kwik 05.09.02, 11:57 nie placza. watek sequelowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 11:58 w obronie i ku chwale naszych polskich mezczyzn!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Chłopaki 05.09.02, 12:00 kwik napisała: > nie placza. > > watek sequelowy > Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Chłopaki 05.09.02, 12:00 kwik napisała: > nie placza. Co jest oczywiście tylko pobożnym życzeniem Muńka. > > watek sequelowy > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 12:03 > Co jest oczywiście tylko pobożnym życzeniem Muńka. placzacy sa jeszcze bardziej uroczy :) --- fantazja trzeszczy w łupinie gałki muszkatołowej Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Chłopaki 05.09.02, 12:21 pamela_anderson napisała: > kwik napisała: > > > nie placza. > > Co jest oczywiście tylko pobożnym życzeniem Muńka. Czasami, żadko i nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan A ja mam paszport Polsatu. IP: 157.25.84.* 05.09.02, 12:05 I nie jestem kolegą Piaska:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: A ja mam paszport Polsatu. 05.09.02, 12:06 kan, ty sie tu paszportem nie wykrecaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 12:11 hej chlopcy bagnet na bron! ps. na razie przychodza mi do glowy tylko paramilitarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonija Re: Chłopaki IP: *.gov.pl 05.09.02, 12:14 ... nie płacą ... la,la,la... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Chłopaki IP: *.ewave.at 05.09.02, 12:17 I co?Nie maja dzisiaj dziewczyny polotu.A mnie sie ulozyl taki wierszyk: Najwiecej witaminyyyyyyyy maja polskie chlopakiiiiiiiii!!! troche nie do rymu i podejrzewam,ze czesciowy plagiat ale: I to jest prawda to jest fakt.... eeee,qrcze...nie mam talentu a tak sie chcialam podlizac:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Chłopaki 05.09.02, 12:23 Gość portalu: Vika napisał(a): > I co?Nie maja dzisiaj dziewczyny polotu.A mnie sie ulozyl taki wierszyk: > Najwiecej witaminyyyyyyyy maja polskie chlopakiiiiiiiii!!! > > troche nie do rymu i podejrzewam,ze czesciowy plagiat ale: > I to jest prawda to jest fakt.... > > eeee,qrcze...nie mam talentu a tak sie chcialam podlizac:-((( Nie podlizuj się Vika - i tak masz przechlapane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Chłopaki 05.09.02, 12:22 kwik napisała: > hej chlopcy > bagnet na bron! > > ps. na razie przychodza mi do glowy tylko paramilitarne :) > Dlaczego zamiast na broń, przeczytałem "na naczynie" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan Bohaterów ? Prądem ? IP: 157.25.84.* 05.09.02, 12:17 Kobieta mnie bije. Poddaje się. La la la la. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Bohaterów ? Prądem ? 05.09.02, 12:24 Gość portalu: Kan napisał(a): > Kobieta mnie bije. Poddaje się. La la la la. Po dziecię - ja cię tulić [Agnieszce] każę... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 12:26 "juz taki jestes zimny dran i dobrze ci z tym bez dwoch zdan" i za to was kochamy:) ps. chlopcy, badzcie dla nas dobrzy jesienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 05.09.02, 12:30 Acymu jo mom psechlapaneeeeee, buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 12:34 Gość portalu: Vika napisał(a): > Acymu jo mom psechlapaneeeeee, buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(((((( Nie rycz mała, nie rycz Ja znam Te twoje numery Trzepnę w stół i nikt mi nie podskoczy Bo jestem King Bruce Lee Karate Miś A swoją drogą, kiedyś miałaś ze mną mocno na pieńku - pamiętasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! IP: *.ewave.at 05.09.02, 12:36 matrek napisał: > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > Acymu jo mom psechlapaneeeeee, buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(((((( > > Nie rycz mała, nie rycz > Ja znam Te twoje numery > Trzepnę w stół i nikt mi nie podskoczy > Bo jestem King Bruce Lee > Karate Miś > > A swoją drogą, kiedyś miałaś ze mną mocno na pieńku > - pamiętasz ? kiedy i o co!!!Skleroze mam czy co?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 12:37 > > Nie rycz mała, nie rycz > > Ja znam Te twoje numery > > Trzepnę w stół i nikt mi nie podskoczy > > Bo jestem King Bruce Lee > > Karate Miś rycz mala rycz placz malenka placz nie szkoda lez lalalalal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 12:38 Chciałam Ci przypomnieć, że Vika swego czasu obiadki Ci gotowała, piwko z nią piłeś a teraz Ty taki kolega jesteś? Wstydz się Matrek wstydz! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 12:49 lastka napisała: > Chciałam Ci przypomnieć, że Vika swego czasu obiadki Ci gotowała, piwko z nią > piłeś a teraz Ty taki kolega jesteś? > Wstydz się Matrek wstydz! > Toć piszę, że zdążyłem polubić ją od tego czasu. A te obiadki, to tylko w słowach. Narobuiła smaku i sama zjadła. :( Podobnmie jak Ty te pierogi z jagodami :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 12:51 Nooo wiesz co? Zapomniałeś??? Chciałam Cię poczęstować, ale ty nie chciałeś i teraz nie mów mi tu o takich rzeczach, a ktoś mnie tutaj na kawe zapraszał i co? No co pytam się ja Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 12:46 Gość portalu: Vika napisał(a): > matrek napisał: > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > Acymu jo mom psechlapaneeeeee, buuuuuuuuuuuuuuuuu:-(((((( > > > > Nie rycz mała, nie rycz > > Ja znam Te twoje numery > > Trzepnę w stół i nikt mi nie podskoczy > > Bo jestem King Bruce Lee > > Karate Miś > > > > A swoją drogą, kiedyś miałaś ze mną mocno na pieńku > > - pamiętasz ? > > kiedy i o co!!!Skleroze mam czy co?:-) Ech, nie wspominajmy już tego. Od tamtego czasu zdążyłem Cię już polubić, a nie ma sensu przypominac tego wszystkim dookoła. Jesli bardzo cię to dręczy, to zapytaj renaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 05.09.02, 15:54 matrek napisał: > Nie rycz mała, nie rycz > Ja znam Te twoje numery > Trzepnę w stół i nikt mi nie podskoczy > Bo jestem King Bruce Lee > Karate Miś > "Twoje łzy lecą mi za koszulę..." Czy to oznacza, że można się Wam na ramieniu wypłakać? Chybo ni... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Matreeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!! 06.09.02, 10:36 agniecha27 napisała: > matrek napisał: > > > Nie rycz mała, nie rycz > > Ja znam Te twoje numery > > Trzepnę w stół i nikt mi nie podskoczy > > Bo jestem King Bruce Lee > > Karate Miś > > > > "Twoje łzy lecą mi za koszulę..." > Czy to oznacza, że można się Wam na ramieniu wypłakać? Chybo ni... > Komu jak komu, ale mi zawsze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza ja, ja mam pomysl! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 12:42 Bo zupa byla za slona? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: ja, ja mam pomysl! 05.09.02, 12:50 Gość portalu: jendza napisał(a): > Bo zupa byla za slona? Enjoy the silence Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja, ja mam pomysl! 05.09.02, 12:52 oh boy lead me into your darkness :))))) swobodna przerobka Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: ja, ja mam pomysl! 05.09.02, 12:57 kwik napisała: > oh boy > lead me into your darkness > > :))))) swobodna przerobka > Lubię swobodne dziewczyny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja, ja mam pomysl! 05.09.02, 13:05 > Lubię swobodne dziewczyny ;)) a luzne? jestem luzny, luzny tak, niby podrozny, niby niebieski ptak, a tak prozny, prozny ech, prozny za trzech podroznych, niech mnie wszyscy diabli:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza ja, ja mam pomysl IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 12:59 kwik napisała: > oh boy > lead me into your darkness > > :))))) swobodna przerobka > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja, ja mam pomysl 05.09.02, 13:03 > Nic nie widze, widze ciemnosc no to light your fire! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: ja, ja mam pomysl IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:07 kwik napisała: > > Nic nie widze, widze ciemnosc > > no to light your fire! > :) I odlece... jak ten ptak... tak? Trzymaj, Kwisiu!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ja, ja mam pomysl 05.09.02, 13:08 o mnie sie nie martw o mnie sie nie martw ja sobie rade daaaaaaaaam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:12 kwik napisała: > o mnie sie nie martw > o mnie sie nie martw > ja sobie rade daaaaaaaaam > lepiej daaaaaaaaaaaaaawac, niz braaaaaaaaaaaaac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:18 kwik napisała: > lepiej dostac niz wziac > > :)) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: racja! 05.09.02, 13:19 > zalezy jak kto bije... mecz mnie drecz mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:24 kwik napisała: > > zalezy jak kto bije... > mecz mnie drecz mnie > > :)) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:30 odszedles potem nagle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:59 no jasne, baba z wozu... Jestes tam jeszcze, Kwiczus? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: racja! 05.09.02, 14:00 jakos jeszcze sie trzymam (ostatkiem sil, ale dam rade:) baba z wozu...a karawana jedzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:11 kwik napisała: > jakos jeszcze sie trzymam (ostatkiem sil, ale dam rade:) > > baba z wozu...a karawana jedzie dalej... samotnosc dlugodystansowca > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: racja! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:17 nic nie moze przeciez wiecznie trwac chcesz byc szczeliwy, Lot-em polataj... A gdzie moje ptaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: racja! 05.09.02, 14:20 co zeslal los mozna przeciez stracic alalalallala :)) odlecialy do cieplych krajow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza o rany! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:24 a jak to byly ptaszki z al-kaidy? jeszcze nie destalam brendy, a juz ptaszki, slimaczki, delirka... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: o rany! 05.09.02, 14:31 pamietaj, ze final jest zwykle zastakujacy (a przynajmniej powinien byc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: o rany! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:35 kwik napisała: > pamietaj, ze final jest zwykle zastakujacy (a przynajmniej powinien byc) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: o rany! IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:48 kwik napisała: > lalallalala kabaret lalalalla > money, money, money.... 'robia' swiat... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 12:37 Ja płaczę. Chyba nie jestem chłopakiem. Broni nie używam. Bagneta też nie. Drań jestem. Ale przeważnie ciepły. To dobrze, czy źle? Dzień dobry, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 12:41 jeść? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 12:52 zębami? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 12:55 znając Ciebie to jakkolwiek. Na przykład obcasem. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 13:02 no wiesz, co?? bagietkę?obcasem? taką świeżą? perwersja Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 13:05 ja jestem perwersyjny. ja tylko nie wyglądam. a Ty? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 13:07 > ja jestem perwersyjny. > ja tylko nie wyglądam. > > a Ty? jestem i wygladam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Chłopaki IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:10 kwik napisała: > > ja jestem perwersyjny. > > ja tylko nie wyglądam. > > > > a Ty? > > jestem > i wygladam > > :)))) Powiedziala Kwisia i - wygladajac - wyjrzala zza kompa, by sie uchylic... przed bagietka chyba pojde spac, bo mam wizje. Za duzo kawki, buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Chłopaki IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:17 kwik napisała: > jendza, jak tam rozterki moralne? > :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 13:11 Pytałem się, czy chrupiesz świeże bagietki obcasem... A Ty, jak zwykle, o jednym... :-))) .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 13:13 nie, kochany, to bylo wlasnie o bagietce a ty, jak zwykle, o jednym :)) ps. a wygladam, czy juz byla dostawa do sklepu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 13:24 Oj Kwik, Kwik... Toż ja specjalnie zasugerowałem, ze chodzi Ci tylko o jedno, nie precyzując o co, by zobaczyć, czy skojarzyć... Skojarzyłaś, więc to tylko potwierdziło tezę, że Ty tylko o jednym... dostawa do sklepu... Ty lepiej uważaj na chrupiące ślimaki... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 13:29 mowiac o jednym mialam na mysli naprawy obcasow u szewca, a ty, o czym myslales???????? dlaczego mam uwazac? czy zbliza sie cos a la "chrupiace slimaki atakuja III" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 13:34 Ja myślałem, że muszę skoczyć na jednego... A "Ślimaki IV : pełzająca rewolucja" już wkrótce w waszych kinach. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 13:37 > Ja myślałem, że muszę skoczyć na jednego... ktory zrobil ci krzywde? > A "Ślimaki IV : pełzająca rewolucja" już wkrótce w waszych kinach. wszystkie bilety sprzedane. kasa nieczynna do odwolania. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 13:48 Los mi krzywdę wyrządził. A co do tych biletów - nie ma się czemu dziwić. W końcu to czwarta część kasowego hitu, który w momencie pojawiaia się na ekranach wyludnia miasta i gasi telewizory nawet najbardziej zagorzałych zwolenników piłki kopanej... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 14:08 ale zobacz ile mozna zaoszczedzic na oswieleniu miejskim w czasie seansow... kasy starczy na 5, a nawet na 6 czesc tej sagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 14:10 Masz rację... Nic tylko rwac kasę od władz miasta... "Część piąta w przygotowaniu... Będzie nawiązywała do ataków na WTC... Przyrównamy nienawistne ślimaki do bojowników al-kaidy... A jak nie dacie kasy, to powiemy buszowi, albo co gorsza powellowi i się na was obrażą..." .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 14:13 moze przeniesc akcje do buszu? posluchaj jak to brzmi: "Szczek obcasow w buszu - fleki nadciagaja 7" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 14:19 Angielski tytuł: "jaws of obcases in krzaki - fleks rising VII". To mi się podoba. To jest dobre. Na to nie wyłoże ani grosza, bo się nie zwróci... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 14:26 nie, jest za mało obrzydliwe, by zwróciło się tym, co będą oglądać... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 14:33 czyli undergroundowe kino artystyczne. zamiast sukcesu finansowego dostaniesz wejsciowke do piekarni albo rymarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 14:34 Nie wpuszczą mnie do Piekarni, bo nie wyglądam jak wyluzowany klubowicz... Ale tak - undergroundowe kino to jest to! .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Chłopaki 05.09.02, 14:45 undergroundowe kino...pod ktora stacja metra? i na ktora dzis seans? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Chłopaki 05.09.02, 15:10 Pod stacją Bielany. Jak underground, to underground. Nawet stacja nieistniejąca... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Chłopaki IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:38 ech, a gdyby tak kolejny epizod gwiezdnych wojen...: "chrupiace slimaki kontra (!) trzeszczace bagietki"? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius chrup.ślim. vs. trz.bag.? 05.09.02, 13:43 Droga jendzo. Wydaje mi się, że tytuł jest jednocześnie streszczeniem akcji filmu... Tak byc nie może. Porównaj poprzednie tytuły cyklu: "Ślimaki I: milcząca apokalipsa", "Ślimaki II: śluz kontratakuje" oraz "Ślimaki III: nierychliwa zagłada"... Toż to popis enigmatyczności... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: chrup.ślim. vs. trz.bag.? IP: *.ewave.at 05.09.02, 13:52 A "Chrzakajace slimaki kontra oslizgle bagietki I"-moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza to moze lepiej, IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 13:55 drogi y., na przyklad neologizmem to zalatwic? "Bagietki obsluzgane"? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: to moze lepiej, 05.09.02, 14:02 Można by... Ale myśl globalnie... Jakby wyglądał trailer do takiego filmu..? A tak na przykład: "John was a simple man... until today... he is the only one... who... can... crush... new power..." i tak dalej w ten deseń... W miejsce wieokropków należy powplatać teledyskowe kawałki z sędziego dredda, albo coś takiego. Żadnych ślimaków w każdym razie, bo są... eeee... mało marketingowe... Aha, jeszcze oczywiście obsada, w tym obowiązkowy Ben Affleck... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to moze lepiej, 05.09.02, 14:06 > oczywiście obsada, w tym obowiązkowy Ben Affleck... dobrze sie kojarzy z obcasami :) moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: to moze lepiej, 05.09.02, 14:08 dlaczego dobrze się kojarzy z obcasami? Może obcesami, bo bywa obcesowy? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: to moze lepiej, 05.09.02, 14:09 gdyz ben affleck ma fleki do obcasow. a moze nawet tzw. obcegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Burza mozgow? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:08 Masz cos przeciwko slimakom? antysluzowiec jakis.... :) No no, spoko, wcale sie nie obrazam, tylko tak sobie... A jak chodzi o Twoje pytanie, to tu wlasnie prosze o te burze mozgow... No bo wiesz: symbolika rogow, sluz bedzie z toba, bagietka w sluzie, sluz w bagietce, slimak na bagietce tropi kosmicznych pozeraczy sluzu... i tak dalej... NO wasnie, JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Burza mozgow? 05.09.02, 14:16 Eee... Obawiam się, że zbyt częste operowanie słowem "śluz", moze nam zamknąć drogę do szerokiej dystrybucji w tym bogoojczyźnianym kraju... Co prawda żaden z obrońców moralności nie pofatyguje się, by nawet plakat obejrzeć, ale samo słowo działa jak płachta na byka... A czego miałaby dotyczyć burza mózgów? Swoją drogą, opracowałem nową metodę badawczą powodującą wywołanie konsensusu... Mózgi wszystkich tych, którzy się z Tobą nie zgadzają bierzesz i wrzucasz do miks... eee... nie wiem, czy ktoś chciałby jeszcze tego słuchać... W każdym razie nazwałem to "wirówką mózgów"... Ale nie upieram się, nienie... Może być burza... Zważywszy na to, że do tego (udowodnione) potrzebna jest brendy... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Burza mozgow? 05.09.02, 14:19 ydorius, to zostalo juz opatentowane (przez brende, cristal i carringtona) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Burza mozgow? 05.09.02, 14:21 Ekhem... Powiedzmy, że w wyniku mojej wspaniałej metody zostałem jedynym jej spadkobiercą... khem, tego... nie pytaj o szczegóły... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Burza mozgow? 05.09.02, 14:23 nie wiem, czy uwierzysz, ale wlasnie zakrztusilam sie woda. a moi spadkobiercy czyhaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Burza mozgow? IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:22 dlaczego z 'wirowka mozgow' (swietna idea, kupuje, a jak z serwisem pogwarancyjnym?) kojarzy mi sie sluzica? A obslizgli krytycy..., no coz, Slizga sie to ze mnie... Poprosze o szklaneczke brendy... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Burza mozgow? 05.09.02, 14:30 Kwik: wierzę. Mi też się to czasem zdarza. Jendzo: niestety, brenda została pochowana ze swoją szklaneczką... nie chciała jej puścić... co do serwisu gwarancyjnego - oczywiście jest zapewniany, pod warunkiem, że użytkownik, który dokonał odwirowania własnego mózgu osobiście zgłosi się do punktu serwisowego, własnoręcznie wypełni cztery deklaracje i opowie o co mu właściwie chodzi... deal? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Burza mozgow? 05.09.02, 14:36 nalezy takze zamiescic klauzule o koniecznosci przedstawienia aktu zgonu, wystawionego nie wczesniej niz 2 dni po odwirowaniu ydorius: jaka jest predkosc wirowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Odsluzowanie mozgow przez wirujace slimaki... IP: *.ewave.at 05.09.02, 14:37 To jest mysl!!!OBSCeniczna...mozna wytrzymac! i nawet poniekad sugeruje ulubione obscasy Kwika:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza juz wiem IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:41 ydorius napisał: > > Kwik: wierzę. Mi też się to czasem zdarza. > Jendzo: niestety, brenda została pochowana ze swoją szklaneczką... nie chciała > jej puścić... co do serwisu gwarancyjnego - oczywiście jest zapewniany, pod > warunkiem, że użytkownik, który dokonał odwirowania własnego mózgu osobiście > zgłosi się do punktu serwisowego, własnoręcznie wypełni cztery deklaracje i > opowie o co mu właściwie chodzi... deal? > > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. drogi y. Odwirowales brendzie mozg i dlatego tak sie uparla z ta szklaneczka. I co ja teraz zrobie? Ech, ta tutejsza (fuj, francuska) biurokracja... Moglam sie tego spodziewac... I to wszystko do gwarancyjnego? O pogwarancyjny juz nie smiem nawet pytac... No dobra... na bezrybiu i slimak ryba, deal... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: juz wiem 05.09.02, 14:45 No to super. Francuska biurokracja Cię gnębi? Ja wymyśliłem sobie, że zbuduję największą działającą machinę biurokratyczną wszechświata. Będzie tak wielka i skomplikowana, że nikt nie będzie wiedział jak działa! Będzie niezrozumiała! Będzie się rządzić swoimi prawami! A potem zarzuciłem pomysł. Bo z Telekomunikacją Polską i tak się nie wygra. (swoją drogą, TP SA to ogniwo - jakże fuj, niechlubne - łączące Francję z Polską). A o serwis pogwarancyjny się nie martw. W każdą urnę z prochami wsuwamy karteczkę z najlepszymi życzeniami na nowej drodze życia... .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza to ja poprosze... IP: *.abo.wanadoo.fr 05.09.02, 14:53 jedna wirowke, jedna urne i jedna karteczke. Oraz jeden aparat telefoniczny (moze byc komorka, choc niekoniecznie...) i Twoj numer telefonu. Zadzwonie potem i opowiem, jak bylo... Bedziesz do przodu o reklame... Sciskam wyczekujaco! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: to ja poprosze... 05.09.02, 15:14 dobra. Podaj swój adres mailowy, to prześle nań schemat składania... Poza tym, jakbym tak wszystkim podawał swój numer telefonu... to może czasem ktoś by do mnie dzwonił, Kwik... :-P .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 na pewno 05.09.02, 15:22 ydorius napisał: > > dobra. Podaj swój adres mailowy, to prześle nań schemat składania... Poza tym, > jakbym tak wszystkim podawał swój numer telefonu... to może czasem ktoś by do > mnie dzwonił, Kwik... > > :-P > > .y. > > ---------------------------------- > What is home without Plumtree's Potted Meat? > Incomplete. sie nie uda, buuu. A ja to przeciez nie wszyscy, prawda? Lepiej od razu podaj Kwiczusi i juz. Poczuje sie potraktowana podmiotowo, a ja sie nie poczuje wysluzowana.... Schemat skladania wirowki? Myslalam,ze ona sluzy do rozkladu... A tak w ogole nie ma szklaneczki, France Telecom milczy, nie moge odleciec... Ide ogladac anielice Monike.. Ps. Kiedy moge liczyc na dostawe? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Chłopaki 05.09.02, 12:39 To bardzo Ydorius, bardzo dobrze mojemu też się ostatnio zdarzyło płakać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kan A może tak... IP: 157.25.84.* 05.09.02, 12:44 Chłopaki, chłopaki w górę ptaki.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A może tak... 05.09.02, 12:49 Chłopaki, chłopaaaaki podnieść w górę ptaki, aj jak podniesiecie to sobie bzykniecie! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A może tak... 05.09.02, 12:53 lastka napisała: > Chłopaki, chłopaaaaki > podnieść w górę ptaki, > aj jak podniesiecie > to sobie bzykniecie! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: A może tak... IP: *.ewave.at 05.09.02, 13:18 lastka napisała: > lastka napisała: > > > Chłopaki, chłopaaaaki > > podnieść w górę ptaki, > > aj jak podniesiecie > > to sobie bzykniecie! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Matreeeeeeeeeeek! IP: *.ewave.at 05.09.02, 12:56 eeeee tam,Renaty...To Ty sie lepiej zapytaj z kim ja naprawde mam na pienku... Renata tez ulegla intrydze a to ze sobie jeden palant pozycza roznych nickow to zadna tajemnica.Ciebie tez sie przyczepi jak ja i Rulw mu sie znudzimy.Zobaczysz !A jak do tej pory to ciotka Vika specjalnie sie nie loguje zeby bylo ja latwiej rozpoznac:-)I na zlosc nikomu nie robilam tak jak niektore prosiaki na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Wasia TV znowu nadaje :) 05.09.02, 14:57 News just in: Jeszcze żyję. Ale słabo, ale to chyba nic nowego :) I do czego ten sequel? Gdzie prequel i czy będzie z tego trylogia? pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wasia TV znowu nadaje :) 05.09.02, 15:38 prequel byl o kobietach sequel o chlopakach pomysl na trzecia czesc pozostawiam twojej inwencji Odpowiedz Link Zgłoś
wasia trzecia część... 05.09.02, 16:34 kwik napisała: > prequel byl o kobietach > sequel o chlopakach > pomysl na trzecia czesc pozostawiam twojej inwencji ... nie wiem jeszcze o czym będzie tzrecia część, ale mam już tytuł: "Powrót Króla" (tak a propos różnych trylogii i mojej nowej sygnaturki...) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia będę władcą absolutnym, może nawet despotą ;P n/t 05.09.02, 16:43 kwik napisała: > kroluj nam milosciwie, wasik:)))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia dzięki Kwiś <cmok><cmok><cmok><cmok> 05.09.02, 16:48 kwik napisała: > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik wasik 05.09.02, 16:53 mam tu dla ciebie: rycerzy, smoki i 3 brunetki ksiezniczki, pasuje? :)))))))) ps. w rezerwie pozostawiam 178 blond ksieciuniow. baw sie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dzis rozdaje szczescie :))))))))))) (ntxt) 05.09.02, 17:00 wasia napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Wasia TV znowu nadaje :) 05.09.02, 15:49 wasia napisała: > News just in: > > Jeszcze żyję. Ale słabo, ale to chyba nic nowego :) > > I do czego ten sequel? Gdzie prequel i czy będzie z tego trylogia? > > pzdr, w. > Cześć Wasiaczku! Jak tam zdróweczko, boża króweczko? Jak mogłaś nas opuścić na tak długo i bez żadnego mru mru...? Odpowiedz Link Zgłoś