meggyandpeggy 01.10.05, 10:49 FAJNY POCZATEK GRY WSTEPNEJ, A JAK U WAS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitaa20 Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 10:55 Nie robię, mam kompleksy choc moj facet o tym marzy i wiem ze bardzo by sie ucieszyl. Ale mi sie to wydaje tak "na trzeźwo" takie troche idiotyczne bo jak znam swoja naturę zaraz bym sie chichotała i kołysala niezręcznie na zbyt wysokich obcasach. Ale kto wie.... moze moze kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:00 KOMPLEKSOW PRZED SWOIM UKOCHANYM NIE POSIADAM. BYM SIE KREPOWALA PRZED OBCYM ALE NIE PRZY MOIM. CO WIECEJ LUBIE JAK TO ON ROBI STRIPTIZ. UWIELBIAM PATRZEC Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:02 A kto układa mu choreografię: sam czy Ty mu w tym pomagasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:02 ON SAM. CUDOWNIE MU TO WYCHODZI. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:04 A co na przykład robi??? do muzyki??? bo ja zawsze chciałam zobaczyć taki striptiz ale faceci najczęściej się wymigują...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:05 NIE MAM NA TO SLOW, TO TRZEBABY BYLO ZABACZYC. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:06 A ma jakieś rekwizyty???? Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:07 NIE, NIE EKSPERYMENTUJEMY AZ TAK Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:09 A długo jesteście razem??? bo to chyba też kwestia oswojenia się ze sobą.. ja na początku związku to na pewno głupio bym się czuła żeby tak wyjść i cyckami machać.. ale później to kto wie..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:11 No to trochę jest;)) a kto pierwszy zaproponował ten striptiz Ty czy on??? i jak to wygląda?? zaczyna się od pełnego ubrania czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:15 BYLISMY W TRAKCIE OGLADANIA FILMU. JAK TO W WIEKSZOSCI FILMOW PO 22 ZAWSZE JAKAS SCENKA EROTYCZNA WSKOCZY. BABKA NA FILMIE ROBILA STRIPTIZ. ZAPYTALAM SWOJEGO CO BY POWIEDZIAL JAK JA BYM MU TAK PRZY MUZYCZCE POTANCZYLA. OCZYWISCIE NIE MIAL NIC PRZECIWKO. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:16 To miał chłopak ucztę dla zmysłów;))) a próbowałaś wprowadzić jakieś orientalne elementy do tego tańca???;) Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:19 ALE TO NIE WTEDY TANCZYLAM. MINELO SPORO CZASU OD TEGO FILMU. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:21 Aha;)) więc też trochę ciężko było od razu Ci się przełamać??? Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:22 NIE, ALE MUSIALM TROCHE POTRENOWAC. NO WIESZ, WTEDY PO ZIMIE ZWIOTCZAL MI BRZUSZEK TROCHE I MUSIALAM DOJSC DO FORMY Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:25 A często robisz mu ten striptiz?? Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:28 JA ROBIĘ I ON ROBI ZAZNACZAM. TO ZALEZY, NIE CODZIENNIE, BO AZ TAK CZESTO SIE NIE WIDZIMY. TO ZALEZY JAK NAM SIE CHCE. JESLI CZUJE SIE OBOLALA PO PRACY TO MAM GDZIES WYGIBASY, I ODWROTNIE. ROZNIE RAZ NA MIESIAC, CZASEM RAZ NA TYDZ, NAPRAWDE ROZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:12 NA POCZATKU, TO I MNIE BYLOBY GLUPIO. A TERAZ NIE MAM SIE CZEGO WSTYDZIC BO ON JUZ I TAK WSZYSTKO WIDZIAL Odpowiedz Link Zgłoś
migdalek.niebieski Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:13 A gdzie się tego nauczyłaś??? sama?? czy może od kogoś..???? Odpowiedz Link Zgłoś
meggyandpeggy Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:18 JESTEM BARDZO WYSPORTOWANA, WIEC ZROBIENIE JAKIEGOKOLWIEK UKLADU TO BULKA Z MASLEM. KIEDYS PRZYPADKOWO WPADLAM NA WIECZOR KAWALERSKI. ZOBACZYLAM JAK TO ROBI TANCERKA EROTYCZNA Odpowiedz Link Zgłoś
diverse_women Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 11:28 Nigdy... Wstydziłabym się... Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 12:01 Podobno faceci chodzą do burdelu po to czego im żona nie daje Wiec moze warto jednak byloby sie przelamac i zrobic ten striptiz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
minnetou Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 01.10.05, 14:49 lipa. moze jestem inny, ale nie chce, zeby moja ukochana wdzieczyla sie przede mna jak pierwsza lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka1 Re: ROBICIE STRIPTIZ SWOIM PARTNEROM? 02.10.05, 13:09 minnetou wiesz... Masz troxche głupie podejście do tego, widocznie masz mały popęd seksualny i Twoja kobieta Cie tak nie podnieca.Mój mężczyzna ciągle sobie mnie wyobraża w różnych pozycjach i zawsze teskni do tego żebym mu zrobiła striptiz, bo uwielbia na mnie patrzec, wiec według mnie tak jak napisałeś chyba jeste4s troche inny, bo każdy facet marzy o tym żeby jego ukochana kobieta zrobiła mu odlotowy striptyz nadający sie do gry wstepnej:) Czyż tak nie jest?:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś