Dodaj do ulubionych

w niedziele rano wstane...

21.10.05, 14:30
sie ladnie umaluje i ubiore, pojde do kosciolka, a potem na wybory i oddam
glos na pana Kaczynskiego.
Obserwuj wątek
    • rachela180 Re: w niedziele rano wstane... 21.10.05, 14:31
      Kobietko kochana, toć wszyscy juz to wiedzą.
      • pyton31 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 21.10.05, 14:31
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • kobieta_na_pasach szkoda tylko..... 21.10.05, 14:31
      ze tak cieplo, bo bereta nie bede mogla wlozyc.
      • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:32
        mocherowy beret sobie załatw
        • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:33
          pyton31 napisał:

> mocherowy beret sobie załatw

pożycz jej Pyton, przecież masz takie az 3 :)))
          • raduch Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:34
            mamba30 napisała:

> pożycz jej Pyton, przecież masz takie az 3 :)))

Zdobyczne? :-D
            • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:35
              nie, no coś Ty????? On tak z zamiłowania :))))
            • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:36
              raduch napisał:

> mamba30 napisała:
              >
              > > pożycz jej Pyton, przecież masz takie az 3 :)))
              >
              > Zdobyczne? :-D

no pochwal sie , ze mamusia ci wydziergala.
          • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:36
            mamba30 napisała:

> pyton31 napisał:
            >
            > > mocherowy beret sobie załatw
            >
            > pożycz jej Pyton, przecież masz takie az 3 :)))

a moze on ma insekty? nie wloze.
            • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:36
              ręczę własną bujną fryzurą, że nie :))))
              • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:37
                mamba30 napisała:

> ręczę własną bujną fryzurą, że nie :))))

a co, pozyczalas i nie zlapalas?
                • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:38
                  co niedziela pożyczam :)))
                  • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:39
                    mamba30 napisała:

> co niedziela pożyczam :)))

moglby ci jeden podarowac. najlepiej ten fioletowy, to teraz modny kolor.
                    • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:40
                      ale nie wiem, czy mi bedzie dobrze w fioletach... :)))
                      • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:41
                        mamba30 napisała:

> ale nie wiem, czy mi bedzie dobrze w fioletach... :)))

kazdej kobiecie dobrze we fjolecie.
                        • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:43
                          he he... gadasz i nie wiesz, że do rymu składasz :))
            • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:37
              przecież chyba widziałaś na zdjęciach, jaki to miły facet :)))
              • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:38
                mamba30 napisała:

> przecież chyba widziałaś na zdjęciach, jaki to miły facet :)))

na jakich zdjeciach?
                • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:39
                  nosz qrd, ślubnych....
                  • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:41
                    mamba30 napisała:

> nosz qrd, ślubnych....

chwilka. pyton to twoj stary? nie wierze,zeby tutaj pisal. a slubnych nie
                    widzialam, bo mi nikt nie pokazal.:(
                    • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:42
                      no Pyton to mój ślubny, z której strony by nie patrzeć... a ślubne wysyłałam
                      Ci, ale nie pamietam, może na ten inny nick. Qrd, zaraz Ci wyślę na kobietę...
                      • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:44
                        mamba30 napisała:

> no Pyton to mój ślubny, z której strony by nie patrzeć... a ślubne wysyłałam
                        > Ci, ale nie pamietam, może na ten inny nick. Qrd, zaraz Ci wyślę na kobietę...

jesli tak to donosze, ze przed chwila byl chamski dla mnie.
                        • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:46
                          przeczytałam.... za kare szlaban na gary do jutra zastosuję :))
                        • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:46
                          Bo minie wkurza jak ktoś mi uwagę na błędy zwraca, a szczególnie jeśli chodzi o
                          wyraz "moherowe"
                          • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:48
                            Pyton, potraktuj to, jako uwagę, nic osobistego... mnie też rażą błędy,
                            przeciez dobrze o tym wiesz.
                          • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:49
                            pyton31 napisał:

> Bo minie wkurza jak ktoś mi uwagę na błędy zwraca, a szczególnie jeśli chodzi
                            o wyraz "moherowe"

a mnie razi , gdy ktos uzywa w moim kierunku slow wulgarnych, nawet jesli to sa
                            skroty w postaci pierwszych liter. ch... wiedziales jak sie poprawnie pisze. to
                            o czyms swiadczy.
                            • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:50
                              To słowo nie było w Twoim kierunku, przeanalizuj jeszcze raz...
                              • mamba30 Kobieto, idź na @ 21.10.05, 14:51

• kobieta_na_pasach taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 14:55
                                  gdzie sie szuka takich facetów?
                                  • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 14:57
                                    he he he.... ale śię uśmiałam :))) nasze spotkanie to czysty przypadek, ale za
                                    dużo by gadać :)))
                                    • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 14:58
                                      mamba30 napisała:

> he he he.... ale śię uśmiałam :))) nasze spotkanie to czysty przypadek, ale
                                      za
                                      > dużo by gadać :)))

ale ja bym z nim normalnie nie wytrzymala.
                                      • pyton31 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 14:58
                                        A czemu to???
                                        • pyton31 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:00
                                          Czasami tylko troche drażliwy jestem...
                                          • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:02
                                            pyton31 napisał:

> Czasami tylko troche drażliwy jestem...

typowy samiec. tylko wytknac jakis blad juz sie jezy. moj maz wiecej
                                            wytrzymuje. ale tez juz ledwo ciagnie.:) no , ale my mamy staz - 16 lat. w wy
                                            chyba jeszcze w miesiacu miodowym?
                                            • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:03
                                              nie, ślub był 2 września, więc juz po :))
                                            • pyton31 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:04
                                              Nie jestem taki zły, może tym Kaczyńskim mnie wcześniej poddenerwowałaś aż
                                              wreszcie wybuchłem
                                              • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:05
                                                ja bardzo proszę nie mieszać polityki :)))
                                                • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:07
                                                  mamba30 napisała:

> ja bardzo proszę nie mieszać polityki :)))

chyba do swoejgo meza mowisz, bo to on zaczal. a watek nie jest o polityce
                                                  tylko o mnie, o!
                                                  • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:08
                                                    kobieta_na_pasach napisała:

> mamba30 napisała:
                                                    >
                                                    > > ja bardzo proszę nie mieszać polityki :)))
                                                    >
                                                    > chyba do swoejgo meza mowisz, bo to on zaczal. a watek nie jest o polityce
                                                    > tylko o mnie, o!
                                                    >

oczywiście, że do Niego :)
                                              • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:06
                                                pyton31 napisał:

> Nie jestem taki zły, może tym Kaczyńskim mnie wcześniej poddenerwowałaś aż
                                                > wreszcie wybuchłem

nawet moja sygnaturka nie daje Ci do myslenia? ja sie nie denerwuje ze wolisz
                                                Tuska.
                                                • pyton31 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:08
                                                  Ja nie powiedziałem, że wolę Tuska, ja wolę polskiego mulata, ale on już odpadł
                                                  • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:09
                                                    pyton31 napisał:

> Ja nie powiedziałem, że wolę Tuska, ja wolę polskiego mulata, ale on już
                                                    odpadł

przestań sobie jaja ciągle robić :)))
                                                  • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:11
                                                    pyton31 napisał:

> Ja nie powiedziałem, że wolę Tuska, ja wolę polskiego mulata, ale on już
                                                    odpadł

Leppera? to byl tez moj faworyt.
                                                  • pyton31 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:13
                                                    No widzisz, to możemy piątkę przybić:) Niech żyją biało-czerwone krawaty:)
                                      • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:02
                                        eee, nie przesadzaj... naprawdę jest takim typem do rany przyłóż :)))
                                        • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:05
                                          mamba30 napisała:

> eee, nie przesadzaj... naprawdę jest takim typem do rany przyłóż :)))

a co masz pisac, kiedy on to czyta?:)))
                                          • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:05
                                            też fakt :))) ale na ucho Ci powiem, że to prawda :))
                                          • pyton31 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:06
                                            Oj uwierz mi, że Mamba by napisała co myśli, nie bacząc na to, że ja to czytam..
                                            • mamba30 Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:07
                                              myslę, że Kobieta to wie... już duzo ludzi niejednokrotnie się przekonało, że
                                              mówię to, co myślę...
                                            • kobieta_na_pasach Re: taki drugi Russel Crowe z niego 21.10.05, 15:10
                                              pyton31 napisał:

> Oj uwierz mi, że Mamba by napisała co myśli, nie bacząc na to, że ja to
                                              czytam.
                                              > .
                                              poptarz, zupelnie jak ja. a ja cie przeciez zirytowalam. no, ale jak juz
                                              pisalam, przed wami jeszcze dlugie lata wspolnego pozycia:)
                              • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:52
                                pyton31 napisał:

> To słowo nie było w Twoim kierunku, przeanalizuj jeszcze raz...

ja pracuje w biurze, nie w laboratorium.:)
                                • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:52
                                  Trochę analizy nie zaszkodzi, pobudzisz szare komórki....
                                  • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:56
                                    pyton31 napisał:

> Trochę analizy nie zaszkodzi, pobudzisz szare komórki....

mentalnie tez jestes podobny do wspomnianego przeze mnie aktora. ale to juz nie
                                    jest komplement:)
                                    • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:57
                                      Dzięki:)))
        • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:35
          pyton31 napisał:

> mocherowy beret sobie załatw

moherowy miales na mysli?
          • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:41
            moherowy czy mocherowy jeden ch.... Czepiasz się, nie używam często tego słowa
            • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:42
              pyton31 napisał:

> moherowy czy mocherowy jeden ch.... Czepiasz się, nie używam często tego słowa

ktorego?
              • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:49
                moherowego
                • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:57
                  pyton31 napisał:

> moherowego

przeciez wiedzialam, tylko tak zapytalam,zeby cie troszke jeszcze poirytowac.
                  • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 15:12
                    No właśnie zauważyłem, więc dałem Ci satysfakcję i się podirytowałem:))
            • kobieta_na_pasach to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosujaca 21.10.05, 14:43
              pyton31 napisał:

> moherowy czy mocherowy jeden ch.... Czepiasz się, nie używam często tego słowa

na Tuska robisz takie podstawowe bledy ortograficzne. to my, prostaki od
              Kaczynskiego, powinnismy byc niedouczeni.
              • mamba30 I się zaraz zacznie :))) 21.10.05, 14:44

> pyton31 napisał:
                >
                > > moherowy czy mocherowy jeden ch.... Czepiasz się, nie używam często tego
                > słowa
                >
                >
                > na Tuska robisz takie podstawowe bledy ortograficzne. to my, prostaki od
                > Kaczynskiego, powinnismy byc niedouczeni.
                • kobieta_na_pasach Re: I się zaraz zacznie :))) 21.10.05, 14:46
                  jak bedziesz miala wolne chwile to poswiec je na tresowanie pytona.
              • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 14:48
                Jak ktoś robi błędy ortograficzne to nie znaczy, że jest niedouczony...
                • kobieta_na_pasach Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 14:50
                  pyton31 napisał:

> Jak ktoś robi błędy ortograficzne to nie znaczy, że jest niedouczony...

teraz to sie nazywa dysgraf? ha,ha, dobre sobie.
                  • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 14:51
                    Nawet geniusze mogą robić błędy ortograficzne..
                    • kobieta_na_pasach Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:00
                      pyton31 napisał:

> Nawet geniusze mogą robić błędy ortograficzne..

geniuszom sie wybacza:)
                      • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:02
                        Więc powinnaś mi wybaczyć
                        • mamba30 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:03
                          pyton31 napisał:

> Więc powinnaś mi wybaczyć

co za wrodzona skromność przemawia przez Ciebie Pytonku :))
                          • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:05
                            No cóż, przecież nie będę się krył z moją wyjątkowością:)
                            • mamba30 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:06
                              pyton31 napisał:

> No cóż, przecież nie będę się krył z moją wyjątkowością:)

w takim razie wyjątkowo dzisiaj nie dostaniesz obiadu :))
                              • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:07
                                Nie gadaj, to żaden wyjątek :)
                                • mamba30 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:09
                                  o Ty padalcu..... oki, w takim razie skoro tak, to tak będzie... A my z Sebkiem
                                  sobie dzisiaj zjemy ziemniaczki, fileciki rybne smażone i suróweczkę z
                                  kwaszonej kapusty.... A Ty możesz Chińczyka odwiedzić,. O!!!! Foch nr 9...
                                  • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:12
                                    Żartowałem przecież, Kochanie
                          • kobieta_na_pasach Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:13
                            mamba30 napisała:

> pyton31 napisał:
                            >
                            > > Więc powinnaś mi wybaczyć
                            >
                            > co za wrodzona skromność przemawia przez Ciebie Pytonku :))

a ja myslalam ze to bufonada? no, ale ty wiesz lepiej.
                        • kobieta_na_pasach Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:12
                          pyton31 napisał:

> Więc powinnaś mi wybaczyć

genialnie!
                          • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:14
                            Nie jestem bufonem, z natury jestem bardzo skromny.
                          • mamba30 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:14
                            jakbym napisała, że kluski z serem, to pewnie inna gadka by była, co? :))))
                            • pyton31 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:16
                              JA lubie kluski z serem
                              • mamba30 Re: to wsty Pytonie, ze jako inteligencja glosuja 21.10.05, 15:16
                                wrrrrrr..... nie podlizuj się teraz gadzie :)))
            • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:43
              bo kobieta ma tak, jak ja... rażą ja ortografy.... więc uważaj :)))
              • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:47
                mamba30 napisała:

> bo kobieta ma tak, jak ja... rażą ja ortografy.... więc uważaj :)))

jesli to twoj maz to dlaczego do siebie piszecie? chyba ,ze nie ma go kolo
                ciebie. tak czy siak Pyton mi podpadl.
                • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:49
                  to już sprawa pomiędzy Wami... a piszemy, bo ja jesyem w domu, a Pyton w
                  pracy...
                  • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:51
                    mamba30 napisała:

> to już sprawa pomiędzy Wami... a piszemy, bo ja jesyem w domu, a Pyton w
                    > pracy...

to za wiele nie zarobi, jak tak bedzie pracowal. oj, Mamba, zacznij sie
                    rozgladac za jakos robota, nie licz na chlopa, bo sie przeliczysz:)
                    • pyton31 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:52
                      Nie mądrzyj się tak, bo spuchniesz...
                      • kobieta_na_pasach masz jeszcze jedna wade Pyton 21.10.05, 15:17
                        pyton31 napisał:

> Nie mądrzyj się tak, bo spuchniesz...

jestes zbyt bezposredni. poza tym trace niepotzrebnie czas, bo musze otwierac
                        swoje posty,zeby poczytac na co mi odpowiadasz. ucz sie od zony i cytuj
                        wypowiedz rozmowcy.
                        • pyton31 Re: masz jeszcze jedna wade Pyton 21.10.05, 15:19

> pyton31 napisał:
                          >
                          > > Nie mądrzyj się tak, bo spuchniesz...
                          >
                          > jestes zbyt bezposredni. poza tym trace niepotzrebnie czas, bo musze otwierac
                          > swoje posty,zeby poczytac na co mi odpowiadasz. ucz sie od zony i cytuj
                          > wypowiedz rozmowcy.

oki, zaoszczędzę Ci czasu, tak lepiej? A odnośnie pracy, to jest to mój czuły
                          punkt, ostatnio straciłem pracę i jestem teraz na okresie próbnym i nie za
                          bardzo mi się układa.
                          • kobieta_na_pasach Re: masz jeszcze jedna wade Pyton 21.10.05, 15:21
                            pyton31 napisał:

>
                            > oki, zaoszczędzę Ci czasu, tak lepiej? A odnośnie pracy, to jest to mój czuły
                            > punkt, ostatnio straciłem pracę i jestem teraz na okresie próbnym i nie za
                            > bardzo mi się układa.

uuu, nie ladnie. taki meski a przyznaje sie do slabosci. ale chcialbys zbyt
                            wiele od zycia. tak juz jest, jesli uklada sie w milosci, to w innych sprawach
                            jest gorzej. ja po dwoch latach bycia na pol etatu, jestem znowu na calym i nie
                            mam juz w pracy stresa, ale za to sie pogorszylo w milosci:)
                            • pyton31 Re: masz jeszcze jedna wade Pyton 21.10.05, 15:24

> uuu, nie ladnie. taki meski a przyznaje sie do slabosci. ale chcialbys zbyt
                              > wiele od zycia. tak juz jest, jesli uklada sie w milosci, to w innych
                              sprawach
                              > jest gorzej. ja po dwoch latach bycia na pol etatu, jestem znowu na calym i
                              nie
                              >
                              > mam juz w pracy stresa, ale za to sie pogorszylo w milosci:)

Widać nie jestem typowym samcem, jak mnie wcześniej określiłaś, po prostu
                              jestem wrażliwy...
                    • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 14:56
                      Kobieto, na całe szczęście ja pracuje zawodoweo. teraz jestem na urlopie, a
                      wczesniej na zwolnieniu byłam. Owszem, zmieniam prace, ale to inna para
                      kaloszy. Na Pytona mogę liczyć, póki co :)) Na forum tez jest sporadycznie :))
                      • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 15:18
                        mamba30 napisała:

> Kobieto, na całe szczęście ja pracuje zawodoweo. teraz jestem na urlopie, a
                        > wczesniej na zwolnieniu byłam. Owszem, zmieniam prace, ale to inna para
                        > kaloszy. Na Pytona mogę liczyć, póki co :)) Na forum tez jest sporadycznie :))

cale szczescie.:)
                        • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 15:20

> cale szczescie.:)
                          >

chyba nie myślałaś, że jestem .... ????? liczyłam, że masz o mnie dobre
                          zdanie :)))
                          • kobieta_na_pasach Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 15:22
                            mamba30 napisała:

> kobieta_na_pasach napisała:
                            >
                            > > cale szczescie.:)
                            > >
                            >
                            > chyba nie myślałaś, że jestem .... ????? liczyłam, że masz o mnie dobre
                            > zdanie :)))

mam nadal. ale wiedzialam tyle,ze piszesz ciagle z domu, to co mialam pomyslec?
                            • mamba30 Re: szkoda tylko..... 21.10.05, 15:23
                              no tak... ostatnio miałam b. długie zwolnienie - 1,5 m-ca
    • anmery1 i znowu to samo 21.10.05, 14:33
      juz dzis pisalam w pieciu watkach ze nie zaglosujesz na niego i ze wo gole nie
      pojdziesz glosowac! kobieto - masz rozdwojenie jazni,,,rece opadaja
      • asiulka81 Re: i znowu to samo 21.10.05, 14:35
        zostaw kobiete w spokoju! Ona jest fanka moherowych beretów!
        • anmery1 no i co z tego???????????????????? 21.10.05, 14:36
          boszeeeeeeeeeee
          • asiulka81 Re: no i co z tego???????????????????? 21.10.05, 14:37
            jest zabawnie :)
            • anmery1 ahaaaaaaaaaaaaa 21.10.05, 14:38
        • kobieta_na_pasach Re: i znowu to samo 21.10.05, 15:19
          asiulka81 napisała:

> zostaw kobiete w spokoju! Ona jest fanka moherowych beretów!

jestem fanka ludzi madrzejszych ode mnie. a takich tutaj nie widze.
    • lena_zet Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:37
      zjem se coś, zęby se umyję, kupe sę zrobię i pójdę se dalej spać.Ahoj.
      • mamba30 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:38
        lena_zet napisała:

> zjem se coś, zęby se umyję, kupe sę zrobię i pójdę se dalej spać.Ahoj.

a goowno.... do garów przecież będziesz musiała iść, zapomniałaś?? :))))
        • lena_zet Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:38
          w dupie to mam, obiadu za karę nie będzie.
          • mamba30 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:39
            ooo, nie wykropkowało Cię????
            • lena_zet Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:40
              nie, ospę miałam dawno temu ;)
              • mamba30 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:45
                ja też, chyba z 10 lat miałam :))) dupa
                • mamba30 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:45
                  mamba30 napisała:

> ja też, chyba z 10 lat miałam :))) dupa

he he .... i mnie też nie wykropkowali :)
      • rachela180 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:38
        zazdroszczę.
        • lena_zet Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:39
          ale czego?kupy?
          • rachela180 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:42
            Pójścia spać. Idź do @, jak będziesz miała czas :)
            • lena_zet Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:43
              co ty, przecież mi nie dadzą ;) a do małpy oczywiście pobiegnę, tylko póki co
              jakieś problemy serwer ma.
              • rachela180 Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 14:53
                :) żem napisała jeszcze jednego :)
      • kobieta_na_pasach Re: a ja se w niedzielę rano wstanę 21.10.05, 15:27
        lena_zet napisała:

> zjem se coś, zęby se umyję, kupe sę zrobię i pójdę se dalej spać.Ahoj.

ty masz dobrze. ja robie kupe tylko wtedy, kiedy mi sie chce.
    • mmagi to ja Ci za,sr,am cała skrzynkę :PPP 21.10.05, 14:58

• mamba30 Re: to ja Ci za,sr,am cała skrzynkę :PPP 21.10.05, 15:04
        mmagi napisała:

>
        potwierdzam, jest duuuuże prawdopodobieństwo... szkoda, że już w radiu nie
        pracuję, dziennie dostawałam kilkanaście różnych hmm... ciekawostek :))
      • kobieta_na_pasach Re: to ja Ci za,sr,am cała skrzynkę :PPP 21.10.05, 15:28
        mmagi napisała:

>

to ja cie oleje:)
        • mmagi Re: to ja Ci za,sr,am cała skrzynkę :PPP 21.10.05, 15:29
          juz mnie olałas głosujac na tego kurdupla:P
          • kobieta_na_pasach Re: to ja Ci za,sr,am cała skrzynkę :PPP 21.10.05, 15:38
            mmagi napisała:

> juz mnie olałas głosujac na tego kurdupla:P

Mmagi, myslalam ze masz wiecej klasy ode mnie. rozumiem, ze mozesz kogos nie
            lubic, ale po co zaraz obrazac epitetami?
            • mmagi Re: to ja Ci za,sr,am cała skrzynkę :PPP 21.10.05, 15:40
              Ty mię nie dzaznij:DD
              jaki epitet ze niby kurdupel a nie jest?jesli tak to pardon:P
              mam kilka klas ale czy wiecej to nie wiem:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka