Dodaj do ulubionych

warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - zaraz cie stad usuna psycholu

14.04.01, 12:52
Ania ( pyt. tylko do dziewczyn), Zenek ( czy pozwolilbys, by twoja zona
oddawala sie innym mezczyznom), Lizak ( co panie sadza...), Scot ( wszystkie
kobity to... szmaty, u nas w autralii wycieramy takimi kowbojki)- mamy niestety
nowego zboka, o ktorym zostanie powiadomiony administrator portalu. Musze
przyznac, ze z poprzednim(/imi?) rozprawiono sie sprawnie.
Mam nadzieje, ze nie ucierpi na tym sytuacja Ewy z działu o depresji.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Po co tyle agresji? IP: 213.195.132.* 14.04.01, 14:20
      I po co tyle agresji, paniusiu? Mówiłem już, że Lizak, Scot i Ania to różne
      osoby. Jak się nie ma nic do powiedzenia, to najlepiej postraszyć
      administratorem. Bez sensu jak dla mnie. Typowo feministyczny bełkot po prostu.
    • Gość: Piotrek Saro IP: 213.195.132.* 14.04.01, 14:22
      Gdyby nawet to była jedna osoba, to co z tego?
    • Gość: Zyczliwy Re: warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - zaraz cie stad usuna psycholu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.04.01, 14:23
      niestety, juz pisalem ze adres tego typu ma pewnie kazda osoba laczaca sie
      przez TPSA z Warszawy. Mozna pisac na abuse@tpsa.pl podajac godzine wyslania
      postu oraz pelny adres ip, ale bez pomocy Gazety ktora ujawni PELNY adres tego
      psychola nic sie nie da zrobic :-(((
      • sara Re: zyczliwy 14.04.01, 14:41
        Dziekuje za uzyteczna info. Przepraszam forumian
        piszacych z tego adresu w sposob cywilizowany.
        Nie jestem zwolennikiem cenzury, ale uwazam za
        narusznie mojej wolnosci natykanie sie na slowa chore
        i pelne nienawisci, skierowane rowniez do mnie. Mysle,
        ze chore zboki powinny miec spama na adresie forum.
        • Gość: A.A. Re: zyczliwy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 16:10
          sara napisał(a):

>Mysle, ze chore zboki powinny miec spama na adresie
          forum.

Przepraszam, a co masz na myśli pisząc "mieć spama"?
          • sara Re: zyczliwy 14.04.01, 22:56
            Sorki, mialam na mysli tzw. ban, czyli filtr na niepozadane adresy. taki pomysl
            wydaje sie przykry, lecz wolnosc ma jednak granice, ktorymi jest wolnosc
            innych. A jest ona naruszana, w sytuacji, gdy chcac nie chcac wdepuje co i rusz
            to w zboka.
      • zbyszko Re: warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - MAM TAKI ADRES 15.04.01, 16:14
        RACJA! ja mam właśnie ten adres (popatrzcie proszę) i nie jestem żadnym z tych
        kolesi którzy wam tu bruździli, zaglądam na forum "kobieta" może drugi raz w
        życiu.

MOJA PROPOZYCJA DLA WSZYSTKICH NORMALNYCH; LOGUJTA SIĘ LUDZIE!!! Będzie widać
        kto poważny no i sie pod wasze nicki żaden debil nie będzie mógł podszyć. Po za
        tym jest tu dużo osób które za każdym razem przyjmują inny nick. Pamiętajcie że
        anonimowość to coś co jest sprzymierzeńcem wszystkich internetowych durni tu po
        prostu mogą się "wykazać" bez konsekwencji, w realu sa zwykłymi tchórzami

PS; a jeśli chodzi o ten niepełny adres komputera publikowany na tym forum to
        łatwo go obejść - tak by wyświetlił się inny (wiem jak ale nie powiem bo by
        się ci durnie co jeszcze niewiedzą ucieszyli)

PZDR
    • Gość: Bokser Re: warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - zaraz cie stad usuna psycholu IP: *.ipt.aol.com 14.04.01, 20:28
      No i kolejny do usuniecia. Pani Saro pani sobie da spokuj, albo mam lepszy
      pomysl, niech pani zalozy wlasne forum (nie jest to az tak trudne), i niech
      pani sobie tam administruje. Swoja droga mam nowe haslo:

SARA NA ADMINISTRATORA!!!

Ale bysmy tu mieli pozadek, 80% postow bylo by wykasowanych. Zostalyby:

-Moj maz tylko by spal
      -Krem do szyi
      -podklad mutujacy

No faktycznie bylo by ciekawie!!!!
      • Gość: miśka Re: warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - zaraz cie stad usuna psycholu IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.04.01, 20:45
        Zostalyby:
        >
        > -Moj maz tylko by spal
        > -Krem do szyi
        > -podklad mutujacy
        >
        > Czyli tak jak powinno być na forum: Kobieta.
        Jak Ci się nie podoba to załóż forum: Mężczyzna
        Bo w tym momencie Twój pobyt tu jest bezcelowy i obrażasz osoby-kobiety dla
        których jest to forum przeznaczone.

• Gość: sophie forum kobieta IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.04.01, 19:59
          Gość portalu: miśka napisał(a):

> Zostalyby:
          > >
          > > -Moj maz tylko by spal
          > > -Krem do szyi
          > > -podklad mutujacy
          > >
          > > Czyli tak jak powinno być na forum: Kobieta.
          > Jak Ci się nie podoba to załóż forum: Mężczyzna
          > Bo w tym momencie Twój pobyt tu jest bezcelowy i obrażasz osoby-kobiety dla
          > których jest to forum przeznaczone.
          >

Prrr!!! Chyba się zagalopowałaś! Jeśli twierdzisz, że kobiety interesują się
          wyłącznie biernością sex. swoich mężów i desperackimi próbami konserwowania
          wyglądu, to chyba niewiele wiesz o świecie. Nawet jeśli dla Ciebie to są jedyne
          tematy warte zaangażowania, nie kasuj od razu tych, które mają szersze horyzonty!
          I w ogóle - siostry, nie dajmy się manipulować! Ani impertynencje, ani jadowite
          przycinki nie mają sensu. Radzę ignorować wszystkie obelżywe listy, jeśli mialoby
          się odpowiedzieć tak samo. Ubliżanie innym świadczy najgorzej o ublizającym. A
          tak przy okazji zapędów porządkowych - najlepiej byłoby zlikwidowaćcałe nadforum
          kobieta. Myślę, że to stąd wszystkiete niesnaski. Bo wlaściwie, dopóki nie ma
          forum mężczyzna, mamy tu formę dyskryminacji. CZyli - przypominam - nierónego
          traktowania. Pozdrawiam wszystkich, ostudźcie swoje emocje! sophie
          • Gość: Maurycy Re: forum kobieta IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 00:15
            Kobiety są super kumplami, a jezeli mężczyzna ma z nimi problemy, to znaczy, że
            traktuje je instrumentalnie jako podmiot seksualny i nic więcej. Szkoda mi
            takich facetów, bo w swoim szowinizmie doprowadzają stosunki męsko-żeńskie
            tylko do jednego, do jak najszybszej i jak najtańszej kopulacji. Kocham kobiety
            jako mężczyzna, bo są o wiele fajniejsze niż urabura macho, ale wiem, że nie
            tym wygrywa sie przyjaźń - najwyżej szybki numerek z małolatą.

Maurycy
      • sara Re: warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl - zaraz cie stad usuna psycholu 14.04.01, 23:05
        No nie, ty jeszcze tu bokser? co z ciebie za bokser, ze wciaz siedzisz na
        dziale kobieta, i podpowiadasz babom tematy? A moze przyswieca ci solidarnosc
        nadtestosteronowa i poswiecasz sie, by poprzec okrutnie na tym forum
        ciemiezonych zboczencow?
        Swoje rady o zakladaniu osobnych forum kieruj do nich nie do nas. Napewno nikt
        normalny do was nie zawita, wiec nikt nie bedzie protestowac. A ty z reszta
        wysmienitego towarzystwa wreszcie pokazecie na co was stac.
    • Gość: Psychol Nie obrażaj ludzi, paniusiu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 23:50
      Chciałem zauważyć, że to Ty, Saro, obrażasz ludzi. Nie przypominam sobie, żebym
      nazwał Cię psycholką albo czymś takim. Nie osądzaj innych zbyt pochopnie -
      nawet ich nie znając. Myślę, że prawdziwy psychol może dać się poznać od
      zupełnie innej strony. Nie życzę Ci przekonania się o tym. Być może nasze
      definicje psychola po prostu bardzo się różnią. To tyle.
      • Gość: Piotrek do Psychola IP: 213.195.132.* 14.04.01, 23:56
        Niestety, mamy okazję przekonać się o prawdziwości słów Waldemara Łysiaka, że
        feminizm jest bardzo groźny. To gorsze niż niejedna zaraza. Cieszę się, że są
        ludzie rozumiejący to. Pozdrawiam ich wszystkich.
        • Gość: TINA Re: do Psychola IP: *.proxy.aol.com 15.04.01, 07:32
          To, co prezentuje Sara z poparciem Mary,to zwykle awanturnictwo,w dodatku
          wyjatkowo monotematyczne.Z feminizmem,nie ma ono wiele wspolnego,choc panie te
          mysla inaczej.
          Szkoda,ze feminizm w Polsce tak niedobrze sie kojarzy. Zapewniam
          niezorientowanych, ze bynajmniej nie jest synonimem agresji i nadmiernej
          pewnosci siebie.
          • muma Zaraz mnie stąd usuną? 29.04.01, 23:06
            Jakoś nikt mnie na razie nie usunął :-)))
            • Gość: Meryl Re: Zaraz mnie stąd usuną? IP: 213.195.132.* 30.04.01, 22:28
              Wlasnie... na szczescie administrator okazal sie chyba nieczuly na watpliwe
              wdzieki tych pan hihi...
              • muma Re: Zaraz mnie stąd usuną? 03.05.01, 23:35
                Nawiasem mówiąć, od tego wątku zaczęły się tzw. wojny podjazdowe. Widzę, że do
                dziś trwają :-))) Jednak te dwie panie mocno się uspokoiły. Widać, że przyjęły
                do wiadomości, że to forum nie jest ich prywatnym folwarkiem. I o to chyba
                tylko chodzi. Wniosek: żadna z nich nie ma większościowego pakietu akcji w
                Agora S.A. :-))))))))))
                • Gość: Magda M. Re: Zaraz mnie stąd usuną? IP: *.zamoyski.edu.pl 07.05.01, 11:42
                  Zaden z forumowiczow nie ma prawa usuwac innego z forum tylko dlatego, ze ten
                  drugi ma inne poglady na macierzynstwo czy orientacje seksualna. Zapedy takie
                  swiadcza tylko, ze niektorzy nie dorosli jeszcze do swobody, wolnosci i
                  ANONIMOWOSCI wypowiedzi, jaka daje takie forum.
                  • Gość: ciekawy Re: Zaraz mnie stąd usuną?-do wszystkich IP: *.library.uu.nl 07.05.01, 16:44
                    ludzie ile Wy macie lat,o mnie ciekawym mowicie ze
                    jestem dziecinny a sami straszycie sie
                    administratorem,jak male dzieci-jak mnie walniesz to
                    powiem mamie i cie zbije.Troche powagi,ja moge sie
                    wydurniac bo mam 21lat ale dorosle osoby...wstyd.
                    • muma Re: Zaraz mnie stąd usuną?-do wszystkich 07.05.01, 22:55
                      Wybacz, Ciekawy, ale uważam, że wiek 21 lat nie upoważnia Cię w jakiś
                      szczególny sposób do "wydurniania się". Uważam, że wszyscy mają równe prawa na
                      forum - niezależnie od wieku. Zadawanie dziecinnych pytań nie jest wydurnianiem
                      się - dla jednych dziecinne, dla innych - nie. Natomiast zgadzam się z Tobą, że
                      straszenie administratorem jest żenujące (już o tym pisałem). Z tym, że po
                      przemyśleniach doszedłem do wniosku, że w zasadzie... forum to forum -
                      straszenie administratorem jest jak najbardziej dopuszczalne. Każdy swoimi
                      postami wydaje o sobie świadectwo - nieco inne w oczach każdego z nas.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka