wwladyslaww 06.01.06, 10:11 czytajac to foro facet moze sie zalamac. wystarczy przeczytac watek o cycu Anny Muchy, same durne zawistne baby. jak to ma byc polska kobieta to ja wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gokha Re: OBCIACH 06.01.06, 10:50 hem hem.... jak to ma byc polski prawdziwy mezczyzna co sie zna na KOBIETACH, nie babach, to ja wysiadam... przeczytalam watek no KOBIETY maja racje:) bez zadnej glupiej zawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: OBCIACH 06.01.06, 11:00 ty sobie pojdziesz, jak nie sama to cie odpowiednie sluzby zwinal a ja nie bede plakal Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: OBCIACH 06.01.06, 11:48 kazdemu lata kolo piora tylko ty zaznaczasz rodzaj:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: OBCIACH 06.01.06, 11:14 bo jak baba nie skomentuje drugiej baby ...to nie bedzie baba ....a polska baba to juz w ogole nie przepusci zadnej okazji, by tylko nakarmic wlasne ego kosztem innej baby ... niestety Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: OBCIACH 06.01.06, 11:15 no wlasnie czemu w tym kraju to glownie baby? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: OBCIACH 06.01.06, 11:18 bo baby nosza długie paznokcie ...a pod tymi paznokciami nie tylko brud sie gromadzi ...ale i np. zawisc ...tak zeby nie było na pierwszy rzut oka widac ..ale jak juz jest okazja ..to wszystko wyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 11:18 nie głównie baby. Moim zdaniem Ania jest bardzo ładna kobieta, ale jej [iersi na tym zdjeciu wcale nie są ładne. Duże tak, ale nie ładne - takie jest moje zdanie. Jeżeli facet bedzie miał ocenić innego faceta, który bedzie naprawde blee to tak powie. Ale faceci częściej oceniaja kobiety:) Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: OBCIACH 06.01.06, 11:20 ale ci siadla ta Ania Mucha, nie ma jak zawisc Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 11:21 zawiśc?? raczej nie. Po prostu obiektywna ocena. Nie powiedziałam, że ma gorsze piersi niż ja. Powiedziałam, ze nie podobaja mi sie jej piersi Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: OBCIACH 06.01.06, 11:22 to badz dumna, masz lepszy cyc niz Mucha, kazda marzy by byc taka jak ty, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 11:26 nie nie kazdy. przynajmniej o tym nie wiem:P Piersi mam sporo mniejsze niz ona. Ale mój facet je lubi:P Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww [...] 06.01.06, 11:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mezczyzna.prawdziwy Re: OBCIACH 06.01.06, 11:32 Jak cie moga nie obchodzic cycki Hugolinki, dla niej to straszny policzek:) Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 11:39 jaki policzek? ja tak nie uważam. Dla mnie jest ważne aby kogoś innego obchodziły:P Odpowiedz Link Zgłoś
wwladyslaww Re: OBCIACH 06.01.06, 11:43 nikt specjalnie sie nie garnie, zeby na nie patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 11:45 oj władziu władziu co Ty możesz o mnie wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: OBCIACH 06.01.06, 15:34 Facet moze mowic,ze kobieta jest gruba,niezadbana,glupia,.wredna.Ale kobieta nie moze stwierdzic faktu ze Anna Mucha ma obwisle piersi.Dlaczego?Bo odrazu ktos ja posadzi o zawisc i zazdrosc.Nie no nie wytrzymam.Czlowieku trzesiesz sie caly w zlosci i agresji do ludzi bo widocznie nie znasz kobiet.Widocznie w zyciu ladnych piersi nie widziales.Wysunuwasz wnioski nie wiadomo jakie.Gdyby rece podniosla do gory to to a gdyby miala noge w gorze to siamto.Przeciez ona ma normalnie rece a nie jakies przygarbione i piersi NADAL JEJ WISZA!O co sie spierac?Chyba tylko o to czy wisza dostatecznie nisko,zeby nazwac je bimbalami badz czy wisza dostatecznie wysoko zeby nazwac jej bimbalkami.Ale oczywiscie kazda z nas zazdrosci OBWISLYCH PIERSI tak samo jak kazdy facet zazdrosci malego penisa,wielkiego brzucha,czy tez zoltych powykrzywianych zebow.To my kobiety zazdroscimy rozciagnietych,wiszacych bimbalow!O tak bo my kobiety PRAGNIEMY miec wiszace cyce!Booze co za porabany facet!!!Wmawia zazdrosc o wiszace cycki! Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 15:39 Khaki3 gratuluje!!!! Świetna odpowiedź:) i jakże prawdziwa... Odpowiedz Link Zgłoś
gokha Re: OBCIACH 06.01.06, 15:38 panie wwladyslaw, a czerp sobie dalej wiedze na temat kobiet z jednego forum... powodzenia zycze. a swoja droga zastanawiajace, dlaczego tak cie to wszystko dziwi - czyzbys nie mial stycznosci z kobietami w ogole? on tu wyrazaja tylko swoje mysli, a to samo robia przeciez w realu - wiec skad taki szok? Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 15:40 może jeszcze nie zna w realu żadnej kobiety:P Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: OBCIACH 06.01.06, 15:47 Smiem twierdzic,ze kobiet prawdziwych to onnigdy w zyciu nie widzial,a jak widzial to nie rozmawial.Przeciez kobiety dbaja o siebie,stosuja kremy,kremimi,mascie,balsamy itp itd po to zeby np. tego obwislego biustu nie miec.Ale oczywiscie facet stwierdza( swoja droga marny facet) ze my jej zazdroscimy tego wiszacego biustu.Nie no zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: OBCIACH 06.01.06, 16:54 Faktem jest, że "baby" mają rację. Owa Anna M. piersi ma niekształtne (siakieś takie stożkowato-podłużne). Nie tyle obwisłe (w końcu to małolata), co raczej o mało atrakcyjnym kształcie. No ale z innej strony to jej problem i ewentualnie jej faceta. Chociaż może jest zupełnie odwrotnie. Może Kuba W. ma taki gust. Moze właśnie takie piersi są w jego typie. Każda potwora znajdzie swojego amatora i o to chyba chodzi. Więc mi to zwisa (zabrzmiało trochę dwuznacznie, choć nie miałem takiego zamiaru) jakie piersi ma Anna M. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: OBCIACH 06.01.06, 16:59 Raczej subiektywny. Gust jest zawsze bardzo subiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: OBCIACH 06.01.06, 17:00 nigdy nie śmiem wypowiadać się w imieniu szerszego grona. nie uzurpuję sobie prawa do obiektywności Odpowiedz Link Zgłoś
hugolinka Re: OBCIACH 06.01.06, 18:45 nie musisz robic ani tego ani tego - po prostu prawde napisałam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba30 Re: OBCIACH 06.01.06, 17:16 Tak was czasami podczytuję i stwierdzam, że strasznie lubisz podkurzać te kobitki i do tego z premedytacją :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: OBCIACH 06.01.06, 20:02 władysław trzeba dokładnie czytać a nie co 10ty post;) ale cóż tak to juz z wami faceci jest-uogólniacie;D Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OBCIACH 06.01.06, 20:04 mirandel1 napisała: > władysław trzeba dokładnie czytać a nie co 10ty post;) ale cóż tak to juz z > wami faceci jest-uogólniacie;D sorry ale nie moge sie powstrzymac :DD piszac: to juz z wami faceci jest- uogólniacie - sama uogólniłaś :DDD wszystkich facetów wsadziłas do jednego wora jako uogólniających. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: OBCIACH 06.01.06, 20:06 Kochana a jak wladzio stwierdzil,ze kazda baba taka sama?zla i niedobra a nadodatek ZAWISTNA czyli Ty tez zazdroscic Muszce wiszacych bimbalow:p Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OBCIACH 06.01.06, 20:08 khaki3 napisała: > Kochana a jak wladzio stwierdzil,ze kazda baba taka sama?zla i niedobra a > nadodatek ZAWISTNA czyli Ty tez zazdroscic Muszce wiszacych bimbalow:p no tak, ja wiem, ze na FORUM ani nawet w zyciu realnym nie mozna nic skrytykowac, bo zaraz jest sie zaszufladkowanym jako zazdrosnik, ale to juz insza inszosc :DD Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OBCIACH 06.01.06, 20:09 mi np nie podoba sie tu jeden pan ktoremu sie wydaje ze jest cudowny, ale nigdy o tym nie napisalam bo od razu uznana bym zostala za brzydka zazdrosna babe, ktora jest niedopchnieta i uposledzona umyslowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: OBCIACH 06.01.06, 20:13 I nadodatek jestes zazdrosnica bimbalow anny muchy wiec siedz glupia babo niedopchnieta jak siedzisz i badz cicho bo ci przylac trzeba i meza z twarda i mocna reka a nie glupoty na forum wypisujesz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OBCIACH 06.01.06, 20:15 khaki3 napisała: > I nadodatek jestes zazdrosnica bimbalow anny muchy wiec siedz glupia babo > niedopchnieta jak siedzisz i badz cicho bo ci przylac trzeba i meza z twarda i > mocna reka a nie glupoty na forum wypisujesz! ;) eee nie do konca, bo ja nie napisalam ze ma bimbaly, wprost przeciwnie, ze nic do jej cyckow nie ma, a gorsze ma moim zdaniem doda, bo sztuczne :)) ale i tak siedze cicho :) czaje sie haha :) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OBCIACH 06.01.06, 20:19 mirandel1 napisała: > nie wyczułaś ironi... zdaża się;D no jasne, co innego mialas napisac :DD zdarza sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: OBCIACH 06.01.06, 20:23 wwladyslaww napisał: > czytajac to foro facet moze sie zalamac. wystarczy przeczytac watek o cycu > Anny Muchy, same durne zawistne baby. jak to ma byc polska kobieta to ja > wysiadam a co złego w dyskusji o cycu? Sprawdx w słowniku definicje zawiści, inne zdanie niekoniecznie od razu oznacza Zawiść, pozdr. ciepło Odpowiedz Link Zgłoś