Gość: Karola IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 29.09.02, 18:56 Od dziecka uwielbiam swetry...pamiętam jak babcia robiła mi na drutach...a teraz najbardziej lubię golfy...nie wyobrażam sobie zimy bez nich... :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kacper Re: Sweter rozwojowy IP: 195.205.158.* 30.09.02, 16:37 a ja mam taki ulubiony w paseczki. teczowy sweterek. Zauwazylem ze u plci przeciwnej mam w nim wieksze wziecie niz w sztywnych marynarkach! Sweterki rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: Sweter rozwojowy IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.02, 13:44 Tak,sweter jest tym czyms,bez czego duisiaj trudno sie obyc.Robie swetry juz od zawsze.Doslownie popadlam w nalog,iz robie,a nie nosze,bo trudno byloby ubrac kilka naraz! A moze ktos kupi moje swetry,mam kilka w malych rozmiarach?(38- 40} Czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Sweter rozwojowy 13.11.02, 13:55 Gość portalu: eva napisał(a): > Tak,sweter jest tym czyms,bez czego duisiaj trudno sie > obyc.Robie swetry juz od zawsze.Doslownie popadlam w nalog,iz > robie,a nie nosze,bo trudno byloby ubrac kilka naraz! > A moze ktos kupi moje swetry,mam kilka w malych rozmiarach?(38- > 40} > Czekam! 38 roz., ile bys chciala, golfy? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Sweter rozwojowy 13.11.02, 16:13 Gość portalu: eva napisał(a): > Tak,sweter jest tym czyms,bez czego duisiaj trudno sie > obyc.Robie swetry juz od zawsze.Doslownie popadlam w nalog,iz > robie,a nie nosze,bo trudno byloby ubrac kilka naraz! > A moze ktos kupi moje swetry,mam kilka w malych rozmiarach?(38- > 40} > Czekam! Zaintrygowałaś mnie, bo ja uwilbiam swetry, ale raczej nosić, a nie robić na drutach... A za te w rozmiarze 40, to ile byś chciała...? A poza tym miło przeczytać, że 40 to mały rozmiar... hi hi hi... W sprawie tych swetrów pisz na priva, jeżeli chcesz... Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaz Re: Sweter rozwojowy 13.11.02, 15:49 Gość portalu: Karola napisał(a): > Od dziecka uwielbiam swetry...pamiętam jak babcia robiła mi na > drutach...a teraz najbardziej lubię golfy...nie wyobrażam sobie > zimy bez nich... :)) Hihihihihihi był u mnie niedawno taki sweter....,zupełnie niczego sobie... przelezał na poduszce,potem cała noc obok..... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Sweter rozwojowy 13.11.02, 16:15 Ja też lubię jesień i zimę tylko ze względu na możliwość noszenia swetrów i golfów... Uwielbiam się w nie opatulać... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templer Re: Sweter rozwojowy IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 10:34 Sweter to swietna rzecz!Mam duza ilosc, bo robie jak w transie! Moglabym kilka odstapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templer Re: Sweter rozwojowy IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 10:35 Sweter to swietna rzecz!Mam duza ilosc, bo robie jak w transie! Moglabym kilka odstapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: templer Re: Sweter rozwojowy IP: *.dip.t-dialin.net 14.11.02, 11:35 Sweter to swietna rzecz!Robie jak w transie!Mam kilka i moglabym rowniez odstaoic! Odpowiedz Link Zgłoś
tetsuo_nakamura Re: Sweter rozwojowy 14.11.02, 13:42 ja tez sie zapisuje,ale jak przyslesz z niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Sweter rozwojowy IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.02, 22:07 Sweter,to jest to!Zawsze lubilam je,ale niestety nie mialam.Pochodze z biednej rodziny,a wiec sie nie przelewalo.Kiedy doroslam i juz jako dojrzala osoba mam ich duza ilosc,bo po prostu robie je sobie sama.Takich swetrow nie mozna nigdzie kupic ,no i sa orginalne.Robie swetry nalogowo.Swietna tozrywka i odprezenie.W podroz zabieram moja aktualna "robotke" i juz czuje sie duzo lepiej.Robotka to jest moje drugie "ja",a wiec wszedzie razem.Przyjemnosci przy "dzierganiu".Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś