juleczka4 20.08.05, 09:07 Jezu pomóżcie!! Pierwszy raz w życiu mam kaca , wcześniej mogłam pić dowolną ilość alkoholu, a dziś.... jest mi nie dobrze , nie mogę spać , boli mnie głowa i wogóle jest mi źle!! Co robić?? ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
victor7577 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:11 no to musisz więcej "ćwiczyć".To wszystko przez zaprzestanie picia.Kiedyś jak studiowałem to tez tak miałem :D a teraz to porażka aż mi wstyd..hehee Odpowiedz Link Zgłoś
kenzo.r Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:15 SUDNT I MIAL KACA BUCHACHA Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:18 A ten KC24 faktycznie pomaga?? Jezu ale kto mi po niego pójdzie ,na mojego męża to niestety nie mogę liczyć , bo śpi i prędko nie wstanie:(!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kenzo.r Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:21 ALBO WYPIJ GLUKOZE Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:22 dożylnie z kroplowki najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:25 Edzia , jeśli to ma zadziałać to przyjedź i wbij mi ta kroplówke!! :p Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:27 jade juz :) a chlop twoj przespi swojego kaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:32 Dobra to czekam:)) On zawsze prześpi kaca i ma fajnie:) A ja bidula się męczę:( Edzia , a może ten kac to objaw starzenia (choć mam tylko 22 latka)!! A jak ty se radzisz z kacem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:34 zasadniczo kaca nie miewam, chyba za malo pije :((((... sode oczyszczona z kwaskiem cytrynowem sobie zrob, moze cos pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:24 Niemam w domu glukozy :(( Naprzeciwko mam sklep , wystarczy przejść przez ulice, ostatecznie pójde do niego jak ktoś wymyśli co może pomóc na kaca i mozna to kupic w takim zwykłym malutkim spożywczaku:p :) Odpowiedz Link Zgłoś
kenzo.r Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:28 GLUKOZE KUP I ZAPODAJ SE Odpowiedz Link Zgłoś
mysliwy.z.kijem Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:29 Na kaca, to herbata, moze byc zielona, owocowa, albo zwykla, tabletka na leb i kapiel moze byc z drzemka w wannie, w letniej wodzie. Mi to zazwyczaj pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 09:33 Właśnie pije herbatke gorzką i zażyłam ibuprom! (a zupka chińska co zjadłam wylądowała w ubikacji:((((((((( ) Odpowiedz Link Zgłoś
kenzo.r Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:07 GLUKOZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:27 Umieram chyba ;((((((((( Cały czas siedze w jednej pozycji , przynnajmniej wtedy mnie nie mdli!! Odpowiedz Link Zgłoś
kenzo.r Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:29 zapytaj madrali mambe Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:33 Dlaczego niby uważasz mambę za mądrale?? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:29 o kurde.... uzupelnij witaminy, plyny, cukier... to alkohol bardzo wyplukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:32 Dobra spróbuje się ruszyć, i zażyć jakieś witaminki! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 10:37 Według mnie,tego cholerstwa nie da sie wyleczyć, to trzeba po prostu przeczekać - pozdrawiam i dziękuje za wczoraj:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mosfet29 Re: Kac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.08.05, 12:00 nareszcie temat na ktory mam pojecie tylko zimne piwko pomoze ,wypij kilka a jak sie obudzisz jutro znowu na kacu to ponow probe ,kilka takich dni i nie bedziesz wiedziala co to kac Odpowiedz Link Zgłoś