myszkab 05.01.06, 07:03 Witam, od jakiegoś czasu chodzi za mną stworzenie trójkąta. tzn ja, mój mąż i ona. Tylko nie umiem znajeźć tej onej. I czy to jest w ogóle normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugolinka Re: trójkąt 05.01.06, 07:33 ja to bym nie chciała aby mojego faceta dotykała inna kobieta, albo on inna... Odpowiedz Link Zgłoś
myszkab Re: trójkąt 05.01.06, 11:27 no właśnie mamy jedną, ale co z tego, jak ona sama nie jest przekonana Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: trójkąt 05.01.06, 12:11 Nie mozesz znalezc zadnego ersazta do trojkata? Rozdwoj sie:) Wilk bedzie syty i owca cala. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: trójkąt 05.01.06, 07:56 Zapytaj męża, może już jakąś ma, wystarczyłoby tylko połączyć siły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: trójkąt 05.01.06, 09:44 Tak, jest to normalne. Wielu osobom coś takiego chodzi po głowie. Z tym że realizacja takiej fantazji już nie jest zjawiskiem aż tak powszechnym i akceptowanym. Proponuję skorzystać z pomocy jakiejś prostytutki, jeśli już. Przynajmniej obędzie się bez kłopotów uczuciowo-emocjonalnych wynikających z ewentualnego zaangażowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: trójkąt 05.01.06, 10:16 Hahaha, dobre- no i jakie prawdziwe:) kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
agamablotna Re: trójkąt 05.01.06, 18:50 sklonuj się bo jak dopuszcisz JĄ to z czasem moze zestac ON i ONA a Ciebie już tam nie będzie -- Znów bezlitosny pusty gniew i błagających oczu blask... Odpowiedz Link Zgłoś
raar2 Re: trójkąt 05.01.06, 19:43 wg mnie to normalne - faceci maza o takim trojkacie z udzialem dwoch kobiet, kobiety odwrotnie, tyle ze ciezko jest cos takiego zorganiozwac i zrealizowac. Z drugiej strony - dwie kobiety i jeden facet - hmmm.... musi byc niezly (choc obserwujac poradzilbym sobie). Dobry uklad to jednak 2+2. Acha znam takie osoby wsrod kobiet ktore o czyms takim marzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: trójkąt 05.01.06, 19:50 tej onej poszukaj w necie.pewnie jest sporo chętnych;) nie polecam robić trójkącika z kimś znajomym...no chyba że chcesz szybko zerwac ta znajomość;D Odpowiedz Link Zgłoś
ana.w2 Re: trójkąt 06.01.06, 20:25 Ja wogóle bym się na coś takiego nie zdecydowała.Patrzeć jak mój mężczyzna kocha sie z inna na moich oczach.....NIGDY W ŻYCIU!!!Podziwiam Cie że pomyślałaś o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Nie przejmuj sie takimi duperelami, 06.01.06, 20:36 jak to czy to normalne czy nie. Pomysl o tym, ze mezulo bedzie Cie kochal bardziej niz Britney Spears Kevin'a Federline'a! Odpowiedz Link Zgłoś