puszysta_gimnazjalistka 09.03.09, 08:40 Obejrzałem prognozę pogody, będzie padać dziś, jutro, pojutrze, po-pojutrze oraz po-po-pojutrze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:12 Nie wyobrażam sobie jak bardzo obrzydliwe wyglądałyby takie żaby rozpłaszczone na szybie mojego samochodu. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:33 Obejrzyj 'Magnolię'. Albo nie - lepiej nie oglądaj ;) Odpowiedz Link
scirokko Re: Ale fajnie. 10.03.09, 09:01 razzmatazzy napisała: > Ale manna czy żaby? ;) koty i psy się mówi ;) Odpowiedz Link
scirokko Re: Ale fajnie. 10.03.09, 11:15 razzmatazzy napisała: > Leje jak Cerber z cebra? ;) bardzo ładnie :) idę po kawę, bo Ci nie dorównam. Odpowiedz Link
scirokko Re: Ale fajnie. 10.03.09, 11:18 widzę :) 'leje jak z Cerbera' powinnaś opatentować. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ale fajnie. 10.03.09, 11:23 Copyright by Razzmatazzy. (Prawa do cytowania z podaniem źródeł: Scirokko ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:21 Też nie urosnę, ale zrobi się czysto i ładnie :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:49 Ale tu już padało przedwczoraj, na serio wystarczy tego deszczu :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale fajnie. 09.03.09, 15:45 Żeby było lepiej najpierw musi być gorzej :) Śmiecie się pokażą, potem zdegradują a w końcu znikną, przy odrobinie szczęścia zdążą przed kolejną zimą. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:00 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Obejrzałem prognozę pogody, będzie padać dziś, jutro, pojutrze, po-pojutrze > oraz po-po-pojutrze. Dlatego tak się cieszę, że daję nogę tam gdzie cieplej:))) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:32 izabellaz1 napisała: > puszysta_gimnazjalistka napisał: > > > Obejrzałem prognozę pogody, będzie padać dziś, jutro, pojutrze, po-pojutr > ze > > oraz po-po-pojutrze. > > Dlatego tak się cieszę, że daję nogę tam gdzie cieplej:))) > dziś sie sprawdza, czy ja wiem czy tak czysciej?:) ps przypomniała mi sie ważna nazwa - San Mames:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:37 forumowicz_pospolity napisał: > ps przypomniała mi sie ważna nazwa - San Mames:) Noł łej! Wołami mnie tam nikt nie zaciągnie :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:45 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ps przypomniała mi sie ważna nazwa - San Mames:) > > Noł łej! Wołami mnie tam nikt nie zaciągnie :D > ślyczności:P Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:52 forumowicz_pospolity napisał: > izabellaz1 napisała: > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > ps przypomniała mi sie ważna nazwa - San Mames:) > > > > Noł łej! Wołami mnie tam nikt nie zaciągnie :D > > > > ślyczności:P Stadion? Nie wątpię...ale dla mnie tam niewiele ciekawych wydarzeń się dzieje;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale fajnie. 09.03.09, 11:01 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > forumowicz_pospolity napisał: > > > > > > > ps przypomniała mi sie ważna nazwa - San Mames:) > > > > > > Noł łej! Wołami mnie tam nikt nie zaciągnie :D > > > > > > > ślyczności:P > > Stadion? Nie wątpię...ale dla mnie tam niewiele ciekawych wydarzeń się dzieje;) > uhhhh ty!;) to taka świątynia baskijskiego sportowego szowinizmu najbardziej baskijski klub, wszystko dookoła baskijskie i autonomiczne, tylko bez podkładania bomb jak przyjezdza np Real Madryt to jest elektryka w powietrzu niebywała tzn tak se wyobrazam bo nie byłem ino w tv lukałem Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:39 Miasto musi się po zimie dobrze wykąpać. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ale fajnie. 09.03.09, 10:44 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Miasto musi się po zimie dobrze wykąpać. ale tyle dni???;) poza tym szaro, ponuro, depresyjnie jakby to w smetnej literaturze ujeto "gryzący odór istnienia staje sie jeszcze bardziej dokuczliwy niż zwykle":D Odpowiedz Link
thank_you Re: Ale fajnie. 09.03.09, 13:36 Spoko. Kupiłam wczoraj najpiękniejsze na świecie spodnie narciarskie :D Będę życ! :D P.S. Właśnie mam je na tyłku ;D Odpowiedz Link
thank_you Re: Ale fajnie. 09.03.09, 22:14 Wezmę to jutro pod uwagę :D Są piękne, znów je przymierzałam :D Odpowiedz Link
stedo Re: Ale fajnie. 09.03.09, 21:39 W W-wie się nie sprawdziło, przynajmniej w mojej części. Po południu nawet słoneczko przezierało, było cieplutko i czuć było wiosnę:)) Odpowiedz Link
qw994 Re: Ale fajnie. 09.03.09, 21:48 Deszcz jest podobno dobry na cerę :) Tym się pocieszajmy :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Ale fajnie. 09.03.09, 21:53 Właśnie. I potem taki dajmy na to Lepper nie wiadomo: opalony, czy zardzewiały? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Jutro - wciąż pada. 10.03.09, 10:22 Teraz jest już jutro i prognoza się sprawdza, pada. Super. Odpowiedz Link