dr.verte Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:01 autorka pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:02 dr.verte napisał: > autorka pierwsza a co ty taka niekumata? przeciez zebra jestem, nie widac? aty to hiena? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:05 kobieta_na_pasach napisała: > > a co ty taka niekumata? Tak,tak Kopernik była kobietą i Dr.Verte też... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:02 ja chyba nie musze pisać..... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach pies na baby? :)) 18.10.05, 13:08 mamba30 napisała: > ogrodnika?????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: taki potulny terierek raczej :) n/t 18.10.05, 13:29 terier i potulny, dobre sobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:07 Ja z człowiekiem, ale ja zawsze byłam dziwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:10 dziwna_ja?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:21 istna napisała: > Ja z człowiekiem, ale ja zawsze byłam dziwna:) czyli z malpa. bo czlowiek od malpy pochodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:30 a pamietasz ksiege zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:13 z niedźwiedziem Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 uzasadnienie ;) 18.10.05, 13:29 1. Nie cierpię zimy (najchętniej bym ją przespała). 2. Podobnie jak niedźwiedzia - długo się mnie wkurza i nie widać tego ... ale gdy już stracę cierpliwość to trup się ściele. Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Tchórzofretką :)) 18.10.05, 13:24 gryziesz ludzi w pięty??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: Tchórzofretką :)) 18.10.05, 13:33 w pięty i szyję!! aha i nie lubie być zmykana w klatce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: Tchórzofretką :)) 18.10.05, 13:38 aaaaaaaaaaaaa... - nie chce znac szczegołów ;)))))... hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:28 ze skorpionem:) i z psem:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:31 uzasadnienie? prosze bardzo:0 Skorpion bo tomoj znak i cos w tym jest_ jak mi daja spokoj, to ide wlasna droga, jak zaczepiaja, to kasam:) A z psem? ze sznaucerem- niebywale inteligetny, bystry, niezalezny, nie lubiacy sie podporzadkowac, wierny az po grob, ma tylko jednego pana, cierpi w samotnosci.... No i takie niebanalne umaszczenie- pieprz i sol, jedyne takie wsrod psow, glownie brazowych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:38 margie napisała: > ze skorpionem:) i z psem:) czy suka? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 13:54 a co za roznica? Chyba z psem, bo lubie rzadzic i dominowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:11 margie napisała: > a co za roznica? Chyba z psem, bo lubie rzadzic i dominowac:) jest roznica, bo suki to z kolei jak maja ruje lubia sie puszczac:) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:27 a pies to myslisz ze nie lubi? Poza tym skorpion jest najbardziej namietnym znakiem i to akurat prawda:) A ty nie przepuscisz zadnej okazji, zeby mi dopiec co? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:36 margie napisała: > a pies to myslisz ze nie lubi? Poza tym skorpion jest najbardziej namietnym > znakiem i to akurat prawda:) A ty nie przepuscisz zadnej okazji, zeby mi dopiec> co? no.nie wiedzialam, ze jestes skorpionem. to wyjasnia moja awersje:) i jak tu nie wierzyc w astrologie... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 14:13 Kanalia kojarzy mi się z jakąś bakterią :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 14:17 trzydziecha1 napisała: > Kanalia kojarzy mi się z jakąś bakterią :)) a mnie kurde nie wiem czemu znowu z analem... kanal-anal, kanalnie-analnie... Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 14:22 hehehe no tak, ale ja gupia jestem! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 14:23 tak ciepło:) to jest kosmiczna odmiana analii:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 14:25 ticoqp napisał: > tak ciepło:) to jest kosmiczna odmiana analii:) i prosze, kto ma najwiecej skojarzen z analem? na pewno nie ja! Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 14:26 hyhy nie wytrzymię, poj...wszyscy jesteście :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: z kanalią:) nt 18.10.05, 15:17 dopóki nie przylazłem na to forum to takich skojarzeń nie miałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:34 No co ja zrobiłam!!! Zamiast tutaj, założyłam swój debilny wątek na Spokojnym i Poważnym Forum Hobbystycznym:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:35 wlasnie pchnelam ci maila. a tak poza tym, to jak juz powyzej pisalam - czy pamietasz ksiege zmian? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:37 Kurka na ptasią grypę chora, nie:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:40 no ta ksiega jak bawilysmy sie w zwierzatka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:42 Nooo, ja to pamiętam że się bawiłyśmy w zwierzątka z Księgi Dżungli, ale tej księgi zmian niestety, jak to mówi młodzież, ni chu.ja:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:44 stoi w biblioteczce twoich rodzicow. leksykon zwierzat. w razie zagrozenia mozna bylo otworzyc ksiege na dowolnej stronie i zmienic sie w zwierze, ktore na tej stronie akurat bylo przedstawione. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:45 Ale miałyśmy fajne pomysły!!! Ależ ja mam sklerozę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:47 nie martw sie, u mnie jest tak, ze zapominam rzeczy ktore wydarzyly sie "ostatnio", np. zapomnialam, ze kolega moj z klasy, na S. pytal sie kiedy bedzie sylwester - o czym ty mi przypomnialas nie tak dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:48 Nasze wspomnienia się uzupełniają:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:50 jakby je tak poskladac do kupy, to wyszedlby jeden mozg... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:53 Z dwiema wielkimi d...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Jednak utożsamiam się z pierwotniakiem:))))) 18.10.05, 13:55 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mozemy sie teraz nimi obstawic ze wszystkich stron. i grac w kosza. nikt nie podskoczy. a jak podskoczy to sie odbije... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Niestety muszę lecieć:( 18.10.05, 13:56 Mejla jeszcze nie dostałam, poczta ma znowu zatwardzenie. Spróbuję się wieczorem odezwać. Cmoki:-* Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:07 Foka, pingwin. Albo królik jeszcze czasem może być. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:09 króliki sie czesto ryćkaja to dlatego?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:12 Nie wiem, dlaczego, ale już pare osób mi mówiło, ze przypominam. Inne własciwości królików (oprócz ryćkania): niskie iq, milusiństwo, bobki, i że pasztet można z nich zrobić. Aha, kicają i uszy mają. O faktycznie! To przez te uszy ani chybi... Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:19 ściemniasz pewnie byś chciała do playboya sie załapać:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:12 kohol napisała: > Foka, pingwin. Albo królik jeszcze czasem może być. > kroliki lubia sie ten-tego:) to dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:13 Ty wiesz co, Kobieto, Twoje pociągi myślenia idą tymi samymi torami co myśli Tico :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:16 kohol napisała: > Ty wiesz co, Kobieto, Twoje pociągi myślenia idą tymi samymi torami co myśli > Tico :))) > albo kanalami. wychodzi wiec na to,ze ja tez kanalia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:40 he he kobieta i tico kanalie:))) he he Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Kot. Dlaczego? Dlatego. nt. 18.10.05, 14:44 Niech zgadnę, rzygasz kulkami z włosów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Kot. Dlaczego? Dlatego. nt. 18.10.05, 14:47 istna napisała: > Niech zgadnę, rzygasz kulkami z włosów?:) Zwykle nie, ale teraz np. parsknęłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Istna! :D SUPER :D Złoty anal!!! n/t 18.10.05, 15:09 E, drobiazg, dziś rano kocie rzygi wycierałam z podłogi, więc tak mi się skojarzyło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 14:45 moze z kotem:-) lubi własne ścieżki,lubi sie miziac i byc mizianym,po za tym jam mam Kota to nie moge byc pchłą,jasne nie;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 15:28 mmagi napisała: > moze z kotem:-) > lubi własne ścieżki,lubi sie miziac i byc mizianym,po za tym jam mam Kota to > nie moge byc pchłą,jasne nie;-))))))) a jakie masz futerko? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 20:32 ładnie przystrzyzone:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maladiablica1 Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 17:45 a ja jestem małymdiabłemtasmańskim Odpowiedz Link Zgłoś
mopsik12 Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 17:48 Z wężem bo jestem sknerą,z kotem bo wredna... Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: z jakim zwierzeciem sie utozsamiacie? btxt 18.10.05, 21:00 z delfinem to ponoć jedyne zwierzę, które potrafi czaerpać przyjemność z seksu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:08 ofcą jestem a utożsamiam się z delfinem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:14 dobrze, że rogów nie ma! chociaż... zapytam barana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:17 a masz barana??? baran to gupi znak:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:19 mój baran ma barana ja wodnik jestem Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:25 może Ty to ja tylko w innej wersji? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:28 jasu juz sie boję:( ja z 12go....moze ty blizniaczka??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:29 możesz odetchnąć, ja dzień wcześniej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: a nie z Ofca:-)))? 18.10.05, 21:34 łoł moze wyjszłaś pierwsza?:-)) pewnie nie bo ja sie rodziłam w domu i było to bardzo niebezpieczne bo mam inne RH jak rodzice,oni sa na+ ja na -,ale tamte czsy były inne:-)))jak widac dobre bo zyje i gut sie mam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś