bukowski27 18.09.02, 12:54 zwlaszcza dla dzieciakow... i mozna sobi esluchowisko sciagnac... fajne... i fajnie strona zrobiona:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasia Bukoś, dzięki za linkę :)) 23.09.02, 11:58 Zawsze uwielbiałam profesora Gąbkę :)) a strona jest git, jak to mówi pewien miłośnik kalwadosu i wielokropka ;)) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 widzisz waska jak to jest... 23.09.02, 12:06 jak obcujemy z dziecinstwem to okazuje sie ze nie tylko istnieja dl anas gole baby (bukowski) czy tez nahajki i skorzane majtki (waska)... taaaaa... czas dziecinstwa - czasem radosci... wisisz mi: 1 calvadosa, dwie paczki popkow i 69 wielokropkow... czolem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia popki? co to takiego? 23.09.02, 12:57 Bukoś, co to są popki, bo nie bardzo wiem, co mam ci oddać... Moje teorie co do znaczenia tajemniczych 'popków': 1). niscy, ale mili popowie (duchowni prawosławni) 2). zestawy POP 3). skrót od "czopki" ;P W temacie innych należnośći: calvadosa oddam, wielokropki tylko w ilościach różnych od 69, większych lub mniejszych, zależy to od ciebie. Dzieciństwo: skąd to (mylne, od razu dodam) przeświadczenie, że w moim dzieciństwie gołych bab nie było?? Otóż były, i to pewnie w ilościach większych niż w twoim dzieciństwie. ;P Nahajki i skóra rzecz stosunkowo nowa :) poza tym Gutek i tak uważa, że jestem miła i niewinna :(( pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 waska... nie no nie opowiadaj... 23.09.02, 13:52 gucio ma o tobie takie dobre zdanie...???nie... no to porazka... j ato sobie ciebie wyobrazam jako taka polska wersje xeny - wojowniczej ksiezniczki... ale normalnie hot... popki, to popularane... takie popularne papierosy... wersja light... ale skad ty mozesz wiedziec.. taka mloda jestes... chociaz xena... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia bukoś... 23.09.02, 14:10 Pamiętaj, że Gutek to truteń i tyłek w paski ma. W związku z powyższym jego nieomylność jest trochę wątpliwa :) Polska wersja Xeny - raczej nie: biust nie tak waleczny, mięśni brak :) poza tym jestem blond, no i nie jestem tak <b>do końca</b> lesbijką, tylko troszeczkę ;) Na popularnych się nie znam, paliłam kiedyś (w podstawówce ;)) krótkie karówki, popularnych nigdy ;)) pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 waska... to ty nie wygladasz jak xena...??? 23.09.02, 14:22 noooo... to teraz ty mi zlamalas serce... a swoja droga popatrz... rozmowe zaczelismy od przygod baltazara gabki... Odpowiedz Link Zgłoś