zona_matka_polka 23.09.02, 14:13 K. Makuszynski "Awantura o Basie". Miod na bol w sercu. Slonce na niepogode, ochloda na upaly, usmiech na smutek, usper do czytania w trasie i przy kompie czekajac az sie strony przeladuja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka Re: A ja polecam Wam ksiazke 23.09.02, 14:39 zona_matka_polka napisał: > K. Makuszynski "Awantura o Basie". Miod na bol w sercu. Slonce na niepogode, > ochloda na upaly, usmiech na smutek, usper do czytania w trasie i przy kompie > czekajac az sie strony przeladuja :) No tak. Lektura godna matki. Czy ty aby nie cofasz się w rozwoju? Makuszyńskiego czyta moja 8letnia córka. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Re: A ja polecam Wam ksiazke 23.09.02, 14:43 Moja corka tez, to wlasnie dlatego wpadla mi w rece ksiazka z dziecinstwa - dobra zawsze niezaleznie od tego ile sie ma lat :) Przeczytaj a sie przekonasz. Wierna, przeciez ty masz 12 letniego syna, a nie osmioletnia corke?? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A ja polecam Wam ksiazke 23.09.02, 14:47 zona_matka_polka napisał: > Moja corka tez, to wlasnie dlatego wpadla mi w rece ksiazka z dziecinstwa - > dobra zawsze niezaleznie od tego ile sie ma lat :) Przeczytaj a sie przekonasz. > > Wierna, przeciez ty masz 12 letniego syna, a nie osmioletnia corke?? Zamiast podziękować mi, że jako jedyna odpisałam ci na post to jeszcze mi płeć dziecka zmieniasz i postarzasz. Mam córkę, a wierna być może ma syna, ale to nie mój problem. A teraz pewnie zażądasz dowodu w postaci zdjęcia całej rodziny na skrzynkę? Dobra, tylko pożyczę od koleżanki, bo n zdjęciu rodzinnym jestem z synem. Kobieto, puknij się w czoło, ale to już chyba kiedyś ci radziłam. Powtarzam się... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_matka_polka Re: A ja polecam Wam ksiazke 23.09.02, 14:53 Wierna, czy przestaniesz klamac? Nie mow juz nic, zamiast wypierac sie czegos co jest 100% prawda. Nie prowokuj mnie. Prosze Cie, bo naprawde mam na Ciebie haka. Dla ulatwienia dodam, ze porzadkowalam stara poczte . Odpowiedz Link Zgłoś