Dodaj do ulubionych

kobiety i seks

IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 13:09
co sprawia kobieta najwieksza przyjemnosc w trakcie
stosunku?/prosze bez glupich komentarzy-dziekuje/
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: kobiety i seks IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 13:40
      czesc to znowu ja, już sie spotkalismy na innym temacie. wydaje mi sie, że
      najpierw musi byc kobieta a potem trzeba myslec co moze dac jej największą
      przyjemnośc. Jedna lubi ostry seks na szybko, druga lubi powolutku, potem
      szybko i znów powoli tak, że już nie mozna wytrzymać i chciałoby się zjeść
      partnera.a jeszcze inna potrzebuje dodatkowych podniet, sam musisz wypróbować,
      tu ci nikt nie doradzi, pozdrawiam
      • Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 13:46
        wlsnie na takie odpowiedzi czekam,a poza tym cos mi poradzilas -ze jedna lubi tak a inna
        inaczej. dziekuje za odpowiedz i do uslyszenia/mam nadzieje ze bedziesz odpowiadala na
        moje kolejne pytania/ pozdrawiam ciekawy
      • Gość: Martyna Re: kobiety i seks do ciekawego IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 13:49
        O znowu się spotykamy.
        Widzę, że bardzo cię interesują takie tematy.
        Tak jak Aga wspomniała, każda kobieta jest inna i potrzebuje czegoś innego.
        Jak już poznasz tą odpowiednią to sama Ci powie czego potrzebuje (np. więcej
        czułości, podniet, lub .....).
        W każdym bądz razie zanim sie weżmiesz za "robotę:, porozmawiaj z ta
        dziewczyną, co ją interesuje i takie tam. Wiesz mi lub nie, ale seks jest ważny
        w związku, ale nie najważniejszy.
    • Gość: Gosia Re: kobiety i seks IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 14:34
      Cześć,

Trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Niektóre lubią, inne wręcz przeciwnie.
      Tak samo, jak i mężczyźni. Miałam faceta, który wręcz to uwielbiał. A mój
      obecny partner nie znosi seksu oralnego, i to w żadną stronę. A i tak jest
      najcudowniejszym kochankiem na świecie, dla mnie oczywiście!

Nie należy generalizować. A z parnerką moim zdaniem nie dyskutuj zbyt dużo.
      Wszystko okaże się w trakcie. Zobaczysz, jak reaguje i sam się przekonasz czy
      to lubi, czy też nie. Powodzenia!
      • Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 14:43
        dziekuje za odpowiedzi,musze przyznac ze interesuja mnie takie tematy prawdopodobnie
        poniewaz jestem 21latkiem w ktorego organizmie trwa burza hormonow z czym nie zawsze
        jest latwo sobie poradzic.raz jeszcze dziekuje za odpowiedzi i czekam na wiecej. PS mam
        gotowych jeszcze kilka pytan wiec licze na wasza pomoc. mozecie tez do mnie cos napisac
        na adres rldindh@poczta.onet.pl - prosze i dziekuje
        • Gość: mada Re: kobiety i seks IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.03.01, 15:50
          czesc ciekawy,

mam dziwne wrazenie, ze tu dyskutuja tylko ze 4 osoby...
          No, ale nic. Tym razem nie bede zrzedzic, tylko dam ci dobra rade. Nie dotyczy
          ona samego stosunku, ale tego, co po nim. Wiec kobiety lubia, jak sie je
          przytuli i powie cos milego do ucha...
          To niby bzdet, ale naprawde niemiło wspominam takich facetow, ktorzy zaraz 'po'
          pedzili pod prysznic. Bo dla kobiety seks to nie tylko czysta przyjemnosc.
          Szuka w nim (a szczegolnie po nim) akceptacji i bezpieczenstwa. No dobra, moze
          nie kazda kobieta. W kazdym razie pamietaj, czylu uscisk, dwa mile slowa, buzi
          w policzek i dopiero potem lec sobie pod prysznic!
          m
          • Gość: Martyna Re: kobiety i seks IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 16:18
            No Mada
            Idealnie to ujełaś.
            Dodam tylko, ze miłoby było gdy zanim facet wskoczy do łóżka to najpierw krótki
            i szybki prysznic. Najlepiej zacząć tam we dwójkę.I przede wszystkim niech się
            OGOLI.
            • Gość: Aga Re: kobiety i seks IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 16:27
              tak, tak bo potem wszystko jest podrapane, zgadzam się z dziewczynami
              • Gość: Nina Re: kobiety i seks IP: *.tek.com 21.03.01, 16:58
                chyba za pozno wskoczylam na forum, bo wszystko co ciekawy chce sie dowiedziec,
                zostalo juz powiedziane. Podobaly mi sie wypowiedzi matyny. fajnie to ujelas,
                bo to jest prawda. Dla kobiety seks to jest cos innego niz jak dla faceta.
                Kobieta szuka poczucia bezpieczenstwa i kogos bliskiego. Oczywiscie nie chce
                generalizowac, bo ja za nim poznalam mojego obecnego to raczej ostro sie
                bawilam i sprawialo mi przyjemnosc tzw. eksperymentowanie. wiec jezeli jakis
                koles nie cmoknal mnie po stosunku, to kij mu w ucho, bo ja podobnie znikalam.

a tak swoja droga ciekawy, tylko sie nie obraz, nie za stary jestes na tak
                ogromna burze hormonow? wiem, czasem bywam zlosliwa, ale pomocna przy okazji...
                buzka. nina
                • Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 17:19
                  to bylo zlosliwe zle sie nie obraza,pod warunkiem ze bedziecie odpowiadaly na
                  kolejne pytania.nastepne zadam w piatek wieczorem i to bedzie naprawde
                  dobre.pozdrawiam
                  • Gość: Nina Re: kobiety i seks IP: *.tek.com 21.03.01, 17:29
                    czee... ciekawy
                    nie obrazaj sie. napisalam, ze bywam zlosliwa i juz przeczytalam wszytskie
                    twoje zapytania, ktore sa na samej gorze, i staram ci sie pomoc. a to ze jest
                    zlosliwe, nie znaczy ze jest nieprawdziwe. a poza tym jak sie rozkrece to
                    jestem milsza
                    wydajesz sie fajnym facecikiem i dlatego sluze pomoca w kazdym przypadku twojej
                    ciekawosci, bo ja nie mam skrupolow, aby opowiadac o seksie.
                    buziaczki
                    nina
            • Gość: Kaz Re: kobiety i seks IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 18:06
              Gość portalu: Martyna napisał(a):

> No Mada
              > Idealnie to ujełaś.
              > Dodam tylko, ze miłoby było gdy zanim facet wskoczy do łóżka to najpierw krótki
              >
              > i szybki prysznic. Najlepiej zacząć tam we dwójkę.I przede wszystkim niech się
              > OGOLI.

Martyna -moje słowa...Nie ma seksu bez pumeksu...

• Gość: Martyna Re: kobiety i seks do Kaz IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:57
                Widzę Kaz, że lubisz ostrą jazdę.
    • Gość: mdx Re: kobiety i seks IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 07:21
      Dziekuję Panu za tak intrygujący i ciekawy temat. Czytałem niektóre wypowiedzi
      zwłaszcza Pań, że seks jest wspaniały jednakże nie najwazniejszy, ciekawe
      stwierdzenie. Sprawa opisywania technik i sposobów zapewne pozwoli Ci
      wysunięcie pewnych wniosków, lecz nie czegoś takiego, że seks w współżyciu
      partnerskim nie jest sprawą istotną, jest i to jeszcze jak. Seks to pokarm,
      który jest niezbędny. Przepraszam tu zwłaszcza Panie, ale nie można oszukiwać
      tego młodego człowieka, każdy element związany z seksem jest bardzo istony i
      ważny.
      • Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 10:06
        No proszę.
        Uważasz że seks jest najważniejszy.Hm wnioskuję po twojej wypowiedzi, że jesteś
        już po 30-stce. W tym wieku faceci tak uważają.
        Co ci przyjdzie z tego, że ona będzie cudowna w łóżku, a co drugi dzien
        bedziesz miał awanturę w domu. Po kolejnej kłótni stwierdzisz -mam to gdzieś i
        będziesz sukał ukojenia w ramionach innej kobiety, która oprócz rozkoszy seksu
        do ci jeszcze ciepło domowe.
        Albo będziesz miał namietną kochankę, a nie będziesz wiedział nawet co ona
        lubi, albo kiedy sie nawet urodziła. Daj spokój jak bym miała takiego faceta to
        wolała bym żyć w celibacie.
        Ale tobie życzę powodzenia. Wydaje mi się że i ty musisz sie dużo nauczyć.
        • Gość: mdx Re: kobiety i seks Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 11:46
          Hmmm, jak zwykle pomylono konia z koniakiem. Oczywiście jestem już nawet przed
          czterdziestką, lecz to nie jest tu istostne i ważne. Seks jest jeszcze
          podkreslam ważny, ale nie samym chlebem żyje człowiek. Jakoś nie mam problemów
          z pogodzeniem pewnych uwarunkowań jakie mi życie dyktuje. Zapewne jesteś
          jeszcze młodą wspaniała osobą, jednakże przyjdzie i na Ciebie czas kiedy to
          seks będzie dla Ciebie bardzo ważny. Uwielbiam sie kochać i tak samo jest z
          moją partnerk(ą)(mi). Nie mam doświadczenia aż tak młodymi kobietami więc
          zapewne nie mogę z Tobą polenizować.
          • Gość: Martyna Re: kobiety i seks mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 12:22
            Ja także uwielbiam się kochac. Nie oszukujmy się. Wszyscy kochają to robić.
            Mam wrażenie, że boisz się stracić swój seksapil (zbliżasz sie do czterdziestki)
            W tym wieku mężczyżni czuja, ze przemija czas i zaczynaja oglądać się za innymi
            kobietami (oczywiście nie wszyscy). Z reguły sa to dużo mlodsze kobiety. Sądzą,
            że przy młodszych kobietach odżyją, ich życie nabieże barw. Jezeli mężczyzna
            będąc z partnerka intersuje go tylko seks, nie ma co mowić o jakimś
            poważniejszym związku. W momencie, jeżeli chodzi o kochankę do ktorej wpadasz
            kiedy masz ochote to sie z tobą troszeczkę zgadzam.
            Wiesz każdy ma prawo tu się wypowiedziec co sądzi. Jeżeli potrafisz mnie
            bardziej przekonać, że seks jest najważniejszy to czekam na twoja odpowiedz.
            • Gość: mdx Re: kobiety i seks Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 13:01
              Z tym potencjałem, to nie jest tak do końca, meje zmysły w tym zakresie sa
              ciągle pobudzone, zapewne fizycznie nie mam tyle sił co Twoi koledzy
              dwudziestoparolatkowie. Tak sie złożyło, że to kobiety działają na mnie
              prowokująco i wcale nie są Twoje koleżanki (wiekowo). Co sposobu widzenia
              kobiet poprzez "rozporek" to przykro mi, nie jestem tego typu facetem. Mam
              zaszczyt przebywać w gronie kobiet nie tylko pięknych (zmysłowych) są to przede
              wszytkim kobiety które nie prasują koszul swoim męższczynom, pewnie są to
              najczęściej typowe sekutnice, które nie dyskutują w palantami, ale za to
              imponująca jest w nich mądrość i zmysłowość, przepraszam, ale fascynują mnie
              takie Panie. Oczywiście przepraszam jeżeli uraziłem Cię w jaki kolwiek sposób,
              takie jest życie, oczywiście konsupcyjny sposób odbierania życia jest bardzo
              szkodliwy. W tym roku będę miał 40-kę, czuje wspaniale w obecności kobiet.
              Zawsze staram się nie zachowywać jak palant, lecz nie narodział sie taki, który
              by zyskał sympatię i uznanie u wszytkich Pań.
              • Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 13:13
                No to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.
                Dlaczego uważasz,że kobiety które prasują swoim mężą koszule są sekutnicami.
                Ja jeszcze nie jestem mężatką. Mam dopiero 21 lat, ale z chęcią prasuje mojejmu
                facetowi koszulę. Może to śmieszne, ale uwielbiam to robić.
                Ciesze się, że spotkał Cie taki zaszczyt, że możesz przebywać wśród
                inteligentnych kobiet.
                Ja jestem bardziej tradycjonalistką i wole mieć tego jedynego u swojego boku
                oraz stworzyc przytulny dom. Ale kazdy rządzi swoim życiem.
                Mam nadzieję, że napiszesz mi jeszcze cos o stosunkach damsko-męskim. Moge
                wiele rzeczy się od ciebie nauczyć.Czekam na odp
                • Gość: mdx Re: kobiety i seks do Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 13:35
                  Gratuluję wrażliwości, to wspaniałe, że tak młoda i ciekawa osoba jest tak
                  zafasycynowana i oddana swojemu jedynemu. Nie czego gratulować 40-tka dla
                  faceta, to sygnał, że skonczyły się ulgi, a zaczyna się korzystać dopiero z
                  potencjału, ktory sie wytworzyło. Czy kobiety, ktore nie oprasują sa
                  sekutnicami, osobiście wole wyprasować sobie sam, co nie zmienia, że kobieta
                  itak jest "sekutnicą", to znaczy, że inne ważne cele to zrealizowania w swym
                  życiu, takie jak praca, dzieci itd. są złe aż do szpiku kości, bo nie mogą
                  wszystkiego pogodzić, więc sie wściekają. Współczesne małżeństwo to układ
                  partnerski, wówczas i seks jest radością. Jeżeli będziesz partnerką dla swego
                  męższczyny, to prasowanie koszul i częsty seks z nim będzie dla Ciebie
                  prawdziwą przyjemnością.
                  • Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 15:58
                    Ja także uważam, ze zwiazek powinien być oparty na partnerstwie.
                    Nie martw sie 40 - stka to także cudowny wiek. Mój dziadek w tym roku kończy
                    101, więc jeszcze długa droga może byc przed tobą.
                    Rzeczywiście kobiety maja bardziej przechlapane niż mężczyżni.
                    Mają wiecej obowiazków. No ale jeżeli kobieta będzie miała takiego pomocnego
                    faceta jak ty. Cóż żyć nie umierać.
                    A może napiszesz mi co mężczyzna oczekuję od kobiety?
                    • Gość: mdx Re: kobiety i seks do Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 23.03.01, 07:08
                      Skąd u Ciebie taka zdolność do podpuszczania. Bawisz się, ale ten skryty
                      sarkazm mi absolutnie nie przeszkadza. Czego oczekuję od mojej partnerki -
                      niczego wystarczy, że będzie mi partnerką, zarówno w prowadzeniu dialogu
                      merytorycznego jak i staramy być przede wszystkim odpowiedzialni. Nie tylko
                      ubieram się ubierać nienagannie do pracy, staram sie być taki w zyciu, a moja
                      piękna i wspaniała Pani odwajemnia mi tym samym. Nie wita mnie w wałkami na
                      głowie i papierosem w ustach. Oczekuję od kobiety Martyno aby była apoteozą
                      kobiecości, a ja staram się odwajemnić jej tym samym. Życie jest takie jakie
                      sobie urządzimy.
                      • Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 12:46
                        Dlaczego uważasz, ze podpuszczam i co ma znaczyć ten skryty sarkazm.
                        • Gość: mdx Re: kobiety i seks do Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 23.03.01, 13:09
                          Jestem realistą, zakładając fakt, że masz 21 lat i spore doświadczenie o
                          facetach 40-letnich, a na dodatek twierdzisz, że jestem super facetem, to albo
                          Ci tacy sie podobają, albo - własnie?. Jednakże po to jest to forum abyśmy
                          mogli w sposób swobodny wymienić poglądy. Wybacz mi ton, jeżeli Cię uraziłem,
                          będzie mi przykro jeżeli sie obrazisz. A po za tym odwróćmy sytuację, gdybym to
                          ja pisał, ze jesteś super oraz inne takie ohy, ahy. Jestem przyzwyczajony
                          raczej do komplementów owszem kobiet troche starszych.
    • Gość: aber Re: kobiety i seks IP: *.ipartners.pl 22.03.01, 10:07
      Cześć Ciekawy. W prawdzie nie mogę Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie bo jestem
      facetem, ale tą drogą chciałbym docenić Ciebie oraz Agę, MArtynę,Gosię,madę za
      to, że staracie się dyskutować sensownie, bez świństw i obrazania. To bardzo
      dobrze - tak trzymajcie.
      Wracając do głównego tematu. Pamiętak gdy lat temu kilka odkrywałem ta strefę
      życia, byłem ogromnie zaskoczony, że kobiety TAK BARDZO lubią seks. Teraz to
      brzmi śmiesznie ale dla mnie było to wtedy ogromne zaskoczenie. Nie zgadzom się
      ze stwierdzeniem, że to faceci myślą tylko o jednym - one też o tym myślą i
      CHWAŁA IM ZA TO.
      • Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: 131.211.208.* 22.03.01, 11:15
        dziekuje za docenienie tego wszystkiego,dziekuje takze ze tak mile osoby zdecydowaly sie
        wziac udzial w dyskusji.
        • Gość: Aga Re: kobiety i seks IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 22.03.01, 11:56
          no właśnie, czyli jednak można poprowadzić ciekawą dyskusje na takie tematy,
          bez złośliwości co mi zarzucaja na innym forum. dzięki ciekawy, ale myśle że na
          pytanie zadane w kulturalny, nieprowokujący sposób będzie więcej miłych
          odpowiedzi.tak trzymac.wezme udział w niejednej dyskusji, jak zobacze Cie na
          forum, pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka