ona sie nie obraża na Vikę i Vice zapędy wybacza. I Vive smacznego indyka gratuluje ;) Jak dobrze byc vege ;) czekusia Odpowiedz Link Zgłoś