listek_a 28.09.05, 12:46 Chciałabym przespać ten dzień. Kto jest ze mną? Ten wątek tak dla równowagi na forum w stosunku do innego watku ktory pojawia sie co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listek_a Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 12:47 zgadzam sie:)niech sie faka:P Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 12:48 A mnie bardzo sie podoba:)) Humor juz misie poprawil, wprawdzie za oknem deszczyk poplakuje, ale generalnie cisnienie jest w normie i jest cieplo:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 12:49 prosze o ten wpis w watku "jaka piekna sroda". W tym watku narzekamy:PP Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 12:52 co znaczy pytanie kto jest ze mną czy to a propos tego przespania:) Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 13:00 Wole nie odpowiadac bo jeszcze od kogos po głowie dostane:) Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 12:52 cały tydzień taki będzie....i następny... noce tez są do dupy bo niebo jest pochmurne....i leje Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 13:00 ale z Toba to chyba nie od dzisiaj tak. jakies problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 13:01 e no co Ty....gwiazd se nie moge w nocy poogladac... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet a u nas słońce jeszcze! 28.09.05, 13:02 na pn-wschodzie; ponoć dopiero od jutra pogoda się popsuje Odpowiedz Link Zgłoś
agnieshka78 Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 13:59 A mi sie nic nie chce, w sumie to moze chce, ale sama nie wiem co, najlepiej to chyba poleżeć i spać:)Beznadziejny dzien, jakies straszne mi sie wszystko wydaje, 0 optymizmu dziś, buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Jaka ohydna środa!!!! 28.09.05, 15:06 dla mnie dziś trochę zaświeciło słońce. W niedzielę za....ali (sama wykropkowałam) mi samochód - nieubezpieczony, dziś znalazłam fajny nowy samochód , załatwiłam na niego kasę i już się lepiej czuję :P Odpowiedz Link Zgłoś