Gość: mysza Re: Mysza !!!! IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 05:59 witaj rzulwiu chyba za pozno sie odezwalam,juz w skorupce?pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Cześć :) 07.10.02, 06:36 Gość portalu: mysza napisał(a): > witaj rzulwiu chyba za pozno sie odezwalam,juz w skorupce?pozdrawiam :) Cześć Myszo !:) sory , ale murowałem .... juz skończyłem i to ja teraz jestem za późno :) Dawno Cię "nie widziałem"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Cześć :) IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 06:54 witaj nie za wczesnie na takie prace?wszak jestes rzulwiem nocnym :)bylam tylko jakas przyczajona to chyba ta jesien - pozdrawiam trzymaj sie cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Cześć :) 07.10.02, 07:03 zacząłem później (tzn wcześniej) i dla tego skończyłem wcześnie (tzn później). Ale później (tzn wcześniej) zacznę malowanie dzisiaj (tzn jutro), żeby skończyć wcześniej.........czy później ????? sam już nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Cześć :) IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 07.10.02, 07:06 pieknie poprawiles mi humor tak ,ze nawet pogoda przestala mnie przerazac :)) owocnej pracy dzisiaj a moze jutro,pozniej a moze wczesniej - pozdrowionka cieplutkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw to narka 07.10.02, 07:12 to do zobaczonka ...predzej, czy później ...... papatki Odpowiedz Link Zgłoś