wierna1 02.10.02, 17:29 No własnie, czy paranoiczka juz wyszla z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Czy panie P już zniknęły z tego forum? 02.10.02, 17:30 Swoją drogą wspołczuję jej współpracownikom, wiadomo co ona tak naprawdę mysli???????? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Czy panie P już zniknęły z tego forum? 02.10.02, 17:31 na razie nikt sie nie odzywa więc czyżby ???? Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Czy panie P już zniknęły z tego forum? 02.10.02, 17:33 wierna1 napisała: > No własnie, czy paranoiczka juz wyszla z pracy? Po co sie pytasz, przeciez wciaz jestes w pracy... Co za poswiecenie! Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Niestety Zlotko 02.10.02, 17:36 Ja tak szybko nie wyjde. Pracuje jako pomoc domowa i mam tzw. nienormowany czas pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Niestety Zlotko 02.10.02, 17:38 Nienormowana to ty cala jestes, zaczynam wątpic w to czy ty jestes tą idiotką Pajdeczką.....itd Jezeli pojawila sie jeszcze jedna osoba, która się pode mnie podszywa to naprawde teraz jest tu bagno, takie prawdziwe :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Niestety Zlotko 02.10.02, 17:40 > Nienormowana to ty cala jestes, zaczynam wątpic w to czy ty jestes tą idiotką > Pajdeczką.....itd > Jezeli pojawila sie jeszcze jedna osoba, która się pode mnie podszywa to > naprawde teraz jest tu bagno, takie prawdziwe :((((((( Nie jestem ani idiotka Pajdeczka, ani idiotka Wierna1. Pod nikogo sie podszywam, staram sie byc soba! Odpowiedz Link Zgłoś
pindzia Re: Czy panie P już zniknęły z tego forum? 02.10.02, 17:45 Życie, Życie jest nowelą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Wierna!Jeszcze pewno nie.... IP: *.ewave.at 02.10.02, 18:09 ale Ci cos doradze:-)Mnie nie podrobia bo ja sie nie loguje wcale.Tobie radze to samo a swoja droga chodza na priva sluchy,ze juz niedlugo debila zlapia:-) Pozdrowka. Ps:Bez wzgledu na sympatie czy antypatie:Wierna jest nasza a nie jakas obca przybleda z forum dla czubkow:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Wierna!Jeszcze pewno nie.... 03.10.02, 09:45 Co to znaczy „nasza a nie jakas obca przybleda”? Czy każdy kto dołączy do forum jest z założenia gorszy od „starych” bywalców. Lepsza „stara” zołza niż „nowa”. Czy tak to trzeba rozumieć? Sprawdza się stare powiedzenie, że nic tak nie łączy ludzi jak wspólny wróg. Krucjata na forum, hmm ciekawe zjawisko, ciekawe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Fe male 03.10.02, 10:22 Napisałam do Ciebie wczoraj na skrzynkę, bo jesteś bardzo sympatyczna. Co do tego, co się dzieje na forum to trzeba tutaj regularnie bywać, aby się przekonać "kto tu rządzi i do do kogo tak naprawdę to forum należy". Ciepło pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Fe male 03.10.02, 10:51 Na forum bywam od bardzo dawna. Na pewno dluzej od wielu piszacych obecnie osob. Pamietam pojawienie sie Viki, pamietam pierwszy wspis Reni (jako mirelki2) o prasowaniu koszul, pamietam tez pojawienie sie Wiernej.Tak, to byl przelom! Od tego czasu forum sie zmienilo, poznikalo duzo fajnych ludzi. Zaczely sie klotnie i awantutury. Kilka fajnych osob zostalo i je pozdrawiam niniejszym. Na pewno nie zmienilam nick-a, zeby wywolac zamieszanie pt. "zgadnijcie moj prawdziwy", raczej dla zabawy i zobaczenia jak to jest byc ta Zla, co sie czepia (uwaga, tylko Wiernej oraz tych,ktorzy pierwsi zaczepia mnie) i przyznam sie bez bicia - jest super. I dalo mi to tez szanse, poznani Was, dziewczyny od troche innej strony. Pozdrawienia dla Reni i Agick. Milo ze nie "osadzacie innych po nick-u" (Pizdencja nie Pizdeczka, to imie burej kotki mojej starej Ciotki -zrymowalo sie:) i potraficie normalnie porozmawiac. Na razie, ide szukac blyskotliwych wspisow mojej Idolki. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pizd.... 03.10.02, 10:56 pizdencja napisała: > Na forum bywam od bardzo dawna. > Na pewno dluzej od wielu piszacych obecnie osob. Pamietam pojawienie sie Viki, > pamietam pierwszy wspis Reni (jako mirelki2) o prasowaniu koszul, pamietam tez > pojawienie sie Wiernej.Tak, to byl przelom! Od tego czasu forum sie zmienilo, > poznikalo duzo fajnych ludzi. > Zaczely sie klotnie i awantutury. Kilka fajnych osob zostalo i je pozdrawiam > niniejszym. > Na pewno nie zmienilam nick-a, zeby wywolac zamieszanie pt. "zgadnijcie moj > prawdziwy", raczej dla zabawy i zobaczenia jak to jest byc ta Zla, co sie > czepia (uwaga, tylko Wiernej oraz tych,ktorzy pierwsi zaczepia mnie) i przyznam > > sie bez bicia - jest super. > I dalo mi to tez szanse, poznani Was, dziewczyny od troche innej strony. > Pozdrawienia dla Reni i Agick. Milo ze nie "osadzacie innych po nick-u" > (Pizdencja nie Pizdeczka, to imie burej kotki mojej starej Ciotki -zrymowalo > sie:) i potraficie normalnie porozmawiac. > Na razie, ide szukac blyskotliwych wspisow mojej Idolki. > Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 fe_male 03.10.02, 10:56 fe_male napisała: > Co to znaczy „nasza a nie jakas obca przybleda”? > Czy każdy kto dołączy do forum jest z założenia gorszy od „starych” > bywalców. > Lepsza „stara” zołza niż „nowa”. > Czy tak to trzeba rozumieć? > > Sprawdza się stare powiedzenie, że nic tak nie łączy ludzi jak wspólny wróg. > > Krucjata na forum, hmm ciekawe zjawisko, ciekawe. > > Pozdrawiam Myślę, że Vice nie chodziło o "nowych" w sensie "przybyszów", tylko nowych nicków, pod którymi prawdopodobnie ukrywa się jedna i ta sama osoba i bruździ nam na forum... Poprostu jest taka wqrwiająca osoba, która psuje całą atmosferę. Osobiście (i wiem, że inni tak myślą) cieszę się, że nowe osoby odwiedzają forum kobieta i nikt nie czuje się wyłącznym właścicielem czy gospodarzem, tylko poprostu się tutaj trochę już poznaliśmy i przywiązaliśmy... Witam Cię i proszę, nie bierz wszystkiego tak bardzo do siebie :))) Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: agniecha 03.10.02, 11:24 Nie, nie potraktowałam tego personalnie :) Widzisz ja ma trochę inne podejście do „burzycieli”. Są tacy, którzy odpisując serio – pouczają, „zjeżdżają”, są autorytarni. Nikt nie lubi być traktowany, jak dziecko, które nic nie wie i nic nie przeżyło. Są też inni , ci którzy robią to dla jaj, ukazania innej strony sprawy, i nie powiem robią to w bardzo bezpośredni sposób, ale w tym przypadku często jest tak, że po odrzuceniu części wypowiedzi, której z takiego czy innego powodu się nie akceptuje można czasami znaleźć coś dla siebie, lub mając dystans do tego co się dzieje, po prostu się pośmiać. Każdy nie lubi pewnych zjawisk i różne rzeczy go irytują. Nie będę ukrywała, że ja też mam swoje mniej ulubione osoby na forum i po prostu nie odzywam się tam gdzie temat uważam za nudny. Nie odzywam się, więc te osoby nie wiedzą, że z takiego czy innego powodu są dla mnie mniej pasjonujące. Co do różnych „P” jeżeli ja mogę ignorować osoby, które mentalnie mi nie odpowiadają to dlaczego inni nie mogą tego robić. Forum straciło nie na pojawieniu się „P” ale na tym, że Ci, którzy nie akceptują ich mentalności wdali się w pyskówki, które nie prowadzą do niczego, bo tak jak napisałam wcześniej, inny jest cel tych „bulwersujących” komentarzy. Pozdrawiam osoby postronne, oraz obydwie strony barykady. PS Pajdka – wysłałam. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: fe_male 03.10.02, 11:30 Tak, jak znam Vike mysle ze jej o to chodzilo. Co do zatruwania atmosfery wypowiedzialam sie dzis juz w watku do Reni - jesli chodzi o przyczyny tej glupoty. Pizdencje moge zrozumiec, mysle ze jest wiecej osob, ktore tak reaguja ale sie do tego nie przyznaja, tylko ze to niszczy zaufanie na tym forum. Sama znalazlam sposob taki, ze jak ktos mi nie pasuje to wedruje na "ignore" i tam moze sobie wrzeszczec do sciany ile wlezie. pa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Fe male 03.10.02, 11:43 Nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości, ale pozwoliłam sobie napisać parę słow do Ciebie. Jeśli masz chwilkę zajrzyj do skrzynki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia pizdencja - dobre :)) IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 03.10.02, 11:46 Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: pizdencja - dobre :)) 03.10.02, 11:53 renia przyslij troche slonca, bo nam od jutra deszcze zapowiadaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
fe_male Re: Fe male 03.10.02, 11:55 No żesz kurde balans wysłałam trucizno! Walę się w klatkę, że prawdę piszę, skrzynka mi pokazała chyba niebiesko na białym, że jest w wysłanych. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Fe male 03.10.02, 11:57 fe_male napisała: > No żesz kurde balans wysłałam trucizno! > > Walę się w klatkę, że prawdę piszę, skrzynka mi pokazała chyba niebiesko na > białym, że jest w wysłanych. > > Pa Oj, to Ty na Poison1 napisałaś? Zaraz zaglądam. Myślałam, że na ten nick. Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: Fe male 03.10.02, 12:04 > Oj, to Ty na Poison1 napisałaś? Zaraz zaglądam. Myślałam, że na ten nick. :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Czy panie P już zniknęły z tego forum? 03.10.02, 17:51 Droga Wierna1, poniewaz wypierasz sie ze jestes Poison1, to ci jeden watek przypomne: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=57&w=3080804&a=3123405 Jak widzisz dzialam pod wlasnym nickiem i nie mam zamiaru go zmieniac. Nie musisz udowadnic kim NIE jestes. Po kolei ludzie ci udowodnia kim TY jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Poison1= Pamela_Anderson /poczytajcie ( cdn.) 03.10.02, 18:28 A tu jest watek w ktorym widac jak na dloni, ze Poison1= Pamela_Anderson www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=2930544&a=2934473 liloom napisała: > Droga Wierna1, poniewaz wypierasz sie ze jestes Poison1, to ci jeden watek > przypomne: > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=57&w=3080804&a= > 3123405"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=57&w=30 > 80804&a=3123405</a> > Jak widzisz dzialam pod wlasnym nickiem i nie mam zamiaru go zmieniac. > Nie musisz udowadnic kim NIE jestes. Po kolei ludzie ci udowodnia kim TY jestes > ! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Pamela_Anderson=Pajdeczka /czy to jasne? 03.10.02, 18:39 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=16&w=3011910&a=3023396 Re: pamela jestes juz smieszna, nie wstyd Ci? Autor: pajdeczka@NOSPAM.gazeta.pl Data: 19-09-2002 13:30 -------------------------------------------------------------------------------- liloom napisała: > Droga Wierna Poison czy jak tam:) > jestes smieszna, po prostu smieszna:)))))))))) > jak mozna byc zazdrosnym/-a o rozmowe na sieci? > nie sadz innych wg siebie:)))))))) Nie mów do mnie już pamela, jestem teraz pajdeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom wierna i co teraz? 03.10.02, 18:40 Czekam z utesknieniem na twoj komentarz, jaki by nie byl... Odpowiedz Link Zgłoś
agick też czekam w napięciu.. 03.10.02, 18:55 ciekwska się robię na starość...:) lil... kawał roboty..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloom agicku... IP: *.11.vie.surfer.at 03.10.02, 19:41 a wlasnie siedze i czekam na swojego mena, szukalam swoich pierwszych wpisow, i wpadlo mi do glowy ze pogrzebie w forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pizdencja Re: agicku... 03.10.02, 20:58 Wierna odpowie Wam jutro - przeciez one (wszystkie trzy) wyszly juz pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 I to jest dla ciebie dowód??? 04.10.02, 09:23 gdzie tam jest dowód ze poison1 to ja ???????????????? Nie rozumiem cie w ogóle, ale moze jestes inteligentna inaczej. Juz pisalam wczesniej ze wszystkie panie P (poison, pamelka, pajdeczka) to jedna i ta sama osoba, ale jaki to ma związek ze mną. Nic nie udowodnilas, tylko tyle, ze poison chciala isc na spotkanie w Trójmieście, a to że jestem z Gdańska (a własciwie bylam, teraz klikam z Warszawki :) nie znaczy ze ona jest mną!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liloom chamskie teksty... 04.10.02, 09:33 wierna, chamskie teksty masz ciagle te same i to jest dla mnie dowod koronny. ale co, zgadzasz sie z tymi postami? trzeba ci dowodu ze poison=wierna? czekam. nie obchodzi mnie skad klikasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: chamskie teksty... IP: *.spark.net.gr / *.ath.spark.net.gr 04.10.02, 09:37 CZesc Liloom, masz @. Milego dnia Ci zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
liloom renia 04.10.02, 10:13 Gość portalu: renia napisał(a): > CZesc Liloom, masz @. Milego dnia Ci zycze :) wlasnie odpisalam, buziaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 ha ha ha !!!!! 04.10.02, 09:41 Alez masz argumenty, podążając twoim tokiem rozumowania, to 3/4 osób z tego forum jest mną!!!! A i jeszcze jedno, nie wiem co prawda na co czekasz, to ja czekam na twoje dowody, tylko daruj sobie takie podobne do tego wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: ha ha ha !!!!! 04.10.02, 10:12 daruje sobie owszem - ale dalsza dyskusje z toba. Odpowiedz Link Zgłoś