Gość: ciekawy IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 13:09 co sprawia kobieta najwieksza przyjemnosc w trakcie stosunku?/prosze bez glupich komentarzy-dziekuje/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: kobiety i seks IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 13:40 czesc to znowu ja, już sie spotkalismy na innym temacie. wydaje mi sie, że najpierw musi byc kobieta a potem trzeba myslec co moze dac jej największą przyjemnośc. Jedna lubi ostry seks na szybko, druga lubi powolutku, potem szybko i znów powoli tak, że już nie mozna wytrzymać i chciałoby się zjeść partnera.a jeszcze inna potrzebuje dodatkowych podniet, sam musisz wypróbować, tu ci nikt nie doradzi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 13:46 wlsnie na takie odpowiedzi czekam,a poza tym cos mi poradzilas -ze jedna lubi tak a inna inaczej. dziekuje za odpowiedz i do uslyszenia/mam nadzieje ze bedziesz odpowiadala na moje kolejne pytania/ pozdrawiam ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks do ciekawego IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 13:49 O znowu się spotykamy. Widzę, że bardzo cię interesują takie tematy. Tak jak Aga wspomniała, każda kobieta jest inna i potrzebuje czegoś innego. Jak już poznasz tą odpowiednią to sama Ci powie czego potrzebuje (np. więcej czułości, podniet, lub .....). W każdym bądz razie zanim sie weżmiesz za "robotę:, porozmawiaj z ta dziewczyną, co ją interesuje i takie tam. Wiesz mi lub nie, ale seks jest ważny w związku, ale nie najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: kobiety i seks IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 14:34 Cześć, Trudno odpowiedzieć na takie pytanie. Niektóre lubią, inne wręcz przeciwnie. Tak samo, jak i mężczyźni. Miałam faceta, który wręcz to uwielbiał. A mój obecny partner nie znosi seksu oralnego, i to w żadną stronę. A i tak jest najcudowniejszym kochankiem na świecie, dla mnie oczywiście! Nie należy generalizować. A z parnerką moim zdaniem nie dyskutuj zbyt dużo. Wszystko okaże się w trakcie. Zobaczysz, jak reaguje i sam się przekonasz czy to lubi, czy też nie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: *.library.uu.nl 21.03.01, 14:43 dziekuje za odpowiedzi,musze przyznac ze interesuja mnie takie tematy prawdopodobnie poniewaz jestem 21latkiem w ktorego organizmie trwa burza hormonow z czym nie zawsze jest latwo sobie poradzic.raz jeszcze dziekuje za odpowiedzi i czekam na wiecej. PS mam gotowych jeszcze kilka pytan wiec licze na wasza pomoc. mozecie tez do mnie cos napisac na adres rldindh@poczta.onet.pl - prosze i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: kobiety i seks IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.03.01, 15:50 czesc ciekawy, mam dziwne wrazenie, ze tu dyskutuja tylko ze 4 osoby... No, ale nic. Tym razem nie bede zrzedzic, tylko dam ci dobra rade. Nie dotyczy ona samego stosunku, ale tego, co po nim. Wiec kobiety lubia, jak sie je przytuli i powie cos milego do ucha... To niby bzdet, ale naprawde niemiło wspominam takich facetow, ktorzy zaraz 'po' pedzili pod prysznic. Bo dla kobiety seks to nie tylko czysta przyjemnosc. Szuka w nim (a szczegolnie po nim) akceptacji i bezpieczenstwa. No dobra, moze nie kazda kobieta. W kazdym razie pamietaj, czylu uscisk, dwa mile slowa, buzi w policzek i dopiero potem lec sobie pod prysznic! m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 16:18 No Mada Idealnie to ujełaś. Dodam tylko, ze miłoby było gdy zanim facet wskoczy do łóżka to najpierw krótki i szybki prysznic. Najlepiej zacząć tam we dwójkę.I przede wszystkim niech się OGOLI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kobiety i seks IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 21.03.01, 16:27 tak, tak bo potem wszystko jest podrapane, zgadzam się z dziewczynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: kobiety i seks IP: *.tek.com 21.03.01, 16:58 chyba za pozno wskoczylam na forum, bo wszystko co ciekawy chce sie dowiedziec, zostalo juz powiedziane. Podobaly mi sie wypowiedzi matyny. fajnie to ujelas, bo to jest prawda. Dla kobiety seks to jest cos innego niz jak dla faceta. Kobieta szuka poczucia bezpieczenstwa i kogos bliskiego. Oczywiscie nie chce generalizowac, bo ja za nim poznalam mojego obecnego to raczej ostro sie bawilam i sprawialo mi przyjemnosc tzw. eksperymentowanie. wiec jezeli jakis koles nie cmoknal mnie po stosunku, to kij mu w ucho, bo ja podobnie znikalam. a tak swoja droga ciekawy, tylko sie nie obraz, nie za stary jestes na tak ogromna burze hormonow? wiem, czasem bywam zlosliwa, ale pomocna przy okazji... buzka. nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: *.utr.casema.net 21.03.01, 17:19 to bylo zlosliwe zle sie nie obraza,pod warunkiem ze bedziecie odpowiadaly na kolejne pytania.nastepne zadam w piatek wieczorem i to bedzie naprawde dobre.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: kobiety i seks IP: *.tek.com 21.03.01, 17:29 czee... ciekawy nie obrazaj sie. napisalam, ze bywam zlosliwa i juz przeczytalam wszytskie twoje zapytania, ktore sa na samej gorze, i staram ci sie pomoc. a to ze jest zlosliwe, nie znaczy ze jest nieprawdziwe. a poza tym jak sie rozkrece to jestem milsza wydajesz sie fajnym facecikiem i dlatego sluze pomoca w kazdym przypadku twojej ciekawosci, bo ja nie mam skrupolow, aby opowiadac o seksie. buziaczki nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: kobiety i seks IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.01, 18:06 Gość portalu: Martyna napisał(a): > No Mada > Idealnie to ujełaś. > Dodam tylko, ze miłoby było gdy zanim facet wskoczy do łóżka to najpierw krótki > > i szybki prysznic. Najlepiej zacząć tam we dwójkę.I przede wszystkim niech się > OGOLI. Martyna -moje słowa...Nie ma seksu bez pumeksu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks do Kaz IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 09:57 Widzę Kaz, że lubisz ostrą jazdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: kobiety i seks IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 07:21 Dziekuję Panu za tak intrygujący i ciekawy temat. Czytałem niektóre wypowiedzi zwłaszcza Pań, że seks jest wspaniały jednakże nie najwazniejszy, ciekawe stwierdzenie. Sprawa opisywania technik i sposobów zapewne pozwoli Ci wysunięcie pewnych wniosków, lecz nie czegoś takiego, że seks w współżyciu partnerskim nie jest sprawą istotną, jest i to jeszcze jak. Seks to pokarm, który jest niezbędny. Przepraszam tu zwłaszcza Panie, ale nie można oszukiwać tego młodego człowieka, każdy element związany z seksem jest bardzo istony i ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 10:06 No proszę. Uważasz że seks jest najważniejszy.Hm wnioskuję po twojej wypowiedzi, że jesteś już po 30-stce. W tym wieku faceci tak uważają. Co ci przyjdzie z tego, że ona będzie cudowna w łóżku, a co drugi dzien bedziesz miał awanturę w domu. Po kolejnej kłótni stwierdzisz -mam to gdzieś i będziesz sukał ukojenia w ramionach innej kobiety, która oprócz rozkoszy seksu do ci jeszcze ciepło domowe. Albo będziesz miał namietną kochankę, a nie będziesz wiedział nawet co ona lubi, albo kiedy sie nawet urodziła. Daj spokój jak bym miała takiego faceta to wolała bym żyć w celibacie. Ale tobie życzę powodzenia. Wydaje mi się że i ty musisz sie dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: kobiety i seks Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 11:46 Hmmm, jak zwykle pomylono konia z koniakiem. Oczywiście jestem już nawet przed czterdziestką, lecz to nie jest tu istostne i ważne. Seks jest jeszcze podkreslam ważny, ale nie samym chlebem żyje człowiek. Jakoś nie mam problemów z pogodzeniem pewnych uwarunkowań jakie mi życie dyktuje. Zapewne jesteś jeszcze młodą wspaniała osobą, jednakże przyjdzie i na Ciebie czas kiedy to seks będzie dla Ciebie bardzo ważny. Uwielbiam sie kochać i tak samo jest z moją partnerk(ą)(mi). Nie mam doświadczenia aż tak młodymi kobietami więc zapewne nie mogę z Tobą polenizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 12:22 Ja także uwielbiam się kochac. Nie oszukujmy się. Wszyscy kochają to robić. Mam wrażenie, że boisz się stracić swój seksapil (zbliżasz sie do czterdziestki) W tym wieku mężczyżni czuja, ze przemija czas i zaczynaja oglądać się za innymi kobietami (oczywiście nie wszyscy). Z reguły sa to dużo mlodsze kobiety. Sądzą, że przy młodszych kobietach odżyją, ich życie nabieże barw. Jezeli mężczyzna będąc z partnerka intersuje go tylko seks, nie ma co mowić o jakimś poważniejszym związku. W momencie, jeżeli chodzi o kochankę do ktorej wpadasz kiedy masz ochote to sie z tobą troszeczkę zgadzam. Wiesz każdy ma prawo tu się wypowiedziec co sądzi. Jeżeli potrafisz mnie bardziej przekonać, że seks jest najważniejszy to czekam na twoja odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: kobiety i seks Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 13:01 Z tym potencjałem, to nie jest tak do końca, meje zmysły w tym zakresie sa ciągle pobudzone, zapewne fizycznie nie mam tyle sił co Twoi koledzy dwudziestoparolatkowie. Tak sie złożyło, że to kobiety działają na mnie prowokująco i wcale nie są Twoje koleżanki (wiekowo). Co sposobu widzenia kobiet poprzez "rozporek" to przykro mi, nie jestem tego typu facetem. Mam zaszczyt przebywać w gronie kobiet nie tylko pięknych (zmysłowych) są to przede wszytkim kobiety które nie prasują koszul swoim męższczynom, pewnie są to najczęściej typowe sekutnice, które nie dyskutują w palantami, ale za to imponująca jest w nich mądrość i zmysłowość, przepraszam, ale fascynują mnie takie Panie. Oczywiście przepraszam jeżeli uraziłem Cię w jaki kolwiek sposób, takie jest życie, oczywiście konsupcyjny sposób odbierania życia jest bardzo szkodliwy. W tym roku będę miał 40-kę, czuje wspaniale w obecności kobiet. Zawsze staram się nie zachowywać jak palant, lecz nie narodział sie taki, który by zyskał sympatię i uznanie u wszytkich Pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 13:13 No to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dlaczego uważasz,że kobiety które prasują swoim mężą koszule są sekutnicami. Ja jeszcze nie jestem mężatką. Mam dopiero 21 lat, ale z chęcią prasuje mojejmu facetowi koszulę. Może to śmieszne, ale uwielbiam to robić. Ciesze się, że spotkał Cie taki zaszczyt, że możesz przebywać wśród inteligentnych kobiet. Ja jestem bardziej tradycjonalistką i wole mieć tego jedynego u swojego boku oraz stworzyc przytulny dom. Ale kazdy rządzi swoim życiem. Mam nadzieję, że napiszesz mi jeszcze cos o stosunkach damsko-męskim. Moge wiele rzeczy się od ciebie nauczyć.Czekam na odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: kobiety i seks do Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 22.03.01, 13:35 Gratuluję wrażliwości, to wspaniałe, że tak młoda i ciekawa osoba jest tak zafasycynowana i oddana swojemu jedynemu. Nie czego gratulować 40-tka dla faceta, to sygnał, że skonczyły się ulgi, a zaczyna się korzystać dopiero z potencjału, ktory sie wytworzyło. Czy kobiety, ktore nie oprasują sa sekutnicami, osobiście wole wyprasować sobie sam, co nie zmienia, że kobieta itak jest "sekutnicą", to znaczy, że inne ważne cele to zrealizowania w swym życiu, takie jak praca, dzieci itd. są złe aż do szpiku kości, bo nie mogą wszystkiego pogodzić, więc sie wściekają. Współczesne małżeństwo to układ partnerski, wówczas i seks jest radością. Jeżeli będziesz partnerką dla swego męższczyny, to prasowanie koszul i częsty seks z nim będzie dla Ciebie prawdziwą przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.03.01, 15:58 Ja także uważam, ze zwiazek powinien być oparty na partnerstwie. Nie martw sie 40 - stka to także cudowny wiek. Mój dziadek w tym roku kończy 101, więc jeszcze długa droga może byc przed tobą. Rzeczywiście kobiety maja bardziej przechlapane niż mężczyżni. Mają wiecej obowiazków. No ale jeżeli kobieta będzie miała takiego pomocnego faceta jak ty. Cóż żyć nie umierać. A może napiszesz mi co mężczyzna oczekuję od kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: kobiety i seks do Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 23.03.01, 07:08 Skąd u Ciebie taka zdolność do podpuszczania. Bawisz się, ale ten skryty sarkazm mi absolutnie nie przeszkadza. Czego oczekuję od mojej partnerki - niczego wystarczy, że będzie mi partnerką, zarówno w prowadzeniu dialogu merytorycznego jak i staramy być przede wszystkim odpowiedzialni. Nie tylko ubieram się ubierać nienagannie do pracy, staram sie być taki w zyciu, a moja piękna i wspaniała Pani odwajemnia mi tym samym. Nie wita mnie w wałkami na głowie i papierosem w ustach. Oczekuję od kobiety Martyno aby była apoteozą kobiecości, a ja staram się odwajemnić jej tym samym. Życie jest takie jakie sobie urządzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: kobiety i seks do mdx IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 23.03.01, 12:46 Dlaczego uważasz, ze podpuszczam i co ma znaczyć ten skryty sarkazm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdx Re: kobiety i seks do Martyna IP: 172.30.23.50, 195.117.127.* 23.03.01, 13:09 Jestem realistą, zakładając fakt, że masz 21 lat i spore doświadczenie o facetach 40-letnich, a na dodatek twierdzisz, że jestem super facetem, to albo Ci tacy sie podobają, albo - własnie?. Jednakże po to jest to forum abyśmy mogli w sposób swobodny wymienić poglądy. Wybacz mi ton, jeżeli Cię uraziłem, będzie mi przykro jeżeli sie obrazisz. A po za tym odwróćmy sytuację, gdybym to ja pisał, ze jesteś super oraz inne takie ohy, ahy. Jestem przyzwyczajony raczej do komplementów owszem kobiet troche starszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aber Re: kobiety i seks IP: *.ipartners.pl 22.03.01, 10:07 Cześć Ciekawy. W prawdzie nie mogę Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie bo jestem facetem, ale tą drogą chciałbym docenić Ciebie oraz Agę, MArtynę,Gosię,madę za to, że staracie się dyskutować sensownie, bez świństw i obrazania. To bardzo dobrze - tak trzymajcie. Wracając do głównego tematu. Pamiętak gdy lat temu kilka odkrywałem ta strefę życia, byłem ogromnie zaskoczony, że kobiety TAK BARDZO lubią seks. Teraz to brzmi śmiesznie ale dla mnie było to wtedy ogromne zaskoczenie. Nie zgadzom się ze stwierdzeniem, że to faceci myślą tylko o jednym - one też o tym myślą i CHWAŁA IM ZA TO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: kobiety i seks IP: 131.211.208.* 22.03.01, 11:15 dziekuje za docenienie tego wszystkiego,dziekuje takze ze tak mile osoby zdecydowaly sie wziac udzial w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kobiety i seks IP: 192.168.0.145, 213.173.198.* 22.03.01, 11:56 no właśnie, czyli jednak można poprowadzić ciekawą dyskusje na takie tematy, bez złośliwości co mi zarzucaja na innym forum. dzięki ciekawy, ale myśle że na pytanie zadane w kulturalny, nieprowokujący sposób będzie więcej miłych odpowiedzi.tak trzymac.wezme udział w niejednej dyskusji, jak zobacze Cie na forum, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś