Dodaj do ulubionych

DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH?

26.08.05, 15:26
Bo ja tak, chyba jestem chora , stac mnie na to,żeby kupować w sklepach, ale
nie ja wolę iść do ciucholandu i kupić 100 rzeczy...Macie jakieś fajne adresy
sklepów , ja mogę polecić wam jeden na bazarku przy sadybie best mall, jest
super butik.Wszytskie kumpele nawet te najbardziej sceptycznie nastawione do
lumpeksów sie tam ubierają...
Obserwuj wątek
    • mala07 Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:38
      ja czasami kupuje i nie uwazam ze jestem chora
      chore to jest kupic buty za 400 zł przy zarobkach 1000 zł i "pokazac " sie
      wsrod kolezanek w pracy ze stac mnie na takieeeeeeee drogie buty...zenada
    • ticoqp Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:54
      ja tylko bieliznę
      • pierozek_monika Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:56
        no - stringi też kupuję ;)
        • ticoqp Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:56
          więc mnie rozumiesz?:)
          • mala07 Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:58
            facet w stringach to ciota
            • ticoqp Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:00
              ale ja je tylko wącham:)))))) kupuje wyłacznie damskie:)
              • pierozek_monika Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:01
                a nie używasz ich zamiast firanki do ocierania?
                • ticoqp Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:03
                  za małe:)
            • pierozek_monika Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:00
              nie wyzywaj się!
              :-)
          • pierozek_monika Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:00
            buty też se kupuję
    • pink.girl Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:57
      ni kupuje, nigdy nie kupiłem i zapewne nie kupieę. Powód?? Brzydzę się tych
      ciuchów. Nigdy nie nosiłam rzeczy po kimś, wię może dlatego mam taki stosunek
      • mala07 Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 15:59
        paniusia hrabianka?????
        • pink.girl Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:01
          że niby ja?
      • ticoqp Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:01
        określ w końcu swoją płeć:)
        • pink.girl Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:03
          he..dopiero zobaczyłam, ze się pomotałam w literkach. Z płcią to u mnie
          oki..póki co nie zmieniałam, cały czas KOBIETA..eh
          • ticoqp Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:04
            pierdu pierdu :))))))
            • mama_julci22 Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:17
              pewnie ze kupuje ale od niedawna,ostatnio kupiłam małej fajowe spodenki H&M za 6
              zł.na allegro podobne za 46 :):):)
              bede tam czesciej kupowac:):):)
              Polecam jak najbardziej,kiedys trafiłam nawet fantastyczny komplacik tez dla
              córy 3rzeczy NOWE z metkami za 20 zł.
              Pozdrawiam:)
            • pink.girl Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 16:21
              mówisz jak moja kumpela: te pierdu pierdu..he
              • nemezis9 Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 17:33
                ja tez kupuje, ostatnio chcialam kupic spodnie i po paru godzinach lazenia
                po "normalnych" sklepach nic dla siebie nie znalazlam (wiekszosc ciuchow to syf
                teraz) a jak poszlam do ciucharni to za 40 zl. nakupilam kilka fajnych rzeczy,
                w tym nowe spodnie H&M i kilka szmatek dla corki (tez jak nowe:))
                • seerena Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 18:00
                  Ja nie kupuję, jakoś nigdy nie umiem tam nic wybrac, dla mnie to są łachy. Mniej
                  lub bardziej zużyte. Wolę już kupować w Indiashopach, stamtąd faktycznie mam
                  kilka ładnych rzeczy.
    • stary-ramol Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 19:26
      moja dziewczyna ma pumeks
    • allstarss Re: DZIEWCZYNY KUPUJECIE CIUCHY W LUMPEKSACH? 26.08.05, 23:08
      a ja uwilebiam polowanie w lumpeksach :P chyba sie uzależniłam, sztruksy H&M za
      6,8 zł, top H&M za 2 zł, bluzeczka Atmosphere za 4 zł, koszula dla faceta
      Versace za 15 zł... długo jeszcze musiałabym wyliczac :P
    • agnieszka_ka NIE MA OPCJI 26.08.05, 23:34
      Nie ma opcji zebym kiedykolwiek cos kupila w lumpeksie. Nawet wstydzilabym sie
      wejsc.
      • costabryka szmateksy :) 27.08.05, 11:19
        bardzo lubie chodzic do tych sklepow i prawie zawsze cos fajowego kupie:)
        wlasnie wczoraj bylam z mama i wyszukalam dla niej sliczne skorzane butki-nie
        noszone za 30zl.kiedys mojemu facetowi kupilam praktycznie nowa koszule hugo
        boss-6zl.moge sie jeszcze pochwalic sewterkiem esprit za 18zl-nowy.o torebkach
        i paskach nie wspomne,fajowe rzeczy mozna upolowac-np skorzana zielona
        torebecze imitujaca skore krokodyla za 3zl:)jak najbardziej polecam szmateksy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka