Dodaj do ulubionych

Wie ktoś może

17.11.05, 21:29
jakiej rasy jest ten pomarszczony piesek z reklamy wiśniowego kremu
garniera??? bo chcę takiego a nie wiem skąd go wziąść:(((
Obserwuj wątek
    • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:29
      jak sie robi sekcję?,nie tego nie wie nikt:-))))
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:30
        Ja wiem a co??;))))
        • mmagi noo ja iwm ze ty wiesz:-) a nie szar pej 17.11.05, 21:35
          czy jakos tak:-)???
      • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:33
        shar-pei
        • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:34
          A wiesz może jakie duże rosną???? większe czy mniejsze od mopsów?? i ile
          kosztują??
          • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:36
            rosna mniej więcej takie same,ale ile kosztuja nie mam pojęcia...
            • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:37
              Są bardziej miękkie od mopsów, dlatego zaczęły prowadzić w moim rankingu psów
              których nie mam a które cholernie chcę mieć;))))
              • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:39
                njawierniejsze sa kundelki,takich potrzebujacych jest bardzo duzo i
                zaoszczedziłabys kasę...:-)
                • aureliana Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:40
                  dobrze jest wiedziec, ze tylko szczeniaki sa potem pomarszczone, potem skora sie
                  wygladza i pies jest zueplnie niepodbny do tego z reklamy.
                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:42
                    A to dałam się nabrać!!! byłam pewna że one tak cały czas!!!! więc nadal mopsy
                    prowadzą;))))
                    • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:43
                      :-))))))
                      • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:45
                        A Ty nie chcesz mieć mopsa??;))) ja dzisiaj widziałam grubego biało-czarnego,
                        piękny!!!;))))))
                        • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:48
                          Mam juz psiaka i na razie nie myślę o zmianach...Jest najukochańszym
                          stworzeniem pod słońcem...
                          • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:50
                            A ja nie mam:(( i ostatnio o mało nie ukradłam jakiegoś kundla, bo nie
                            wiedziałam że to czyjś:(( to już desperacja chyba:((
                            • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:51
                              Nie kradnij...Sa schroniska
                              • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:52
                                Ja go właśnie nie ukradłam!!!!! on sam siedział u mnie na klatce i wyglądał na
                                niczyjego!!!! pan P. się nie godzi na psa ze schroniska
                                • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:56
                                  Tupnij nogą,zatrzepocz rzesami i napewno się zgodzi:-)
                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:58
                                    A myślisz że nie trzepoczę??? mam już w domu miskę dla psa, psie żarcie, kocyk
                                    i nic:(((
                                    • mmagi zrób mu laskę,po tym kazdy wymięka:-) 17.11.05, 21:59

• migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:00
                                      Psa pożyczam od znajomych:((
                                      • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:07
                                        Na Mikolajki,pod choinkę lub na urodziny,popros kogoś,zeby dał Ci psa...Pana
                                        P.postawisz przed faktem dokonanym i nie bedzie chyba kazał Ci go oddać.?
                                        • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:10
                                          Nie przejdzie:( albo od niego dostanę, albo wcale:((
                                          • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:13
                                            Straszne...Moja siostra przyniosła mi szczeniczka(jaki byl biedny;-() i po
                                            prostu oznajmiłam panu M.,ze piesek zostaje...
                                            • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:16
                                              Ja już jobla dostaję z braku psa:(
                                              • mopsik12 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:19
                                                Zawsze miałam w domu zwierzeta...Nie wyobrazma sobie,że nie mam żadnego...
                                                Próbuj,bo warto.A nóż kiedys zmięknie...
                                                Żegnam się już.Dobrej nocki:-)
                                                • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:22
                                                  Spodobały mu się shar peie, więc jest szansa... dobrej nocki, na maila odpiszę
                                                  przed snem, dziękuję :*)
                    • mmagi bleeeeeeee wstretny jest mops:P 17.11.05, 21:44

• mopsik12 Re: bleeeeeeee wstretny jest mops:P 17.11.05, 21:45
                        jestes jak do tej pory jedyną,która tak twierdzi;-))
                      • migdalek.niebieski Wstrętne to są węże i pająki!!!!!! 17.11.05, 21:45

• mmagi nie wiem ile ale drogie po byku:-)wejdz na forum 17.11.05, 21:41
                  dla zwierzat,moze tam ci.po.wiedzą:-))
                  • migdalek.niebieski Re: nie wiem ile ale drogie po byku:-)wejdz na fo 17.11.05, 21:43
                    Spoko, też wejdę;))) na razie wystarczą mi takie nieprofesjonalne rady;))))
                • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 21:41
                  Wiem, ale ja chcę chociaż podobnego do shar-peja.... one takie fajne.... w sumi
                  to nawet bym wolała takiego nieprawdziwego, ale nie wiem skąd go wziąść:(((
                  • mmagi google:P 17.11.05, 21:44

• migdalek.niebieski Wiem, ale chciałam najpierw tu popytać 17.11.05, 21:46

• mmagi jeszcze o cos zapytasz i Cie wyslę na Cosmo:P 17.11.05, 21:47

• migdalek.niebieski A ja nie pójdę i co??;) 17.11.05, 21:48

• mmagi jajo:P 17.11.05, 21:51

• mmagi masz:-) 17.11.05, 21:52
      images.google.pl/images?q=shar+pei&hl=pl&lr=&sa=N&tab=ii&oi=imagest
      • migdalek.niebieski Re: masz:-) 17.11.05, 21:54
        Jejku, jakie ładne..... dzięki
        • mmagi włąsnie sie posikłam ze szczescia jak je 17.11.05, 21:57
          ogladałam,niektóre taakie malutkie;-))
          • migdalek.niebieski Re: włąsnie sie posikłam ze szczescia jak je 17.11.05, 21:59
            Widzisz?;)
            • mmagi ale to nie jest bleeeeeeee mops:P 17.11.05, 22:00

• frezja66 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:12
      taki szczeniak kosztuje od około 1300-2000 zł
      • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:13
        aaa to tylko pare sekcji zwłok;-)))
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:18
          Dokładnie trzy.
          • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:20
            o ja Cie krece,to ja tez chcę:-)
            • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:21
              Ale wiesz, ja robię za darmo;)))
              • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:22
                aaa nie ,ja bede za pieniadze;-),nie ma głupich:P
                • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:22
                  Nie będziesz, bo padniesz pod drzwiami;)))
                  • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:42
                    :O dlaczego??
                    • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:45
                      Ja dwa miesiące biłam się ze sobą zeby przekroczyć drzwi sali sekcyjnej, i
                      kolejny rok się tych sekcji musiałam uczyć, więc wątpię czy Ty byś się na to
                      zdobyła biorąc pod uwagę to że się brzydzisz flaków;)))
                      • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:52
                        o nie tak bardzo,lubie gulasz z żoładeczków i cynaderki,flaki dobrze
                        przyzadzone tez obleca:-)))
                        chyba nie mogła bym grzebac w umarłym człeku:(((
                        • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:54
                          Za wiele w nim to się nie grzebie, spoko. Narządy wyjmuje technik sekcyjny.
                          • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:54
                            juz dziekuję:-)
                            • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:57
                              Widzisz;)))))) myślisz że to takie łatwe;)))
                              • mmagi Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:58
                                co Ty,wcale tak nie myslę:-)
                                • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:01
                                  ;))) spać nie będziesz mogła;)))) o psach miała być rozmowa;))
      • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:17
        Ale ja chcę takiego bez rodowodu, to też aż tyle??? a wiesz może ile kosztują
        mopsy bez rodowodu???
        • mmagi a kogo mopsy obchodzą;-)? 17.11.05, 22:20

• gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:36
      o już ktoś chyba odpowiedział

jak minoł dzień?
      • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:40
        Dobrze, a u Ciebie??? teraz kombinuję skąd by tu wziąść takiego psa...;)))))
        • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:44
          no chyba z hodowli

w miare minoł, napilismysie z murderem i jeszcze paroma kolegami:)

tak spokojnie:)
          • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:45
            Znasz Murdera w realu????;)) z hodowli są za drogie, muszę znaleźć tańszego
            • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:49
              mysle żę wschroniskach dla zwierząt jest mnóstwo piknych psów,możę nie jak ten z
              reklamy,ale pies to pies:)

oczywiście od prawie 5 lat
              • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:50
                To żeście się tu kamuflowali ze swoją znajomością bo nic nie było widać;))))
                • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:54
                  nie on pisuje głownie na FM

a co do psa ja mam mieszańca teriera, ma swoje zalety ale i wady, kiedyś maiłem
                  kundelka był owiele bardziej "kumaty" od tego obecnego
                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 22:59
                    Teriery to raczej chude są, a kundelki owszem kumate się często zdarzają,
                    najbardziej to bym chciała dostać psa, wtedy nie musiałabym wybierać;)
                    • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:02
                      ooo!! niby czemu kundelki zdradzają? to ich urok ta chudota:)
                      pies jest bardziej lojalny nisz kot!

to wsumie fakt nie trzeba podejmować wyboru,masz i już.
                      • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:04
                        Nie napisałam że zdradzają;)))) nie toleruję chudych mężczyzn i chudych
                        psów;)))))
                        • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:10
                          "a kundelki owszem kumate się często zdarzają,"

jak kto lubi,moj fred(mc.terier) kiedyś zrobil coś czego mu nie zapomne i bede
                          wdzieczny zawsze
                          a co do chudych kobiet, to jakoś nie szczególnie:)
                          • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:13
                            A co Twój Fred zrobił???? u mężczyzn to niespotykane ten brak upodobania w
                            chudych kobietach, czy źle Cię zrozumiałam????

p.s. napisałam że się mądre zdarzają, a nie zdradzają;)))
                            • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:18
                              bedziesz sie smiała,a jak ktoś to przeczyta to tylko wstyd mi bedzie,nie napisze

kobieta musi być kompletna, nie anoreksja, ja lubie jak jest ładny biust i tyłek
                              taki ok a niechudy:)
                              chodz zawsze i tak zwracam uwage na twarz:)
                              • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:21
                                No napisz, proszę;)) uważam że masz zdrowe upodobania;))))
                                • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:25
                                  oj nie naprawde:)

upodobania chyba normalne, szkoda tylko że napoczątku trudno poznąć cechy
                                  charakteru:(
                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:28
                                    To mnie teraz ciekawość zeżre:((( na cechy charakteru to sporo czasu trzeba,
                                    ale nudno by było jakbyś mógł zerknąć, stwierdzić cycki fajne, tyłek i cechy
                                    charakteru też, biorę;))))
                                    • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:31
                                      na cechy charakteru to sporo czasu trzeba,
                                      > ale nudno by było jakbyś mógł zerknąć, stwierdzić cycki fajne, tyłek i cechy
                                      > charakteru też, biorę;))))

swietnie napisane:DD super

a jeszcze twarz
                                      • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:34
                                        No tak i jeszcze twarz;))) widzisz ja mam mniejsze wymagania, u mnie liczy się
                                        tylko czy jest włochaty brzuch;))))))
                                        • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:35
                                          brzuch czy klatka?
                                          • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:36
                                            I to i to;)))))
                                            • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:39
                                              aaa to juz wiem:))

to nie tak że mam wysokie wymagania,poprostu nie każda ładną kobiete chcial bym
                                              zdobywać,musi miec to "cos"(oraz cycki i tyłek)
                                              • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:43
                                                ;))) Ty nie powinieneś żadnej chcieć zdobywać oprócz swojej;)))

p.s. co znaczy to coś??;)
                                                • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:46
                                                  casem tak jest idziesz ulicą widzisz k0ogoś i ...

"cos"trudno to okreslić, zazwyczaj mam inny gust niż koledzy jesli chodzi o
                                                  kobiety. nie wiem jak to zdefiniować:(
                                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:52
                                                    Ja mam podobnie;)))) nie znoszę ładnych mężczyzn (wyjątek mąż Mamby;)))
                                                  • gres81 Re: Wie ktoś może 17.11.05, 23:58
                                                    nie no moja panna jest ładna

chodzi bardziej o kobitki wystrojone jak strózw boże ciało(jakoś mnie to nie
                                                    bardzo bierze)
                                                    czesto widuje kobiety starsze(30-45)a wygladajace rewelacyjnie poprostu tylko rwać:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:05
                                                    Kobieta musi być ładna;))) pisałam o mężczyznach że mam podobnie (bo też
                                                    inaczej niż koleżanki) i że ładnych nie lubię;))))
                                                    Przypominam, że Ty już nie możesz rwać)))))
                                                  • gres81 Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:11
                                                    wiem, czasem załuje ale wiem

ale wyczytałem możesz szybko sie ustosunkować to pierwszych kilku linijek
                                                    kobieta.interia.pl/news?inf=686713
                                                    bo mi sie wgłowie nie "mieści"
                                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:14
                                                    Spoko, mi też się nie mieści. Zwierzątka tak robią. A tak poważnie to nie
                                                    potrafiłabym.
                                                  • gres81 Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:17
                                                    czyli jednak są jeszcze normalni ludzie:)))

cieszy mnie to:)
                                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:22
                                                    No jasne że są;)))) i zapewniam Cię że nie tylko ja tak mam;))) nawet jeżeli
                                                    ktoś ma duży temperament to z całą pewnością nie jest to powód do takich
                                                    zachowań.
                                                  • gres81 Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:24
                                                    miło sie pisze ale czas isc spac.
                                                    Dobranoc:))
                                                  • migdalek.niebieski Re: Wie ktoś może 18.11.05, 00:25
                                                    Dobranoc;))))
    • maialina1 aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:41
      Pomarszczony piesek :))
      Nie wiem jak sie nazywa, ale ja bym chyba takiego nie chciala.
      To musi byc raczej niemile, glaskanie takiego pieska. On ma same zmarszczki :))
      • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:42
        Ale jaki miękki;))) uwielbiam grube psy;))))
        • maialina1 Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:44
          Wlasnie przeczytalam w tej dyskusji ze potem one juz nie sa takie pomarszczone.
          Ja tez sie dalam nabrac, myslalam ze one tak maja przez cale zycie.
          A kokerkow nie lubisz?
          Maja taka mila siersc, i sliczniutkie uszy.
          • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:47
            Bardzo kokerki lubię, ale jak byłam mała to miałam takiego właśnie pikusia, i
            on zdechł.... mam teraz takie niemiłe wspomnienia...:(
            • maialina1 Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:53
              Moi rodzice maja kokerka.
              Wdzieczna psina, madrutka, ale tez juz nadchodzi jej czas, ma prawie 16 lat.
              • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:55
                Mój by też tyle miał:((( ale cóż:( teraz szukam jakiegoś innego, byle by gruby
                był;))))
                • maialina1 Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 22:57
                  To mozesz tez kupic jamnika i go spasc :)
                  Bedzie gruby :))
                  • browanx Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:00
                    no!
                    • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:02
                      Ale się ładnie ze mną przywitałeś;)))))
                      • browanx Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:04
                        Ah witam :)))))
                        • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:07
                          No witam kolegę;)) dawno się nie widzieliśmy;))
                          • browanx Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:10
                            Jestem codziennie po 12h na gazecie))) To Ty się gdzieś chowasz;)
                            • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:14
                              Dzisiaj ja też prawie cały czas byłam i nie kłam że też byłeś;)))
                  • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:02
                    Ale umrze szybko:((( muszę mieć takiego co sam z siebie jest gruby;)))
                    • maialina1 Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:05
                      Migdalka, a moze raczej zdechnie niz umrze, co? :))
                      • migdalek.niebieski Re: aaaaaaahahahahaha 17.11.05, 23:08
                        No niby tak..., ale i tak bym wolała żeby nie przedwcześnie z powodu
                        tuczenia;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka