Gość: MietekNapletek IP: *.proxy.aol.com 18.09.02, 05:41 Wytrysne w usta koktajl plemnikow pelnoletniej forumowiczce Mietek Napletek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamela_anderson Re: No i mamy wulgarny wątek 18.09.02, 08:38 No właśnie, kto się zgorszył, a kto nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forty Re: Wytrysk w usta IP: 213.134.136.* 18.09.02, 08:43 wytryśnij sam sobie, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Wytrysk w usta IP: *.indisoft.com / 192.168.100.* 18.09.02, 08:58 Moja dziewczyna bardzo to lubi, jak jej sie nie spuszcze do buzi to ma zepsuty dzien. Traktuje to jak poranny kefir. Podobno dobrze robi to na cere itd. A wiec moje panie nie do kosmetyczki tylko do mezczyzn i jazda z tym koksem. Odpowiedz Link Zgłoś
pamela_anderson Re: Wytrysk w usta 18.09.02, 09:06 Gość portalu: gogo napisał(a): > Moja dziewczyna bardzo to lubi, jak jej sie nie spuszcze do buzi to ma zepsuty > dzien. Traktuje to jak poranny kefir. Podobno dobrze robi to na cere itd. > A wiec moje panie nie do kosmetyczki tylko do mezczyzn i jazda z tym koksem. Chyba z kokosem, bo to raczej w wyglądzie nie przypomina koksu. Odpowiedz Link Zgłoś